City heeft: de voors en tegens van verlaagde plafonds

City heeft: de voors en tegens van verlaagde plafonds

12 October 2017De meeste mensen kiezen voor verlaagde plafondsDe meeste mensen kiezen voor stretch potolkovSovremenny reparatie wordt gereduceerd tot een scala van oplossingen - van eenvoudige klassiek tot complexe, die professionele diensten. Het plafond kan gewoon whitewash, geplakt behang, en kan worden gemaakt van gipsplaten systemen op basis van het kader. Maar heel vaak de keuze leunt in het voordeel van de verlaagde plafonds. En of deze keuze wordt geaccepteerd, eindelijk opgelost bij het afwegen van de voor- en nadelen van het plafond structuur.


Verlaagde plafonds: de voors en tegens van het ontwerp

Allereerst, voordat ik weeg de "voors" en "tegens", en rekening houden met de mening van de huishoudens en professionals nodig om te begrijpen wat er precies dit ontwerp.

Spanplafond is geschikt voor decoratie van elke ruimte, zelfs kamers met een hoge luchtvochtigheidSpanplafond is geschikt voor decoratie van elke ruimte, zelfs kamers met een hoge luchtvochtigheid

Twee soorten materialen voor daken - Kunststof folie, polyesterstof. Gemonteerd aan het plafondoppervlak met speciale bevestigingsmiddelen, stokbrood. Eerder was hij bevestigd aan het plafond of muur. Het blijkt dat het materiaal spanstructuren gekleed in een stokbrood details. Baguette houdt stevig het doek, en dit probleem is meestal niet het geval.

De belangrijkste voordelen van een spanplafond:


 • Snelle installatie, op slechts een paar uur - en in het huis van de voor de hand liggende transformatie;
 • Confrontatie overstromingen, in tegenstelling tot de gipsplaten plafond, die na de golf moet worden veranderd, verlaagd plafond kan de vloed weerstaan;
 • Geschikt voor decoratie van elke ruimte, zelfs kamers met een hoge luchtvochtigheid;
 • Gemakkelijk schoon te maken.

Dit slechts de belangrijkste voordelen van het plafond, en dan is er de sterkte van de constructie, de werking en lange termijn (minimaal 15 jaar), en esthetiek.

Wat zijn de nadelen kan worden toegeschreven aan een belangrijk? Nou, ten eerste, het materiaal zelf - het kan niet worden aangemerkt als milieuvriendelijk. Grofweg is het chemie die komt naar je huis. In dit opzicht is de gipsplaten is meer rendabel.

Minder duur in de bouw en in de angst voor scherpe voorwerpen - maar deze tekortkoming is zeer relatief, omdat het plafond zelden wordt verwond door deze zelfde scherpe voorwerpen.

Tegens van verlaagde plafonds: reviews en aanbevelingen

Nou, als de prijs is niet de meest objectieve nadeel, omdat het niveau van iemands schouder, en voor iemand die net optie "sparen", maar ook andere riffen strekken ontwerp objectiever.Ervaren specialisten zullen u helpen snel en het verlaagde plafond correct te installerenErvaren specialisten zullen u helpen snel en het verlaagde plafond correct te installeren

Bijvoorbeeld, de druk in de ruimte onder het blad. Na verloop van tijd kan ophopen, en zal de zogenaamde instorting van het plafond te werken bij het openen van ramen of deuren. Dit gebeurt meestal met een film van vinyl plafond. Maar wanhoop niet - dat zijn de problemen van het bedrijf dat het plafond geïnstalleerd.

Een ander nadeel - de kwetsbaarheid van het plafond. Omdat er een aantal problemen met de installatie, maar ervaren vaklieden deze punten te houden en maakt geen fouten. Omdat tijdens de installatie van kroonluchters, lampen, verwijzen naar specialisten die weten hoe het moet op een spanning plafond.

De voordelen van spanplafonds: 5 belangrijke punten

Degenen die beweren dat de verlaagde plafonds verschillen veel voordelen in het algemeen recht.

Oordeel zelf:

 • Ze zijn volledig te gaan met een decoratieve functie - in elke kamer kunt u ideaal ontwerp plafond te kiezen;
 • Ze verbergen alle tekortkomingen van de basis plafond;
 • Speciale aandacht is nodig - een mild schoonmaakmiddel en doek, dat is alles;
 • Dit onbrandbaar structuur;
 • De maximum niet verkruimelen en vergaat niet, en geen condens op te vormen.

Spanplafond is perfect verbergt alle de gebreken van de belangrijkste plafondSpanplafond is perfect verbergt alle de gebreken van de belangrijkste plafond

Bovendien, het plafond een goede thermische isolatie, en verbergt communicatie.

Spanplafonds: voor en tegen het advies van artsen en deskundigen

Dus, waarom is het verlaagde plafond kan niet worden opgeroepen milieuvriendelijk ontwerp? Om dit, een beschrijving van het materiaal te doen.


Experts geloven dat de schade als gevolg van stof plafonds minder dan die van verlaagde plafonds gemaakt van PVCExperts geloven dat de schade als gevolg van stof plafonds minder dan die van verlaagde plafonds gemaakt van PVC

PVC coating polyvinylchloride, een stabiele verbinding met een uitstekende vochtbestendigheid, die niet oplosbaar is in zuur, maar bij verwarming verliezen hun kwaliteit. Zo sterk smelten en zelfs verdampen - in dit geval de lucht niet wordt vrijgegeven in een zeer groot aantal vluchtige chemicaliën, de belangrijkste waarvan - fenol en tolueen. Maar deze stoffen zijn gevaarlijk alleen in grote doses!

Zoals voor weefselherstel verlaagde plafonds, zij zijn in feite van polyester gaas dat is geïmpregneerd met polyurethaan. Dit rubberachtig materiaal, dat bestand is tegen de effecten van agressieve componenten en hoge temperaturen.

Want je kunt met zekerheid zeggen: de schade van weefsel plafonds serieus lager dan die van verlaagde plafonds gemaakt van PVC.

Waarom niet verwijzen vaak naar medisch advies dat de plafonds zijn ver van het begrijpen van de alledaagse gezondheid. Het feit dat de slechte kwaliteit van de bouw, helaas, niet ongewoon. En indien binnen drie tot vijf dagen na de installatie van het plafond voel je de karakteristieke geur van de chemische stof waarschijnlijk is, en je viel voor gewetenloze fabrikanten.


Omdat in kleine ruimtes, bijvoorbeeld in de badkamer, het ongewenst plant van soortgelijk ontwerp.

Als het al twee weken, en van het plafond van een geur als de geur van verf, is het beter om een ​​plafond te veranderen. Momenteel is het meer zal komen.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond in de reparatie periode

Dit aspect is belangrijk - en de keuze van plafondbekleding vanwege de eenvoudige herstel van de stem aan de spanningsstructuur.

Een belangrijk voordeel van een spanplafond is een lange garantie lifetimeEen belangrijk voordeel van een spanplafond is een lange garantie lifetime

Waarom niet gewoon repareren van een spanplafond:

 • Geen bouwafval - lawaai, stof, verf, behang, en andere mondiale rampen op de schaal van een appartement;
 • Lijn de bodem substraat is niet nodig, dat wil zeggen, geen speciale voorbereidende werkzaamheden;
 • Snelle montage - hanteer kunt beheersen in slechts een paar uur.

En, natuurlijk, een ander belangrijk voordeel van dit ontwerp is een langere periode garantie - niet minder dan 10 jaar, maar in de praktijk - ze zijn allemaal 15 en nog veel meer.

Pros naadloze spanplafonds

De elasticiteit naadloze plafond te houden, zelfs bij zeer lage temperaturen. Omdat zij, in tegenstelling tot de plastic plafond, toe te passen en loggia's en balkons, en andere onverwarmde ruimtes.

Naadloze plafonds die worden gebruikt in de loggia's, balkons en andere onverwarmde ruimtesNaadloze plafonds die worden gebruikt in de loggia's, balkons en andere onverwarmde ruimtes

Web breedte - 3 meter, en meer dan genoeg om een ​​naadloze plafond te maken.

Voor het plafond van pvc toestellen hebben een warmte-pistool, dat wil zeggen, dingen die gevoelig zijn voor de temperatuur zijn, is het noodzakelijk om schoon te maken. In het geval van apparaten zoals naadloze plafond niet het gedoe nodig.

Cons naadloze spanplafonds

Zij bestaan ​​voornamelijk in het ontwerp van het plafond. Waaier van kleuren en texturen is vrij schaars, het beperken van de koper de keuze.

Stretch plafonds zijn zeer gevoelig voor mechanische belastingStretch plafonds zijn zeer gevoelig voor mechanische belasting

En een significant negatief - van het lek op de top van naadloze plafond is niet hersteld. Als het water een beetje, maatregelen zijn snel genomen, bespaart u de structuur, maar in andere gevallen, helaas, nee.

Nat reinigen naadloze plafond kan niet, je veeg het kan alleen droog vodden.

Spanplafonds: de voors en tegens (video)

Het maken van een keuze van de plafondconstructie, rekening houden met alle factoren. Ga niet op over mode, want nu genoeg alternatieven, en kopen wat je wilt, en dat het harmonieus in uw huis zal zijn.

Succes in de reparatie!

Voors en tegens van verlaagde plafonds (foto)

15b8527b5f4a4ef9f34ad549905dc3ca 32 0000000007 56ab7ff70f526 47 56af55790beb8 394original1 a26b4adc6319 a76d2936e783fab07ae7f3253983205a cvetnoy-dekor

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 66

map