The BlogArtistieke plafondschilderingen - de originele manier van decoratie van de kamerArt schilderij plafonds - de originele manier om uw huis te ontwerpen komnatyEsli ruim en heeft hoge plafonds, kunt u deze versieren met zo'n receptie decoratief schilderen. Dit proces is vrij complex, maar tegelijkertijd fascinerend. Zelfs ongecompliceerde takje of een regenboog geschilderd met zijn eigen handen, zal elk huis versieren en zal een geweldige aanvulling op het interieur. Voordat u begint, is het wenselijk om zorgvuldig te overwegen de samenstelling, en rekening houden met het ontwerp van uw kamer.


Hoe kan ik het patroon en de kleur van het plafond te combineren

Natuurlijk moet de kleuren en het patroon van het plafond in harmonie. Als uw interieur is ontworpen in de stijl van het minimalisme, dan kun je het verfoppervlak met een ornament of een donkere koffie kleur. Een dergelijke samenstelling zou groot op een wit plafond.

Als uw kamer is niet aan de zonnige kant, en je wilt visueel te vullen met warme, liever beige plafond. Het kan worden toegepast op het tekenen van een bekende artiest. Maak het mogelijk met een speciale stencil en spray.

Bij het kiezen van kleuren tekenen, rekening met de volgende factoren:

 • grootte van de kamer. Als uw kamer is groot, dan zal het harmonieus tekeningen aqua.
 • Functionele kenmerken van de kamer. De slaapkamer interieur is niet geschikt flashy ontwerpen, maar de cloud of de zee wave - dit is wat je nodig hebt.

De juiste keuze van kleuren speelt een belangrijke rol in het kleurenpalet schilderij. Het is belangrijk om de combinatie van warme en koele kleuren te observerenDe juiste keuze van kleuren speelt een belangrijke rol in het kleurenpalet schilderij. Het is belangrijk om de combinatie van warme en koele kleuren te observeren

Hoe maak je een volumetrisch beeld te maken aan het plafond met zijn handen

Volumetrische patroon op het plafond is gewoon buitengewoon interieur. Teken een eenvoudige compositie, onder voorbehoud van bepaalde regels. Om een ​​bulk compositie te maken, zult u een overheadprojector, kleurpotloden, penselen, verf nodig.


Nu begint de toepassing circuit. Dit kan worden gedaan met behulp van een overhead projector. Er moet een slede met een beeld en ontwerppatroon op het plafondoppervlak voegen. Breng vervolgens de samenstelling contour potlood. Vervolgens verf de afbeelding met behulp van kleuren inkt en borstels van verschillende diktes.

Voor de kwaliteit van het schilderen van het plafond en de muren moeten borstel van verschillende diktes. Ze zijn allemaal moeten van voortreffelijke kwaliteit zijnVoor de kwaliteit van het schilderen van het plafond en de muren moeten borstel van verschillende diktes. Ze zijn allemaal moeten van voortreffelijke kwaliteit zijn

Tijdens het bedrijf, moeten zich houden aan de volgende regels:

Houd de romige consistentie van de verf.

 1. Gebruikte borstels geplaatst in een beker water. Anders zal de verf snel worden opgenomen en ondergang van de tool.
 2. Smears gelden uitsluitend vloeiende bewegingen.
 3. Bij het maken van samenstellingen trachten midden van het beeld helderder was ten opzichte van de randen.
 4. Ten eerste, verf de belangrijkste elementen van de tekening.
 5. Als u wilt een slechte beroerte te wissen, gebruik dan een speciale spons.

Voor het aanbrengen omringen een patroon op het plafond moeten zorgvuldig worden bereidt de werkoppervlakVoor het aanbrengen omringen een patroon op het plafond moeten zorgvuldig worden bereidt de werkoppervlakNadat de werkzaamheden op de tekening breng een beschermende laklaag. Dit zal je compositie te redden van vervuiling. Spijker bij voorkeur aangebracht met een spray. Indien gewenst kan het gedroogde oppervlak gepolijst met een droge borstel.

Tekeningen maken, wand en plafond: stapsgewijze handleiding

Voordat u het creëren van een patroon op het plafond en de muren zorgvuldige composities. Als je een beginner bent, kunt u een abstractie of een plant te trekken. Een dergelijke samenstelling is "vergeven" alle gebreken, en zal een schil om uw interieur te maken.

Om een ​​patroon op het plafond en de muren te maken is erg belangrijk om een ​​goede schoonheid te vinden. Experts raden om de voorkeur aan acrylverf geven. Ze passen goed op elk oppervlak, gemakkelijk te mengen en kan niet worden gewist.

Voor het aanbrengen van het patroon op het ontwerp print op Whatman papier een foto van uw toekomstige composities. Inherent patroonvormingsstap is om de wanden te bereiden.

Om de nodige voorbereidingen op de volgende volgorde:

 • Om te beginnen Inspecteer het oppervlak van de wanden en het plafond.
 • Als er sprake is van gebreken, van toepassing stopverf aan het oppervlak en laat het drogen.
 • Als de muur of het plafond bochten en maak er met de primer.

Muurschildering - een spannende ervaring. Het is belangrijk om een ​​kleurenpalet om elke kleur harmonie te kiezen met de binnenkamerMuurschildering - een spannende ervaring. Het is belangrijk om een ​​kleurenpalet om elke kleur harmonie te kiezen met de binnenkamer

Breng vervolgens de sketch oppervlak. Experts raden aan om eerst naar het laagste en het hoogste deel van het beeld mee. Zo zul je in staat om de samenstelling zorgvuldig te plannen. Dan beginnen te halen uit de grootste objecten van uw ontwerp. Als u besluit om de voorkeur aan abstractie te geven, kunt u een kunstwerk in willekeurige volgorde te creëren - alles zal alleen afhankelijk van uw verbeelding.

Na het patroneren het te starten om te schilderen. Acrylverf, verdunnen met water tot een romige consistentie. Ten eerste, verf de grootste objecten van uw ontwerp, en vervolgens overgaan tot in het kleinste detail. Na voltooiing van de werkzaamheden kan worden toegepast voor wanden en plafonds verfspuit of bijzondere borstels.


Plafondschildering (video)

Hoe maak je een wolk te tekenen op een spanning plafond met zijn handen

Wolken zal spectaculaire kijken op een spanning plafond. Deze samenstelling harmonieus passen in het interieur van elke slaapkamer. Een tekening maken, vindt u de sproeier, watergedragen lakken van blauw en wit, poreus spons nodig.

Voordat u een compositie moet rekening houden met het interieur van uw ruimte te creëren. Bijvoorbeeld, als het in de stijl van het minimalisme, of het Rijk, met wolken canvas ziet er smakeloos en smaakloos. Bovendien, de plafonds met geschilderde wolken zijn niet geschikt voor de inrichting van een aantal kamers. Bijvoorbeeld, in de keuken of woonkamer, een dergelijke samenstelling zou dissonant met het interieur.

De lucht is altijd wenkt man. Heel vaak wordt dit een belangrijk onderwerp in het ontwerp van plafondsDe lucht is altijd wenkt man. Heel vaak wordt dit een belangrijk onderwerp in het ontwerp van plafonds

Verf wolken aan het plafond moet in de volgende volgorde:


 1. Eerst moet u het oppervlak schoon te maken tegen besmetting.
 2. Vervolgens, het plafond schilderen met behulp van een sproeier in blauw. De verf moet worden aangebracht met een dubbele laag, waarna je nodig hebt om het te geven om te drogen voor een dag.
 3. Dan, om te beginnen met het schilderen van de wolken met de hulp van een poreus spons en witte verf. Om een ​​realistisch beeld te tekenen zag er anders uit in de cloud configuratie en grootte.
 4. Na het aanbrengen van de wolken laat de verf drogen voor minstens een dag. Het kan worden toegepast op het plafond van een speciale lak, indien gewenst.

Wave moeten trekken, vast te houden aan hetzelfde algoritme. Het enige verschil - de configuratie van slagen om een ​​compositie te maken.

stap voor stap handleiding: Hoe wordt een boog aan het plafond te trekken

Soms bij montage gebogen plafonds er behoefte om een ​​boog te trekken aan het plafond. Maak het makkelijk genoeg met behulp van meetapparatuur, patronen, pennen en ruitjespapier.

Om te beginnen, moet u de lengte en breedte van het plafond te meten. selecteer de optimale schaal, bijvoorbeeld 1 m wanden - 1 cm op grafiekpapier. Nadat u een vierkant, klare sjablonen en het gewenste punt in het vliegtuig te trekken, trekken de boog. Selecteert u het in enigszins willekeurige punten.

Dan, rekening houdend met de omvang van de overdracht punt aan het plafond vliegtuig. Verbind deze punten door segmenten en dostroyte deze boog.

Voor registratie plafond vaak gebruikte vormen in de vorm van een ellips, de diverse bogen en cirkels. Vloeiende lijnen brengt harmonie in het ontwerp en geeft een afgewerkte look muurschilderingVoor registratie plafond vaak gebruikte vormen in de vorm van een ellips, de diverse bogen en cirkels. Vloeiende lijnen brengt harmonie in het ontwerp en geeft een afgewerkte look muurschildering

Maak een stencil patroon op het plafond

Als het interieur van uw kamer is ingericht in klassieke stijl, kunt u het huis te versieren met de hulp van het scherm plafondschilderingen (deze term wordt een soort schilderij, dat de vorming van uniforme samenstelling voorziet de gehele omtrek van het betreffende oppervlak genoemd). Maak het werkstuk met je handen gemakkelijk. Dit op een stuk karton een bepaald patroon gebracht en knip het sjabloon met een mes.

Wilt u een kleurrijke compositie te maken, maak een paar voorbereidingen. Het wordt aanbevolen om de stencil dan Olivia bevochtigen. Deze methode zal de sterkte van het werkstuk te verhogen.

Om een ​​samenstelling te dienen in deze volgorde:

 • Om te beginnen werkoppervlak kleurstof in de gewenste kleur, en laat de verf drogen.
 • Knijp stencil naar de oppervlakte en voorzichtig tekenen verf met een kwast. Om te voorkomen dat gelekte dient niet te rijden een stencil borstel chaotisch. Af en toe veeg werkstuk doek.
 • Na voltooiing van de werkzaamheden te elimineren kleine fouten en bedekken het oppervlak van de plafondverf.

Decoratieve plafondschilderingen (video)

Het creëren van een patroon op het plafond - een fascinerend proces. Zelfs primitieve samenstelling stencil kan bijdragen aan het interieur van uw huis. Tekeningen moeten worden gekozen rekening houdend met de functionele eigenschappen van de ruimte. Bijvoorbeeld, in het interieur van de keuken zijn biologisch passen in een patroon, en in het interieur van de woonkamer - het landschap. En voor het creëren van comfort in de slaapkamer kan worden toegepast op het plafond of de wolken van de abstractie.

Cijfers aan het plafond (foto)

imgserver-1 imgserver-2 imgserver-3 imgserver-4 imgserver-5 imgserver-6 imgserver-7 imgserver-8 imgserver-9 imgserver-11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 4 = 13