Canvas voor borduren Cross: 8 soorten

Canvas voor borduren Cross: 8 soorten

12 October 2017Correct geselecteerd het doek voor borduurwerk - het succes van de afgewerkte fotoCorrect geselecteerd het doek voor borduurwerk - het succes van de afgewerkte kartinyDazhe professionals moeten handwerken canvas voor borduurwerk kruis. Het helpt om de soort en het aantal threads te bepalen, kiest gewoon de maat van de toekomst van werk en een aantal andere belangrijke parameters. Dat is de reden waarom zijn selectie kost veel tijd, omdat de inherent doek voor borduurwerk - de onderliggende oorzaak van al het werk. Juist gekozen graaf de integriteit van de exploitatie.


Types canvas voor borduurwerk kruis: analyseren en vergelijken

Universal vormt het doek niet gebeurt, dus moet je niet vertrouwen op de verkopers mooie beloften. Afhankelijk van de kenmerken van de toekomstige werkzaamheden, de fundering verkeerd geselecteerd. Hiermee opent u een lijst Aida - wordt gebruikt in de meeste gevallen, als het gaat om zelfs kruissteek op het doek. Het wordt geproduceerd uit natuurlijk katoen geweven in een 4x4 format strings.

Afhankelijk van de grootte van het weven scheiden verschillende soorten Aida: 27h10 cm cm 44h10, 55h10 cm cm 62h10, 72H10 cm, 79 cellen per 10 cm.

Voor kruissteek selecteert u de doek van natuurlijk katoenVoor kruissteek selecteert u de doek van natuurlijk katoen

Daarnaast kunt u een kruis op dit soort canvas borduren:

 1. gelijkmatig rieten - gebruikt door degenen die reeds over voldoende ervaring op het gebied van handwerk te hebben. Gezien het ontbreken van een duidelijke verdeling van het werk met veel achtergrondinformatie is niet hardwired zien er spectaculair uit. Er volgt haar soorten: Ariosa (uniform vlechtwerk), rekening Murano (gekenmerkt door een gemengde samenstelling);
 2. Stramin - wordt gebruikt voor de productie van tapijten en wandtapijten. Gekenmerkt door verhoogde stijfheid. Het gebruik van rode of andere heldere draad uitstrekt onbeperkt. De vezels worden gekenmerkt door treksterkte. stramin steeds minder gebruikt in Griekenland en andere landen om tapijten, tassen en kussens te creëren;
 3. vlas - materiaal, waarbij grotere sterkte. Het is gemakkelijk te wassen en worden gebruikt om composities te maken met meer details. Met linnenbinding kan 18, 25, 32, 36 of 40 draden per inch 1, aangeduid met het getal. Toepassingstechniek materiaal met een dichtheidsniveau 18 draden / inch grotendeels is wit.

Beginners wordt aangeraden om een ​​model met een niveau van kracht 25/10 of 28/10 draden per inch te kiezen. Daarbij maakt het gebruik van 2-3 thread kleuren: blauw en geel;


Special ondersoorten canvas

Het gemengde type weefsel - bij uiterlijke kenmerken verwijst vlas, die dodelijk is gebrekkig. Leer de waarheid helpt om een ​​nader onderzoek. De eerste van zijn soort, "Floba" beter als een weefpatroon van 14 tot 25. Met deze parameters, wordt gebruikt voor de productie van luiers.

Naast geïsoleerd model "Quaker", gekenmerkt door 112 draden per 10 cm vierkant. Onder de voor de hand liggende voordelen die het - brede waaier van kleuren. Bijvoorbeeld, is het raadzaam om bij de geplande kleur samenstelling te kiezen. Hier, het ontbreken van een beperking in termen van kleur selectie.

Ervaren handig kan borduren op speciaal doek - met gemengde stofErvaren handig kan borduren op speciaal doek - met gemengde stof

plastic doek als een specifieke categorie. Het gebruik van plastic structuren gerechtvaardigd is wanneer het nodig is om een ​​3D borduurwerk te creëren. Groot of klein samenstelling zal er natuurlijk uitzien. Vanwege de eigenschappen, het gebruik ervan is het beste voor kerstversieringen en souvenirs.Bovendien wijzen verschillende soorten doek:

 • Factuur (geschrapt);
 • Met de beklede patroon;
 • ontwerper;
 • zijde;
 • Canvas Feed - een breedte tot 8 cm en voorbehandeld regio.

Zoals kruisjessteek op doek: Tips voor beginners

Om magie een realiteit, moet je uit te voeren voorbereidende werkzaamheden. Beginners kunnen hun interessante programma te downloaden. Als deze niet beschikbaar zelfs ruwe ideeën die komen over het idee van het bekijken van foto's van afgeronde projecten. Zodra het ontwerp wordt goedgekeurd, kunt u beginnen te werken. Als een dergelijk persoon die niet had gewerkt, is het raadzaam om een ​​thematische video te zien.

Als je net begint te verdiepen in kruissteek proces, kunt u de video-tutorial ziet of leest u de instructies op het internetAls je net begint te verdiepen in kruissteek proces, kunt u de video-tutorial ziet of leest u de instructies op het internet

Het uitvoeren van eenvoudige aanbevelingen tijdens patroonvorming zal helpen voorkomen dat veel problemen:

 • Om te beginnen met het verzamelen van de benodigde materialen;
 • Kies de gewenste draad kleuren;
 • Embroidery starten vanaf het midden van de samenstelling;
 • Vaste draad met de kruisende knobbeltjes;
 • Kan borduren elk patroon, maar een overmatige hoeveelheid kleuren maakt het patroon convex.

Hoe te kruissteek wassen op het canvas: Wat u moet onthouden

Handig voor beginners leert over hoe de zorg voor het volbrachte werk. Micro vuil, stof, pluis, vlekken en ander vuil moeten onmiddellijk worden verwijderd van het oppervlak. Om knobbeltjes, die veroorzaakt tekening is niet te ontrafelen, moet u ze voor de waterbehandeling te lossen. Vooral kwetsbare soorten doek vereisen zorgvuldige behandeling. Het is noodzakelijk om de naaimachine te gebruiken om de randen om de aangebrachte samenstelling te lossen doet geen pijn.

Nadat het werk is voltooid, het doek met de afgewerkte patroon te wassenNadat het werk is voltooid, het doek met de afgewerkte patroon te wassen

Beslissen wat te wassen kiest zal helpen de aard van de vervuiling. Bijvoorbeeld, de iets te vernieuwen de tekening kleine wassen helpen onder stromend water. Een te sterke druk te zijn, anders zal het alleen het gebied van de besmetting te verhogen.


Wijs een aantal andere tips:

 • Toegestaan ​​om alleen vloeibaar wasmiddel te gebruiken voor de hand;
 • Soda wordt gebruikt om sporen van schimmel te verwijderen;
 • Uit de sporen van cosmetica zal helpen zich te ontdoen van alcohol.

Zoals kruisjessteek op doek (video)

Een correct geselecteerd canvas borduren voor samenstellingen van verschillende mate van complexiteit. De keuze moet komen van de vorm van ambachten, de grootte en het gewenste aantal kleuren. Indien op enig moment of heeft u vragen, is het het beste om het advies van de bestaande regelingen te zoeken. Hoe eerder dit gebeurt, hoe minder fouten worden getolereerd in het werk.

Voorbeelden canvas borduursteek (foto)

7f893f0fab5ade3a165e6f887600f846 1390672 2.134.113-1 2.134.126-1 2.162.684-1 2.162.685-1 2.162.686-1 2.162.693-1 2.792.351-1 2.792.390-1


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

map