Byggandet av lägenheten: en galge i hallen med händerna

Byggandet av lägenheten: en galge i hallen med händerna

12 October 2017



Gör en galge i hallen med händerna är det enklaste sättet att skivor eller metallstängerGör en galge i hallen med händerna är det enklaste sättet att skivor eller metallstänger vi kommer hem och ta bort kläder. Att hon inte ljuga, vi hänga på en galge. Så kläder inte hindrar oss, inte skapar förvirring i lägenheten. Du kan alltid snabbt hitta jackan eller päls, ser tillbaka till där alla kläder hängande. Om du har en liten hall badrum och ingen plats att sätta garderoben kommer galgen lösa alla problem. Detta attribut kan vara av olika storlekar. Så du kan plocka upp galgen, trots storleken på hallen. Deras design är skiftande, men du har möjlighet att göra en hängare för sina egna skisser.


Klädhängare i hallen med händerna

Hängare nödvändig sak, om du ofta kommer på besök. Det kan hänga dina saker bort, kliva in i hallen. Har galgar vanligtvis nära ytterdörren, så att inte gå i skorna i korridoren. Nu olika deras stora. Hitta en lämplig hängare som passar lätt in i kupén. Du kan göra sina egna händer genom individuell design.

Hängare att utföra sina uppgifter, måste det vara:

 • bekväma;
 • lätt;
 • Pålitlig.

Du har beslutat att göra sina egna händer hanger. Då måste vi veta i förväg vad den borde vara. Du måste komma ihåg vad som gjorde väggarna i korridoren.

Om väggarna är gjorda av gips, är det nödvändigt att tänka på galgen. Då är det inte behöver monteras på väggen. Montera hängare på väggen av gips svårt.

Installation av en sådan vägg innebär användning av speciell utrustning, verktyg och plugg. Denna vägg kan inte motstå belastningen på en massa saker, sedan släppa hängare.


Hängare måste vara utrustade med så många krokar, vilket skulle vara tillräckligt för att rymma hela familjen sakerHängare måste vara utrustade med så många krokar, vilket skulle vara tillräckligt för att rymma hela familjen saker

Golvmodeller har flera krokar. Om du lägger saker på det med jämna mellanrum, kommer det inte att falla. Detta attribut har en låg vikt och kan flyttas till en ny plats om det behövs.

Gör en hängare med egna händer kan från enkla material som trä, fiberplattor eller spånskivor. Sedan ordna det fint - att måla eller använda en lämplig bild / prydnad.



Det vanligaste materialet för tillverkning av galgar - träd. Från det är lätt att göra en viss form.

Björk är inte det bästa materialet för tillverkning av galgar. Trä har en spröd struktur, således skruva fästelementen, finns det en stor sannolikhet för skada på den färdiga produkten.

De material som du behöver, nästan alla i huset. En uppsättning verktyg och material för: sticksåg, bågfil, sandpapper, krok, skruvmejsel, planka.

Ta styrelsens storlek. Behandlat trä: shlifuete henne. Sedan passera över ytan med sandpapper för att göra det helt slät.

Avsluta göra din egen smak. Det kan täckas med lack eller färg ombord. Fäst krokarna på tavlan med hjälp av skruvmejseln.

För fastställande av den färdiga produkten på en vägg, finns det två typer av installation:

först: Du kan fästa rack på väggen genom att borra genom den.

andra: baksidan av hangaren för att göra en loop, och sedan hängde.


Hanger är klar och kan användas för andra ändamål.

Vi producerar ursprungliga hängare i hallen med händerna

Entrén är det första rummet i lägenheten. Så att gästerna betalar särskild uppmärksamhet åt det. Du kan lägga till den ursprungliga hängare inre korridoren och göra det egna händer. Detta kommer att fånga uppmärksamheten hos människor som har beslutat att komma på besök. Och du lägger alla sina grejer på den ursprungliga hängare: kläder, paraplyer, väskor och diverse tillbehör. Förvandla din hall och göra det vackert - enkelt, snabbt och billigt.

För tillverkning av galgar i korridoren, kan du använda den gamla metallrör, men innan dess måste målasFör tillverkning av galgar i korridoren, kan du använda den gamla metallrör, men innan dess måste målas

Varje person i huset finns onödiga saker som kan användas för tillverkning av galgar. Boards, skidor, lådor, gamla möbler - allt detta kan användas som grund för den ursprungliga hängare.


Du bör fästa till skid krokar fast hela strukturen på väggen - hängare är klar att användas.

Klädhängare kan vara:

 • fick stå;
 • vägg;
 • Består av enskilda krokar.

För den klassiska utformningen av rummet hallen lämpliga trä eller metall hängare måttliga (naturliga) färger.

Den ursprungliga lösningen är hängare, vilken består av de individuella krokarna. De hängs på väggen själv. Krokar kan ha en intressant form, färg och design. Till exempel, i form av regndroppar anordnade på ett kaotiskt sätt. Fäst krokarna kan vara sig själv, utan att använda ytterligare verktyg.

Varigenom de bifogade galgar och krokar

Galgar och krokar finns flera typer av väggmontage. Du är fri att fästa dem på väggen utan att använda särskild utrustning eller tillämpa den. metall krokar är lämpliga för trä galgar. De skruvas ytterligare fäst - skruvar.

För fastställande av de flesta galgar och krokar kan användas skruvar eller limFör fastställande av de flesta galgar och krokar kan användas skruvar eller lim

Krokar för galgar kan ha följande typ av bilaga:

 • sidoskott,
 • Särskilda självhäftande remsa;
 • Magneter.

Alla tre typer av fästelement, som är utrustade med krokar, inte kräver mycket tid och ansträngning för installation.

Det är värt att komma ihåg att dessa typer av fästen inte kan motstå en stor vikt kläder (rockar, jackor). Dessa krokar används för att hänga hattar.

Hur man väljer rätt hängare hallen

Före inköp eller produktion av klädhängare, måste du komma ihåg de många nyanser. Det är nödvändigt att ta hänsyn till det fria området och utformningen av entrén i rummet, var att sätta en galge eller på vilken höjd för att hänga den.

Om rummet görs i stil med landet, så kommer det att passa hängare, i form av ett trädOm rummet görs i stil med landet, så kommer det att passa hängare, i form av ett träd

Tips för att välja en hängare:

 • Det måste vara i harmoni med rummet design;
 • Golv kostym modell lämplig för vänner av minimalism;
 • För klassisk stil väggen lämplig modell;

Hanger är lätt. Det kan snabbt flyttas eller tas bort. Många väljer sin hall av denna typ galgar.

Hur man gör en hängare i hallen med händerna (video)

Varje lägenhet ska vara en galge i korridoren. Det är en praktisk egenskap av interiören. Det tar mindre plats än skåp. Den rymmer en stor mängd kläder. Allt hänger på en viss krok och du tillbringar mindre tid på att leta efter den. Allt du behöver ta med dig på gatan - en väska, paraply, mössa, halsduk och päls kan vara på en viss plats nära ytterdörren. Därför är det värt att överväga förvärv eller tillverkning av en sådan underbar enhet för sin hall rum.

Utformningen av hängaren i hallen med händerna (foto exempel)

1400/06/03 03 3-25 4-27 10 22-28 46 56kjrtfhrh 86f430edb242d596df6bd43e3f2d9e0f 701de922d81516acfe615e27091e6269

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 23

map