Byggandet av hallen i ett privat hem: design, foto & 4 regler

Byggandet av hallen i ett privat hem: design, foto & 4 regler

12 October 2017Hall i ett privat hem är att göras från byggmaterial som är resistenta mot de negativa effekterna av naturliga faktorerHall i ett privat hem är att göras från byggmaterial som är resistenta mot de negativa effekterna av miljöfaktorer, behöver lite spänd att göra reparationer hall i ett privat hem. Att göra denna del av huset, i praktiken är mycket mer komplex än de andra rummen. I synnerhet är det på grund av den större delen av hallen i ett privat hem. Hall i ett privat hem - det är det första folk ser. Dessutom är detta en av de smutsigaste platserna i huset, eftersom det är värt street skor hängande ytterkläder, djur från gatan skaka av regn och snö. Alla dessa faktorer bör beaktas vid val av material för reparation och design. Stor vikt är storleken på hallen. Det finns privata hem av olika storlekar, deras hem - inte nödvändigtvis ett stort vardagsrum där man kan vända. Hur man börjar utformningen av hallen i ett privat hus?


Dekorera hallen i ett privat hem: foton, praktiska råd

Dekorera hallen i ett privat hem är förknippat med vissa svårigheter. Privata hus känsligare för förändringar i temperatur, vilket är vädret utanför fönstret, varför ett trähus bör vara att bereda marken innan renoveringen.

Var uppmärksam på följande indikatorer:

 • Fuktighetsgraden;
 • Temperaturen i rummet.

Det är nödvändigt att avgöra hur olika temperaturer i hallen under vintern och sommaren. Finns det utrymme i temperaturskillnaden mellan utsidan 15 och 5, till exempel. Om skillnaden känns måste göras innan ett slags vestibul hall, annars efterbehandling material för väggar, tak och golv i hallen mycket snabbt blivit oanvändbar. Temperaturförhållanden på vintern och varma sommartemperaturer kommer att tvinga dig att ändra bakgrundsbild och göra en fullständig reparation var 3-4 år.

Accepteras att avsluta väggarna i hallen, bör du överväga storleken på rummet i stugan. Den mest lämpliga material för väggarna i korridoren i ett hus på landet står inför sten.

Om laminatgolv används, är det bäst att köpa minst 31 klassOm laminatgolv används, är det bäst att köpa minst 31 klass


Men en liten hall, dekorerad med ett liknande material, verkar ännu mindre i korridorerna i de små och medelstora bättre FÖRHYDA väggarna med tapeter halv och en halv inför sten. Kom ihåg, i korridorerna, där bredden av utrymmet är litet, i stället för dekorativa beklädnads sten bättre pokleit tapeter imitera sten. De ser väldigt naturligt, och det extra utrymmet kommer inte att hålla.

För efterbehandling taket, kan du använda metod eller teknik rentvå stretch och undertak. Under betingelser där temperaturen är stabil, eftersom deras material är mer stabilt mot förändringar i temperatur och fuktighet optimal användning av alla undertak. Det rekommenderas inte att limma taket i hallen tapeter, eftersom de snabbt försämras i ett fuktigt rum.

Det mest lämpligt material för efterbehandling taket - är: • kakel;
 • Undertak;
 • Undertak.

Allt annat kan du dekorera taket och väggen med timmer. Det är ett idealiskt material för ett hus på landet design, hållbara och ger en känsla av komfort från de allra första meter i ditt hem.

Paul - den sista delen av renoveringen av hallen. Det kan vara klar med hjälp av ett laminat, kakel eller linoleum. Om det viktigaste kravet för materialet är dess hållbarhet, är det rekommenderat att välja en bricka eller linoleum. Bäst av allt kakel, eftersom det är mycket lätt att rengöra från smuts och är resistent mot förändringar i temperatur och luftfuktighet. Det är inte det billigaste sättet att avsluta golvet, men det kommer att pågå mycket längre än laminat eller linoleum.

hall design i ett privat hem: foto och grundläggande krav

Innan du ordna en korridor i önskad stil, kolla in en uppsättning regler som kommer att göra hallen designen är inte bara vacker, men också praktiskt.

Väggarna i korridoren i ett privat hem kan ordnas med hjälp av tapeter imitera tegel eller naturstenVäggarna i korridoren i ett privat hem kan ordnas med hjälp av tapeter imitera tegel eller natursten

Att hallen i ett privat hem för att vara:

 1. Bekväm och praktisk: överflödet av möbler kan förvandla även de mest rymlig hall i nära och obekväma rum. Vidare, materialet för efterbehandling golvet, bör väggar och tak vara icke-färgning, lätt rengöras, för att vara stabila mot de reagens och detergenter.
 2. Inrett i stil med resten av huset. Hall bör utformas i samma stil som alla andra rum i huset. Till exempel, om köket är synlig från lobbyn, måste det vara dekorerad i samma stil som i köket.
 3. Inom det trånga utrymmet är bättre att göra väggarna en ljus nyans. Inte oroa sig för smuts på väggarna i hallen, leta efter efterbehandling vinyl Tapeter tvättbara.
 4. De flesta privata hus layout kan du välja att lämna flytande tapeter. Använd detta material för att göra utformningen av hallen elegant och stilfull. Trots att den flytande tapeter Mark, de är lätta att byta ut resten av det nya materialet. Dessutom kan du välja lack flytande väggen - de är mycket lätta att rengöra med rengöringsmedel.

Ta del av dessa regler, och hallen kommer att se snygg och vacker. Observera att komma med designen hallen är nödvändigt att överväga möbler som kommer att stå där.

Hur att dekorera hallen i ett privat hem: bilder, råd om utformningen av golv och tak

Om hallen är stor, kommer det säkert att hitta en mängd olika ämnen, såsom cykel, släde och så. D. Alla de viktigaste bördan faller på hallgolvet. Därför det viktigaste kravet för golvet - det måste vara hållbara.

På golvet i hallen bör sätta en matta som kommer att förhindra inträngning av skräp in i huset från gatanPå golvet i hallen bör sätta en matta som kommer att förhindra inträngning av skräp in i huset från gatan


Genom slitstarkt material är i fallande hållbarhet:

 • Keramiska plattor;
 • Laminatavvisande;
 • Linoleum.

När du väljer ett omslag, uppmärksamma den typ av material. Till exempel bör en vattenavstötande laminat väljas som inte sväller vid talrika kontakter med fukt. Linoleum är nödvändigt att välja en kommersiell. Och du kan använda alla tre typer av ytbehandlingar tillsammans. Place, är mest mottagliga för lera och vatten attacker, måste du dekorera brickor. Den del där kontakt med smuts och vatten är minimal, kan vara färdiga linoleum eller laminat, eller båda, och andra.

Innan du sätter golvbeläggningen är golvet som krävs för att värmas. Detta kommer att bidra till att normalisera temperaturen i rummet och förlänga livslängden på byggmaterial.

tak trim kan också vara olika. Till exempel, om rummets storlek är liten, kan du rentvå taket. De som vill göra en ovanlig lobby kan du använda dekorativa gips. Dessutom kan du måla taket färg. De finns i olika färger. Om rummet med lågt i tak, är det bättre att använda ljusa färger, kan mörka nyanser användas för högt i tak.

Invändig korridoren i ett privat hem: photo

Invändig korridoren i ett privat hem - det sista steget kan vara det roligaste.


En utmärkt lösning för en hall i ett privat hem är en kombination av taket flera nivåer av gipsskivor och spotlightsEn utmärkt lösning för en hall i ett privat hem är en kombination av taket flera nivåer av gipsskivor och spotlights

Det finns enkla lösningar till valfri storlek rummet såg trevligt och gör ett bra intryck:

 • Gör en mycket ljus i entrén: även ett litet rum ser elegant och bekväm;
 • Det rekommenderas att utrusta hallen med en minimal mängd av möbler;
 • Byggandet av entrén kan åstadkommas genom en stor mörk dörrmattor och vissa klock;
 • Designprojekt uppmanas att ge företräde åt ljusare nyanser i en liten hall och ett stort ljust;
 • Möblerna i hallen ska vara praktiska och inte besvärligt;
 • I hallen finns ett fönster - ligger intill ett fönster högt bord eller byrå;
 • Möblera hallen med hjälp av bättre ljus möbler.

Vacker hall i ett privat hem design (video)

Med hjälp av tips, kommer du att förvandlas till en trevlig kall reparation snabb process. Välja lämpliga material och inte snåla på kvalitet.

hall design i ett privat hem (inredning foto)

021p 6ii 11 50-10 69c410b8186afe4b473d77a7ee79a50a 1771439-e1464892227980 1831ac6d1a6107a6b4ed4b01d0744725 1920x1080resizeinterior14822341366039363 1920x1080resizeinterior17349351373171480 1920x1080resizeinterior21528861380292428

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16

map