The BlogBroderi har alltid vann dyrt och vacker, så den är lämplig för alla inredningBroderi har alltid vann dyrt och vacker, så den är lämplig för någon design intereraLyudi föredrar att dekorera en mängd broderier textilprodukter samt lägga till det inre av bilden, broderad med ett kryss. Denna riktning utförs i olika stilar på tyget porträtt blommor, roliga mönster och monogram. Broderade bilder kan vara svartvitt eller färg. En av favorit teman är bilden av djur.


Korsstygn: djurarter

Oftast är djurmotiv som finns i målningarna som dekorerar hemmet eller kontoret.

Sådan broderi kan delas upp i flera typer:

  1. Bilder från stora, på vilken bilden har en hel del färger och nyanser. Brodera detta format kräver en hög uppmärksamhet och en god nivå av skicklighet.
  2. Visa söm är lämplig för nybörjare. De är små och färre färger. Oftast små bilder av tecknad eller fairy broderade djur i barnens rum. Barn är mycket förtjust i denna typ av konst, utvecklar sin fantasi.
  3. Detta system broderi, som görs med hjälp av en grafisk editor. Tack vare denna teknik kan du överföra bilden på duken älskade husdjur.

  Broderade djur målning fascinerar med sin skönhet och adelBroderade djur målning fascinerar med sin skönhet och adel

De mest populära bilder av broderimotiv av djur anses vara vargar. Efter att ha gått vilda katter eller husdjur. Stor efterfrågan häst. Var det zebra får eller häst spelar ingen roll. Också mycket populär bland många orealistiska bilder av djur. Man tror att om en ung flicka med händerna brodera enhörning, du kommer snart att gifta sig.


broderi kors system: djur, hur man gör själv

Idag, hantverksbutiker helt enkelt översvämmas med färdiga system. Men ibland du vill ha något exklusivt och speciellt.

I detta fall finns det några enkla sätt som kan hjälpa förvandla en ljus bild i systemet för broderi:

  1. Först måste vi välja en favorit bild. Efter att ha lagt på hans papper och rita en snygg rutnät. På den bärbara datorn blad kommer att göra det mycket mer praktiskt. Varje cell kommer att svara på ett kors. Då måste du gå på färgade cell penna och måla dem i önskade färger.
  2. Det andra sättet är mycket enklare än den första. För det kommer att behöva en dator med en grafisk editor program. Den vanligaste Paint. Du måste ladda ner programmet ritningar och ändra storlek på bilden innan pixlarna. Varje ruta kommer att ansvara för ett kors. Ju fler pixlar, desto större blir bilden.

På grund av den sammanställning av kretsar kan broderas med bilden av ett fotoPå grund av den sammanställning av kretsar kan broderas med bilden av ett fotoI allmänhet är sådana metoder som används av professionella embroiderers som redan fyllda hand. 

Fastställts för broderi inlägg: djur

För dem som bestämde sig för att länka sin fritid med broderi hantverk säljs i butiker förinställningar.

Denna uppsättning är lämplig för nybörjare embroiderers, eftersom det innehåller en färdig schema gänga färger tal, nål och bågen.

Finns även att köpa diagram separat av olika djur bilder i en mängd olika stilar. 

Redo att brodera system kan vara en mängd olika tekniker såsom:

  • halv-tvär;
  • Franska knut;
  • Bekstich.

  Ready broderad kan dekoreras med pärlor som kommer att ge dem lite smakReady broderad kan dekoreras med pärlor som kommer att ge dem lite smak

För val av trådfärger kan du använda färgkarta. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten på tråden. Det bör vara mjuk och fast.

Var kan man hitta originella och intressanta system

Världen är full av variation och broderier av olika system. Hitta system för broderi kan vara, till exempel i Riolis. Du kan köpa färdiga kit i butikerna. Butiker erbjuder kit med bilden av vackra lejon i den stora savannen. Flerfärgade målningar med fantastiska djur, tecknade figurer. Även en stor krets skala som visar det marina livet. Enorma popularitet av systemet i svartvitt stil.


Bedövning svartvit bild kommer att pryda en modern interiör. Också får inte glömma de traditionella broderier amuletter. Butikerna erbjuder ett brett utbud av systemen, som skildrar huset väktare härden.

Broderi kors djur (video)

Virka - en underbar aktivitet som kan ockupera sin fritid. Den presenterar också en stor möjlighet att göra sina egna händer för familjen. Mer broderi kan dekoreras med överkast och handdukar, vilket ger rummet en speciell charm och entusiasm. Mycket kommer att se ut broderas med en bild av djuret, pärlstav eller broderade med två olika tekniker. Dekorera kan broderas barnprodukter, barn nyfiket se sådana bilder.

broderi tvärordningar djur (foto)

Zaja 57d1d36239eb5 57d1d3547dc2f TIGR-shema shemy-dlya-vyshivki25 miciofarfalla shemy-dlya-vyshivki4-1024x800 cx enorm full9383160493husky1graphafghanpattern1


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 72 = 76