broderi kors ordningar apor: 5 intressanta idéer

broderi kors ordningar apor: 5 intressanta idéer

12 October 2017Scheme of korsstygn apor kommer att bli ett vackert tillskott till din lägenhet eller gåva till en älskadScheme of korsstygn apor kommer att bli ett vackert tillskott till din lägenhet eller presenter till nära och kära chelovekuV 2017 en av de mest populära korsstygn blev needlewomen Monkey - huvudrollen systemet med symbolen av året och finns nu för alla smaker: från jultema tropiska motiv. Man tror att om du skapar en talisman med händerna, är han säker på att bringa lycka. Och om ditt hus är ännu inte magneten att vara lycklig, är det dags att ta upp tråden med en nål och börja arbeta.


Material och verktyg för nybörjaren

En erfaren skickliga på handarbete säger att de har gyllene händer. Men egentligen, måste du ha extra kompetens för att med hjälp av en nål och tråd för att skapa en rättvisande bild av vävnaden. De komplex sammansättning bildade tvär ibland inte omedelbart känner igen broderi.

Begåvade embroiderers kan skapa en ritning utan en extra krets på en gång förkroppsligar sin idé på duken. Men nykomlingar handarbete behöver inte omedelbart ta upp den svåra sammansättning. Till en början kommer det roligare att ta en liten trasa, broderad med ett enkelt mönster.

Vad behöver en nybörjare att skapa din första korsstygn?

Det är alltid viktigt att välja en bekväm och högkvalitativa verktyg för korsstygnDet är alltid viktigt att välja en bekväm och högkvalitativa verktyg för korsstygn

För att göra detta måste du fylla på:


 1. duk;
 2. tråd;
 3. nålar
 4. fingerborg;
 5. broderramen;
 6. saxar,
 7. schema;
 8. penna;
 9. linjal;
 10. Paper.

Hoop - verktyget är inte obligatoriskt, men det är lämpligt för en nybörjare. Med hjälp av broderier bekvämt i handen, är tyget jämnt spänt och mindre smutsiga och svinga en nål lättare.

Det kan tyckas att en fingerborg - extra attribut för broderi, eftersom det utförs på ett tunt tyg, utan användning av specialstyrkor. Men att arbeta med ett kors, kommer att behöva göra hundratals stygn är mycket nära varandra, så vissa ansträngningar fortfarande måste göra. Och resultatet av detta arbete stack fingrarna. Därför ska du inte försumma den fingerborg. En nål som hålls mellan tummen och pekfingret, och sätta en fingerborg i genomsnitt.

Korsstygn: monkey 2016 - symbol för året

Traditionellt det nya året i försäljningen av många system verkar ha redan tillämpas på vävnader hos djur, är maskot på den östra kalendern. År 2016 blev detta en symbol för en apa.Men det finns många sätt att få ett sådant system för gratis:

 • Du kan välja din favorit krets på nätet, spara den till datorn och, om så behövs - även skriva ut på papper.
 • Om du träffade en söt och enkel ritning i en tidning eller en bok, är det lätt att bli ett diagram på den raschertiv nätet för broderi.
 • När du har en talang och ritning färdigheter, kan en apa skissa själv på rutat papper och färgpennor för att färgen så att cellerna förblev synliga.

För bekvämlighet bör cellerna vertikalt och horisontellt på en hemmagjord krets numreras, och såsom broderprocessen märke på papper, vilket stycke har behandlats.

Broderade kors apa med sina egna händer kommer att bli ett bra komplement till utformningenBroderade kors apa med sina egna händer kommer att bli ett bra komplement till utformningen

När du väljer en palett för systemet, anser att år 2016 - det år då apan eldröd. Därför måste du dekorera en apa lämpligt urval av färger - om året kommer definitivt att vara det bästa för dig!

Om det inte finns någon rutat papper, kan du ta en vanlig övning bok i en bur. Men som korsstygn tar mindre plats än en cell i kalkylbladet kommer den resulterande systemet måste anpassa sig till broderi.

För att göra detta, finns det två sätt:

 1. först - göra en ritning nära, och stygn tyg bär på en skala från 2: 1.
 2. andra - ta som ett villkor, att i en cell placeras fyra kors söm.

Med cellskiktet enkelt överföra en bild av boken i önskad omfattning och konvertera det till ett system med vilket man kan brodera mönstret. För detta papper såsom numrerad längs hela-cell horisontellt och vertikalt längs kanten av arket. Razlinovyvayut bilden som vertikala och horisontella linjer. Det återstår bara att överföra varje bildelement i den önskade cellen.

Vad ska man ta trasa för att brodera kors apa

Om så önskas brodera kan vara vilken vävnad. Fortfarande en nybörjare är bättre att använda en duk. Denna grund för broderi av en särskild väv bildas på duken tydligt framstående celler, vars hörn är väl synliga hål för piercing nål vävnad.


Duk kan ha de mest brokiga sammansättning:

 • bomull;
 • len;
 • ull;
 • Bomull med lin;
 • Bomull med syntetiska fibrer.

Materialet bör väljas baseras på det faktum, för det måste tillämpas i framtiden broderi. Om apan är att dekorera en dekorativ kudde, kan du ta ullen. När planerar du att brodera trasa eller handduk, välja lin. Bomull är lämplig för att skapa paneler.

Det finns en mängd olika vävnader, vilka är lämpliga för tvär sömmarDet finns en mängd olika vävnader, vilka är lämpliga för tvär sömmar

Duk skiljer sig inte bara i sammansättning, men också på storleken av cellerna. Ju högre skicklighetsnivå, kan den mindre välja vävstrukturen. På dessa dukar bilden ger intryck av att inte broderade, och måla hand av konstnären.


Det är också viktigt att uppmärksamma storleken på cellerna i duken när du väljer nål och tråd. Ju finare struktur tyg - tunnare ska vara ett verktyg och en tråd. Typiskt, sy korsstygn användning av en eller två tillsatser. På fina duk också använda siden. När duken större celler ta på sig en tjockare garn: ull eller akryl.

Börjar brodera apa notera kvaliteten på tyget och trådenBörjar brodera apa notera kvaliteten på tyget och tråden

Vissa vävnad i en produktionsmiljö fabrik sätt med ytterligare uppmärkning vertikala och horisontella linjer som markerar var tionde celler. De är utformade för att underlätta för kontot enligt ordningen broderi. Oroa dig inte att de kommer att förstöra bilden. Från dessa linjer, kommer det att finnas några spår efter tvätt.

Innan du börjar arbeta, bör du kontrollera om tråden kommer att blekna i tvätten. För detta ändamål flera delar av färg binder och placeras i 15 minuter i varmt vatten. Om färgen är oförändrad och inte gått från en tråd till en annan - allt i ordning, och i framtiden inte kommer att förstöra din tvätt operation.

Monkey broderade cross - det är lätt

Nybörjaren det lättaste att brodera min första ritning på mitten canvas gäng tandtråd i två tillsatser. Den optimala längden på strängen -. Ca 50 cm Det är nödvändigt att dra sig ur gäng och hålla vertikalt till Helix varva ner och trasselfri under drift.

Den sekvens av åtgärder som följer:

 1. Börja med broderimönster center.
 2. På fel sida av den fasta strängen, och matar sedan ut den till den främre delen av nålen i det nedre vänstra hörnet av cellen.
 3. På framsidan av nålen genomborra det övre högra hörnet och återigen dras garn på undersidan.
 4. En annan punktering på fel sida för att göra i det nedre högra hörnet på nästa korset.
 5. På den främre sidan av den föregående manövern upprepas i en spegelbild och fortsätter till nästa korset.

Brodera över apan är en kick, det viktigaste - att följa systemet och överväga de grundläggande reglernaBrodera över apan är en kick, det viktigaste - att följa systemet och överväga de grundläggande reglerna

Sålunda fylla hela serien. Det är viktigt att riktningen på de övre stygn korsen var i samma riktning.

Ett annat sätt att ta sig över sömmen - vilket gör runt ett antal stygn som lutar mot en sida, då - i motsatt riktning. I det här fallet, om trådändarna prydligt undangömt på baksidan bilden kommer att se ut exakt samma som framsidan.

Korsstygn: en uppsättning av "Monkey" (video)

Broderi - detta är en mycket spännande process, som måste tillfredsställa både vuxna och barn. Speciellt när det dekorativa objektet skapas med målet att bli en lucky charm för hela året. Det är hårt arbete, men resultatet är värt det.

Scheme broderi apor (foto)

3 4 4a87b8430145992149965311e1q5 - Podarki-k-prazdnikam-obezyanka-s-podarkom 5 845ad7c9-eea7-11e2-8be3-001d7d06433d 49f70017b7222cdae3fdb1a6e8e6f15a 4032 5675461 9404831 a36-566-16--165 --- 1000x1000

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map