Breddning av bandet på grund av sanering: 4 alternativ

12 October 2017Om du väljer att göra ändringar i sin lägenhet, är det första värt att tänka på nyanserna i lagligheten av förfarandetOm du väljer att göra ändringar i sin lägenhet, är det första värt att tänka på nyanserna i lagligheten i protsedurySegodnya många tenderar att sudda ut gränserna i lägenheten. Många producerar Association rum, på grund av vilka en utvidgning av lokalerna sker. Det är viktigt att komma till denna tillåtelse, annars alla åtgärder är olagliga. Korridor - utrymme som kan ha olika områden. Enligt dess storlek, kan du förlänga eller utöka det på bekostnad av ett annat rum. Utbyggnad av korridoren - ansvarsfullt arbete som kräver framförhållning.


Omplanering: hur man kan öka korridoren på grund av badrum

Många ägare av lägenheter kan inte skryta med ett stort område av hallen. Ibland kan det vara ett verkligt problem. Om lägenheten är hem för många människor, ger en liten hall en stort obehag.

Lägenheten är en del av ett flervåningshus huset, så det är omplanering bör vara förenliga med de berörda myndigheternaLägenheten är en del av ett flervåningshus huset, så det är omplanering bör vara förenliga med de berörda myndigheterna

Lös problemet kan vara en liten korridor på bekostnad av ombyggnadsområden. Om toaletten området tillåter kan du utöka korridoren på grund av honom.

För att åstadkomma sanering, bör kontakta berörda myndigheter. Var medveten om att förändringar kan förenas, både före och efter dess genomförande. Men vi måste vara säkra på att alla de åtgärder som var lagliga.

Fördelar med sanering:


 • En höjning av rumsutrymmet.
 • Möjligheten att lägga mer och mer möbler.
 • Tillhandahåller lagring för fler saker.
 • Skapa värme och komfort för hela familjen.

Omplanering - en allvarlig fråga. Speciellt när det gäller badrum. Det är viktigt att inte röra kommunikation. Innan reparationsarbete bör noggrant se över reglerna för saneringen av lägenheter.

Är det möjligt att öka badrum på bekostnad av korridoren

Litet badrum ger obehag och besvär för sina ägare. Det är därför många är intresserade av möjligheten att öka badrum på bekostnad av korridoren. Området i hallen samtidigt bör tillåtas att göra det, annars obehag kommer att leverera det.

Redesign platt utan utförande tillstånd är olaglig handlingRedesign platt utan utförande tillstånd är olaglig handlingÖkningen i rymden för alltid kommit överens om andra rum med de tjänster som hanterar den här frågan.

Ge tillstånd att sanera huset inspektion. Däremot är det inte alltid lyckas få dem. Allt beror på korrekt förberedda dokument och planer. Inte bli instängd, detaljerad information du behöver veta i förväg i denna fråga.

Ombyggnads alternativ:

 • Enligt skiss;
 • Enligt projektet.

Efter ett framgångsrikt genomförande av sanering, är det nödvändigt att göra ändringar i dokumenten. Det kan ta lite tid. Det måste överklaga inspektör som kommer att kontrollera kvaliteten på utfört arbete.

Hur man kan öka rummet på grund av korridoren

Mycket ofta lägenheten ägarna planerar att öka arealen av att leva på bekostnad av korridoren. Detta beslut kommer att ha både positiva och negativa sidor. Det är viktigt att komma ihåg att varje utvidgning av utrymmet leder till förändringar i sin design.

Trots glapp med pappersarbete, är mycket populär sanering av lägenheter i dagTrots glapp med pappersarbete, är mycket populär sanering av lägenheter i dag

Innan underhållsarbete, se till att väggen inte är en bärare. Om så är fallet, då tillstånd att rivning inte kan erhållas.

Om väggen leder till rivning, kan den avlägsnas helt eller delvis. När väggen är delvis avlägsnas från det göra en båge. Det ser ganska snygg. Denna lösning kommer inte helt att kombinera utrymme, vilket kommer att bidra till att skilja mellan funktionella områden.

Fördelar med sanering:


 • Ett stort område av rummet;
 • Penetration mer ljus;
 • Ökningen designmöjligheter;
 • Hemtrevnad och komfort för familjen.

Nackdelen med inriktningen kan kallas att smuts och damm från hallen in i rummet kommer att tränga mycket snabbare. Detta kommer att kräva ytterligare cleanups. Det är viktigt att korrekt ordna utrymme och välj lämplig stil för honom.

reparera regel: om att öka korridoren på bekostnad av rummet

Vissa lägenhet ägare, börjar reparera, kan plötsligt besluta att kombinera korridor med angränsande badrum. Det viktigaste - inte ta förhastade beslut. Om denna idé kom in i mitt huvud, bör det vara bra att tänka på. Hallen kan kombineras med angränsande rum, som kommer att utöka det tillgängliga utrymmet så mycket som möjligt.

Omplanering hjälper dig även i de minsta icke-vinnande hem, gör en elegant och bekväm lägenhetOmplanering hjälper dig även i de minsta icke-vinnande hem, gör en elegant och bekväm lägenhet

Innan utföra reparationsarbeten som krävs för att göra projektet, rita en skiss, som tydligt visar hur ombyggnaden kommer att ske, och hur det kommer att se ut efter lokalerna.

Här viktig punkt är att samordna sanering med bostadstjänster. Det är bättre att få tillstånd att starta reparation. Åtgärder utan tillstånd kommer att betraktas som olagligt och illegitim.


Fasas sanering:

 • Välj det rum som kommer att kombineras.
 • Rita en skiss eller detaljplan.
 • Lida för att förena med bostäder inspektion.

Om så är fallet, kan du börja rivningen av väggen. Detta kan göras genom att själv, men du kan hyra en professionell mästare. Efter slutförandet av arbetet som krävs för att välja en stil för den uppdaterade utformningen av rummet. För att göra detta, kan du söka hjälp från yrkesverksamma.

Korrekt expansion av korridoren (video)

Idag, storleken på ett litet rum gör att ägare av lägenheter och hus att engagera sig i ombyggnadsområden. Den är utformad för dig att utöka området, lite eller visuellt. På bekostnad av korridoren kan utöka WC. Ibland motsatsen inträffar, och därmed förlänga korridorrum. Detta gör att du kan göra det till en praktisk och bekväm för familjebruk. Det är viktigt att samordna alla sina åtgärder med särskilda tjänster. Annars åtgärder kommer att vara olagligt och medföra påföljder.

Exempel expansions korridor (foto av interiören)

1 110 3bvfhcytfygyttrfgtr 7 3176 57fbebe5575d8 1139365 29896419 1367574234dscn8918 Dizajn-dvuhkomnatnoy-kvartity-02

 

 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 84

map