Bouw Stappen: Overzicht van

12 October 2017Building trappen zijn een praktisch apparaat dat wordt gebruikt om een ​​verscheidenheid van het werk op hoogte uit te voerenBouwtreden een praktisch apparaat dat wordt gebruikt om een ​​verscheidenheid van werkzaamheden op hoogte in de tuin, evenals professionele bouwplaats bij de vervaardiging, installatie en bouwwerkzaamheden is meestal de volgende soorten ladders universele, tuin, trappen raket samenstel (gemonteerd onderdeel, een transformator ), professioneel, steigerbouw. Sommige soorten gebouw trappen zal in dit artikel worden besproken.


Montage Ladder volgens GOST

Soorten van ladders in de wereld zijn er vele. Er zijn populair, exclusief, creatief en naam - maar op zo'n beter vertellen de gids. Hier zullen we ons richten op ladders voor de bouw werken, omdat ze te vaak worden gebruikt, en de functionaliteit van deze structuren gevarieerd. In de bouwmarkten of op de markt een breed scala van modellen. Trap is het beter om uit te kiezen, op basis van de complexiteit van het werk. Rekening houdend met de tijd die het zal ter gelegenheid worden gesteld.

In het dagelijks leven, vaak gebruikt de gebruikelijke ladder, maar het is:

 • Direct montage.
 • Composite ladder.
 • Transformer.
 • Mobile.

Ladder-transformator heeft een brede functionaliteit, dus het wordt vaak gebruikt door professionele werkersLadder-transformator heeft een brede functionaliteit, dus het wordt vaak gebruikt door professionele werkers

Aldus kan de montagestructuur zijn:


 1. Met een bouwplaats.
 2. Met hekken vaststelling.
 3. Parapet.
 4. Arc.
 5. Rechthoekig.

Installatie Stappen voor het GOST - is een product dat is getest, en heeft de parameters aangepast, voor de bouw en installatie werk vereist grootst mogelijke zorg en de naleving van de veiligheidsvoorschriften. De installateur moet zeker zijn van hun veiligheid.

Tuintreden Rocket

Bij de tuinman een hoop werk, en geen trappen raket hij niet kan doen. Tuinieren ladder is vervaardigd uit aluminium en hebben een hoogte van 3 m, en wordt gekenmerkt door een aantal operationele voordelen.

namelijk: • Duurzaamheid.
 • Licht van gewicht.
 • Sterkte.
 • Stabiliteit.
 • Vaststelling van de benen van het gestel.

Treden van de tuin worden niet alleen gebruikt voor de oogst, maar ook voor reparatiesTreden van de tuin worden niet alleen gebruikt voor de oogst, maar ook voor reparaties

Het ontwerp is compact en erg handig voor de tuinman wie gaat de oogst met hun eigen handen, evenals seizoensgebonden snoeien produceren.

De grootte van een ladder moet voldoen aan de staat normen. De documentatie moet worden opgegeven op alle gegevens. Tot een paar decennia geleden, het monteren van de trappen waren enige houten, maar nu verwezen naar GOST aluminium en staal, en zelfs glasvezel legeringen kon de ontwikkeling van de technologie. Nog een paar criteria een rol spelen bij het kiezen van een ladder.

Ladders, steigers

Met het oog op een veilige, snelle stijging en daling uit te voeren werken op de gevel bossen metalen element is noodzakelijk, wat zal toelaten om te maken zonder al te veel inspanning en een maximum aan comfort. Natuurlijk, in dit geval, is een onmisbaar instrument trap, functioneel product met trappen zijn. Er zijn verschillende varianten van de uitvoering van de trap.

Afhankelijk van de complexiteit van bosplanten en over wat de aard van het werk, het gebruik gemonteerd, verticale of diagonale hellingen.

Voor Chomutov en pen bossen kan naar scharnierende constructie trede gebruiken, het belangrijkste voordeel luidt:

 • Gemak van installatie;
 • betrouwbaarheid;
 • Gebruiksgemak.

Eventueel ladders, steigers kunnen worden verwijderd en in een andere locatieEventueel ladders, steigers kunnen worden verwijderd en in een andere locatie

Ze zijn eenvoudig van het ene uiteinde van het woud anderzijds, omdat daarbij speciale haken en de steunelementen. Heeft de ladder een aantal stappen, het aantal afhankelijk van hoe het zou worden geregeld - verticaal of diagonaal, evenals forest diepte. Kortom, kun je niet steigers zonder ladders, want het is levensbedreigend.

Professional universele ladder

Reparatiewerkzaamheden in de behuizing gebouwen, ramen wassen systemen, revisie en wederopbouw van het dak in een landhuis, het plukken van fruit van de bomen - het is niet de hele lijst van banen die een professionele LMS vereisen. Nou, als er een ladder beschikbaar is, bijvoorbeeld een ladder met 3 secties, dan problemen ontstaan. Als er geen ladder, is het beter om het te kopen, plus het zal niet precies te zijn. Ladder is belangrijk om de juiste te kiezen.


Basisvereisten voor een professionele trapladders het volgende:

 • Betrouwbaarheid en stabiliteit.
 • Het lage gewicht en grote lengte.
 • De consistente positie van de bovenkant van de constructie.

Professionele universele ladders zijn uitgerust met wielen voor het gemak vanProfessionele universele ladders zijn uitgerust met wielen voor het gemak van

Sliding universele ladder heeft altijd een voetsteun en verhoogd podium dat beveiliging biedt bij het beklimmen van heuvels en trappen. Goede professionele ladder licht krachtig en betrouwbaar.

Trappen in de tuin: hoe een trap te kiezen

In voorstedelijke gebieden hebben behoefte aan een goede ladder. En een metalen ladder is het belangrijk om de juiste te kiezen. Het belangrijkste kenmerk van de ladder zijn hoogte, in feite, omwille van het en verkocht. Bij lage huishoudelijke ladders slechts 3 stappen, deze optie is alleen geschikt voor gebruik thuis, om te werken op lage hoogte.

De bovenste sport wordt bij een lage hoogte. Met een gemiddelde groei in staat zal zijn tot een hoogte van ongeveer 2,5 m kunnen bereiken. Voor comfortabel werk mee naar huis, nog steeds behoefte aan een ladder hoger.


Rationele oplossing - 5 trapladder, met een maximum hoogte van 2,5 m kan worden opgehangen zonder problemen:

 • kroonlijst;
 • lamp;
 • Schilderen, enz.

Om te werken in de tuin, de villawijk, wanneer u nodig heeft en een grote hoogte, bijvoorbeeld, voor het kleuren van woningbouw, 5-laddertje zal niet genoeg beter zijn, dan naar een 10-stap product te kiezen.

Kies een trap naar de tuin is aan te bevelen, op basis van de hoogte van de bomenKies een trap naar de tuin is aan te bevelen, op basis van de hoogte van de bomen

Voor grotere hoogten is het beter om een ​​ladder te kopen. Ze zijn veel hogere ladders, bijvoorbeeld voor de montage werk, professioneel, en ga zo maar door. D. Er zijn trappen, ladders, kunnen ze worden getransformeerd van een ladder in een trap en, omgekeerd, kan 2, 3, 4-doorsnede. Comfortabele toen de ladder naar het platform, die het werk, is het mogelijk te zorgen voor haar instrument, kan de persoon op de voorlaatste stap staan. Dit maakt het mogelijk niet om zich blijvend te gaan, met het oog op de nodige gereedschap te nemen.

De ladder kan zijn vervaardigd uit staal of aluminium. Aluminium producten zo eenvoudig. Staalconstructie weegt 6 kg. Dit moet in aanmerking worden genomen indien zij de vrouwen en ouderen te gebruiken. Maximale belasting ladders 150 kg. Te oordelen naar de beoordelingen, met frequente gebruik van staal product sterker, duurzamer. Koop elke wijziging van het product is geen probleem, de markt vertegenwoordigde een goede keuze.

Vormen van professionele heavy-duty ladders

Elke meester heeft een set van tools die hij gebruikt professioneel. Voor de meester-bouwer, een metalen trap die naar de profs, die betrokken zijn bij de inrichting van appartementen, landhuizen en andere gebouwen van belang is. Trappen worden vaak gebruikt in de handel als het helpen van verkopers om goederen op verschillende hoogtes te verplaatsen. Wat echt te doen, met behulp van de professionele ladder, die kunnen worden omgezet? Wat ze doen? Wat zijn de rassen? De antwoorden zijn simpel.

Ladders voor professionals kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden:

 • Reparatie;
 • bouw;
 • behangen;
 • Inrichting dak;
 • Installatie van het plafond;
 • Verf muren, etc.

Een uitstekende optie is om een ​​aluminium ladder te kopen, want het is anders een lange levensduurEen uitstekende optie is om een ​​aluminium ladder te kopen, want het is anders een lange levensduur

Ook zijn ladders gebruikt in het dagelijks leven, wanneer je wilt om een ​​gloeilamp te veranderen, krijg, iets van de mezzanine of opslag. Natuurlijk, het is niet alle toepassingen, de ladder is vereist in ieder geval waar je wilt te stijgen naar de hoogte.

Professionals identificeren verschillende soorten structuren:

 • Transformer.
 • Trapladder.
 • Platform.
 • De toren tour.
 • Side design.

Model van staal, aluminium, en kunnen ook worden gecombineerd. Na het zien van de kunststof paneel in het gebied waar de trappen zijn beveiligd door kleurenschema kan het land van vervaardiging bepalen. Bijvoorbeeld, elementen van groene - Levering uit Wit-Rusland, Rood - Groot-Brittannië of Duitsland.

Bij het kiezen van een ladder nodig is om de structuren te inspecteren in de open staat, is het noodzakelijk om elk element te onderzoeken, als gevolg van de trap hangt af van de betrouwbaarheid van de veiligheid tijdens het hanteren.

Rassen van gebouw trappen (video)

Beter te wenden tot een professionele specialist specialiteit winkel of bedrijf zal vertellen welke versie van de ladder is ideaal voor de uitvoering van de taken.

Details: treden van de tuin (foto voorbeelden)

1bae91b108214accad165964e152f63d 2ss4 24uz 8 34ol 34s5 40bc69eca02f891d280382f1fccdd15b 419f12447da62368a8b56131d48484fe 8385taburetilestnitsiistremyankistremyankabekvem 67269

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

map