borduurwerk kruis regelingen kitten 2 eenvoudige manieren voor beginners

borduurwerk kruis regelingen kitten 2 eenvoudige manieren voor beginners

12 October 2017Er is een grote verscheidenheid van regelingen voor kruissteek kitten, dus het is gemakkelijk om een ​​geschikte optie voor zowel de beginnende als professionals vindenEr is een grote verscheidenheid van regelingen voor kruissteek kitten, dus het is gemakkelijk om een ​​geschikte optie voor zowel beginnende als professionele kruissteek vinden - dit is een van de oudste vormen van handwerken, waarmee u een mooie foto op het doek te krijgen. Wanneer u de hulp steekt u kan elke foto borduren. Wat je nodig hebt om te beginnen met handwerken en een aantal regelingen beter beginnen daten met borduurwerk - lees het artikel.


Wat zijn borduurwerk kruis regelingen: kittens

Op dit moment, ambachtelijke winkels bieden een verscheidenheid aan schema's voor borduurwerk kruis. De meest populaire motieven die populair zijn bij alle kittens zijn. In dit segment, kunt u zowel mooie, eenvoudige schakeling in verschillende kleuren, die slechts één teken af ​​te beelden, zoals "Kitten en bloemen" of zoek "kat spelen met een bal," en heel complexe composities zoals "Meisje met een kitten in een mand "" De pasgeboren katjes "enkele tientallen tinten. Regeling voor borduurwerk kunnen worden gekocht in de winkel samen met een set van draden en het canvas of gevonden op het internet en print.

Het merendeel van de regelingen handige tips over het bordurenHet merendeel van de regelingen handige tips over het borduren

Het kiezen van een regeling voor borduurwerk rekening moet worden gehouden:

 • De afmetingen van het doek;
 • Aantal kleuren in een tekening;
 • De techniek van het borduren;
 • draadtype.

Uit deze kenmerken het hangt af van de mate van complexiteit van het circuit. Bovendien, als je ervoor kiest om te borduren via het bestaande systeem, deze functies helpen om de materialen voor te bereiden op de baan.


Materialen voor borduurwerk

Klaar sets voor borduurwerk bevatten vaak alle benodigde materialen voor het werk. Maar als je besluit om een ​​schema van zijn eigen vinden, is het noodzakelijk te bereiden op voorhand het instrument.

Alle materialen voor borduurwerk kunnen worden gekocht op het internet of verkoop opslag van goederen voor handwerkAlle materialen voor borduurwerk kunnen worden gekocht op het internet of verkoop opslag van goederen voor handwerk

Dus, om de kittens in aanvulling op de regeling te borduren, moet u: 1. Canvas. Deze speciale stof voor borduurwerk, die eruit ziet als een rooster, varieert in kleur en grootte. Canvas moet glad, duurzaam en tijdens het bedrijf niet vervormd zijn.
 2. tamboereerraam - spanraam canvas. De meest populaire vorm van de hoop - round de hand gemaakt van plastic of hout. Daarnaast zijn er ook frame en interieur hoepel (de nieuwste versie maakt het mogelijk twee handen te werken).
 3. Naalden. Embroidery moet Tapestry naalden met stompe, ronde tip, die niet je handen zal pijn te kiezen. Naald is afhankelijk van het doek en wordt afhankelijk van de dichtheid van het weefpatroon.
 4. naaigaren. Stitching garen moeten sterk zijn, met dezelfde breedte over de gehele lengte, bestand tegen slijtage en UV-stralen. De meest populaire fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige garens - DMC, Anchor, Madeira.

Daarnaast kunt u kopen een vingerhoedje, die uw vinger te beschermen tegen de injectienaald.

Cross Stitch: katje genoemd Woof

Cross Stitch kitty Woof - dit is een van de meest eenvoudige activiteiten gericht op de beginnende meester leren de fijne kneepjes van het werk. Echter, ondanks zijn eenvoud, het beeld is levendig, helder en aantrekkelijk.

Meestal, een set van borduurwerk kitten genaamd Woof bevat:

 • Canvas, naald en draad naaien 9 stuks (met een marge);
 • Zwart-wit karakter regeling;
 • Kleur beeld;
 • Kleur sleutel tot de regeling.

De samenstelling zag er stijlvol en origineel, wanneer het nodig is om naaigaren van verschillende kleuren te gebruikenDe samenstelling zag er stijlvol en origineel, wanneer het nodig is om naaigaren van verschillende kleuren te gebruiken

Techniek kitten borduurwerk - Geteld Cross. Dat wil zeggen teneinde element borduren moeten kruisen tellen één kleur en verschuiving van de verwerking bedraagt ​​het doek, door het plaatsen van voorwerpen in dezelfde volgorde als in het schema. De hoofdregel bij het uitvoeren van dergelijke apparatuur - elke X moet hetzelfde aantal garens in lengte en breedte hebben. Uitgevoerde steken aan een zijde (anderhalf kruis), en vervolgens in de tegengestelde (tweede helft).

Hebben geleerd om te borduren kitten Gav eenvoudig schema, kunt u de gebruikelijke borduurwerk kruis op voorwerpen, zoals een klein kussen "Dreamland" (1426 Riolis).

Een eenvoudige kruissteek: kitten regeling

Een andere eenvoudige manier borduren kitten te werken aan de contour diagram. De naam van het vakgebied spreekt voor zich - het borduren afbeeldingen alleen contour, zonder het volledig vullen met kleur. slechts enkele elementen kunnen worden onderscheiden. In het geval van kittens die, vaak, de ogen, die kan groen, blauw zijn, grijs, enz.

Nieuwkomers aanbevolen het borduren circuit dat geen complexe elementen bevatten en niet het gebruik van vele technieken omvatten selecterenNieuwkomers aanbevolen het borduren circuit dat geen complexe elementen bevatten en niet het gebruik van vele technieken omvatten selecteren


Contour borduurwerk, vaak klein in omvang, is een kleur, geen tijdrovend. Zoals in het voorgaande geval, het genaaide steken en eerst in de ene richting en vervolgens geteld in tegengestelde, waardoor een kruis.

Kunnen er problemen ontstaan ​​op termijn monochroom borduren, maar als je een fout maakt, kan de verkeerde plaats op te lossen: het moet zorgvuldig gebeuren om te voorkomen dat de draad te beschadigen.

Toepassingsschemas kruissteek kitten (video)

Borduurwerk kruis kittens - het is een eenvoudige manier om een ​​mooie foto die zeker is om zowel volwassenen als kinderen te behagen krijgen. Na de knie het werk op de set stukken, vindt u de techniek om automatisme borduurwerk kruis te oefenen, zult u begrijpen hoe u foto's te maken en te leren hoe de overdracht van de afbeelding is geen textiel!

Details: kruissteek regeling kitten (foto voorbeelden)

0eecc74e04cc7281d23f6a6f67d07531 3-Shemy-vyshivki-koshek-2 38b287e78e668008aa1d0104417cd519 52 93f4812c 289 571f4d5965416 992f7ea399be 738890cdf31c26cb7544caf163050d13 123885565146


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 77

map