borduurwerk kruis regelingen apen: 5 interessante ideeën

borduurwerk kruis regelingen apen: 5 interessante ideeën

12 October 2017Scheme of kruissteek apen zal een mooie toevoeging aan uw appartement of gift aan een geliefde te zijnScheme of kruissteek apen zal een prachtige aanvulling op uw appartement of cadeaus voor dierbaren chelovekuV 2017 één van de meest populaire cross-stitch werd naaldenvrouwen Monkey - starring regeling met het symbool van het jaar en is nu te vinden voor elk wat wils: van het thema Sinterklaas tot tropische motieven. Men gaat ervan uit dat als je een talisman met zijn handen te maken, hij is zeker om geluk te brengen. En als uw huis is nog niet de magneet om gelukkig te zijn, is het tijd om het nemen van de draad met een naald en beginnen te werken.


Materialen en gereedschappen voor de beginner

Een ervaren bedreven in handwerk zeggen dat ze hebben gouden handen. Maar echt, moet je buitengewone vaardigheden om met behulp van een naald en draad om een ​​waarheidsgetrouw beeld van het weefsel te creëren. De complexe samenstelling gevormd kruis soms niet meteen herkennen borduurwerk.

Getalenteerde borduursters kan een tekening zonder een extra circuit tegelijk belichaamt zijn idee op het doek te maken. Maar nieuwkomers Naaldwerktapisserie hoeft niet onmiddellijk te nemen van de moeilijke samenstelling. In eerste instantie zal het meer plezier een klein doek, geborduurd met een eenvoudig patroon te nemen.

Wat moet een beginner om uw eerste kruissteek te creëren?

Het is altijd belangrijk om een ​​comfortabele en hoogwaardige gereedschappen voor kruissteek kiezenHet is altijd belangrijk om een ​​comfortabele en hoogwaardige gereedschappen voor kruissteek kiezen

Om dit te doen, moet je voorraad op:


 1. doek;
 2. thread;
 3. naalden
 4. vingerhoed;
 5. borduurraam;
 6. scharen;
 7. regeling;
 8. potlood;
 9. heerser;
 10. Paper.

Hoop - de functie is niet verplicht, maar het is aan te raden voor een beginner. Met de hulp van borduurwerk comfortabel in de hand, de stof is gelijkmatig gespannen en minder vies, en hanteren een naald gemakkelijker.

extra kenmerk voor het borduren, want het wordt uitgevoerd op een dunne stof, zonder het gebruik van speciale krachten - het kan dat een vingerhoed lijken. Echter, het werken met een kruis, zal moeten maken honderden steken zijn zeer dicht bij elkaar, dus sommige nog inspanningen moeten maken. En het resultaat van dit werk worden geprikt vingers. Dus niet de vingerhoed verwaarlozen. Een naald die tussen duim en wijsvinger en zet een vingerhoed gemiddeld.

Cross Stitch: aap 2016 - symbool van het jaar

Traditioneel wordt het nieuwe jaar in de verkoop van veel regelingen lijkt al te hebben toegepast op de weefsels van dieren, is de mascotte op de oostelijke kalender. In 2016 werd dit het symbool van een aap.Echter, er zijn vele manieren om een ​​dergelijke regeling te krijgen voor gratis:

 • U kunt uw favoriete circuit te kiezen op het netwerk, op te slaan op uw computer en, indien nodig - zelfs af te drukken op papier.
 • Als u een leuke en eenvoudige tekening ontmoetten elkaar in een tijdschrift of een boek, is het gemakkelijk om te zetten in een grafiek op raschertiv net voor borduurwerk.
 • Wanneer u een talent en tekenen vaardigheden, kan een aap zelf schetsen op de grafiek papier en kleurpotloden te kleuren zodat de cellen zichtbaar gebleven.

Gemakshalve zouden de cellen verticaal en horizontaal op een zelfgemaakte keten worden genummerd en de borduurproces markering op papier, welk stuk is verwerkt.

Geborduurd dwars aap met hun eigen handen zal een geweldige aanvulling op het ontwerp zijnGeborduurd dwars aap met hun eigen handen zal een geweldige aanvulling op het ontwerp zijn

Wanneer u een palet voor de regeling te kiezen, van mening dat in 2016 - het jaar van de aap vurig rood. Daarom moet je een aap passende reeks kleuren sieren - als het jaar zeker de beste zal zijn voor u!

Als er geen ruitjespapier, kunt u een gewone oefening boek te nemen in een kooi. Maar zoals kruissteek neemt minder ruimte in dan een cel op het werkblad, zal het resulterende regeling moeten aanpassen aan het borduren.

Om dit te doen, zijn er twee manieren:

 1. eerste - een tekening sluiten en steken stof dragen op een schaal van 2: 1.
 2. tweede - neem als voorwaarde, dat in een cel wordt four cross stitch.

Met de cellaag gemakkelijk overdragen beeld van het boek in de gewenste omvang en converteren naar een systeem waarmee men patroon borduren. Hiervoor papier genummerd langs de gehele cel horizontaal en verticaal langs de rand van het vel. Razlinovyvayut beeld verticale en horizontale lijnen. Het blijft alleen elk beeldelement overdragen de gewenste cel.

Wat aan op de doek te nemen om cross aap borduren

Desgewenst borduren kan elk weefsel zijn. Nog steeds een beginner is het beter om een ​​canvas te gebruiken. Deze basis voor borduurwerk een bijzonder weefsel vormen op het doek duidelijk onderscheiden cellen, waarvan de hoeken zijn goed zichtbaar gaten voor aansteeknaald weefsel.


Canvas kan de meest bonte samenstelling hebben:

 • katoen;
 • Len;
 • wol;
 • Katoen met vlas;
 • Katoen met synthetische vezels.

Het materiaal moet worden gekozen op basis van het feit, voor wat er moet in de toekomst borduurwerk toe te passen. Als de aap is om een ​​decoratief kussen te versieren, kun je de wol te nemen. Wanneer bent u van plan om doek of een handdoek, het kiezen van vlas borduren. Katoen is geschikt voor het maken van panelen.

Er zijn een verscheidenheid van weefsels, die geschikt zijn bordurenEr zijn een verscheidenheid van weefsels, die geschikt zijn borduren

Canvas verschillen niet alleen in samenstelling, maar ook van de grootte van de cellen. Hoe hoger het niveau, des te kleiner kan weefselstructuur kiezen. Op deze doeken foto geeft de indruk van niet geborduurd, en verf de kant van de kunstenaar.


Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de grootte van de cellen van het doek bij het kiezen van naald en draad. De fijnere structuur van het weefsel - de verdunning een gereedschap en een thread. Typisch is de dwars steek naaien via een of twee toevoegingen. Op fijn doek ook gebruik maken van zijde. Wanneer het doek grotere cellen nemen een dikkere garen: wol of acryl.

Beginnen met borduren aap let op de kwaliteit van de stof en draadBeginnen met borduren aap let op de kwaliteit van de stof en draad

Sommige weefsel in een productieomgeving fabriek wijze met extra markup verticale en horizontale lijnen die iedere tien cellen te markeren. Ze zijn ontworpen voor het gemak van de rekening in het kader van de regeling borduurwerk. Maak je geen zorgen dat ze het beeld bederven. Uit deze lijnen, is er geen spoor na het wassen zijn.

Voordat u begint te werken, moet u controleren of de draad zal vervagen in de was. Hiervoor verschillende stukken van kleur binden en geplaatst gedurende 15 minuten in heet water. Als de kleur blijft ongewijzigd en wordt niet doorgegeven van de ene draad naar de andere - alles in orde, en in de toekomst zal uw wasproces niet bederven.

Monkey geborduurd kruis - het is gemakkelijk

De beginner de makkelijkste om te mijn eerste tekening op het midden doek draad floss borduren in twee toevoegingen. De optimale lengte van de snaar -. Ongeveer 50 cm Er dient uit de bos te trekken en vasthouden verticaal helix en ontspannen war raken tijdens bedrijf.

De volgorde van handelingen is als volgt:

 1. Begin met het borduurpatroon center.
 2. Aan de verkeerde zijde van het vaste tekenreeks en voert deze vervolgens uit naar de voorkant van de naald in de linker onderhoek van de cel.
 3. Aan de voorkant van de naald doorboren rechtsboven weer ingetrokken garen aan de onderzijde.
 4. Andere punctie aan de verkeerde kant van het doen in de rechterbenedenhoek van het volgende kruispunt.
 5. Aan de voorzijde van de voorgaande handeling wordt herhaald in spiegelbeeld en verder naar het volgende kruispunt.

Borduur steek de aap is in een handomdraai, het belangrijkste ding - om het schema te volgen en de basisregels te overwegenBorduur steek de aap is in een handomdraai, het belangrijkste ding - om het schema te volgen en de basisregels te overwegen

Het aldus vullen van de gehele serie. Het is belangrijk dat de richting van de bovenste steken kruisingen in dezelfde richting.

Een andere manier om steek steken - maken rond een aantal steken schuin opzij, dan - in de tegengestelde richting. In dit geval, als de draaduiteinden netjes weggestopt, beeld de achterzijde op precies dezelfde als voor kijken.

Cross Stitch: een set van "Monkey" (video)

Borduren - dit is een zeer spannend proces, dat moet zowel volwassenen als kinderen te behagen. Vooral wanneer de decoratieve item wordt gemaakt met het doel om een ​​geluksbrenger voor het hele jaar geworden. Het is hard werken, maar het resultaat is de moeite waard.

Scheme borduurwerk apen (foto)

3 4 4a87b8430145992149965311e1q5 - podarki-k-prazdnikam-obezyanka-s-podarkom 5 845ad7c9-eea7-11e2-8be3-001d7d06433d 49f70017b7222cdae3fdb1a6e8e6f15a 4032 5675461 9404831 a36-566-16--165 --- 1000x1000

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1

map