borduren machines kruis dieren: 3 soorten circuits

borduren machines kruis dieren: 3 soorten circuits

12 October 2017Borduren is altijd overwon duur en mooi, dus het is geschikt voor elk interieurBorduren is altijd overwon duur en mooi, dus het is geschikt voor elk ontwerp intereraLyudi de voorkeur aan een verscheidenheid van borduurwerk textielproducten te versieren, alsmede toe te voegen aan het interieur van het beeld, geborduurd met een kruis. Deze richting wordt uitgevoerd in verschillende stijlen op het weefsel afgebeeld bloemen, leuke patronen en monogrammen. Geborduurde foto's kunnen zwart-wit of kleur. Een van de favoriete thema's is het beeld van dieren.


Cross Stitch: diersoorten

Meestal worden dieren motieven die gevonden in de schilderijen die het huis of kantoor te versieren.

Dergelijke borduurwerk kunnen worden onderverdeeld in verschillende types:

  1. Foto's van groot formaat, waarop het beeld heeft veel kleuren en tinten. Borduren dit formaat vereist een grote aandacht en een goed niveau van vaardigheid.
  2. Steek bekijken is geschikt voor beginners. Ze zijn klein en minder kleuren. Meestal kleine foto's van cartoon of fee geborduurd dieren in de kinderkamer. Kinderen zijn dol op dit soort kunst, ontwikkelt hun verbeelding.
  3. Deze regeling borduurwerk, die is gemaakt met behulp van een grafische editor. Dankzij deze technologie, kunt u het beeld te brengen op het doek geliefde huisdier.

  Geborduurd dier schilderij fascineert met haar schoonheid en adelGeborduurd dier schilderij fascineert met haar schoonheid en adel

De meest populaire beelden van borduren motieven van de dieren beschouwd als wolven. Na het gaan wilde katten of huisdieren. Grote vraag paard. Of het nu zebra schaap of paard maakt niet uit. Ook zeer populair bij veel onrealistische afbeeldingen van dieren. Er wordt aangenomen dat als een jong meisje met zijn handen borduren eenhoorn, zult u binnenkort trouwen.


borduurwerk kruis schema's: dieren, hoe je jezelf te maken

Vandaag de dag, ambachtelijke winkels gewoon overspoeld met kant-regelingen. Maar soms wil je iets exclusiefs en speciaal.

In dit geval zijn er een aantal eenvoudige manieren die kunnen helpen om het even welke rooskleurig beeld in de regeling voor borduurwerk:

  1. Eerst moeten we een favoriete foto te kiezen. Na het aantrekken van zijn vel papier en teken een nette raster. Op de laptop vel zal het veel handiger te doen. Elke cel zal reageren op een kruis. Dan moet je lopen op de cel kleurpotlood en verf ze in de gewenste kleuren.
  2. De tweede manier is veel gemakkelijker dan de eerste. Want het zal een computer met een grafische editor programma. De meest gebruikte verf. U moet het programma tekeningen te downloaden en het formaat van de afbeelding voordat de pixels. Elk vierkant verantwoordelijk voor een kruis zal zijn. Hoe meer pixels, hoe groter het beeld.

Als gevolg van de samenstelling van circuits kan worden geborduurd met het beeld van een fotoAls gevolg van de samenstelling van circuits kan worden geborduurd met het beeld van een fotoIn het algemeen worden dergelijke methoden gebruikt door professionele borduursters die al de hand gevuld. 

Reeks voor borduurwerk kruis: dieren

Voor degenen die besloten om hun vrije tijd te koppelen met borduurwerk ambachten worden verkocht in de winkels presets.

Deze set is geschikt voor beginners borduursters, omdat het ook een kant en klaar plan, de draad van kleuren nummers, naald en hoepel.

Ook afzonderlijk verkrijgbaar diagrammen van verschillende dierlijke beelden in een verscheidenheid van stijlen. 

Klaar om te borduren schema's kunnen een verscheidenheid aan technieken zoals:

  • half-cross;
  • Frans knoop;
  • Bekstich.

  Klaar geborduurd kan worden versierd met kralen die hen een aantal smaak zal gevenKlaar geborduurd kan worden versierd met kralen die hen een aantal smaak zal geven

Voor de selectie van draadkleuren u kunt kleur kaart te gebruiken. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit van de draad. Het moet glad en stevig zijn.

Waar je originele en interessante programma's kunt vinden

De wereld is vol afwisseling en borduurwerk van de verschillende regelingen. Vind regeling voor borduurwerk kan worden, bijvoorbeeld in Riolis. U kunt kopen kant-en-klare pakketten in de winkels. Winkels bieden kits met het beeld van prachtige leeuwen in de uitgestrekte savanne. Multi-gekleurde schilderijen met fabelachtige dieren, cartoon karakter. Ook was er een grote circuit schaal die verbeelden het leven in zee. Enorme populariteit van de regeling in zwart-wit stijl.


Prachtige zwart-wit beeld zal een modern interieur sieren. Ook moet niet vergeten over de traditionele borduurwerk amuletten. De winkels bieden een breed scala van regelingen, die het huis hoedster van de haard geeft.

Borduurwerk kruis dieren (video)

Crocheting - een prachtige activiteit die hun vrije tijd in beslag kan nemen. Het bevat ook een geweldige kans om hun eigen handen te maken voor de familie. Meer borduurwerk kan worden versierd met spreien en handdoeken, die de kamer een bijzondere charme en de schil zal geven. Zeer veel zal kijken geborduurd met een afbeelding van het dier, kralen of geborduurd met twee verschillende technieken. Het verfraaien van kan worden geborduurd producten voor kinderen, kinderen nieuwsgierig bekijken van dergelijke beelden.

borduurwerk kruis schema dieren (foto)

Zaja 57d1d36239eb5 57d1d3547dc2f tigr-shema Shemy-dlya-vyshivki25 miciofarfalla Shemy-dlya-vyshivki4-1024x800 cx reusachtig full9383160493husky1graphafghanpattern1


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 92

map