The BlogGedetailleerde schema's laten borduren beeltenis van bloemen, die een groot element van de inrichting van elke ruimte zal zijn uit te voerenGedetailleerde schema's laten borduren beeltenis van bloemen, die zal worden een uitstekend decor element van elke komnatyVyshivanie kruis is een favoriete hobby van veel naald vrouwen, want op het resultaat van een dergelijke hobby kan opnieuw de prachtige foto's met zijn eigen handen uit te voeren. Om te werken vereist geen speciale vaardigheden vereist. Het volstaat een minimale kennis van handwerk, de mogelijkheid om te lezen en begrijpen van de regelingen. borduurwerk kruis regelingen een soort grafische afbeelding van een bloem of een geheel beeld op papier met symbolen individuele cellen. Elke cel overeen met een kruis in het werk. Vandaag de dag kan een meisje-needlewoman niet te worstelen in het bedenken van programma's zelf.


kruissteek regeling grote bloemen: Master Class

Borduurwerk kruis bloemen grote omvang te beginnen met de voorbereiding van het weefsel. Er wordt gevouwen vier keer en markeer het midden. Mid zal dienen als de rechter bovenhoek om fijne lijnen zijn. Verder is het noodzakelijk om de schakelingsinrichting op het doek en de overmaat afgesneden bepalen, waarbij de randen 20 cm. Selecteer vervolgens een draad en naald.

borduurnaalden zijn onderverdeeld in twee categorieën:

 • borduurwerk;
 • Tapestry.

Naalden voor deze werkzaamheden zijn groot en stomp einde voorziene naald. Krijgen direct borduren grote bloemen, hoeven niet de volledige draaddikte en snijlengte van 25 tot 85 cm, afhankelijk van de aard van het kruis. Verplicht interval noodzaak om recht en maken uit een aantal onderdelen. Aan het einde van de bundel overbodig te maken, en de draad is bevestigd door een speciale steek.

Kies de regeling met het beeld van de grote bloemen wordt aanbevolen voor mensen die ervaring hebben in het borduurwerk, aangezien ze veel complexe elementen bevattenKies de regeling met het beeld van de grote bloemen wordt aanbevolen voor mensen die ervaring hebben in het borduurwerk, aangezien ze veel complexe elementen bevatten


Het kopen van een kant en klare systemen, de kit bevat garen en naalden. Om een ​​dergelijke aankoop is beter in het daglicht, zoals bij weinig licht strengen kleur kan worden vervormd.

St kleuren groter borduren zodat vanaf de binnenzijde aan de voorzijde van de hoeken ingetrokken. Genaaide steek met draad en naald strekt zich diagonaal in de omgekeerde hoek. Vervolgens worden de rechter benedenhoek stretchnaald aan de verkeerde kant. Vervolgens voeren we de steken diagonaal in de dezelfde methode. Na de laatste start borduren het tweede deel van het kruis. Daartoe naald en draad worden overgeslagen aan de voorzijde van rechtsonder naar linksboven. Wat vervolgens de-elastische nodig van inwendige schroefdraad in de onderste linkerhoek. Volledige pad steken je nodig hebt om van rechts naar links. Aldus wordt voldaan aan alle steken van de patroon.

Vintage kleuren, kruissteek: Engineering werken

Vintage borduren vormen een bijzondere charme en mystiek. De harmonieuze combinatie van kleuren toestaan ​​doordrenkt met oude motieven.

In de oude circuits over het algemeen gebruik van twee technieken: • Petite-point - Frans voor "kleine polukrestik". Geborduurd als eenvoudige half-cross en aan de verkeerde zijnaden diagonaal liggen.
 • Petite-stitch - is "verminderde het kruis." In de omvang ervan is gevestigd in een kwart van de kern, dat wil zeggen, 4 in plaats van een genaaid.

Vaak in de oude regelingen borduurwerkkleuren afgebeeld meer dan een soort van kleuren, en een paarVaak in de oude regelingen borduurwerkkleuren afgebeeld meer dan een soort van kleuren, en een paar

Deze vintage stezhek technieken die gebruikt worden om te bloeien natuurlijk en noodzakelijk deel uit te maken afgerond. Oude regelingen vaak gebruikt door meesters van de Franse en de Nederlandse school van de schilderkunst. Het maken van slechts een dergelijk papier monster nogal bewerkelijk en zorgvuldige werk. Bereid door het tekenen kleuren met verf overgebracht zeer dunne penseel op het papier, zodat een gekleurd vierkant belast steek gewenste kleur. De basis voor het borduurwerk is zeer fijne zijde mesh.

In toepassing van de oude schema's kunnen een vergrootglas te gebruiken, omdat dit borduurwerk is zeer klein.

Door het uitvoeren van dergelijke onderlinge schakeling 120-485 steken per 1 sq.cm. ontvangt

Mini kruissteek schema: bloemen

Miniatuurschilderijen kruis is altijd populair geweest voor een perfecte home decoratie. Mini circuit omvat miniatuur borduurwerk kruis foto's. Typisch, dergelijke films een minimum aantal draad kleuren, zodat het werk niet te veel tijd neemt. Gepresenteerd zijn vele kleine regelingen voor borduring van mooie kleuren.

Voor deze mini-patroonstikken wordt beschreven op dezelfde wijze als in de gebruikelijke wijzeVoor deze mini-patroonstikken wordt beschreven op dezelfde wijze als in de gebruikelijke wijze

De meest voorkomende schema's:

 • viooltjes;
 • kruidnagel;
 • gerbera;
 • Maki;
 • lelietjes van dalen;
 • lila;
 • zonnebloemen;
 • Pioenen.

Miniatuur patronen en bloemen kunnen worden gebruikt voor de decoratie panelen, pads, doekjes en tassen met geschenken.


Verbazingwekkende borduurwerk mini kleuren even onvergelijkbaar ziet eruit als in de foto's en op handdoeken.

Bloemen: borduurwerk kruis regelingen voor oudere kinderen

Interesse gerijpt kind borduurwerk is gemakkelijk over te steken, want het is erg spannend en interessant om te doen. Om het werk te vereenvoudigen, kunt u een kant-en-klare kit voor de kinderen te kopen.

Voor oudere kinderen beter om dergelijke regelingen te kiezen, het minimum aantal draden van verschillende kleuren zijn nodig voor de borduurwerkVoor oudere kinderen beter om dergelijke regelingen te kiezen, het minimum aantal draden van verschillende kleuren zijn nodig voor de borduurwerk

voor de kinderen borduurwerk kruis set bestaat uit:

 • beeld afgewerkt circuit canvas;
 • een naald;
 • De filamenten in de vereiste hoeveelheid en de gewenste kleuren.

Heel vaak in de "Wever" in sets van bloemen zijn als een afbeelding - het is vrij eenvoudig circuits. Om ze te maken, moet je een beetje draad en tinten nodig hebben. Voor dergelijke borduurwerken zal één of maximaal twee nachten te nemen. Maar het resultaat zal niet alleen de kinderen, maar de ouders een plezier omdat het kind in staat zijn om hun eigen foto van jezelf naaien zal zijn.


Te beginnen met borduren bloemen kunnen overal zijn.

Het volbrachte werk zal een grote decoratie voor de kamer van een kind en een herinnering aan zijn ervaring in het werk. Voor de vervaardiging van fotolijsten, kunt u aquarellen en potloden te gebruiken.

Rijden kruissteek baby met een bloem: waar te beginnen

Scheme borduurwerk "kind met een bloem" wordt vaak aangeraden om borduursters beginnen. Als basis voor de beste stof in het wit te kiezen, dus het is een meer realistische weergave van een kind. Een soortgelijk thema is rustgevend en niet te ingewikkeld om uit te voeren.

Geborduurd met het beeld van het kind en de kleuren zal een goed cadeau voor mam op 8 maartGeborduurd met het beeld van het kind en de kleuren zal een goed cadeau voor mam op 8 maart

Nodige materiaal en gereedschap voor borduren:

 • tekening van het kind met een bloem;
 • doek;
 • De naald met een stomp uiteinde en een grotere nok;
 • Draad of floss DMC groen, roze, rood, beige, zwart, room en zand kleuren en tinten van terracotta.
 • hoepel;
 • Marker.

Na bereid alles wat nodig is, kunt u beginnen te werken. We moeten deze soorten steken gebruiken, als een volledige en directe kruissteken. Borduren is het belangrijk niet te vergeten dat de steken duidelijk en opgesteld in één richting. We raden niet aan breed te trekken, want het komt niet uit de verkeerde kant van het mooie.

Kopen kant-en-klare programma's in de set is beter in gespecialiseerde winkels. Zo bescherm je jezelf van het kopen van lage kwaliteit draad.

Het volbrachte werk kan worden afgegeven petite frame, gemaakt met zijn eigen handen.

Interessante patronen kruissteek kleuren: twee kleuren

Borduren kruis, kunt u het interieur van het huis of appartement beeld te versieren. Meer aantrekkelijke look geborduurd met een dolk bloemen. Borduur ze één voor één regel, maar eerst moet je alle kleine dingen die de kwaliteit van het werk en de uiteindelijke patroon van invloed te overwegen.

Als u van plan bent om te gebruiken in borduurwerk 2 kleuren, moet u kiezen voor degenen die radicaal verschillend van elkaar zijnAls u van plan bent om te gebruiken in borduurwerk 2 kleuren, moet u kiezen voor degenen die radicaal verschillend van elkaar zijn

Voordat u begint, moet u:

 • Kies circuit;
 • Selecteer de gewenste weefsel;
 • Om de noodzakelijke kleur garen te bereiden.

Er wordt aangenomen dat kruisjessteek te gemakkelijke taak in vergelijking met andere technieken van borduren. Het is in de kruissteek is niets ingewikkeld, ze hebben de vorm van een gekruiste lijnen. Terwijl aan de andere kant, een kruis om bloemen te borduren, moeten speciale aandacht besteden aan de stadia van het bereidingsproces.

Novice naald vrouwen moeten beginnen met een klein aantal kleuren van draad, bijvoorbeeld twee, en dan is de ervaring kunnen doorstromen naar een complex patroon, met veel kleur paletten. Het ziet er heel aantrekkelijk schilderijen van bloemen in potten of het voorjaar tender bloemen, geborduurd met twee kleuren, zoals zwart en wit, blauw en roze op een lichte achtergrond.

Het is belangrijk om de verkeerde kant en zorgvuldig uit te voeren, omdat het werk mooie van beide kanten moet zijn.

Symbolen van kleuren op kruissteekpatronen

De kruissteek, zijn er drie soorten regelingen. Het verschil van elkaar bij de werkwijze volgens coderende streng kamers. Ze zijn aangebracht op een rooster van vierkanten-cellen die corresponderen met een kruis op het doek.

Symbolen op het diagram om te helpen het werk perfect in technische termenSymbolen op het diagram om te helpen het werk perfect in technische termen

Schema's zijn:

 • gekleurde. Dit beeld in de vorm van diagrammen visueel vergelijkbaar met het mozaïek. Het kleurenschema is opgebouwd uit gekleurde vierkantjes, zo dicht mogelijk bij de kleur van de floss. Deze regeling is nuttig en het dichtst bij de uiteindelijke uitvoering. Het enige nadeel van de regeling is een druk op de ogen terwijl u werkt.
 • gecombineerde. Gecombineerde regeling bestaat uit gekleurde vierkanten en symbolen die dicht bij de kleurtoon te vertegenwoordigen. Een dergelijke werkwijze maakt borduren schilderijen, die zeer verwante tinten gebruikt worden. Tips in de vorm van symbolen vereenvoudigt het lezen regeling en beschikken over kruist een enkele kleur. Dergelijke regelingen zijn niet veel belasting gezichtsvermogen tijdens het gebruik.
 • Zwart-wit. Zwart-wit systeem bestaat uit een verzameling karakters, waarbij elke kleur van gereflecteerd speciaal gemarkeerde. Dergelijke regelingen zijn de meest in het oog-safe.

Meestal voor gemak van notatie, wordt het circuit geïsoleerd door dikke stippellijnen secties 10:10 kruisen.

Om te werken met kleine circuits altijd gebruik maken van een vergrootglas, zodat u de ogen minder worden belast.

Eenvoudige borduurwerk circuit met een klein aantal kleuren

Het borduurwerk kruis bloemen worden vaak gebruikt op verschillende manieren. Het kan een mooi boeket in een vaas met bloemen op de foto of de één veld planten. In dergelijke gevallen is het handig om de minimale hoeveelheid garen kleuren.

Uitstekend voor beginners is eenvoudig diagram welke kleuren 2-3 gebruiktUitstekend voor beginners is eenvoudig diagram welke kleuren 2-3 gebruikt

Nogal een gemeenschappelijke regeling in de borduurwerk kleuren kruis:

 • rozen. Het is mooi bloemen, bewonderde vrouw. Ze symboliseren trouw, loyaliteit, liefde en respect. Dat is de reden waarom de geborduurde rozen op de foto harmonie in familierelaties zal brengen.
 • pioenen. Mooie en gevoelige bloemen als symbool van welvaart, succes en geluk.
 • Maki. Ondanks zijn eenvoud, de algemene achtergrond van papavers hebben interessante en originele look. Ze zijn in een soort talisman en bescherming tegen kwade krachten.

Voor planten, de beelddata vereiste draad groen of groene kleur overeenkomende met een bepaald type rood, roze, oranje, etc.

Voordat borduren doek moet worden gewassen als het wordt gekleurd. Deze methode is het mogelijk om vast te stellen of vervaagt.

Hoe om bloemen te borduren: Cross circuit (video)

De meeste meisjes de voorkeur aan om te werken met kleuren en soortgelijke ornamenten. Hun diversiteit is zeer hoog. Flower miniaturen gebruikt voor woon- en slaapkamers versieren. Heel vaak, kan met bestaande regelingen en borduurpakketten worden gekocht bij «igolochka» winkels. Deze speciaalzaken als naald is in bijna elke stad.

Voorbeelden van kruissteek: kleurenschema (Foto Design)

0Vnjbu33Pq 1 11 031 8ca3e7aeed23 125 57b5cbae5a25c 85174e5dce28 02432893 405804573860

Leave a Comment

Your email address will not be published.

59 − 56 =