Black stretch taket i det inre: funktioner och recensioner

Black stretch taket i det inre: funktioner och recensioner

12 October 2017I vår tid, taken är hög popularitetI vår tid, taken är högt i tak populyarnostNatyazhnye hålla tätt fästa på marknaden. De började att använda mer i mitten av förra seklet i Europa. Populariteten för undertak kan förklaras med deras ergonomi och skönhet. Vidare kan sådana beläggningar vara färgad eller mönstrad för att dekorera. Undertak målade i en mörk färg, kommer det att se mycket attraktiv och extraordinärt.


I vissa fall är det lämpligt att använda svart och vitt stretch tak

Om du väljer att använda i det inre av en svart och vitt tak, bör du överväga ett antal nyanser. Till exempel kommer denna design inte fungera om väggarna i rummet inrett i ljusa färger.

Svart och vitt tak trim kommer att bidra till att uppnå visuell differentiering av rumsutrymmet. Kontrasten kan understrykas genom att göra den vita delen av täck matt och svart - glänsande.

Svart tak bör kombineras med den grundläggande designen av rummetSvart tak bör kombineras med den grundläggande designen av rummet

Svart och vitt utformningen av taket är olämpligt att använda i sovrummet för barnet. Denna kombination är mycket olyckligt och kan orsaka trötthet ögonen på barnet.

Dessutom är det här alternativet inte är lämpligt finish:


 1. I rum med lågt i tak. Dessutom är det olämpligt att använda en sådan yta för köket. Detta beror på det faktum att fettpartiklarna avsattes på ytan, och förstöra kompositionen.
 2. Interiören, designat i lantlig stil.

Svart-vitt tak, perfekt för vardagsrummet interiör. En sådan komposition kommer att tillhandahålla korthets rummet. I sovrummet, kommer denna kombination ser bra om du bara använder matt plan som glans kommer ladda dina ögon, och inte ge dig en paus från den dagliga rutinen. Om ditt rum görs i stil med minimalism, kan du dekorera taket av tunna svarta ränder.

Svart och vitt tak titta i interiören är mycket elegant och vackerSvart och vitt tak titta i interiören är mycket elegant och vacker

Black stretch taket i det inre: funktioner och fördelar

Black stretch tak kan dekorera insidan av vardagsrummet. Det är lämpligt att använda ett trim, om rummet väggarna är vitmålade, som en överdriven mängd svart i inredningen ser smaklös.Svart tak, är det önskvärt att kombinera med ovanliga ljuskällor. Till exempel, om du hänger på ytan av en designer ljuskrona, kommer du att kunna uppnå visuell öka utrymmet i rummet.

Matt textur av stretch tak, målade i svart, är inte bara kan dekorera insidan, men också stänga av bländning av olika belysningsprodukter. Det är därför som experter rekommenderar inte att kombinera denna typ av design med spotlights.

Av den svarta undertak är perfekt LED fjädring, som kommer att ligga på motsatta sidor av rummet.

Svart tak ger rummet en ovanlig stil och ser mycket dyraSvart tak ger rummet en ovanlig stil och ser mycket dyra

Fördelarna med en svart tak inkluderar:

 • En visuell utvidgning av utrymmet.
 • Denna konstruktion blandas med väggarna, utförda i kalla toner.
 • Den svarta färgen gör lite kontrast till det inre.
 • Mörk färgschema är perfekt för bostäder, gjort i stil med techno, avant-garde, minimalistisk eller kitsch.

Glans och svart stretch tak: fördelar och blanda

Matt black tak ser mycket tvetydigt, så de flesta föredrar en blank yta. Denna konstruktion skapar en spegeleffekt i rummet.

Den glänsande svart färg i kombination med andra nyanser bidrar till att återskapa atmosfären i rummet elegans och djärvhet samtidigt. Denna konstruktion kombinerar perfekt taket med gyllene eller lila bakgrund. Denna kombination ger rummet atmosfär av raffinerad djup.

Svart glansig taket ska användas om utformningen av ditt rum i stil:


 1. Art Deco.
 2. Minimalism.
 3. Avangard.
 4. Japanska.
 5. Modern.

Svart tak ser inte bara elegant, men har också många fördelarSvart tak ser inte bara elegant, men har också många fördelar

Bland de praktiska fördelarna med svart glänsande tak inkluderar:

 • Säkerhet. De material som används för denna design, miljövänliga och inte skadliga för människors hälsa.
 • Praktiskhet. Svart glansig tak är inte bara en intressant design, men bidrar också till att dölja ojämnheter och andra defekter i taket.
 • På den svarta taket, inte lämna spår efter sig.
 • Enkelhet av underhåll. Att ta hand om en sådan tak nog en gång i veckan för att torka av den med en våt trasa.

Omdömen om Black tak

Många recensioner på nätet tyder på att den svarta taket är en intressant lösning för att dekorera vardagsrummet eller hallen.

Victor, 26 år gammal: "Nyligen bestämde jag mig för att reparera i vardagsrummet. Initialt rummet gjordes i stil med landet, men jag bestämde mig att föredra minimalism. På Internet du stöter på en artikel om svarta glansiga tak, och konceptet jag gillade. Jag bestämde mig för att ordna sitt vardagsrum tak i en sådan stil. Jag gillade resultatet. Den enda nackdelen med denna design - på den svarta taket samlas en hel del damm, som är mycket påtaglig ".


Julia, 39 år: "Jag var fast besluten att utföra vardagsrummet i art deco-stil. Jag har beslutat att dra nytta av en ovanlig besluts design och att måla tak i svart och vitt. Jag gillade resultatet. Rummet började se raffinerad och kontrast. "

Black stretch taket i sovrummet (video)

Den svarta färgen är mycket funktionell och kan användas som en extraordinär dekoration av tak. Med den kan du experimentera och bidra till förfining av interiören. Denna lösning är perfekt för dem som redan är ganska trött på den klassiska designen av hemmet. Till svarta tak är harmoniskt blandas in i det inre, föredrar en ljus kantning väggarna.

Design svart stretch tak (inredning foto)

----- 5800 24201211121895612941 52 54c3c80321e99 91 316zoom 1347708164znebo1 black5 ch4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map