Black spanplafond in het interieur: de functies en reviews

Black spanplafond in het interieur: de functies en reviews

12 October 2017In onze tijd, de plafonds zijn hoog populariteitIn onze tijd, de plafonds zijn hoge plafonds populyarnostNatyazhnye blijven stevig vastgemaakt op de markt. Ze begonnen om meer te gebruiken in het midden van de vorige eeuw in Europa. Populariteit van verlaagde plafonds kan worden verklaard door hun ergonomie en schoonheid. Verder kunnen dergelijke bekledingen worden gekleurd of een patroon te verfraaien. Verlaagde plafonds, geschilderd in een donkere kleur, zal het er zeer aantrekkelijk en buitengewoon.


In sommige gevallen is het aan te raden om zwart-wit spanplafond te gebruiken

Als u ervoor kiest om te gebruiken in het interieur van een zwart-wit plafond, moet u een aantal nuances te overwegen. Bijvoorbeeld, zal dit ontwerp niet werken als de muren van de kamer is ingericht in heldere kleuren.

Zwart-wit plafondrand zal helpen bereiken visuele differentiatie van de ruimte. Het contrast kan worden benadrukt door het maken van het witte gedeelte van de afdekking mat en zwart - glanzend.

Black plafond moet worden gecombineerd met het basisontwerp van de kamerBlack plafond moet worden gecombineerd met het basisontwerp van de kamer

Zwart-wit ontwerp van het plafond is ongeschikt om te gebruiken in de slaapkamer van het kind. Deze combinatie is bijzonder jammer, en kan leiden tot vermoeidheid van de ogen van het kind.

Ook deze optie is niet geschikt afwerking:


 1. In ruimtes met lage plafonds. Daarnaast is het niet passend is om een ​​dergelijke afwerking te gebruiken voor de keuken. Dit komt door het feit dat de vetdeeltjes worden afgezet op het oppervlak en de samenstelling bederven.
 2. Het interieur, ontworpen in een landelijke stijl.

Zwart-wit plafond, ideaal voor de woonkamer interieur. Een dergelijke samenstelling zal beknoptheid kamer aanwezig. In de slaapkamer, zal deze combinatie goed uitzien als je alleen matte vliegtuig te gebruiken als gloss zal uw ogen een boost, en heb je geen rust te geven van de dagelijkse routine. Als uw kamer is gemaakt in de stijl van het minimalisme, kunt u het plafond van dunne zwarte strepen versieren.

Zwarte en witte plafonds kijken in het interieur is zeer elegant en mooiZwarte en witte plafonds kijken in het interieur is zeer elegant en mooi

Black spanplafond in het interieur: de functies en voordelen

Black spanplafond is in staat om het interieur van de woonkamer te versieren. Het is raadzaam om een ​​trim, als de kamer muren zijn wit geschilderd, als een overmatige hoeveelheid zwart in het interieur smakeloos lijkt.Zwart plafond, is het wenselijk om te combineren met ongebruikelijke lichtbronnen. Bijvoorbeeld, als u de verbinding verbreekt op het oppervlak van een ontwerper kroonluchter, zult u in staat visuele bereiken verhogen van de ruimte van de kamer.

Matte textuur van spanplafond, geschilderd in zwart, is niet alleen in staat om het interieur te versieren, maar ook het geluid van de schittering van diverse verlichtingsproducten. Dat is de reden waarom de deskundigen niet aan te raden om dit soort design combineren met schijnwerpers.

Door de zwarte verlaagde plafonds is perfect LED ophanging, die aan de tegengestelde uiteinden van uw kamer zal worden gevestigd.

Zwarte plafond geeft de kamer een ongebruikelijke stijl en zien er erg duurZwarte plafond geeft de kamer een ongebruikelijke stijl en zien er erg duur

De voordelen van een zwarte plafond zijn onder andere:

 • Een visuele uitbreiding van de ruimte.
 • Dit ontwerp combineert met de muren, uitgevoerd in koude tinten.
 • De zwarte kleur maakt een beetje contrast met het interieur.
 • Donkere kleurenschema is perfect voor huisvesting, gemaakt in de stijl van techno, avant-garde, minimalistische of kitsch.

Glans en zwarte stretch plafond: voordelen en meng

Mat zwart plafond ziet er erg dubbelzinnig, dus de meeste mensen de voorkeur aan een glanzende afwerking. Dit ontwerp zorgt voor een spiegel effect in de kamer.

De glanzend zwarte kleur in combinatie met andere tinten helpt om de sfeer in de kamer elegantie recreëren en Audacity tegelijk. Dit ontwerp combineert perfect het plafond met gouden of paars behang. Deze combinatie geeft de ruimte sfeer van geraffineerde diepte.

Zwarte glanzende plafond dient te worden gebruikt als de inrichting van uw kamer in de stijl:


 1. Art Deco.
 2. Minimalisme.
 3. Avangard.
 4. Japans.
 5. Modern.

Black plafonds er niet alleen elegant, maar hebben ook veel voordelenBlack plafonds er niet alleen elegant, maar hebben ook veel voordelen

Een van de praktische voordelen van zwarte glanzende plafond zijn onder meer:

 • Security. De voor dit ontwerp materialen, eco-vriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid van de mens.
 • Uitvoerbaarheid. Black glossy plafond is niet alleen een interessant ontwerp, maar ook helpt om oneffenheden en andere gebreken in het plafond te verbergen.
 • Op de zwarte plafond, geen sporen achterlaten.
 • Eenvoud van onderhoud. Om de zorg voor een dergelijk plafond genoeg een keer per week om het af te vegen met een natte doek.

Beoordelingen van zwarte plafond

Talrijke reviews op het internet suggereren dat de zwarte plafond is een interessante oplossing voor de woonkamer of hal te versieren.

Victor, 26 jaar oud: "Onlangs heb ik besloten om te herstellen in de woonkamer. Aanvankelijk was de kamer was gemaakt in de stijl van het land, maar ik besloot om minimalisme verkiezen. Op het internet kom je een artikel over zwarte glanzende plafonds, en het concept dat ik vond. Ik besloot om zijn woonkamer plafond in een dergelijke stijl te regelen. Ik vond het resultaat. Het enige nadeel van dit ontwerp - op de zwarte plafond accumuleert veel stof, dat is zeer merkbaar. "


Julia, 39 jaar oud: "Ik was vastbesloten om uw woonkamer in Art Deco stijl uit te voeren. Ik besloot om te profiteren van een ongebruikelijk ontwerp besluit, en plafonds schilderen in zwart-wit. Ik vond het resultaat. De kamer begon verfijnde en contrast te kijken. "

Black spanplafond in de slaapkamer (video)

De zwarte kleur is zeer functioneel en kan gebruikt worden als een buitengewone inrichting van plafonds. Met het, kunt u experimenteren, en een bijdrage leveren aan de verfijning van het interieur. Deze oplossing is ideaal voor degenen die al eerder moe van het klassieke ontwerp van het huis. Om zwarte plafonds harmonieus gemengd in het interieur, de voorkeur aan een lichte rand van de muren.

Ontwerp zwarte stretch plafond (interior foto)

----- 5800 24201211121895612941 52 54c3c80321e99 91 316zoom 1347708164znebo1 black5 ch4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

map