The BlogVoor aanvang van de smalle gang regeling moet het een tekening op papier te maken, met vermelding van de locaties van de meubels arrangementVoor aanvang van de smalle gang regeling moet het een tekening op papier te maken, geeft u de locatie van het meubilair lay-out van smalle corridor is niet geschikt worden geacht, zodat de wijziging van de lokalen is aan te bevelen, strikt volgens het advies van ervaren ontwerpers. Dankzij de professionele hulp mogelijk om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de smalle gang harmonieus passen in de omliggende interieur en praktische bezat.


Als moderne smalle gang: planning en delen

Veel eigenaren zijn van mening dat de laatste fase van de hervestiging appartementen de gang zal ontwerpen. Echter, het was de eerste gang begroet bezoekers, en in veel opzichten de eerste indruk gasten hangt af van de verdere perceptie van interieur.

Moderne ontwerpers wordt geadviseerd om goed na te denken het ontwerpen van een smalle ruimte, om een ​​perfect resultaat te bereiken:

 • Zorg voor het creëren van het visuele effect van de uitbreiding van de ruimte;
 • Pak de compacte meubelstukken die goed past in het interieur;
 • hal ontwerp moet de geselecteerde stilistische thema's van de andere kamers te vullen.

In een smalle gang alle meubels stevig tegen de muur voor maximale ruimtebesparing moet worden ingedruktIn een smalle gang alle meubels stevig tegen de muur voor maximale ruimtebesparing moet worden ingedrukt

Het is belangrijk dat de toch al smalle ruimte van de gang was niet rommelig, maar integendeel, had voldoende functionaliteit.

Heel vaak, moet je zorgen voor het combineren van de smalle ruimte met weinig ruimte gang.


Om ze in de controlepost en de entree te verdelen, is het raadzaam om design tips te gebruiken:

 • Zone bij de ingang kan worden versierd met tegels uit een tegel, omdat deze anders dan de begrenzer en zeer praktisch in het gebruik stuff;
 • Voor de tweede zone wordt aanbevolen om een ​​laminaat of tapijt te gebruiken;
 • Voor het ontwerp van muren in nauwe ruimten en visuele scheiding, is het beter om gebruik contrasterende stof.

Het moderne design van de smalle gang: afwerking regels

Met behulp van de hulp van professionele ontwerpers, is het mogelijk om te zorgen voor de creatie van hoogwaardige ontwerp, dat in de toekomst zal zijn de trotse eigenaars van het appartement.

Bij het maken van een smalle gang moet meer heldere kleuren dan donker te gebruikenBij het maken van een smalle gang moet meer heldere kleuren dan donker te gebruikenVoor een succesvolle registratie van smalle gangen, is het raadzaam om de juiste methoden te onthouden:

 1. Achtergrond instellen. Het vinyl kan weefsels met goede weerstand tegen slijtage of vloeibare behang. De tweede optie is geschikt voor mensen die de voorkeur geven om te experimenteren.
 2. Het maken van de vloer en het plafond. Het is belangrijk dat hun kleur verschilt van de muurschilderingen van een paar tinten. Hierdoor wordt het optreden van een omsloten ruimte te voorkomen.
 3. De keuze van de kleur. Het maakt niet uit welke stijl van het ontwerp smalle ruimte niet heeft plaatsgevonden, is het belangrijk om contrasterende tinten om hier te zijn. Op deze manier kunnen we visueel te vergroten de ruimte.
 4. Het gebruik van MDF of PVC-panelen. Deze materialen worden gekenmerkt door een hoge sterkte, maar beginners moeten zich niet inlaten met de bouw werken, in plaats daarvan is het beter om professionele hulp te zoeken.

In de smalle gangen is het beter om niet te donker behang of verzadigde doek, want vaak zijn er geen ramen, en de kamer alleen ingesteld kunstlicht.

Het oorspronkelijke ontwerp van de smalle gang 2017: moderne ideeën en foto's

Ervaren ontwerpers wordt geadviseerd, wanneer u een smalle gang te maken, aandacht besteden aan het ontwerp van de kamer, evenals de selectie van decoratieve elementen. Immers, dankzij de bevoegde planning en decoratie, kunnen we ervoor zorgen dat zelfs de smalle gang een comfortabele deel van het huis zal zijn.

In 2017 zal de meest succesvolle visuele stijl vergelijkbaar gangen worden overwogen:

 • Beheerste hi-tech, waarbij de ruimte wordt gebruikt zoveel mogelijk functioneel;
 • Minimalistische kenmerk beknopt, nauwkeurig en beperking;
 • Modern, wat zal resulteren in een kunstwerk.

Op gang te verfijnen perfect passen inbouwkast, voorzien van grote spiegels aan schuifdeurenOp gang te verfijnen perfect passen inbouwkast, voorzien van grote spiegels aan schuifdeuren

In de hal smalle vorm moet het minimum aantal onderdelen van de inrichting te gebruiken, en zeker te stellen dat geen overbodige details.

Ongeacht het thema stijl niet wordt gebruikt, niet voorbijgaan aan de raad van matrijzen voor het vergroten van de visuele ruimte.

Hieronder staan ​​de succesvolle ontwerp ideeën van de gang:


 1. Mirrors. Deze elementen zijn een uitstekend werk met de rol van extenders ruimte. Maar, wanneer ze zijn geïnstalleerd, moet u een dambordpatroon te gebruiken.
 2. Rekken en kasten. Het is beter dat het meubilair was een smalle vorm met een maximale diepte van 45 cm. De ideale oplossing zou zijn compartiment producten die in pastelkleuren.
 3. Mat langwerpige vorm. Dergelijk materiaal is gemakkelijk te reinigen, en dankzij de grote breien, erin slaagt om de accumulatie van grote hoeveelheden puin in het product te vermijden.
 4. Maak contrast. De donkere muren zijn perfect gecombineerd met de vloer met een felle kleur. Echter, het maken van een ontwerp van een smalle gang, je moet onthouden over de naleving van de geselecteerde kleuren.
 5. Wallpaper. Een van de meest succesvolle ontwerp opties overwogen web in horizontale strepen.

Design tips voor de registratie smalle gang

Om smalle gang ruimte werd trotse eigenaren van het appartement, zal hard moeten werken. Zorg moet worden genomen niet alleen de keuze van het meubilair, maar ook aan het ontwerp van de smalle ruimte.

Moeten kiezen voor meubelen zoals schaduw, die verschillen van de kleur van de muren zou zijn in de gang om eentonigheid te vermijdenMoeten kiezen voor meubelen zoals schaduw, die verschillen van de kleur van de muren zou zijn in de gang om eentonigheid te vermijden

Door gebruik te maken van het advies van professionele ontwerpers, kunnen we met succes versieren de smalle gangen:

 1. Alleen multifunctionele meubelen. Welkom scharnierende ontwerp, evenals de geheime lade, met behulp waarvan men zorg kan dragen voor de plaatsing van de benodigde gegevens.
 2. De hoeken van de kamer. Er is genoeg ruimte om de kasten of open planken die niet zal bemoeien tegemoet te komen.
 3. Het wegwerken van de binnendeuren. In plaats van de deuren in de keuken of de woonkamer ontwerpers worden geadviseerd om de boog structuur te gebruiken. Zo zal het in staat zijn om de ruimte uit te breiden.

Als we de hal en de woonkamer te combineren, kunt u een groot genoeg ruimte te krijgen. Deze manier van plannen is erg populair, dankzij de mogelijkheid om te experimenteren met de resulterende gebied. Echter, kan de associatie niet mogelijk als de wand tussen de kamers is een drager.


Regels voor de keuze: Modern lobby voor smalle gangen (video)

De belangrijkste eis van het ontwerp van een smalle gang in 2017 is dat het visuele effect van de uitbreiding van de ruimte. Dit kan worden bereikt, zo niet om het advies van professionele ontwerpers te verwaarlozen. Uitstekende resultaten zal een harmonieuze combinatie van kleuren, goed gekozen meubilair en de naleving van de gekozen stijl thema te bieden.

Het ontwerp van de moderne smalle gang (interior foto)

2 5e5e49583f9d2cb0b07db365ca9ed5b9 6-41 10-51 23-36 45 77d3d1550b381c2adbdf9771c79cebb7 80e7b82edc9647994d34825555af8f6c 582efb927aab2 1920x1080resizeinterior63928311434804584

Leave a Comment

Your email address will not be published.

59 + = 69