Betrouwbare gesmede hek trappen: een mooie decoratie ontwerpen

Betrouwbare gesmede hek trappen: een mooie decoratie ontwerpen

12 October 2017Hekwerk met gesmede elementen hebben uitstekende prestaties en esthetische eigenschappenReling met smeedijzeren elementen hebben uitstekende prestaties en esthetische eigenschappen van alle mensen genieten als ze kijken naar een waar kunstwerk. Wilt u gasten aan uw huis, staar u bij uw trap? weet dan dat de smeedijzeren hekken die verder gaan onder de hamer van de meester-smid - dat zijn de ware meesterwerken. Naast de individuele bestellingen via het smeden, kun je kant en klare gesmeed elementen in de markt die veel goedkoper zal de moeite waard te kopen.


Gesmede onderdelen trapleuningen: Varianten

Zoals bekend, de reling op de trap herhaalt de vorm van een trap. Daarom hekken zijn verdeeld in dezelfde soort als de ladder.

Wat zijn de bescherming van ladders:

 1. Voor een trap;
 2. Winder (wikkeling);
 3. Voor ladders met de bocht.

Gesmede trapleuningen kunnen variëren in grootte, vorm, dikte van de metalenGesmede trapleuningen kunnen variëren in grootte, vorm, dikte van de metalen

De eerste optie, voor de trap - de meest voorkomende op de markt te trappen. Dergelijke hekken leuningen rechthoekig, zonder bochten en spiralen.


Zabezhnymi hekken worden alleen gebruikt in het ontwerp van wenteltrappen. Repeterende vorm van trappen, modulaire trappen fence - een spiraalvormige rail.

In een aparte categorie zijn trap gedraaid. Van marching alleen verschillen in het feit dat op een bepaalde plaats gewikkeld onder een hoek, gewoonlijk 90 of 180 graden.

Naast het feit dat het smeden ziet er altijd mooi en esthetisch, het is ook een heet metaal verwerking. Aldus verkrijgt de metalen aanvullende fysische eigenschappen.Nuttige eigenschappen die metalen verkrijgt na het smeden:

 1. Metal is meer duurzaam en slijtvast. Dit komt door het feit dat tijdens de plastische vervorming van de metalen korrels geplet en vervolgens - harden.
 2. Mechanische eigenschappen van het metaal eveneens in lijn na het smeden. Dit betekent dat de gesmede even sterk in het gebied, geen "zwakke" plaatsen die vaak worden aangetroffen in producten blote voeten.
 3. En zoals we hierboven hebben opgemerkt, de metalen na smeden wordt een artistiek product. Ervaren Master kunnen metal maken in welke vorm en uit afzonderlijke hek elementen maken volledige samenstelling.

Smeedijzeren hekwerk voor trappen met zabezhnymi stappen: beoordeling

We moeten ook vermelden hek helix (spiraal) trap.

De wenteltrap is op zichzelf ziet er origineel en vaak mooier dan de standaard mars. Maar het is mogelijk om nog meer te verfraaien, draaien om hulp om een ​​goede smid. Hij zal een geschikte ladder ornament hek te geven.

Gesmede leuningen ziet er geweldig uit op een trap met inbegrip van draaibare met zabezhnymi stappenGesmede leuningen ziet er geweldig uit op een trap met inbegrip van draaibare met zabezhnymi stappen

De eerste fase van trapleuningen in een modern smeden - zijn ontwerp in 3D-modellering programma. Als je bekend bent met dit soort ontwerp zijn, kunt u zelf een toekomst trap op te stellen, en vervolgens tonen de smid en laat hem werken de details.

En de laatste fase in de vervaardiging van trapleuningen - leuning is het koelen van de lucht, kwam neer op de interne stress van staal.

En een ander voordeel van de smeedijzeren leuning in de voorkant van het hout - een grotere verscheidenheid aan mogelijke stijlen.

Artistieke smeden kan worden gedaan in verschillende interieurstijlen:


 • oosten;
 • Barok;
 • Rococo;
 • classic;
 • Gothic;
 • Empire;
 • modern;
 • Avangard.

Hoe maak je een gesmede hek trap te maken met zijn handen

Vandaag de dag, op een paar beschikken over de vaardigheid van smeden. En van degenen die het onder de knie hebben, slechts een handvol zijn in staat om een ​​echt meesterwerk van de metalen stuk. Maar in het algemeen zijn hekken voor trappen?

Alvorens over te gaan tot de fabricage van smeedijzeren trap, moet het een tekening uit te voeren op papier en kijken naar de instructie videoAlvorens over te gaan tot de fabricage van smeedijzeren trap, moet het een tekening uit te voeren op papier en kijken naar de instructie video

In de eerste plaats, voor te bereiden alle noodzakelijke hulpmiddelen:

 • lassen;
 • Masker lassen;
 • elektroden;
 • Saw-Bulgaarse;
 • niveaus;
 • Meetlint, liniaal en gradenboog.

Nadat de schets is noodzakelijk om een ​​model van de toekomstige railing te creëren. U kunt gebruik maken van 3D-modellering programma's om alles grondig en snel te doen, of gewoon een patroon op een stuk papier te tekenen.


Classic trapleuning hoogte is 950 millimeter.

Houd er rekening mee dat in dit geval is het uiterst belangrijk nauwkeurigheid - fout van enkele millimeters in de regeling zal een paar graden van tilt kosten in toekomstige producten, als gevolg van wat zal moeten helemaal opnieuw beginnen.

Sam hekken productieproces is zeer interessant: elk metaalelement is noodzakelijk om de gewenste vorm te geven met een hamer. Immers, het meest waarschijnlijk, thuis zult u niet de smederij vinden? Daarom zullen we lijden, en met een hamer handvat koud metaal.

Het frame is gemaakt met de lasmachine worden kant en klare elementen aangebracht na het maken ervan. Verzamel de omheining, voorzichtig naar aanleiding van de geplande tekening. Na slechts blijft tot de uiteindelijke afwerking te voltooien en kan worden geïnstalleerd leuningen op de trap.

Hoe maak je een artistieke afwerking smeedijzeren hek maken

Nadat het frame aan de andere onderdelen belemmeringen bevestigd, tijd moet worden genomen voor artistieke inrichting.

Om de artistieke aankleding van smeedijzeren hekken te maken, moet je een serieuze ervaring, dus het is een taak het beste overgelaten aan de professionalsOm de artistieke aankleding van smeedijzeren hekken te maken, moet je een serieuze ervaring, dus het is een taak het beste overgelaten aan de professionals

Hoe de omheining te maken voor trappen:

 1. Het eerste wat een goede propoliruyte afgewerkt product, met behulp van de molen;
 2. Bekleden van het gehele oppervlak van het voorwerp een grondlaag. De grond zal de reling te beschermen tegen vocht, dus sla uw ladder tegen corrosie.
 3. Na het hek kan worden geschilderd in elke gewenste kleur. De meest populaire opties zijn zwart, wit en zilver kleur.

Het product kan worden geschilderd niet helemaal in één kleur, maar met verschillende accenten. Zo kan bijvoorbeeld de naden worden gevuld met platina verf kleur, terwijl de hoofdkleur van het hek - zwart.

Als zijn eigen monteren gesmeed hekken ladders (video)

Experimenteer met kleuren, patronen en vormen! En nog belangrijker, goed na te denken over de project in het stadium van de tekening. En dan zal je niet teleurgesteld in het uiteindelijke resultaat.

Elegante smeedijzeren balustrades en trappen (foto-opties)

1 20 51 54ffd4fc439625e614521c7e7a579577 56 --- 1024x769 67da524f91b817890737855fc07263c4 70bba113bbc0044e0641ec199437e0cf 1000812 145 13800-3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 20

map