Betonnen trap naar de tweede verdieping - de nuances van de bouw

Betonnen trap naar de tweede verdieping – de nuances van de bouw

12 October 2017Concrete trap naar de tweede verdieping is een echte parel van het huisConcrete trap naar de tweede verdieping is een echte parel van het huis voornamelijk in particuliere huizen op verschillende verdiepingen, trap naar de kelder aan de vloer en de vloer ladders gemaakt van een materiaal zoals beton. Hij is goed bestand, tolereert frequent uitbuiting. Ook kan betonnen trap niet alleen binnen, maar ook worden geïnstalleerd buiten het huis.


Concrete Trappen in privé-woningen: de voor- en nadelen

Bij het vervaardigen van trappen van beton kan metaal of hout, of een combinatie daarvan niet concurreren. Betonnen trap naar de tweede verdieping ziet er perfect in een chalet, is er een huis voor permanente bewoning. Deze trap zal een beroep op degenen die waarderen, boven alles, comfort en duurzaamheid.

Zoals met alle architectonisch ontwerp, betonnen trappen hebben hun voor- en nadelen.

Voordelen van de betonnen trap:

 1. Niet bang voor vuur en water. Concrete trappen zijn niet verwarmd (anders dan metaal) en niet weken in contact met water op.
 2. Robuust en betrouwbaar. Bestand tegen een veel gewicht, dan kun je zware meubels te voeren zonder deze te beschadigen podium.
 3. Ze hebben geen speciale zorg nodig hebben. Misschien alleen reparatie nodig eindigt met de tijd, maar de ladder zal een lange tijd, evenals het huis zelf duren.
 4. Duurzaamheid in bedrijf. 
 5. Niet kraken. Concrete Trappen zal niet los komen te zitten, en zelfs na tientallen jaren van gebruik, zult u niet de krakende trap horen.
 6. Niet bang voor veranderingen in temperatuur.
 7. Ze hebben veel van de inrichting variaties. Het verfraaien kan absoluut geen zijn - van marmer, hout, gesmeed metaal, glas of keramiek.

Monolithische betonnen trap een hoge sterkte heeft, waardoor het langdurig gebruikMonolithische betonnen trap een hoge sterkte heeft, waardoor het langdurig gebruik

Ondanks de vele voordelen van betonnen trappen kleine foutjes.


Nadelen van betonnen trap:

 1. De kosten van betonconstructies groter is dan de prijs van de productie treden van andere materialen.
 2. Extra decoratie en afwerking - de extra kosten, die ook niet iedereen zich kan veroorloven.
 3. Verschijning, die het algemene ontwerp kan rommel. U kunt proberen om de trim te lossen.
 4. Het consumeren van ladder installatieproces. Je moet het fundament zijn installeren en verdere werkzaamheden wordt ook gedaan met een aantal onderbrekingen.

Gewapend beton trap in een privéwoning: populaire versies

Een van de belangrijkste elementen in het huis is een trap die de verdiepingen met elkaar. De belangrijkste kenmerken - betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak. Op basis van de grootte van de kamer, de trap komen in een verscheidenheid van vormen.

Rechte trap voor kleine landhuizen en landhuizen, gebouwd van baksteen of cellenbetonRechte trap voor kleine landhuizen en landhuizen, gebouwd van baksteen of cellenbetonSoorten trappen naar de tweede verdieping:

 1. Rechte trap. Dergelijke odnomarshevuyu ladder kan worden gebouwd in een klein en niet erg hoog gebouw. 
 2. L-vormige staircase Het verbindt een twee verdiepingen. Geschikt voor vierkante zaal, zeer dicht bij twee aangrenzende wanden in een hoek van 90 graden. Tussen de trap kan een klein gebied of het draaien stappen zijn.
 3. U-vormige trap hoofdzakelijk gebruikt in hotels of zeer grote chalets. Trappen liggen 180 ° uit elkaar en onderling verbonden platform.
 4. Gebogen wenteltrap Het neemt weinig ruimte in beslag. Het is ideaal voor kleine ruimtes, omdat het gebied bezet door de trap ongeveer 1,5 vierkante meter Ladder, waarbij stappen in een spiraal, een zeer mooie en decoreren elke ruimte. Echter, deze trappen beschouwd als minder veilig en een beetje ongemakkelijk.

Bij het kiezen van een betonnen trap naar de 2e verdieping u nodig hebt om het algemene ontwerp van de kamer, de grootte en andere functies te overwegen. Het is belangrijk om te harmoniseren met een trap naar het interieur en zag er stijlvol en mooi.

Concrete Trappen in privé-woningen: de productie en installatie met hun eigen handen

Self-productie van de trap is mogelijk als u een idee hebt van hoe dit proces plaatsvindt. Concrete trappen zijn direct op de bouwplaats, aan het begin van de bouw. Dit zal een gemakkelijke klim naar de 2e verdieping te bieden, omdat tijdens de bouw zal moeten zware tassen, bouwmaterialen, en vervolgens de meubels te dragen. Concrete Trappen bestand zijn tegen elke belasting zonder problemen.

betonnen trap bouwproject bestaat uit:

 1. De berekening van de hoogte en breedte van de treden. Gemiddeld deskundigen doen treden breedte 85 cm, hoogte van de trappen is maximaal 17 cm.
 2. Traplift hoek moet tussen 25 en 45 graden. 
 3. Bepaal het type van de trap - spiraal of maart.
 4. Bij de vervaardiging vergeet niet over de reling. De installatie kan worden uitgevoerd, en na de bouw is voltooid, maar in termen van hun aanwezigheid is het overwegen waard.

Juist gekozen helling betonnen trap - de sleutel tot een comfortabele lift naar de tweede verdiepingJuist gekozen helling betonnen trap - de sleutel tot een comfortabele lift naar de tweede verdieping

Immers tekeningen en voorlopige berekeningen kan men rechtstreeks naar de vervaardiging van trap naar de 2de verdieping.

De stappen voor het produceren van een betonnen trap:

 1. Solid opeenvolgende bekisting door middel van watervast multiplex platen glad en duurzaam. Deze bekisting vormt de basis voor concrete stappen zijn.
 2. Via bekisting is het gewenst de wapeningskooi, die verder zal worden beschermd tijdens betonstorten in het decor.
 3. Verbetering van de ontwikkeling zelf, is het noodzakelijk de houten balken of metalen staven waarop deze ladder basis te bereiden.
 4. Na de basis ladder klaar voor de toekomst, kan worden gevuld met concrete stappen.
 5. Giet moeten zorgvuldig elke stap precies.
 6. Nadat de oplossing gedroogd is, kan de bekisting worden verwijderd. Een deel van de bekisting - kant en stapte schieten balken door de week, kan de basisplaat verwijderd worden na 3 weken bij de bouw eindelijk droogt.

Afhankelijk van het type en de grootte van de ladder, kan het gewicht van 1,5 tot 2,5tonn. Daarom is het erg belangrijk om een ​​sterke en solide constructie om schade te voorkomen in de toekomst op te bouwen.

Afwerking betonnen trap in een privéwoning: populaire types van skins

Concrete oplossing wordt gedroogd en de trap is al klaar voor gebruik, maar dat het uiterlijk wordt beschouwd als onvolledig zijn, zodat de behoeften afwerking. In tegenstelling tot outdoor betonnen trap die een recht van bestaan ​​hebben, en zonder enige versiering, iedere eigenaar wil interne trap waren prachtig.


Tot op heden zo'n populaire voering concrete stappen:

 1. hout;
 2. Marmeren tegels;
 3. laminaat;
 4. granieten tegels;
 5. Tapijt.

Trappen mag niet glad zijn - het kan leiden tot verwondingenTrappen mag niet glad zijn - het kan leiden tot verwondingen

Alle geconfronteerd met materialen worden geplaatst op een vlakke ondergrond, zodat je nodig hebt om de ideale niveau voordat geconfronteerd te bereiken.

Het is belangrijk om de finish vloer op de vloeren te overwegen bij geconfronteerd met een trap. Tegel wordt niet gecombineerd met hout, evenals laminaatvloer met tapijt. 

Wanneer u de stappen te voltooien moet je rekening houden met de productie van trapleuningen. Modern bouwmaterialen markt biedt een vrij grote keuze voor de balustrade van betonnen trap. Gemaakt van smeedijzer of hout, glas of aluminium, zullen zij een nota van individualiteit en diversiteit saai soort trap te maken.


Hoe de betonnen trap versieren in het huis is praktisch en goedkoop

De goedkoopste ontwerp van betonnen trappen - schilderij. Deze trap ziet er strikt, stappen blijven de gerechten koud en elke slag wordt gehoord. In de regel wordt dit soort voering zeer zelden gebruikt.

De meest populaire vorm van de huid - hout. Het heeft niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar heeft de mogelijkheid om warmte in de winter te behouden en te koelen in de zomer. Winkels bieden een enorme keuze aan kleuren en houtsoorten voor elke smaak en budget.

Met de juiste plating van hoge kwaliteit hout, kunnen betonnen trap een zeer lange tijd durenMet de juiste plating van hoge kwaliteit hout, kunnen betonnen trap een zeer lange tijd duren

Zachte vloerbedekking en materiaal ter beschikking voor velen. Het is zacht, houdt de warmte, heeft antislip en anti-geluid kenmerken. Tapijt is van vrij lange synthetische vezels, is het niet de kleur te verliezen en niet af te vegen.

Bij het selecteren van afwerking is zeer belangrijk om de voorkeur te geven aan geconfronteerd met materiaal dat past bij de stijl van het huis, in harmonie met het interieur en je moet huiseigenaren te proeven.

Hoe maak je een betonnen trap naar de tweede verdieping (video) maken

Als gevolg van plannen om een ​​met meerdere verdiepingen land huis te bouwen, moet eraan worden herinnerd dat, mits goed geïnstalleerd betonnen trap is in staat om nog vele jaren. Hoogwaardige materialen voor de stappen, de installatie van hekken en interieur maken het tot een solide, veilig en betrouwbaar.

Concrete trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

0030 2-2 5 26-7 7 00063 112-1024x767 2035af14aa1b9bcac71de1295ed3c980 813-1 33302336

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 85 =

map