Betere verlichting in de zaal: hoe je een lamp, foto's en voorbeelden kiezen

Betere verlichting in de zaal: hoe je een lamp, foto’s en voorbeelden kiezen

12 October 2017De verlichting in de hal moet niet te helder zijn, zodat het niet de ogen vermoeienDe verlichting in de hal moet niet te helder zijn, zodat het niet moe de ogen verlichting corridor moet divers en multi-layered zijn. Dit zal net zo goed om te zien staan, en de weerspiegeling van haar gezicht in de spiegel, en kleding, schoenen, accessoires, wanneer een persoon gaat werken, wandelen en ga zo maar door. D. Als u de opstelling van de verlichting op verantwoorde wijze te behandelen en opvolgen van de adviezen, is het mogelijk met zijn handen te trekken interessant , trendy gang.


Wedstrijden voor de hal en gang

Dankzij goed gebouwde verlichting, kunt u tegens hal ruimte aan te passen. Als je gaat om een ​​lamp te kopen, kunt u overwegen een aantal opties.

Experts raden om aandacht te besteden aan de volgende modellen:

 1. Plafond licht en het apparaat en lokaliseren van LED-verlichting langs de omtrek van het meubilair.
 2. Lampen met gericht licht, Wandkandelaars maak een kuiltje in de buurt van de spiegel, of markeer hun decoratieve elementen in het interieur.
 3. Decoratieve hanglampen helpen om visueel juiste defecten in de ruimte. Built-in multi-level plafond structuur point light-apparaten met behulp van het licht stromen maken een lange gang lust voor het oog.

Verlichting smalle gang verlichtingsapparatuur, opgenomen in een van de lange verticale oppervlakken net boven de plint, zal de ruimte visueel uit te breiden.

Als een lamp in de hal is niet genoeg is, is het mogelijk om LED tape toe te voegenAls een lamp in de hal is niet genoeg is, is het mogelijk om LED tape toe te voegen


Light designers geven enkele tips:

 1. Modern corridor - is een gewaagd, creatief ontwerp, ontwerp en uitvoering van een eenvoudige verlichting. LED-verlichting onder de mezzanine strooilicht stroomt op de vloer, muren en meubels. Ronde kroonluchter en plafondlamp, aangebracht op één niveau plafond, even verlicht elke hoek van de kamer.
 2. Om smalle gang steeds visueel werd, moet hij het licht te verzadigen. Naast de belangrijkste lichtbron worden gekozen wandlamp uit transparant of ondoorzichtig glas. Rangschikken om op de muur naast de spiegelvlakken. Weerspiegeld, zullen ze licht spelen als zonnestralen.
 3. We moeten elke centimeter van de kleine gang gebruiken. Als de ruimte boven het plafond voor extra opslag sites, tussenverdiepingen, dan toegewezen, dat ze niet worden "geplet", moet hen een lichte kleur, en leg de schijnwerpers rond de omtrek.

Hoe meer licht in de gang, hoe beter. Dit geldt met name voor kleine ruimtes.

Om elektriciteit te besparen, is het noodzakelijk om verlichtingsapparatuur, die verschillende functies vervult en serveert een andere zone in de groep met afzonderlijke schakelaars als een gevolg van de noodzaak op te nemen kan slechts één, op dit moment gewenste groep te combineren.

De gang moeten de innovatieve nieuwe items, bijvoorbeeld dimeren, dat de intensiteit van het licht en bewegingssensoren reguleren. De grote gang gewenst regelen een lichtregelsysteem 2 plaatsen opgenomen aan de ingang, uitgang uitgeschakeld. Het wordt aanbevolen om decoratieve verlichting en gekleurde lampen gebruiken. Ze maakten een expressieve gang.Schijnwerpers in de gang

Tegenwoordig zijn mensen zelden beperkt tot een eenvoudige aankoop en installatie van de lamp na reparatie van het plafond. Eigenaars van moderne appartementen hebben de neiging om efficiënt, functioneel en praktisch interieur, en dit plan verschillende soorten verlichting regelingen uit te voeren.

Het belangrijkste element van home design is licht-point light-hulpmiddelen die, samen met de traditionele plafond licht, creëren een harmonieuze en gezellige sfeer zal de gang in zones te verdelen. Over hoe goed zal in verlichtingsarmaturen worden geplaatst, het hangt af van hoe functionele en esthetische zal een algemene en spot licht.

Als de lampjes zijn in een grote zaal, regelen puntlicht volgende groepen zodat elke "afgegeven" light enkele gescheiden zone.

Spotlights zien er goed uit in een hal, gemaakt in de stijl van het minimalisme of moderneSpotlights zien er goed uit in een hal, gemaakt in de stijl van het minimalisme of moderne

Bijvoorbeeld kunnen verschillende zones worden belicht:

 • recreatie;
 • werken;
 • Kijken naar een film.

Om het effect van daadwerkelijk gebruik vloer en wand licht en apparaten te verhogen. In sommige gevallen kunt u zelfs zonder de belangrijkste licht, maar dit is meer geschikt voor de slaapkamer dan de hal of keuken.

Wat betreft de gang, is het het beste indien aanwezig is het totale licht in de vorm van 2-3 bovenste lampen en spotjes. LED's zijn goed gebruikt om de niches, plank en spiegels te verlichten. Als je, LED strips langs de wanden van de smalle gang, zal het visueel lijken groter en ruimer.

In nieuwe gebouwen en oudere woningen de gang is smal en donker. Voeg vestibule zijn groter en lichter dan via de glanzende lucht hangt.

Die een lamp in de hal van ongebruikelijke vorm te kiezen

Natuurlijk, de gang vierkante vorm is het meest geschikt voor het monteren van de centrale luchter als hoofdverlichting-eenheid. Kroonluchter wordt gekozen in overeenstemming met de algemene stijl en het interieur leefruimte.


Maar wat te doen als een ongebruikelijke gang, bijvoorbeeld L-vormig. In dit geval zou een rationele zonirovat ruimte verlichting voor het oppakken van elke functionele zone.

Het maken van de hal originaliteit met behulp van een grote lamp versierd kristalHet maken van de hal originaliteit met behulp van een grote lamp versierd kristal

Light-apparaten moeten worden geregeld, zodat het licht fluxen elke hoek bereikt. U kunt zich aanmelden meer dan een apparaat is vaak licht, toe te voegen aan hun lokale licht.

Meestal voor dit doel is verlicht:

 • panelen;
 • meubelen;
 • Mirrors.

Aan de gang in het appartement meest gebruikte bepaalde typen lampjes branden.


namelijk:

 1. Plafond Lampen, Spot.
 2. Traditionele kroonluchter.
 3. Muur schansen.
 4. Inbouwspots.

Optical ontwerpers raden om binnendeuren te kopen met glas inserts. Deze stap zal "run" in een gang voldoende hoeveelheid natuurlijk licht door de woonkamer mogelijk te maken. Je moet ook aandacht besteden aan het licht-sensor apparaat met beweging. Het is zeer comfortabel in gebruik en praktisch, licht en een apparaat dat zal helpen energie te besparen.

Hoe aan het licht van de spiegel in de gang

De eenvoudigste manier zou de installatie van een sconce nabij de spiegel aan de muur. Maar de tijd gaat vooruit, en nu een groot aantal spiegels hebben ingebouwde verlichting. Spiegel, vooral als het is een enorme, grote, noodzakelijkerwijs goed worden afgedekt.

Kan verlichten de spiegel van kleine lampen aangebracht aan de zijkantenKan verlichten de spiegel van kleine lampen aangebracht aan de zijkanten

Dit zal niet toestaan ​​dat alleen perfect:

 • Denk aan je manier;
 • Make-up;
 • Maak kapsel.

De lichtstralen niet stam je ogen, het licht moet een lust voor het visuele waarneming zijn. De ideale oplossing - de inrichting een eenvoudige verbinding met een matte, niet de donkere overkapping, die het licht zal verzachten, laten diffunderen en aangenaam voor het oog. Uitstekend armaturen die een deksel hebben, bewegen in verschillende richtingen, evenals lichte en flexibele apparaten op de beugel te kiezen.

Het maken van de verlichting in de zaal: hoe armaturen te selecteren (video)

Zelfgemaakte reparaties, de installatie van de verlichting kan heel succesvol zijn, als je luistert naar het advies van professionals.

Details: de verlichting in de hal, die oplicht te kiezen (foto voorbeelden)

54-big Betere verlichting in de zaal: hoe je een lamp, foto's en voorbeelden kiezen 574a080ce13b8jpg12c8125604d98a7655243eb58868eb19 1920x1080resizeinterior8845181343221124 3945-11 9766 18228 835866b1848df53 artlibgallery-311119-o dekorativnyj-kamen-v-interere-prihozhej-foto-819x1024

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 35 =

map