The BlogWallpapers - dit is een goedkoop decoratief materiaal die radicaal het interieur kan transformeren van alle lokaliteiten onherkenbaarWallpapers - dit is een goedkoop decoratief materiaal dat radicaal het binnenwerk van lokalen aan neuznavaemostiFotooboi kunnen transformeren zijn erg populair bij de consument met een rijke selectie van landschappen. Er zijn meer fans van de foto behang met het beeld van steden. Dit soort foto wallpapers zal het appartement een trendy moderne look te geven. Als je moe bent van de klassieke stijl van het interieur, het behang met de stad - ideaal voor renovaties.


Wallpaper "stad" op de muur in het interieur: de kenmerken van de applicatie

Muurschildering met imago van de stad zal perfect passen in elk gebied. Dankzij de vele voordelen Muurschildering kaders aan te trekken een groot aantal kopers.

Een van de belangrijkste voordelen van deze achtergronden:

  • Heldere kleuren en originaliteit;
  • Duurzaam langgestraften materiaal;
  • Simpel en eenvoudig onderhoud, installatie, verandering. 

Muurschildering in de keuken met een uitzicht over de stad 's nachts zal helpen om een ​​romantisch diner recht op het dak van hoogbouw stelMuurschildering in de keuken met een uitzicht over de stad 's nachts zal helpen om een ​​romantisch diner recht op het dak van hoogbouw stel

Als u ervoor kiest om wallpapers te gebruiken in het interieur, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal van hun functies. Onjuist gebruik van behang kan de algehele indruk van het appartement ruïneren. 


Om de keuze om niet te betreuren, rekening houden met de plaats waar u het behang en kleurenschema selecteren. 

selectieregels

Tot op heden zijn er tal van behang met het beeld van de stad, dag landschap, nacht, stads tekening, populaire attracties. 

Behang aan de muur er goed uitzien, in het algemeen het interieur, moet u rekening houden met de kleur van de meubels en vloeren. Bijvoorbeeld, als de kamer heerst bruin en beige kleuren, ze moeten aanwezig zijn op het behang zijn. 

Hierbij moet worden bedacht dat in een kamer met veel meubilair niet wordt aanbevolen lijm behang met de afbeelding. Zij zal de ruimte visueel kleiner te maken en de indruk van chaos te creëren.

Muurschildering met stadslandschap ondergedompeld in een unieke omgeving van continue beweging van een metropoolMuurschildering met stadslandschap ondergedompeld in een unieke omgeving van continue beweging van een metropoolIndien echter, zoals pokleit wallpaper wil een middelgrote canvas te kiezen. Bij het kiezen van een behoefte om ervoor te zorgen dat het behang werd verhoogd gedeelte van de kamer, in plaats van verminderd.

Perfect voor kleine ruimtes worden geladen behang met een landschap, een weergave in heldere kleuren. Om de kamer instellingen te verhogen, kunt u kiezen zwart-wit behang stad. Daarom moet op drie muren wit behang, en op de vierde - zwart of donker. 

Bij het maken van een appartement in de stedelijke stijl is goed te beseffen dat het niet nodig is om het behang te hangen met het beeld van de weg of een drukke straat in de slaapkamer of in de kinderkamer. Deze wallpapers zullen de geest prikkelen en interfereren met rustgevende slaap. 

Behang met de stad in het binnenland: de ideeën voor landschappen

Hoewel wallpaper-town voornamelijk worden gebruikt door amateurs stedelijke stijl, kan men vaak behang met een foto van de stad of de bezienswaardigheden van de stad in een klassieke stijl. De meest populaire locatie voor foto wallpapers - dit is de keuken, woonkamer of hal. 

Voor keuken ontwerp geschikt voor city Photowall hebben Parijs. Mooie straten vol met terrasjes, of landschap met Eiffeltoren ziet er geweldig uit in de keuken interieur. Zorg ervoor dat het landschap uw eetlust niet bedierf, en het bevorderen van een goede spijsvertering. Old Town, de kleine straatjes zal de juiste stemming voor een gezellig thee of een maaltijd te creëren. 

Wallpapers met uitzicht op de Franse straten in het interieur zorgen voor een ontspannen woonkamer, waardoor een gevoel van vrede en veiligheid sfeerWallpapers met uitzicht op de Franse straten in het interieur zorgen voor een ontspannen woonkamer, waardoor een gevoel van vrede en veiligheid sfeer

Voor de registratie van een woonkamer wallpaper passen aan de werkzame stof. Londen of New York zal een prachtige optie voor de woonkamer decor zijn. Night city of winter landschap te creëren een unieke sfeer voor borrels met vrienden of een rustige familie avonden. 

Behang voor in de woonkamer is een goed behang met bekende plaatsen van de planeet. Elke wereld standpunten die komen om de koper te proeven in de woonkamer goed uitzien. Voorkeur gaat uit naar een beige, bruin en crème tinten geven. 


Slaapkamer - een plaats waar geen dynamische landschappen nodig. Gebruik behang met het beeld van het park of het meer. Venice winter of het voorjaar is een uitstekend voor de goedkeuring slaapkamer. Water landschap, mooi en rustig, perfect invloed op uw welzijn en slaap. 

Daarnaast zal vinyl of non-woven wallpapers beeltenis van de zonden van de juiste sfeer te creëren in de slaapkamer, als uw huis heeft geen dergelijke kinderen behang merkbaar je relatie te doen herleven. 

Bij het maken van een hal moet de voorkeur geven aan de duurste Mural. Volgens de statistieken, is dit de plek in het huis is sneller dan normaal verontreinigd en vereist wallpapers die gemakkelijk te reinigen zal zijn. 

Wallpaper "nacht stad" in de kamer

Behang met het beeld van de stad 's nachts, ziet er geweldig uit in kamers met een groot gebied, hoge plafonds en ramen op de vloer. Of het nu een nacht stad afbeelding van een vogelperspectief of een avondje WALKING stad als landschap zou in dat deel van het huis waar mensen samenkomen of waar de persoon werkt goed uitzien met.

Belichaming van Parijs aan de Mural zal een geweldige manier om appartement interieur te versierenBelichaming van Parijs aan de Mural zal een geweldige manier om appartement interieur te versieren


Net als het behang in de slaapkamer zorgen voor een onrustige slaap of slapeloosheid kan je leven ritme verstoren. Daarom is de beste plaats voor foto behang met het beeld van de stad 's nachts - het is een huiskamer of kantoor.

De levendige achtergrond in donker blauwe tinten accentueren een stedelijke stijl die de communicatie en actief leven zal vergemakkelijken. In de werkgebieden, zoals landschappen zal de hersenen te stimuleren nieuwe ideeën, risico's, enz. Om te provoceren 

Behang met het beeld van een nacht megacity vereisen een minimale hoeveelheid van meubilair, is het het beste als het glas of bijpassende behang. Light meubelen zoals behang niet past, zal het visueel verminderen van de ruimte. 

Behang in de inrichting in uw woonplaats

Met de hulp van behang met steden, kunt u thuis een unieke ruimte die zal duik in de sfeer van een stad te creëren. Behang met het beeld van Chicago duik in de unieke sfeer van Amerika, avontuur. Wallpaper met het beeld van Sint-Petersburg zal het appartement majesteit de koning te geven. 

Wallpapers kan een of andere manier invloed hebben op onze stand. Bijvoorbeeld, het stedelijk landschap van straten, parken, tuinen kalmeren onze geest, te verlichten angst en problemen.

Het kiezen van de wallpapers met de afbeelding van de Britse hoofdstad, moet worden opgemerkt dat zelfs zonder extra accessoires uw kamer zal de belichaming van geraffineerde Engels stijl zijnHet kiezen van de wallpapers met de afbeelding van de Britse hoofdstad, moet worden opgemerkt dat zelfs zonder extra accessoires uw kamer zal de belichaming van geraffineerde Engels stijl zijn

Landschappen van het zakenleven, winkels, het nachtleven ons meer actief, winterharde en gezellig. Op de juiste toewijzing van deze landschappen door de kamers, kunt u uw leven te harmoniseren, een droom relatie op te bouwen. 

Wallpaper "London" op de muur - eerlijkheid in het interieur

Wallpaper met de afbeelding van London wordt meestal gekozen gemotiveerde mensen uit het bedrijfsleven. De meest populaire uitzicht over Londen - Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace. 

De meest geschikte lokalen voor dergelijke landschappen - woonkamer, keuken, hal. In de slaapkamer, zoals wallpapers zal afstemmen roer om te rusten, na te denken over zaken zullen alle andere vent. 

Wallpaper "Paris" op de muur - het hart van Frankrijk in uw kamer

Het beste dat deze stad kenmerkt - de liefde en het lekkere eten. Bijgevolg is de beste locatie voor het behang met de bezienswaardigheden van Parijs - een keuken en een slaapkamer. Keuken fit landschappen Franse cafés en restaurants, de Parijse straten, terrasjes gevuld veranda met geurige koekjes en rode wijn. 

De slaapkamer zal goed worden gekeken verlaten landschap van de Eiffeltoren of de rivier de Seine. Deze romantische landschap, die de nodige sfeer in uw slaapkamer te creëren, te harmoniseren relaties. 

 Om behang op de muur te lijmen (video)

Photowall keuze - het is hard werken. Het is belangrijk om rekening te houden met de vele nuances van de geselecteerde achtergrondafbeelding brengt vreugde en sieren het interieur, maar niet vice versa. Het is niet nodig te lui en om het belang van dit element onderschatten in het appartement, net als wallpaper. Het is de moeite waard om een ​​beetje macht om te kiezen, dan in een unieke en prachtige sfeer te leven.

Behang op de muur van de stad in het binnenland (foto)

22 100oboirukomar8-709urbani 202 2016 ----- 2016 00051618nw916 05328752c141a667d7256ccda623850f 25330 14566628001367513499 fotooboirasshiryayushchieprostranstvo3 fotooboi-Londen-neboskreby-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 2 =