Beste trappen afwerking: 5 voorbereidende werkzaamheden

Beste trappen afwerking: 5 voorbereidende werkzaamheden

12 October 2017Er is een grote verscheidenheid aan materialen, waarmee je de trap meer praktisch en mooi kan makenEr is een grote verscheidenheid aan materialen, waarmee je de trap meer praktisch en mooi kan maken, maar het maakt niet uit in welke kamer is een trap, moet het niet alleen mooi zijn, maar ook aan alle veiligheidseisen te voldoen. De keuze van materialen voor geconfronteerd met enorm.


Bekleding voor trappen

De uiteindelijke afwerking is niet altijd duur. bouwmaterialen markt biedt een breed scala aan producten voor elk wat wils en bij alle middelen.

Wat is de bekleding:

 1. Bekleding - is in feite, de afwerking.
 2. Tegenover niet alleen de functie van de laatste fase in de oprichting van de ladder, maar geeft ook het ontwerp stijl en schoonheid.
 3. Afwerking moeten voldoen aan het frame, dat ze besluit.

Voor de start van de trap bekleding is aan te bevelen om een ​​instructie video te zienVoor de start van de trap bekleding is aan te bevelen om een ​​instructie video te zien

Als de ladder te bouwen met hun eigen handen, dan is het materiaal moet worden gekozen rekening houdend met de vaardigheden van de meester. 


Trappen moeten zorgen voor veilig hijsen zonder naar beneden te schuiven.

Dus, aandacht besteden aan de belasting van de toekomstige bouw, dat wil zeggen de permeabiliteit. In de kleuterklas, kun je die dim trap tapijt of linoleum te zien.

trappen laminaat afwerking

Het is de moeite waard aandacht te besteden aan de aard van de ladder, namelijk schroef ontwerp gemaakt van metaal, haspels in een privéwoning beter uit hout te maken.

De belangrijkste trap in het centrale deel van het huis dat de aandacht zal trekken, trim esthetisch aantrekkelijk. De juiste selectie coating fasen zal duren voor vele jaren.

Tegenover laminaat trap leidt naar een zeer nette uitstraling. Bovendien zijn deze afwerking werk is het mogelijk om uit te voeren met zijn eigen handen.Laminaatvloer is een uitstekend materiaal voor het afwerken van de trap vanwege de goede esthetische kwaliteiten en een lange levensduurLaminaatvloer is een uitstekend materiaal voor het afwerken van de trap vanwege de goede esthetische kwaliteiten en een lange levensduur

Wat moet ik op letten bij het kiezen van een laminaat:

 1. Het materiaal moet een hoge mate van duurzaamheid om zware lasten te weerstaan.
 2. Oppervlaktebehandeling moet verhoogde hechting. Materialen zijn geselecteerd slip.

Om een ​​trap naar de eerste verdieping een lust voor het oog voor vele jaren, is het noodzakelijk om een ​​materiaal te kiezen met een verhoogde slijtage eigenschappen.

Bekleding voor trappen en stappen

Voor het afwerken van laddersporten materiaal geselecteerd uit de klasse 31. De mogelijkheid van het plaatsen van dezelfde laminaatvloer en trappen. Vloerbedekking, wand design behang - alles moet in harmonie zijn. Als u wilt om de structuur te herstellen, maar versterken, en na al het werk betrekking hebben op de speciale laminaat finish. Hoogwaardige materialen moeten alle werkzaamheden niveaus. Decoratieve verwerkingselementen, moet worden gekozen niet minder zorgvuldige selectie van de bevestigingsplaat.

Stages:

 1. Oppervlaktebehandeling. Geschuurd en gegronde oppervlak nodig voordat afwerking.
 2. Het meten van prestaties.
 3. Waarschuwing kraken. Bonding treden en stootborden hebben speciale schroeven, die gewenste caps, na schroeven, zashpatlevat en gelakt. Bij deze techniek wordt de positieve recensies.

Maak zet de ladder door het gebruik van het tapijt, waarop de voet niet schuiftMaak zet de ladder door het gebruik van het tapijt, waarop de voet niet schuift

Beschermende profiel randen wordt verdeeld in 2 delen. Loopvlakken zijn bevestigd aan de rand te beschermen. Filler ontdoen van overgangen tussen het profiel en web.


Dit plan werkt voor vlakke oppervlakken, maar niet altijd, het project zo eenvoudig, moeten vaak de vlak te maken voordat geconfronteerd laminaat.

Voorbereidend werk voordat geconfronteerd met de trap

Kleurvariëteit laminaat laat uiten hun verbeelding en kiezen voor de meest geschikte optie. De meest populaire is een imitatie van natuurlijk hout. Dit klassieke kleurenschema, en zal zijn populariteit te behouden voor vele jaren. Mantel laminaat verbergen ladder tegen mogelijke mechanische schade. 

Voer de volgende werkzaamheden:

 1. Een referentie voor uitlijning moet de hoogste station zijn. Op deze site verspreid speciale mengsels voor het egaliseren.
 2. Met een klein verschil, kan de oplossing worden verdeeld over het gehele oppervlak, en dan zachtjes lijn.
 3. Als er een groot verschil, is het noodzakelijk om voor te bereiden bekisting multiplex. Maak het aan pluggen zijn, ter verbetering van de sterkte.
 4. opstelvlak voor het gieten van het mengsel, de gewenste stap. Het moet goed worden gereinigd en geprimed oppervlak. Gipsplaat met plywood isoleren vocht.
 5. De laatste laag van het mengsel moet worden gevuld.

Alvorens aan een wand ladder moet speciaal mengsel uitgelijnd en vervolgens geprimedAlvorens aan een wand ladder moet speciaal mengsel uitgelijnd en vervolgens geprimed

Hun eigen handen om dit werk mogelijk te maken, maar dit proces zal een hoop tijd en moeite. Aan jou of om dit soort herstellingen uit te voeren op hun eigen of een beroep doen op de hulp van een professional.


Het maken van slip coating op een ladder

Om de veiligheid te garanderen, de buitenste laag van de trap, in het bijzonder straat moet anti-slip zijn. Vorm en type van dergelijke dekking gevarieerd. Alvorens lag het gebouw een echte anti-glij-elementen. Vereiste toepassing van dergelijke bekledingen in de winter, vooral als het bekledingsmateriaal is glad en glibberig.

Ook deze pads helpen om het probleem van de afschrijvingen op te lossen. Zij behouden een dure bekledingsmateriaal van het chippen van scheuren. Misschien is het versieren van elementen dergelijke bedrijven.

Bijvoorbeeld, in de verkoop van bestaande modellen, die glow in the dark. Selecteer het type coating in overeenstemming met de vereiste criteria.

Slip coating maakt het mogelijk om veilig de trap op te gaan als er sneeuw of regenSlip coating maakt het mogelijk om veilig de trap op te gaan als er sneeuw of regen

Soorten coatings:

 1. Stroken van rubber voor de buitenste stappen. Ze zijn makkelijk te gebruiken, is het mogelijk om een ​​ladder te zetten en uit te halen zonder problemen. Ook het materiaal vorst. De vorm kan afwijken.
 2. Het is vervaardigd uit rubber met inkepingen op het oppervlak. Absorberen. Te koop is een model compleet met profielen afzonderlijk. Bedek het oppervlak van de stappen.
 3. Profiel met een elastiekje. Het gebruik van een dergelijke inrichting is zeer praktisch, want bij het dragen van een rubberen band, het enkel vervangen en de constructie zelf is aangebracht op een lange tijd.
 4. Mezhshovnye voering. Gemonteerd tussen de naden stappen bekledingsmateriaal.
 5. Schuurelementen. De essentie van dergelijke elementen is dat het oppervlak stappen gelijmde matten waarvan het oppervlak bestaat uit speciale slijpmiddeldeeltjes. Maar dergelijke matten - niet duurzaam, dus ze moeten worden gebruikt op niet erg drukke sites. Kortom, de gedenksteen in de particuliere woningen met een klein kruis.

Het is ook mogelijk om schuurmiddelen die eenvoudig worden aangebracht op het gewenste oppervlak te gebruiken.

Set rubber coating loopvlakken

De rubberen bekleding anti-slip eigenschappen en behoudt het uiterlijk van het oppervlak. 

Dergelijke elementen:

 • Hebben uitstekende demping prestaties;
 • Slijtvast;
 • Het kleeft goed op de zolen van de schoenen.

Een van de voordelen van rubber bekleding voor trappen is het vermeldenswaard een lage prijs en een lange levensduurEen van de voordelen van rubber bekleding voor trappen is het vermeldenswaard een lage prijs en een lange levensduur

Moderne varianten van modellen - het is ook een decoratieve afwerking. De installatie is heel eenvoudig - vasthouden aan de trappen van het oppervlak met een speciale lijm of plakband. Het wordt aanbevolen om de rand van de put vast te stellen, voor een betere therapietrouw.

Het is erg handig dat deze tapijten kan worden gevonden in de winkel in de vorm van een rol, als een kans om aangepast formaat doeken te schaffen.

Typisch matten parcours voor de deur, zodat ze vuil werden verzameld en uitglijden. Voor de productie van polyurethaan en rubber grondstoffen. Er zijn oppervlak met spikes, gekartelde, gegroefde. Tapijt gewoon verspreiding op het oppervlak of kan worden vastgezet met speciale apparatuur. Mats van dit type is vaak te vinden bij de ingang van openbare gebouwen, maar ook de relevantie van het gebruik ervan in de buitenkant van een woonhuis.

Afwerking een houten ladder

Wood, een uitstekend materiaal voor de trap in het gebouw. De keuze van het ras kan anders zijn, en kan zelfs gebruikt worden kurk. Cork af met enige vorm van trappen.

Samen met een uitstekende uitstraling, hout:

 1. Het brengt warmte en comfort.
 2. Wood perfect behandeld, en geconfronteerd met een heleboel opties, geschikt voor elk interieur.
 3. Heavy en cool design betonnen trap warmer na geconfronteerd met een houten plank. Tegelijkertijd zware ladder op gewicht licht.
 4. Versier de boom kan absoluut elke vorm van trappen zijn. Houtsnijwerk brengen originaliteit van het ontwerp zal de aandacht trekken.

Houten trap kan prima worden geschuurd en gelaktHouten trap kan prima worden geschuurd en gelakt

Door houten trap kunt u zelfs op blote voeten te lopen. Dus dit is een geweldige optie in het huis waar hij woont groot gezin met kinderen.

Stijl Decoreren trap in het huis

In de regel, suburbane woningen wordt de afwikkeling van een houten structuur die warmte en comfort brengt, is het noodzakelijk voor die moe van de drukte van de stad mensen.

De meest populaire stijlen van afwerking stappen:

 1. Classic. De belangrijkste materialen van deze stijl zijn hout, marmer en graniet. Houten trap versierd met elementen carving en scrollwork. Componenten decor moet niet veel zijn.
 2. Neutraal. Bij een dergelijke uitvoering kan het ontwerp elke vorm en kleur. De uitdagingen zijn niet in het midden van de trap ruimte, meestal trimmen in deze stijl. Het materiaal in dit geval selecteert ook aanwezig.
 3. Modern. Moderne stijl. Vooral gebruikt glas, plastic en metaal. Kleuren en materialen dienen ongebruikelijk zijn. Er is een groot aantal optionele accessoires, verlichting.

Land of rustieke stijl voor een landhuis. Belangrijkste kenmerken: milieuvriendelijke materialen, een kleine hoeveelheid van de elementen, eenvoudige inrichting.

Tegenover de trap (video)

Als u een enorme ladder bepaalde stijl niet kan zetten, kunt u het ontwerp met houten trappen en een metalen frame te vervangen. De laatste fase kan worden bekleed alle gipsplaat.

Details: trap is afgewerkt met laminaat (foto voorbeelden)

2 1c83274c46496bdc5b42f1e166333f0f 03rustic-staircaseWHG 56e7d6947394f 195 799bad5a3b514f096e69bbc4a7896cd9 7217 1288000151img6139compressed 1302794268dsc01288 1319369708dsc02850

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

map