Best behang gecombineerd twee kleuren in de foto binnenland

Best behang gecombineerd twee kleuren in de foto binnenland

12 October 2017De combinatie van wallpaper - het is een geweldig idee om het interieur van de kamer te diversifiërenDe combinatie van wallpaper - het is een geweldig idee om het interieur komnatyPravilnoe combinatie van behang van twee of meer kleuren in het interieur te diversifiëren, is het een goed idee om de ruimte te diversifiëren om het ontwerp van de kamer te veranderen, de belangrijkste voordelen van behang in combinatie van twee kleuren: het is goedkoop, origineel, modieus.


Interessant ontwerp ideeën en tips om het even welke ruimte, zelfs de kleinste en verduisterd, het ideaal, door het combineren van twee kleuren van behang.

De belangrijkste punten in de combinatie van verschillende kleuren van behang, behang is de juiste combinatie van kleur, zal dit helpen het normale bereik van kleuren en tinten.

Het combineren van behang in het interieur: de regels van de combinatie

Het combineren van behang in het interieur, het is een relatief nieuwe trend in de wereld van de reparatie en het ontwerp, maar zeer goed. Door het combineren van behang met elkaar, blijkt een interessante uitstraling van de kamer, is er een kans om de voordelen te benadrukken en te verbergen gebreken muren en kamers. Donkere kamer kan visueel verlichten en te licht te zijn, integendeel, donkerder. De combinatie van behang en niet zo eenvoudig ding, is het noodzakelijk om serieus te nemen en alles goed.

Voor deze combinatie van behang kan meervoudig zijn:

 • De combinatie van wallpaper van kleuren en tinten
 • Combineren van het behang van het materiaal;
 • Het combineren van de textuur van behang.

Combineer het behang is moeilijk, en het moet worden gedaan met een zekere ernstCombineer het behang is moeilijk, en het moet worden gedaan met een zekere ernst


In allerlei combinaties van behang, moet u de juiste kleuren te behouden om iets behang met elkaar gemeen, zoals print, patroon, achtergrond of kleur.

In een eerste uitvoeringsvorm, een combinatie van behang op hun kleur, tint. Hier is het raadzaam om te profiteren van het spectrum van kleuren en tinten en kies een meer geschikte kleur overgangen. Behang De combinatie van het materiaal is niet minder ingewikkeld, is het mogelijk om diverse materialen behang, vinyl, papier, behang voor het schilderen, non-woven combineren, maar zorg ervoor dat u rekening houden met de kleur van het behang. De combinatie van de twee kleuren van behang op de factuur, als het combineert verschillende achtergrond patronen en patronen op een muur.

Wij doen gecombineerde behang in de kamers

Wallpaper kunnen worden gecombineerd in elke kamer, met elk gebied en verlichting. Het ziet er veel meer gunstige combinatie van behang in de grote en ruime kamers, omdat de muur van een groot gebied, maken het mogelijk om "gas geven" de verbeelding en de meest gedurfde fantasieën tot leven te realiseren.Maar in kleine kamers op het gebied, in combinatie behang meerdere kleuren ook goed uitzien als bestand tegen de totale kleurenschema en de textuur van het behang. Gecombineerd behang perfect geschikt voor het plakken kinderkamers, woonkamers, zalen.

Maak een mooi interieur met een combinatie van behang en kan in de keukenMaak een mooi interieur met een combinatie van behang en kan in de keuken

In de slaapkamer, gang en in de keuken, ook kan worden gelijmd wallpaper gecombineerd.

Gecombineerd behang kan kant en klare met een combinatie van ideeën worden verkocht, maar u kunt een combinatie te doen van zijn eigen, om het behang te kiezen:

 • Per materiaalsoort;
 • Kleur en schaduw;
 • In textuur.

Gecombineerd behang in de kamers zijn zeer goed verzorgd, kunnen ze worden geïsoleerd gebied in de kamer, waardoor ze de focus, visueel toewijzen ruimte die de toon en de textuur van behang zithoek en een werkruimte. Het belangrijkste ding niet één detail vergeten, moet de grondtoon van het behang in de kamer worden getraceerd in detail de kamer: schilderijen, vazen, speelgoed, keukengerei en andere kleine voorwerpen.

De combinatie van het behang op hun eigen, kunt u het onderhoud budget besparen door het kopen in de winkel de overblijfselen van behang tegen een gereduceerde prijs.

Succesvolle combinatie van behang opties

Voordat u een combinatie kan maken van meerdere kleuren behang in het interieur, is het noodzakelijk om de meest succesvolle kennen, en vooral, de juiste ideeën en vormen van combinaties van behang.

Dus de combinatie van behang opties:

 • Het combineren wallpaper inzetstukken;
 • De combinatie van overlays behang;
 • Vertical combineren;
 • Horizontale combinatie;
 • Patchwork combinatie van behang.

Met de juiste combinatie van behang zal de ruimte origineel en mooi zijnMet de juiste combinatie van behang zal de ruimte origineel en mooi zijn


Toen we het behang accenten wilt combineren, gebruikt de basiskleur van het behang en verdeel het met allerlei accenten en andere kleuren, schaduwen of enige variatie in textuur: recht, schuin, horizontaal, verticaal, zoals we willen. De combinatie van behang bekleding fungeert als decoratieve wand- en wordt uitsluitend in de vorm van decoratie.

Dit ontwerp van de muren en schroot van alle soorten van het afsnijden van het behang, harmonisch nadruk op de basiskleur van het behang in de kamer.

Verticale combineren wallpaper is een combinatie van verschillende of dezelfde grootte, kleur en tint stroken behang op de muur. Horizontale behang combinatie vertegenwoordigt een trim boven- en onderkant van de kamer. Typisch is de afwerking horizontale lijn verdeelt de kamer in twee gelijke delen met behulp van behang, het creëren van een patroon bovenop de wanden en geven een bepaalde kleur van de onderzijde van de wanden.

Horizontale combinatie verbergt het gebied van de ruimte, visueel vermindering van de hoogte van de wanden en plafond en een verticale combinatie van behang, daarentegen vergroot het gebied van de ruimte, de hoogte van de wanden en het plafond.

Behang De combinatie van kleuren

Zoals gezegd, wanneer een combinatie van behang elkaar, is het noodzakelijk om een ​​basiskleur, die terug te vinden in de kamer en in de kleinste details van het interieur en passende kleur uit het spectrum die harmonieus zijn met elkaar gecombineerd kiezen toewijzen. Het spectrum van kleuren biedt 9 basiskleuren: rood, oranje, geel, groen, cyaan, blauw, paars, wit en zwart.


De combinatie van behang in kleur verschillende variaties:

 • Eenvoudige combinatie van twee aangrenzende kleurenspectrum;
 • Een complexe combinatie van verschillende kleuren;
 • Gedurfde combinatie, een combinatie van tegengestelde kleuren op het spectrum.

Voor een kamer met een klein gebied is het beste om de kleuren en heldere behang, een groot deel van de kamer te kiezen, kun je experimenteren met kleur.

Voorbeelden combinatie variëteit, met een combinatie van wallpapers, de prevalentie in het interieur van een kleurencombinatie van zijn houdt zich met de belangrijkste tinten.

Voor kleine kamers is het beter om heldere kleuren wallpaper te combinerenVoor kleine kamers is het beter om heldere kleuren wallpaper te combineren

Als de ruimte om een ​​heldere en zachte kleuren in één kleur maakt, kunt u de naburige spectrum van geel en groen, bijvoorbeeld, en hun kleuren te kiezen. Maar als de kamer is ingericht basic dark behang, hun behoefte om te combineren op de andere kleur in het spectrum.

Hoe om te combineren tussen een wallpaper: tips en trucs

Het idee van het kiezen van een combinatie van behang in het interieur, moet laten leiden door bepaalde regels die mooi zal helpen, correct en met smaak, leg de kamer met behulp van behang.

Om dit te doen, moet je een paar regels te kennen:

 • Kies de kleur van het behang, afhankelijk van het gebied en de verlichting in de kamer;
 • Niet mengen de twee heldere kleuren behang in een kamer;
 • Om een ​​waaier van kleuren te weerstaan;
 • Verdunnen van de kamer kleine delen van bepaalde kleuren.

Kleur logo moet benadrukken de voordelen van de kamer, en haar focus op haar tekortkomingen. Daarom is voor een kleine kamer, selecteert heldere behang, en voor een grote kamer, donker behang. Twee rijke levendige kleuren, zelfs in een grote kamer zal harmonie niet vinden, dus de enige twee heldere kleuren met elkaar zal niet werken. Als de twee overeenkomen met de wallpaper levendige kleuren, zorg ervoor dat u overgangen met behulp van licht of toon wallpaper te maken. Daarnaast is in de kamer met behang gecombineerd, is het noodzakelijk om verschillende kleuren te weerstaan, verdunnen interior kleine interieur.

In een kamer, kunt u maximaal te combineren tot vijf kleuren en tinten, of harmonie in de kamer zal zijn.

Hoe te lijmen wallpaper gecombineerde

Na de kleuren die zijn gedefinieerd, kunt u beginnen met lijm behang gecombineerd, rekening houdend met alle tips en tricks. Behanglijm in combinatie begint met de voorbereiding van de muren van de kamer, is het belangrijk dat de muren waren glad en vrij van gebreken. Berekening van behang op de kamer om precies te zijn, was het niet nodig om te kijken naar alle winkels soortgelijke kleuren. De volgende belangrijke stap is de bereiding van een rol behang te lijmen. Indien het behang met een versiering of patroon dat de keuze neemt, dient u het segment door de hoogte en breedte van de kamer, de hoeken en gewrichten juist instellen. Gepaarde band schema van tevoren, zodat ze niet te verwarren met de rest van het behang. Het is moeilijk om een ​​wallpaper die hun eigen, afzonderlijke stroken te combineren te maken, moet men een meetlint en niveau gebouw te gebruiken.

Behanglijm gecombineerd te moeilijk:

 • Het is noodzakelijk om het niveau van de lijnen bij het lijmen horizontale, verticale en patchwork achtergrond te handhaven;
 • Een goede dimensionering gewrichten behang;
 • Knip voorzichtig de randen van het behang.

Behanglijm gecombineerd noodzaak om kontBehanglijm gecombineerd noodzaak om kont

bereiden zorgvuldig materialen voor het werk en werken oppervlakken, Behangen duurt enige tijd en werk zal zijn.

Gecombineerd behang is beter niet te lijmen de overlapping moet worden vermeden overlays ene doek naar het andere en staan ​​wallpaper gewricht gewricht.

Wat is de rol gecombineerde behang interieur

Gecombineerd behang passen in een verscheidenheid van interieurs, als een op zichzelf staand ontwerp van de kamer.

Een overvloed aan keuze van behang biedt een unieke kans:

 • Het gebruik van behang als zelfstandig onderdeel van de inrichting;
 • De combinatie van verschillende stijlen in dezelfde ruimte;
 • De verdeling van de kamers in het gebied.

Door het verdelen van de ruimte in zones met behulp van behang, moet je de juiste kleur van het behang te kiezen, voor een comfortabel verblijf in deze zones.

Opties voor het combineren van behang voor muren (video)

Met het behang kan perfect versieren een studio of een groot landhuis onherkenbaar. Gecombineerd behang, zal de aandacht vestigen op de positieve dingen over de kamer, verbergt de tekortkomingen van de kamer en oppervlakken, creëren een gezellige kamer en het realiseren van hun wildste fantasieën.

De combinatie van behang (foto's)

1-6 2 f77daopressebildarchiv2490file2sweetcandyrb1rgb 5 5-1 6 2710569oboidizajngostinoj2560x2048 46 91 892.456

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 93

map