Beskrivningen och foto hörn spis i det inre av vardagsrummet: 5 arter

Beskrivningen och foto hörn spis i det inre av vardagsrummet: 5 arter

12 October 2017Hörn eldstäder är väl passar in i alla inredningar, samtidigt som upp minimalt utrymmeHörn eldstäder är väl passar in i alla inredningar, samtidigt som upp minimalt utrymme Varje ägare vill ha i sitt hem känns varm och mysig. För att göra detta måste du skapa en lämplig inredning. Skapa trivsel i huset som separata delar av inredningen och den övergripande situationen. Gardiner, möbler textilier, färger - allt detta spelar en stor roll för att skapa en varm interiör. Det är också värt att tänka på den öppna spisen. Sedan urminnes tider eldstaden har alltid varit en grogrund för värme. Moderna eldstäder göra mer dekorativ funktion än uppvärmning, men ändå föra värmen. Även öppen spis skapar en viss stämning och omgivning.


De vanligaste typerna av eldstäder

Marknaden erbjuder sina kunder ett mycket stort urval av eldstäder. Plocka upp den öppna spisen kan vara i enlighet med de villkor och parametrar. Det är endast nödvändigt att relatera sina påståenden om minskad kriterier eldstaden och resultatet kommer att överträffa alla förväntningar.

Eldstäder klassificeras:

 • I utseende;
 • Efter plats;
 • Beroende på vilken typ av bränsle.

För att avsluta den öppna spisen kan tillämpa kakel, natursten eller dekorativa tegelFör att avsluta den öppna spisen kan tillämpa kakel, natursten eller dekorativa tegel

Till utseendet finns eldstäder, tegel, keramik, marmor och gips. För en klassisk inredning passar de tre första typerna. De skapar en atmosfär av antiken och lyx. Lämpade för vardagsrum och rum i privata hem med ett stort område.


Stuckatur eldstad skapas genom en speciell lösning av den senaste generationen. Att arbeta med modern teknik är det möjligt att skapa låtar i olika stilar.

På plats, det finns externa eldstäder, utomhus, hörn, stängt. Den första typen är mycket bekvämt eftersom det kan installeras efter husbyggnad. Det enda negativa, kommer taket att behöva ta isär för att installera skorstenen. Open typ kallas också en ö, som ligger i mitten av rummet. Lämplig för hus på landsbygden, jakt loger. Sluten typ är praktiskt eftersom det sätts in i väggen utrymme. Denna typ av eldstad installeras vid tidpunkten för byggandet av huset. Detta kräver specialistkunskaper.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt den typ av hörn eldstäder, är det ganska populär bland fans av interiören.

Hörn spis i det inre av vardagsrummet

Hörn eldstäder är olika form och skiljer sig i sin uppställning. Dessutom, för att skapa en vacker design för dem med olika material finish. Hörn spis som i olika lokaler. De kännetecknas av sin kompakthet och är därmed ett bra alternativ för installation i ett vardagsrum inredning.

För att installera spisen bör inledningsvis besluta om stil, plats, förbereda handlingar som tillåter installationen att bjuda befälhavaren.

Nära hörnet eldstäder har ofta möbler som det är trevligt att tillbringa kvällen vid eldenNära hörnet eldstäder har ofta möbler som det är trevligt att tillbringa kvällen vid eldenHörn eldstäder kännetecknas inte bara av den typ av bränsle, men även på andra externa skillnader. Innan du installerar en eldstad, bör du lära dig de grundläggande egenskaperna.

Hörn eldstäder är:

 1. Obalanserad. Oftast används för att belysa specifika områden som eliminerar onödiga partitioner, skrymmande konstruktioner, dörrar och väggar. Installationen av en sådan brand kan utföras med öppen och sluten förbränningskammare.
 2. Symmetrisk. Själva namnet talar för sig själv. Denna typ av eldstad kännetecknas av att det är en full sida motsatt spegelbild. Symmetriska eldstäder har tillräcklig volym, och dess installation kräver mer utrymme. Designers rekommenderar, om du väljer den här typen, då utvecklingen av design för att göra tyngdpunkten på spiselkransen.
 3. Bio-eldstäder lämpad för urbana lägenheter. Dess huvudsakliga funktion är det inte nödvändigt att installera en skorsten. Systemet med hans arbete bygger på förbränning av ekologiska bränsle. Väl lämpat för interiören med en minimalistisk stil eller high-tech.
 4. Brick hörn spis Det kan betraktas som odödliga klassiker. Sådana eldstäder är olika unika design, stiftelser styrka, effekterna av värme och komfort. Den enda nackdelen kan vara en komplicerad installation och en viss vård.
 5. Dekorativa typ. Upphöjda eldstäder installeras endast för dekorativa ändamål. Dess huvudsakliga funktion är för ljus.

Vardagsrum med hörn öppen spis

Rum med öppen spis i hörnet skapar en trevlig atmosfär för kvällen sammankomster med hela familjen.

Hörn spis bör placeras i motsatt hörn från dörrenHörn spis bör placeras i motsatt hörn från dörren

Så det är klokt att överväga det ett bra läge och den övergripande inre rum:

 1. Först av allt, den öppna spisen inte nära möbler, synligheten för lågan bör omfatta hela utrymmet.
 2. Bredvid den öppna spisen kan placeras stark gungstol eller den ursprungliga sittpuff, som ligger vid sidan av den öppna spisen.
 3. Du kan dekorera rummet i en kall ton, så de är bättre i samklang med utsikt över den varma spisen.

Hörn eldstäder kan dekorera hyllorna där du kan ordna en mängd olika figurer eller familjefoton.

Hela insidan av eldstaden måste vara förenliga med den övergripande bilden av rummet styling. För lägenheterna är bäst att köpa bio eldstäder eller el. De är säkrare och kräver mindre utrymme.

Electric hörn spis

Elektriska spisar - är detta ett bra svar för små lägenheter ägare, där installationen av spisen är förbjuden enligt tekniken. För sådana sittplatser eldstäder som används för olika ändamål: som en ytterligare värmekälla för inredning och extra belysning.


Electric hörn spis bör placeras i vardagsrummet, gjorde i stil med minimalism, modern eller high-techElectric hörn spis bör placeras i vardagsrummet, gjorde i stil med minimalism, modern eller high-tech

Elektrisk spis har en bra lista över fördelar:

 • Liten storlek;
 • Stor översyn av lågan;
 • Release av värme på ca 30% mer;
 • Ökad säkerhet;
 • Den ursprungliga design;
 • Variation i modellnumret;
 • Besparingar.

Det är också värt att notera att elektriska spisar är lätta att installera och underhålla. Det räcker med att installera det på den valda väggen och påslagen. Även denna typ av eldstäder har temperaturreglering från låg till hög, vilket är mycket viktigt för ständiga förändringar väder.

Det finns modeller av elektriska spisar, som byggs i en extra funktion vedeldning ugnen. Denna funktion är mycket användbar vid akut strömavbrott.

Eldstäder som körs på el kommer också i olika typer. De kan placeras i mitten av rummet, som ligger på väggen, utrustad i ett hörn eller gömd i väggen. Oavsett vilken typ av eldstad tar med sig sin egen ursprungliga touch till interiören. Elektrisk brand - det mest bekvämt och roligt sätt att föra interiören en speciell charm, lägga värme och betona den trevliga atmosfären i rummet.


Snygg hörn spis i det inre av vardagsrummet (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att branden är en universell del av inredningen, som har många användbara funktioner. Förutom att distribuera värme, lågor fladdrande brand i ugnen, den har en dämpande effekt på den känslomässiga tillstånd. Ganska ofta, elden podkidyvayut doftande torkade örter för att sprida en behaglig doft i rummet. Modern teknik gör det möjligt att installera eldstäder inte bara i land hus, men även i städerna lägenheter.

Design hörn spis i vardagsrummet (foton i inredningen)

192 081d9f3a7a9ac6d7bfedc047954ff304d585c0dc 223fe626420550e9841837ed528ee57d 3234-1024x1024 33306ab9ad1e9cc683e4c0f32fb27105 algonne divanydlyagostinnoy10 familjerummet efter HEMSIDA-fotohörn spis interiör-herrgårds-garnison-Hullinger-2

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =

map