Beskrivning av processen tätningar på gips: 3 tips från en professionell och ett urval av de nödvändiga verktygen

12 October 2017tätning av fogar på gipsskivor krävs och ett viktigt steg i att utföra reparationsarbetenTätning av skarvar på gipsskivor krävs och ett viktigt steg i reparations rabotGipsokarton - mångsidigt material, så att du kan skapa fantastiska designer design. Det kan hjälpa dig genomföra dessa lösningar, som inte under kraften av annat material. Han har en flexibel plast, så skapa en gips triangulärt eller trapetsform är inte svårt. Men för alla dess fördelar, skarvning process är ett måste, utan vilken de vanliga platserna i lederna kan bli fruktansvärt spricka. Som ett resultat, istället för att vara mestadels elegant element inredningen i rummet kan få designen unpresentable utseende.


Hur och vad man ska stänga upp sömmarna på gipsskivor: urvalsregler, att de nödvändiga verktygen fungerar

Varken injektering är komplett utan detta viktigt verktyg, som spatel. Varje master väljer att arbeta, en murslev att det är bekvämt. Någon smidigare caulk sömmar smala instrument, och någon - bred. Är inte poängen. Den viktigaste regeln, som bör beaktas när man väljer en spatel - blade flexibilitet. Fördelar med verktyg med ett flexibelt blad - enkel bearbetning svåråtkomliga ställen.

Efter att ha definierat med en spatel, är det dags att gå vidare till valet av det nödvändiga arbetet för kitt.

Många mästare för att försegla sömmarna, använd endast finish. Naturligtvis i bearbetnings platser efterbehandling kitt blandning av gemensamma arbete kommer att slutföras mycket snabbare, men då det finns risk för bildning av stora luckor mellan ark av gipsskivor.

Innan du börjar injektering på gips, bör vara i förväg köpa en bekväm och högkvalitativ gips spackelInnan du börjar injektering på gips, bör vara i förväg köpa en bekväm och högkvalitativ gips spackel

För att göra anslutnings fogarna mellan dem var mycket stark, är det bättre att använda särskilda typer av spackel. Särskilt gäller detta de fall där ytan av gipsskivan, i det följande, kommer att utsättas för målning. Om du planerar att täcka ytan av gipsskivor färg sömmar måste fylla en speciallösning avsedd för detta ändamål.


Hittills finns det två typer av fyllmedel, som används för injektering:

 • Universal - början och slut.
 • Special, som är baserade på alfa-gips. Bland de mest kända varumärken, bör det noteras putsade Rotband företaget Knauf.

Förutom den murslev och spackel, bör försiktighet iakttas för att köpa:

 • Pappers band eller förstärkta maskor som används för dimensionering leder;
 • Elektrisk försett med ett specialmunstycke utformad för att röra om blandningen kitt;
 • Särskilda behållare, vilket är nödvändigt för framställning av spackel;
 • Corner. Bädda lederna kommer att vara av högre kvalitet;
 • Sandpapper. Det är användbart för slipning av fogar.

Men om du planerar att hänga tapet gips, sedan starta eller avsluta kitt kommer att räcka, eftersom strukturen på tapeten, kan blockera små defekter som finns på väggarna.Den täta sömmarna av gips: förberedande arbete

Skarvning - ansvarig process, men innan du hoppar till det, se till att alla lederna i gipsskivor fastskruvad på ramen. Om allt är i sin ordning, gå vidare till nästa steg, nämligen att rengöra ytan av gips från att visas i färd med damm och smuts. Det bör noteras att bygg hållbarhet beror inte bara på kvaliteten på injektering, men även renheten i gipsskiva.

Fogarna mellan ark av gips - en svår, men ändå genomförbart uppgift. Om varje ansträngning kan även en nybörjare behärska det.

Spackling blandningen kan vara hur man förbereder dig själv och köpa en färdig i specialitet butikSpackling blandningen kan vara hur man förbereder dig själv och köpa en färdig i specialitet butik

Förbereda kitt blandning - en viktig process tolererar inte krångel. Behållaren måste vara speciellt beredd att hälla den önskade mängden av fyllmedel, för att fylla den med vatten och en elektrisk rör om tills den är homogen. Den resulterande, i slutändan, bör konsekvens vara som tjock grädde utan klumpar.

För varje typ av fyllnadsmedel finns det en viss beredningsprocessen. Var inte lat. Läsundervisning kan podcherpnut viktig information för sig själv, vilket beror på hastigheten vidhäftnings kitt blandningar.

Felaktigt kokta blandningen kan leda till att fogarna som produceras med sina egna händer, kommer att vara av dålig kvalitet, som ett resultat, får du en stark utbildnings mellanrum mellan lederna. Efter spacklet blandningen är klar kan du gå vidare till fogning.

Som tätar fogarna mellan gipsskivor: Processbeskrivning

Fogning teknik är ganska enkel, om det är möjligt att uppnå överensstämmelse med att byggandet kommer att ske snabbt och "smärtfritt". Det är bara viktigt att följa vissa regler och inte avvika från det föreslagna systemet.

Applicera kitt blandningen i sömmen bör vara mycket noggrant och grundligtApplicera kitt blandningen i sömmen bör vara mycket noggrant och grundligt

följande algoritm:


 • Ansökan kitt lösning. Att plugga söm är nödvändig över fogen. Utstryk bör noggrant och korrekt. Blandningen placerades på suturen så att hela tjockleken av GCR fylldes.
 • Överdriven tjocklek i ledyta - en förutsättning kvalitetsarbete. Överskottet tjocklek kommer att undvika kitt blandning av dess starka torkning. Om längden av lederna är mycket stor, så för enkelhetens skull bör det delas upp i små tomter.
 • Tillämpningen av armerad tejp eller band på toppen av kitt lösningen. Förstärkt band bör utaplivat i lösning så djupt som möjligt. Denna process gör det möjligt att göra sömmen jämnare, samtidigt som man undviker sprickbildning.
 • Injekteringsbruk spatel putty blandningar. Sålunda kan man uppnå erhålla släta och plana ytor.

Efter denna process fungerar, produceras i bearbetningen av vinklar inklusive.

Skarvning gipsskivor med sina händer: slip svetsar

Efter det att plåstret har torkat, är slipning utförs sömmar sandpapper. Om det är korrekt att göra malningsprocessen, är utsignalen absolut slät yta erhålles.

Experter rekommenderar efter slip väggar applicera ytterligare ett skikt av kitt blandningarExperter rekommenderar efter slip väggar applicera ytterligare ett skikt av kitt blandningar

För maximal bekvämlighet, rekommenderas befälhavaren att använda en spotlight, belysning slip utrymme. Med hjälp av de minsta oegentligheter och stötar kommer inte att gå obemärkt förbi.


Efter polering är möjligt att lägga flera skikt av putty blandningar. Detta kommer att bidra till att uppnå en helt plan yta design. Dekorera väggarna med färg eller tapet produceras i det sista steget. Det orsakar inte olägenheter på grund av en helt plan yta.

Användbara tips från proffs

Och slutligen, några tips från proffsen, genom vilken du kan förhindra att till synes små, men fel kan minska hela det arbete som noll.

Spackling kan producera på egen hand, det viktigaste - att få in med de instruktioner och ta hänsyn råd av yrkesverksammaSpackling kan producera på egen hand, det viktigaste - att få in med de instruktioner och ta hänsyn råd av yrkesverksamma

Proffs rekommenderar:

 1. Även med alla regler i samband med injektering är det möjligt uppkomsten av små sprickor. Detta beror på det faktum att under puts arbetet inom ett rum temperaturfluktuationer som förekommer. Naturligtvis hemma är det svårt nog att uppnå beständighet temperatur, men det är värt ett försök, åtminstone lite för att minimera riskerna.
 2. Om rummet finns trägolv och konstruktion av gipsskivor bifogas direkt till dem, är det möjligt förekomsten av sprickor i kälsvetsarna. I detta fall skylla på seismisk aktivitet av väggarna.
 3. Några kitt blandning i paketet har inskriptionen "konstruerad för att täta skarvar utan användning av armerad tejp" Låt denna inskrift inte lura dig. Om du kommer att göra kitt lederna utan användning av tejp, kan sprickor förekommer fortfarande. I detta fall skulle tillverkaren vilja säga att denna typ av spackel helt enkelt inte kan hålla den.

På allt detta kan du börja injektering på gips.

Gipsskivor arbete: skarvning (video)

Nu vet du hur man gör injekteringsbruk på gips. Som ni kan se, är arbetet inte mycket svårigheter. Det viktigaste - att välja material av hög kvalitet, och att vara tolerant och inte rusa för att avsluta jobbet snabbare.

Lycka till!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 50

map