Belysning i sovrummet med Stretch tak: foto- och designalternativ

Belysning i sovrummet med Stretch tak: foto- och designalternativ

12 October 2017Rätt val av belysning ett sovrum med en sträcka tak är den viktigaste faktorn i bekvämligheten rummetRätt val av belysning ett sovrum med en sträcka tak är en viktig faktor för komfort pomescheniyaSpalnya - rum, där personen är i vila, så rätt ljus i detta rum spelar en mycket viktig roll. Dämpat ljus hjälper till att slappna av, kommer vackra armaturer lägga ett rum komfort och om det är installerat i sovrummet tak, kommer den rätta ljuset visuellt förstora rummet. På vilka typer av tak är och vad täckningen är bäst att välja för varje av dem - beskrivs i den här artikeln.


Alternativ för sovrummet taket

Stretch tak ökar i moderna lägenheter, de tillåter dig att uppnå största möjliga yta. Byggandet av undertak tillförlitlighet och hållbarhet, och en mängd olika färger och texturer kan du gör även den pickiest kunden.

Proffs finns tre typer av blad:

  • glättat;
  • matt;
  • satin.

Glossy tak används oftast i små sovrumGlossy tak används oftast i små sovrum

Beroende på den totala inre rum tak vald.


Tak skiljer sig från varandra endast yttre egenskaper, de är säkra och tillförlitliga.

Glansiga tak är släta tyg med en spegeleffekt. Denna typ av tak perfekt reflekterar ljus, så även en liten ljuskälla kan reflekteras i taket och visuellt förstora rummet. Glossy tak är idealiska för små sovrum med lågt i tak. Ett brett palett av färger kan du välja det bästa alternativet för alla innertak. Glossy tak lägger lätthet till sovrummet och ytterligare insatser och ljus kommer att göra rummet visuellt rymligare.

Matt tak har en grov yta, tvärtom, de absorberar och dämpa ljuset från lamporna. Ett tak - perfekt för sovrum, kommer det att skapa komfort och mjukhet till rummet. Matt taket kommer passa in i någon inre färgen på taket kan vara vad som helst, vilket säkerligen är en stor fördel.

Matt undertak passar in i inner lokaler något syfte, inklusive sovrumMatt undertak passar in i inner lokaler något syfte, inklusive sovrumMatt tak är perfekt för ett barns rum eller sovrum. Beige och grå toner ger rummet stil och ljusa nyanser kommer att lägga ömhet. Ett annat plus är matt tak - priset. Av de tre typerna, är detta det mest prisvärda alternativet.

Satin tak kombinerar fördelarna med glänsande och matt målningar.

De är en helt slät yta, men de ser dyrare än konventionell matt tak. Satin tyg reflekterar knappt ljus, men inte skapa effekten av en spegel som glans. Detta alternativ är perfekt för sovrum med mörka tapeter, inte dra för mycket uppmärksamhet, passar perfekt i den klassiska utformningen av sovrummet och in i den moderna. Satin taket kan variera beroende på det omgivande ljuset på eftermiddagen den smidig och matt, och på kvällen från glödlampor förvärvar funktionerna i en glansig tak.

Vilka är alternativen för belysning och belysning

För varje art, bör taket vara att välja rätt belysning. Ofta i sovrummen är inställda direkt från belysningen av taket, det sker ofta i konstruktioner av spänning flera nivåer. Mural blir allt populärare för varje år, så dra taket som en fortsättning av väggen och innefattar en bakgrundsbelysning är en bra lösning.

Spotlights, som ligger på taket och väggarna är organiska dekoration av sovrummetSpotlights, som ligger på taket och väggarna är organiska dekoration av sovrummet

Du kan dekorera sovrummet och spotlights, som kan placeras på väggar och tak.

Glöm inte om alternativen för undertak med belysning, till exempel "stjärnhimmel". På natten är taket bokstavligen lyser som liknar kosmos med många stjärnor. Denna ovanliga tak skapar en ovanlig atmosfär i sovrummet och samtidigt lägga tillräckligt med ljus.

Ljuskronor, lampetter, lampor - också helt lämpliga som ljuskälla, särskilt om sovrummet uppsättning blanka tak.

Belysning i sovrummet med Stretch tak

Det finns många olika alternativ för att tända ett sovrum.


Här är några tips för att välja belysning för sovrummet:

  1. Den flerskiktade sträck och tak ofta placerade strålkastare eller belysning av LED-remsorna.
  2. I barnens sovrum eller i ett rum med färgglada väggar, kan du använda olika färgade ljus.
  3. lampetter installeras ofta för att underlätta av sovrummen ovanför sängar. I detta fall, inte nödvändigtvis närvaron av ljuskronan i rummet, ljus över sängen perfekt belysa rummet med mjukt ljus.

Bra idé belysning lampor är också olika nyanser med upp så ljuset sprids på sträckan taket, visuellt öka sovrum.

Användningen av ljuskronor med lampskärm, uppåt expanderar visuellt utrymme sovrumAnvändningen av ljuskronor med lampskärm, uppåt expanderar visuellt utrymme sovrum

Små lampor fästa vid taket, med förmåga att reflektera ljus, vilket skapar en mjuk, diskreta belysning, men kan framhäva brister i taket, är det samma med matt platta ljuskronor.


Soligt och mjuk belysning kan erhållas med användning av konventionella glödlampor.

Sovrummen kan hittas flera olika lampor, till exempel på väggar och tak. Du kan hantera dem med fjärrkontroll, det finns också alternativ för fixturer och höjdpunkter som svarar på rörelse. Det vill säga när du går in i rummet belysningen slås på automatiskt.

Den ursprungliga undertak i sovrummet med ljus

Korrekt valt belysning förstärker ytterligare rummet ger intryck av högt i tak.

Sidoljus mörkare undertaket i sovrummet lättareSidoljus mörkare undertaket i sovrummet lättare

Vissa nyanser:

  1. En smal remsa av ljus visuellt höja taket, är alternativet belysning väl lämpad för små sovrum.
  2. Om badrummet har en glänsande tak, tack vare sin genomskinlighet kan du skapa en sofistikerad ljusdesign, och sedan dölja sin taket. Således, genom banan av taket kommer att läcka tillräckligt med ljus som är jämnt fördelade över hela rummet.
  3. Zakarniznaya dolda lampor kan läsa, titta på TV eller använda en dator och skapar en dämpad belysning.
  4. För mörka tak ideal sidobelysning, och hjälper dig att göra taket ljusare.

Belysning alternativ för sovrummet en hel del, bör välja bakgrundsbelysningen beroende på typ och färg på tyg, då kan dramatiskt förändra det inre av rummet och visuellt förstora utrymmet.

Belysning sovrum med tak (video)

Sammanfattningsvis bör det noteras att före installation av taket, anser belysningen i rummet, är det möjligt att ledningar som krävs för att utföra direkt i taket, göra hål för fixturer. Någon kommer att falla som belysning med rörelsesensorer, och någon bestämmer sig för att använda den gamla goda glödlampor. Varje sovrum och inredningen passar dina belysning alternativ och vad det kommer att bli - du bestämmer.

Belysning i sovrummet med tak (foto)

1-1 9 14-40 21-35 080original 114 188-22-v-spalne 213 4287 739.495

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map