Bekväma sittplatser 4 meter: 5 arrangemang regler

Bekväma sittplatser 4 meter: 5 arrangemang regler

12 October 2017Interiören i det lilla vardagsrummet kan du göra ett original och bekvämInteriören i det lilla vardagsrummet kan du göra ett original och komfortnymMnogie fel att leva 4 m längd och bredd. - Det är långt ifrån bekväma rum, vars inre helt enkelt omöjligt att göra en harmonisk och attraktiv. I själva verket, förmodligen allt, och även vardagsrummet storlek 12 och 16 m2. Nästan varannan person som berörs av hur man kan inreda ett litet fyrkantigt rum, men behålla en del originalitet och komfort i rummet.


Living 4-4: Design

Det är inte lätt att skapa en design hall 4x4, men det finns inget extra i denna process. Det viktigaste - det är rätt plan, samt att hålla dina egna önskemål och spara utrymme för att underlätta för verksamheten. Vid utformningen av interiören bör ta hänsyn till varje centimeter som han var inblandad och gynnats.

Det finns en hel del idéer om hur man skapar det inre av det lilla mysiga vardagsrummetDet finns en hel del idéer om hur man skapar det inre av det lilla mysiga vardagsrummet

Det finns vissa regler som gör rummet i 16 rutor kommer att vara klar på högsta nivå:

 1. Välj inte alltför skrymmande heminredning för små vardagsrum som de bästa alternativen anses vara kompakt och som regel, falsning produkter. Som ett exempel, att modulära soffor, som är gjorda beställning.
 2. Du behöver tänka på flera tekniska och designlösningar som skapats speciellt för små utrymmen. De är alltid ett konvertibelt möbler, zonindelning områden, liksom faktorer som bidrar till en ökning av visuell rum.
 3. När efterbehandling funktioner bör använda horisontella och vertikala linjer för att visuellt öka utrymmet. Ett exempel är ett undertak eller glansigt Papier med flera nivåer.
 4. Det är inte nödvändigt att använda nyanser av rött, svart, brunt och blått.
 5. I tillägg till huvud ljuspunkten måste vara närvarande som kommer att lysa mörkrums hörnen och utvidga den visuellt.

Det finns massor av idéer om hur man skapar en interiör i ett litet rum, men gör det så att det inte bara kommer att visas större, men också kommer att vara mer rymliga, bekväma och viktigast av allt - det är mysigt.


Lever 5 4

Vid utformningen av insidan av ett vardagsrum på 20 m2 värt att göra vinkling på att välja rätt färgschema. Tidigare designers trodde att användningen av ljusa färger i ett rum helt acceptabelt, men att ändra sedvänjorna och tidens gång och presentationen vacker, och, naturligtvis, funktioner i konstruktionsverksamhet. Just nu alla vita och ljusa, varma färger är den perfekta lösningen för att skapa en positiv, bekväm inredning. Ljusare nyanser passar perfekt i små rum och förbättra dem visuellt.

Med hjälp av ljusa färger i ett litet vardagsrum, kan du öka utrymmet och skapa bekväm interiörMed hjälp av ljusa färger i ett litet vardagsrum, kan du öka utrymmet och skapa bekväm interiör

Vissa ljusa färger kan verka tråkig eller monotont, men de kan spädas med levande nyanser, till exempel ställa den ursprungliga färgstarka tillbehör, gardiner eller belysning av ovanlig färg. Vi kan prata om vad som helst, till exempel mattor, kuddar för soffor, klädsel och kuddar.Mycket uppmärksamhet ägnades åt designers omplanering och zonindelning, vilket kan skapa enligt vissa regler:

 1. Om du behöver någon praktisk och elegant design i ett litet vardagsrum, är det omplanering är ett idealiskt alternativ för komfort.
 2. I det lilla vardagsrummet bör det finnas ingenting överflödigt, och alla nödtorft.
 3. För att visuellt utöka utrymmet i rummet bör sätta vita möbler.
 4. Installation i rummet spegel kan omedelbart märker det visuella expansionen rymden.
 5. Om du inte vill bo i ett sterilt vitt rum, kan du välja och ljusa färger, men inte mer än fyra färger, annars rummet blir en färgstark och långt ifrån attraktiva.
 6. Det är viktigt att komma ihåg att den ursprungliga inte händer mycket, men det måste finnas en känsla för proportioner, för att inte skapa en jämn och kreativa, men ändå röran.

Förutom alla ovanstående rekommendationer inte glömma dina egna önskemål, eftersom det är framför allt.

Design vardagsrum 3 av 4 m2

Designers tror idealisk utgång när man planerar ett litet rum som håller separationen av rummet i zoner. Distinktion kan utföras med hjälp av skiljeväggar, skärmar, färger och även gardiner.

Det är med denna design plain levande blir extraordinära, ursprungliga och kunna möta önskemålen från dem som bor i den.

En bra idé skulle vara en förening av ett vardagsrum med ett kök och en korridorEn bra idé skulle vara en förening av ett vardagsrum med ett kök och en korridor

Rummet 12 m2 zonindelning transporteras tvärs varje bitarna var stor. Vissa designers föredrar att zon utrymmet genom att välja olika material. Till exempel den kombinerade laminat och parkett ombord eller kakel med linoleum. Inte ett dåligt alternativ skulle vara byggandet av podiet, där gästen område eller rekreationsområde.

Inte ett dåligt beslut kommer att förvärra ett vardagsrum med ett kök eller hall. Således utrymmet visuellt expandera, bli mer omfattande och bekväm.

De flesta helt enkelt installera partition och separat plats för att titta på TV från matplatsen eller läsning. Som kan vara blind skärm, vägg, matta eller persienner.

En av de moderna metoder för att öka utrymmet anses sträcka lokaler i längd. Gör det mycket enkelt, men det bör vara en sådan funktion, såsom högt i tak. Att starta klistras vägg belagd med ett vertikalt mönster. Det finns en annan punkt, som är slutet väggdekoration ljusa tapeter och intilliggande väggar mer dämpade nyanser. Eftersom koncentrationen av uppmärksamheten kommer att vara på den ljusa väggen som ger effekten av visuella expansionsutrymme. Sålunda kommer en absurd form av rummet inte längre att vara uppenbar.


Inredning för dessa rum kan vara att använda:

 • fototapet;
 • Dekorativa gips;
 • måla;
 • draperier;
 • Dekorativt måleri.

Som de säger smak och färg kamrater där, men eftersom med rekommendationerna inte glömma sina egna preferenser.

Funktioner planerar små rum

Om rum till rum är mycket små i storlek, är det inte nödvändigt att välja den största och starkaste sticker ut möbler. Tillbehör och klädsel ska vara i kontrast. För att vara mer exakt, om möblerna är lätt, bör inredning vara ljusa och vice versa. Som regel små rum som garderober, som är mycket rymliga och inte tar upp mycket plats. Sådana konstruktioner will hide en hel del saker, som de som behövs varje dag, och de som i åratal hållit väntar på rätt ögonblick.

Som regel små rum som garderober, som är mycket rymliga och inte tar upp mycket platsSom regel små rum som garderober, som är mycket rymliga och inte tar upp mycket plats


Den idealiska lösningen är att installera speglar på garderobsdörren coupe, eftersom de ökar utrymmet. Feature garderober i det faktum att när du beställer du kan välja storlek, både utanför och innanför, är det möjligt att välja det maximala antalet hyllor och deras höjd.

Speglar kan vara närvarande i det inre, men bara i ett begränsat utrymme. För distributionen och valet av en viss storlek och avsluta du kan kontakta experter och sedan ditt rum kommer att vara den mest ovanliga.

Interiören i ett litet vardagsrum (video)

Air kommer ljust vardagsrum ta en hel del glädje till alla som hamnar i den.

Allt inom räckhåll! 

Living 4 meter (foto)

1-9 0a7d994eeeddf81fb9c2ba203b428850 2 68-800x600 6001773322 1856-4 1795658108516179486587918675945355715801n 1440656708gostinaya-20-kvm-3 1886703 dizajn-Bolshoj-komnaty

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 13

map