Bekväma omklädningsrum liten storlek: 11 arrangemang regler

Bekväma omklädningsrum liten storlek: 11 arrangemang regler

12 October 2017Dressing framgångsrikt lösa problemet med inkvartering av kläder och accessoarer, spara tid att samla för arbete eller studierDressing framgångsrikt lösa problemet med inkvartering av kläder och accessoarer, spara tid att samla för arbete eller uchebuNa idag utrusta en separat omklädningsrum, en mycket populär trend. När allt kommer omkring är det omklädningsrum mycket bekväma. Det kan helt ersätta skåpen i lägenheten. Allt kommer att samlas på ett ställe, vilket sparar utrymme i de andra rummen.


Fördelar med små omklädningsrum

Om du har valt att utrusta i ditt hem omklädningsrum, är det nödvändigt att noga överväga alla positiva och negativa aspekter av händelsen.

Bestäm hur man mest effektivt bygga utrymme:

 1. Omklädningsrum kan utrustas inte bara för lagringsplatserna, men det kan placeras till exempel en strykbräda, små speglar, som lämpar sig för montering, och en hel del saker som kräver din fantasi och intuition.
 2. Separat omklädningsrum är utmärkt sparar utrymme inne i lägenheten. Boyta verkar mer på grund av det faktum att all onödig och ointressant "gömma" bakom stängda dörrar och drar med ögonen. Lägenheten kommer att kunna andas friare, för nu kan du ta bort alla besvärliga möbler interiör.

Separat tvättstuga förvånande olika mönster och omedelbart väcker uppmärksamhetSeparat tvättstuga förvånande olika mönster och omedelbart väcker uppmärksamhet

Korrekt placerad i dressing kläder och accessoarer kommer att spara mycket tid under insamling för arbete, studier, eller bara en promenad i jakt på nödvändiga saker.

Förbandet kan placera saker mycket noga som behåller sin tilltalande utseende så länge som möjligt. Organisera din dressing med en speciell glamour. Använd massor av speglar, ljusa färger, utsökt inredning. Varje gång du öppnar dörren till ett omklädningsrum, kommer du att få en estetisk njutning.


Exempel på hur man utrusta en liten klädkammare

Vi börjar med valet av nödvändiga möbler. Upprätta en förteckning, för att inte missa något viktigt. Titta noga på möbelkomponenter, de är specialiserade och genomtänkt av specialister. Troligtvis detta kit hittar du allt du vill.

Underkläder förvaringslådor passar, de är mer attraktiva jämfört med hyllorna där saker samla dammUnderkläder förvaringslådor passar, de är mer attraktiva jämfört med hyllorna där saker samla damm

Vad krävs för att arrangera rummet: 1. Klädhängare.
 2. Tvättkorg.
 3. Hyllor i olika storlekar.
 4. Lådor. Den främre väggen av lådorna kan dekoreras med hänsyn till den valda stilen dig.
 5. Speglar.
 6. Ottomanerna, pallar, stolar, etc.

Plocka upp garderoben situation, uppmärksamma nyanser och erbjuds prover av registreringen av den erforderliga storleken på rummet. Ofta en liten garderob, en smal, kompakt rum utan fönster, mörkare. Välj en färg politiken så att det fungerade på det visuella expansionen rymden.

Inte försumma komfort även i omklädningsrummet. Inget behov av att förvandla det till en liten rörig garderob.

Projekt ett litet omklädningsrum: foton och populära idéer

Vid utformningen av garderob ritningar, är det nödvändigt att alla kännetecken av lokalerna har beaktats. Den maximala praktiska tillvägagångssättet för att projicera garderob val, annars ägna ett helt rum till omklädningsrummet kommer att verka dum idé. Korrekt fördela utrymme för att hitta saker mycket praktiskt. Om du utrusta ett omklädningsrum med händerna, sedan väljer gips till arbetet, eftersom det är lätt att använda även för en amatör och inte lämna efter installationen av en massa skräp.

Med gips kan inte bara utrusta ett omklädningsrum med sina egna händer, men också spara pengar på rengöring rum, t. Om du vill. När installationen är inte mycket skräpMed gips kan inte bara utrusta ett omklädningsrum med sina egna händer, men också spara pengar på rengöring rum, t. Om du vill. När installationen är inte mycket skräp

Följande idéer är populära litet rum:

 1. Hörn omklädningsrum. Detta förband gör det möjligt att rätta till vissa oegentligheter lokaler. Samtidigt sparar det mest utrymme.
 2. Omklädningsrum, är systemet "P" brev. Om du har ett utrymme långsträckt form, och centrum såsom vattenförsörjningssystemet eller avledning, är det möjligt att omvandla den under den U-formade rum. Använd sedan ett omklädningsrum är mycket enkel och lätt. Detta projekt gör det möjligt att göra en ganska kompakt utrymme och underlättar flödet av saker.
 3. Sträckt längs väggen. Vid första anblicken kan det tyckas att detta rum är mer som en garderob. Hyllorna är anordnade i en linje.

Hur man gör förbandet i ett litet rum: bilder och exempel

Organisera ett litet omklädningsrum är värt, baserat på den övergripande utformningen av lägenheten, men med hänsyn till några av nyanserna.

nämligen:

 1. För att spara tak utrymme, inte användas som ett omklädningsrum belysning ljuskronor. Du skulle vara tillräckligt för små fixturer, inbyggd tak. Använd effektiva lampor.
 2. Färg lösning - det är en smaksak, men ändå inte försumma rekommendationerna i färg efterbehandling små utrymmen.
 3. Skor ska förvaras under - placera rutorna för skoförvaring så låga som möjligt, det är rationellt råd när lösa något utrymme för saker. Den översta hyllan rekommenderas för förvaring av säsongsartiklar och de som inte används ofta. Det kommer att vara korrekt att placera på de övre hyllorna i de saker som du behöver är sällsynt, men du behöver dem.
 4. I ögonhöjd hålla saker som använder varje dag. Låt de saker som du behöver för att vara i en lättillgänglig plats, så att det inte tog lång tid att hitta.
 5. För små föremål måste vara utrustade med speciella fack så att böterna inte är förvirrad och förlorade. Separat förvara handskar, paraplyer, bälten, hattar.
 6. Om storleken på din garderob liten, men ändå tillåter dig att sätta i hennes sminkbord, då ska du dra nytta av en sådan idé.
 7. Utrusta hyllor skräddarsydda kläder som du använder. Bestäm om du behöver mer lagringsutrymme i en hängande tillstånd på axlarna, eller du bör lägga till fler hyllor för skor. Kanske i omklädningsrummet kommer att inrymma din samling, till exempel skor eller hattar.
 8. möbelmaterial kan vara olika. Möbler, från ytan, som reflekterar ljus, förstärker visuellt utrymmet, vilket gör omklädningsrummet ljusare.
 9. Sliding öppna vägen till hyllorna i skåp och dörrar kommer att spara utrymme. Enkel design omklädningsrummet kommer att vara den mest funktionella. Stationära strukturer tillåter även de minsta utrymme för att göra mer rationell. Justera dessa mönster till din smak och behov, och få den mest funktionella garderob.
 10. Om du använder staven design, är det troligt, rummet är inte tillräckligt rymliga, men det är så praktiska hängande saker, vilket avsevärt underlättar tillgång till dem. Men säsongs saker eller saker sällan används i denna omklädningsrummet bör överges.

Tänk på att förvaringslådor av skor bör placeras på botten av obuvnitsy. Detta kommer att bidra till att frigöra utrymme för andra sakerTänk på att förvaringslådor av skor bör placeras på botten av obuvnitsy. Detta kommer att bidra till att frigöra utrymme för andra saker


Kom ihåg att dressing kräver ständig vård. Utrusta den så att rengöring inte var komplicerad. Med hjälp av en enkel design och lätt konstruktion, om nödvändigt, kan du därefter konvertera ett rum under en annan design. Enkel demontering är ett plus, eftersom tiden, kan antalet saker och ting förändras, eller personliga preferenser kan bli annorlunda.

Funktionellt använder varje centimeter av utrymme, eftersom även i garderoben dörren krokar kan fästas, och lagra dem, till exempel, bälten eller scarves, halsdukar.

Huvudregeln - överdriv inte. Gå inte till den fina linjen mellan omklädningsrum och en klädaffär. Försöker inte lägga till omklädningsrummet alla i rad, bara för att bli av med en del saker.

Litet omklädningsrum: storlek och foto

Ofta finns det inget sätt att sätta en rymlig garderob för allt du behöver.

Valda inredningsstil är att använda kläder för att dekorera rummet, så detta förband kommer att utföras i enlighet med de trender av samtida modeValda inredningsstil är att använda kläder för att dekorera rummet, så detta förband kommer att utföras i enlighet med de trender av samtida mode


Det finns flera vägar ut ur denna situation, så gott som alla dimensioner i rummet:

 1. Gardiner i stället för dörrar. Om du sätter en garderob i rummet för dig en svår uppgift, är det lätt att hitta en väg ut. Applicera all sin fantasi, till exempel, att uppföra en mur runt den nödvändiga konstruktionen av en metallram och hyllor. Spara hanterar dina ägodelar hjälper persienner eller gardiner. på insidan av kostnaderna kommer att vara minimal, och ange en struktur lätt i nästan alla inredningar. Om du är en kreativ person, skapa gardiner för hand. Välj ett fint tryck eller en mer diskret.
 2. Kläder som en del av inredningen. Aktuella trender i designvärlden - utsmyckning av lokalerna med hjälp av kläder. Detta förband är mycket rörliga. Helt enkelt köpa en speciell hängare, och placera dem på dina kläder. Minus ett omklädningsrum som dina kläder inte omfattas från insyn och är föremål för den yttre miljön, respektive inte är tillförlitligt denna metod för lagring.

Alternativ omklädningsrum är liten i storlek (video) room

Du kan alltid komma ur situationen, även om du har en liten lägenhet, och inget sätt att göra klä ett separat rum, behöver du inte att ligga platt en separat lagring, och det finns ingen möjlighet att göra ändringar i lägenheten. Lugn nog att tänka på och planerar att genomföra en sådan konstruktion som kommer att glädja många år.

Exempel på små omklädningsrum (foto)

013 88d9f1de4612c0dcf0ca14b76ca477b4e3079227Slide-1 1608SnRRIWHPropStraight-X2 9023-53e1fd76b3be4 89.655.025-1 151975239 969393298 AGD-01005 bezymyannyj-15olha4-min b-IMG6acbe93ee0ce

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 69 =

map