Bekväma och mysiga utformningen av rummet: 5 interior

Bekväma och mysiga utformningen av rummet: 5 interior

12 October 2017Living - inte bara för en vänlig möten, men också för rekreation, så du bör sträva efter att göra det så bekvämtLiving - inte bara för en vänlig möten, men också för rekreation, så du bör sträva efter att göra det så bekvämt


Det främsta målet för all reparation och miljöombyte är vad du vill skapa en mysig och bekväm atmosfär. Varje person har sin egen uppfattning om komfort och eftersom standardversionen av interiören är inte lämplig för alla levande. Vissa kanske föredrar en rustik stil, medan andra föredrar modern eller modernist.

Det mysiga vardagsrummet: grundläggande principer

Till vardagsrummet var den mest attraktiva och elegant, är det nödvändigt att korrekt välja de delar, tillbehör och färger, respektive. Inte alltid trevlig sak kan mycket väl vara lämpligt för hallen.

Stoppade möbler, mattor och snygga tillbehör - kanske den viktigaste attributen för ett bekvämt vardagsrumStoppade möbler, mattor och snygga tillbehör - kanske den viktigaste attributen för ett bekvämt vardagsrum

Till rummet var riktigt bekväm, måste det vara oroliga för närvaro i det:


 • Stoppade möbler;
 • TV;
 • textilier;
 • eldstad;
 • Tillbehör, men i begränsade mängder.

Skapa en mysig hall konstruktion

Att utforma vardagsrummet i lägenheten är praktiskt taget omöjligt utan användning av mjuka soffor och fåtöljer. Naturligtvis soffa - är den obestridda favorit, eftersom det kan sova, vila, ta emot gäster och bara umgås. Moderna designers väljer den modulära designen, så de är mycket attraktivt utseende, kompakt storlek. Den kan användas som ett komplement soffa, stol, ottoman, stol, väska, vilket är mycket ovanligt. När det gäller storleken och formen av produkten, då de beror enbart på dina preferenser invånarna i huset.

För att skapa en mysig hemmiljö bäst lämpad moderna möbler utan onödiga krusidullerFör att skapa en mysig hemmiljö bäst lämpad moderna möbler utan onödiga krusiduller

Men du måste välja möbler så mycket som möjligt verkligen det: • Jag inte förstöra inredningen;
 • Det var inte alltför pretentiös,
 • Jag vet inte röran utrymmet.

Det är värt att notera att det är nödvändigt att ge företräde åt endast högkvalitativa möbler, inte genomföra extra avfall, samt möbler för en lång tid användning.

Mest bekväma vardagsrummet

Vackra rum kommer aldrig att bli mysigt och elegant, om rätt plocka upp textilier.

textilier under termen organet:

 • kuddar;
 • gardiner;
 • sängöverkast;
 • mattor;
 • örngott;
 • Överdrag för stolar.

Det är dessa faktorer gör det möjligt att göra plats för en verkligt trevlig vistelse, liksom de mest ovanliga och modet. Användningen av gardiner i rummet är nödvändig, eftersom på grund av sin konstruktion av alla rum är klar. Dessutom kan korrekt avpassat persienner påverka nivån på belysning, liksom de andra, både dagtid och nattetid.

En riktigt mysig miljö är omöjligt utan korrekt val av textilier, nämligen gardiner, kuddar, mattor och andra tillbehörEn riktigt mysig miljö är omöjligt utan korrekt val av textilier, nämligen gardiner, kuddar, mattor och andra tillbehör

Mycket populär är gardinerna av lättviktsmaterial och en mjuk trasa. Tyget kan vara semi-transparent och fast substans. Särskilt intressanta kompositioner ser organza och draperier.

Det är nödvändigt att göra ett mysigt rum? Det bör ge företräde åt klassisk design, samt österrikiska och japansk stil. Välj inte alltför stora poster för inredning, som en liten matta nära soffan perfekt komplement till rummet och göra det mer attraktivt.

Välj produkterna kan på:


 • Färgskalan;
 • duk;
 • storlek;
 • Hårighet eller brist därav;
 • Delgivnings.

Spis som ett sätt att dekorera insidan

Mysiga och bekväma sittplatser gör det möjligt att vara i rummet och njuta av dem. Skapa komfort kan vara olika, till exempel installera en eldstad. Detta ämne kommer att bli mycket att stå ut, och kommer att vara chic och lyxiga accent i rummet. Är det möjligt att ge upp möjligheten att stanna i stolen vid spisen och njuta av en kopp varm choklad.

Tidigare eldstäder inte har en sådan popularitet som det är nu, eftersom hans build måste installera en skorsten, liksom en hel del material och verktyg. Dessutom kan inte alla hem uppfyller de nödvändiga kraven för att installera sådana produkter. Du behöver inte ge upp denna idé, eftersom du kan ställa in önskad enhet är billigare även i lägenheten.

Eldstäder blev krävde finns i olika former, och som dekoration. Moderna eldstäder är lite annorlunda från trä, men marknaden kan hitta en hel del kamrater som perfekt klara uppgiften att skapa komfort i rummet.

För att njuta av värmen i ett hem, är det inte nödvändigt att resa skorstenen: köpa tillräckligt elektrisk spisFör att njuta av värmen i ett hem, är det inte nödvändigt att resa skorstenen: köpa tillräckligt elektrisk spis

Bland jämnåriga säger:


 1. Eco eldstäder som är specifika enheter, inte signifikant skiljer sig från de klassiska produkter. Det fungerar endast med en speciell flytande bränsle. Det kommer inte från rök, lukt eller sot, vilket är mycket viktigt för lägenheten och dess domochadtsea.
 2. Eldstäder elektrisk typ anses vara mycket kompakta och praktiska anordningar som kan tjäna både för dekoration och för uppvärmning.
 3. Elektrisk spis 3D. Modellen är mycket kompakt. Den kan installeras i ett litet rum, liksom sådana enheter används ofta som en hylla för tillbehör. För installation är det inte nödvändigt att installera någon annan än elkraft, vilket är mycket fördelaktigt kommunikation.

Till priset av en sådan glädje anses vara låg kostnad, men samtidigt hållbara, snygg och stabil. Enligt statistiken är varannan person som är villiga att upprätta en sådan enhet, eftersom det är original och ovanliga. Att bo i huset - det så kallade visitkort och bör ta hand om att det var den mest mest.

vardagsrum inredning: vilken nytta

De mest attraktiva bostadsområden - de som titta på modet och inte orsakar obehag. Från varje designer kan du höra bara ett råd - det är vad du behöver för att skapa en atmosfär så mycket som möjligt på rätt sätt.

Som en dekoration av hallen kan användas:

 1. Antik rätter.
 2. Fotografier och målningar.
 3. Statyer och lyktor gjorda av papper och plast.
 4. Samling.
 5. Akvarier, växter, fontäner.

Det är bara en minimal lista över vad du kan lämna rummet förutom grundläggande information.

Statyer och målningar liva det inre av vardagsrummet, men det är värt att komma ihåg måttfullhet och undvika alltför stora mängder av tillbehörStatyer och målningar liva det inre av vardagsrummet, men det är värt att komma ihåg måttfullhet och undvika alltför stora mängder av tillbehör

För att använda sådana produkter i det inre, är det värt att dra nytta av de råd av erfarna och samtida formgivare:

 1. Inget behov av att röran upp rummet en hel del smycken som kommer att skapa intrycket av oordning och dålig smak.
 2. På tillbehören inte behöver göra en accent, eftersom de endast komplettera sammansättningen, snarare än att skapa den.
 3. Välj varje objekt är endast i enlighet med vilken stil har valts i rummet.
 4. Inget behov av att sätta en helt Hela inredningen på ett ställe, eftersom det kan också tyda på bristande smak av ägarna av hus och lägenheter.

Väl valda produkter kommer alltid att vara chic inredning och ett utmärkt sätt att göra rummet ser vacker och modern.

Den mysiga vardagsrum (video)

Slutsatsen kan bara göras en, och den består i det faktum att det beror på smak och preferenser för varje individ. Rummet kan utformas mycket olika arter, metoden och material. Vissa, till exempel föredrar att hänga uppstoppade djur, masker, indianer och andra relativt enkla stil Provence. Du ska inte bara kombinera objekt som troféer från jakt och fiske, samt en barnhörna, eftersom det är lite ovanligt och skapa disharmoni. Du kan kombinera färger, material och stilar, men det enda rätta och konstruktionsregler.

Designa ett mysigt vardagsrum (foto)

16 1-mysigt-interiör 02gostinaya1 2 2-tegel-vägg 4aridtdh4q4clc83 63 20-1024x768 229-1024x819 378-12

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 20 =

map