Bekväma och eleganta möbler hall 8 viktiga frågor

Bekväma och eleganta möbler hall 8 viktiga frågor

12 October 2017Gör hall praktiskt och bekvämt kan använda funktionella möbler setGör hall praktiskt och bekvämt kan använda funktionella möbler garnituraLitsom alla hem anses vara en hall. Vi behöver en designer förhållningssätt till val av möbler, som kommer att pryda rummet. Välj interiören för en sådan liten yta är mycket svårt. I en liten hall är viktigt per kvadratmeter. Hall möbler bör vara funktionella, har obligatoriska ämnen: spegel, hängare, hylla för skor. I dagens marknad presenterar ett stort antal modeller för olika storlekar av korridorområdet.


Diverse möbler korridor

Välj möbler för hallen är inte så lätt som det låter, det slags olika och ibland svåra val. Ta hänsyn till behovet av att ytor, typ av rum, stil, färg och ljusstyrka. Stå design i hela lägenhetskomplexet, är ett alternativ för smidig övergång från stil till de nya vardagsrum i korridoren.

Obligatorisk del av modern hall är en praktisk garderob med några tabellerObligatorisk del av modern hall är en praktisk garderob med några tabeller

Beroende på storleken av hallen, är det nödvändigt att identifiera viktiga punkter, kan det vara:

 • garderob;
 • spegel;
 • Klädhängare;
 • paraply hållare;
 • ottoman;
 • box;
 • Stå för skor;
 • Hängande hyllor.

Moderna möblemang har en annan konfiguration. De flesta butiker erbjuder en katalog för granskning och urval. Bygg en bekväm och elegant hall hjälpa en vacker, snygg hörn möbler. Det kommer att ge lönsamt att spara utrymme och samtidigt för att rymma alla nödvändiga saker. Dimensionerna väljs individuellt och beror på många faktorer. Inbyggd möbler är funktionell och bekväm, det tar inte upp mycket plats -Ställer från en vägg till parallell. Garderob har skjutdörrar öppna systemet och inte tar upp för mycket utrymme. Det viktiga i korridoren - en galge, skulle det bästa alternativet vara stängd. Glöm inte nattduksbordet, kommer det att vara lämpligt att innehålla olika detaljer.


Osmanska är en bekväm plats att sitta avklädd och sätta på skorna. Om en stor hall, ska du inte ge upp ytterligare möbler.

Hushållerska kommer att hålla alla nycklar på ett ställe, en tidningsställ för praktisk förvaring av post och tidningar, för väskor och paraplyer Hållaren kan vara golv eller overhead. Om den inre innebär viss stil, då är det nödvändigt att hålla alla de möbler hallen. historia uppkomsten korridoren möbler och stil är mycket intressant, som förekommer i historien. Loft är stilen av det tjugonde århundradet är mycket dålig stil, men i modern tid, den här stilen kan inte kallas dålig. Nouveau innebär särskilda prakt, multipel inredning.

Färg Möbel för hall

Som ni vet färgen på möblerna väljs enligt den allmänna inredning. Du måste navigera på sina egna preferenser och smaker. möbler marknaden är en stor palett av färger för hem. Nyanser av möbler för hallen, är det önskvärt att välja ljus - de är visuellt utöka utrymmet, lägga till ljus, som ibland inte är tillräckligt. Tänk dimensioner hallen till ett litet område lämplig kompakt möbler ljusa toner.

För en liten hall bör välja ljusa möbler setFör en liten hall bör välja ljusa möbler setFör tillräckligt stort rum uppsättning av möbler är det möjligt att välja mellan ett stort antal objekt i olika färger och nyanser.

Hall möbler i följande färger:

 • White - hjälper utöka utrymmet;
 • Svart - märkligt nog blir det mycket relevant i de små hallar;
 • Ljus valnöt;
 • brun;
 • röd;
 • blått;
 • Green.

Material för möbler olika: MDF, spånskivor, plast eller metall. Original färger (röd och andra) betona stilen av det inre av lägenheten. Glöm inte att möblerna ska vara funktionella, hög kvalitet, bekväm. Individuell val av material och färger gör hallen en mysig sittgrupp, och en mängd olika modeller för att tillfredsställa alla smakriktningar.

Rätt färg av möbler i hallen

Valet av färg är en smaksak. Att välja färg på möbler i hallen, är det nödvändigt att ta hänsyn till belysningen, och området av lokalerna. Den viktigaste faktorn är den övergripande inredning. Om väggar och golv är av mörka färger, är det lämpligt att köpa möbler i ljusa färger. Vägglampa och pastell ideal mörka möbler, men inte mörkt, kan det färgas blå, mörka nyanser av trä eller körsbär färg. Den variant av en monokromatisk hall, där möbler och inredning av lokalerna genomförs i en färg.

Välj möbler bör vara sådan att dess utseende och färg harmoni med entrén designenVälj möbler bör vara sådan att dess utseende och färg harmoni med entrén designen

När du väljer färger och behovet av att fokusera på de psykologiska effekterna av färger:

 • Grå har en lugnande effekt;
 • Svart och vitt deprimerande effekt på en person,
 • Röda hetsar;
 • Orange - glad;
 • Den blå färgen är lugnande.

En mängd olika färgalternativ kan förbättras belysning, strålkastare på taket eller väggarna i rummet kommer att bidra till att expandera så mycket som möjligt. Bra kan uppnås genom att öka utrymmet med hjälp av speglar. Boendet är inte en spegel och två parallella väggar för att ge möjlighet att noggrant visuellt förstora korridoren och förmåga att reflektera ljus. Färgen på möblerna måste först anpassas till tapeter, även om det är möjligt att fokusera på någon möbel och låta honom göra ytterligare arbetsplan.

Måtten på möbler i korridoren

En uppsättning av möbler på grund av dess storlek väljs i korridoren. I den rymliga hallen, kan du installera skåp möbler från inhemska producenter. Det är en mindre version av väggen med den extra krokar för kläder och en plats att sitta. Om korridoren begränsas av det lilla kvadratmeter kan du välja individuellt de mest nödvändiga sakerna. I korridoren bör det finnas nära och samtidigt, allt måste städat.


Storleken på möbler, som regel, beror på egenskaperna hos korridorenStorleken på möbler, som regel, beror på egenskaperna hos korridoren

Mått hall möbler måste uppfylla vissa kriterier:

 • Skåp djup får inte vara mindre än 40 cm;
 • Rymlig hylla för skor;
 • Sittpositionen är den optimala storleken;
 • Hängare med tillräckliga krokar.

Färdiga möbler inte alltid uppfyller de nödvändiga parametrar, i detta fall kan göras för att beställa alla de nödvändiga sakerna. Rätt placering av möbler ger ett snyggare utseende korridoren. När du väljer möbler du måste vara uppmärksamma på kvaliteten på materialet. Billiga dålig kvalitet möbler kan till och med vara skadligt för hälsan.

Modern hall - vinkel möbler

Entrén med ett hörn möbler vunnit bred efterfrågan. Detta beror på att funktionen att kombinera många funktioner, enkel montering, vilket kan göras med egna händer och utformning olika arter. Hög funktionaliteten hos en hall hörn kan inte underskattas, förutom skåpet alltid har olika hyllor, som kan vara praktiskt att ordna olika poster. Vinkel möbler ingår alla nödvändiga objekt: hängare, speglar, hyllor för hattar, paraply innehavare, säte och hylla för skor.


Interiören i hallen och korridor passar perfekt elegant hörnskåp med en liten spegelInteriören i hallen och korridor passar perfekt elegant hörnskåp med en liten spegel

Denna mångsidiga möbler bidrar till att placera allt som behövs för korridoren på ett ställe.

Hörn bänkar installeras i ett hörn av rummet och kan ha några alternativ:

 • I ett hörn skåp med ytterligare element på en enda eller båda sidorna;
 • Garderob utjämningsledare i jämnhöjd med olika ställningar och hyllor passande Mezhuyev en rät vinkel.

Val av hörn hallen innebär dess vidare montering. Om möblerna är dyrt, är det bättre att anförtro denna process proffs. Om så önskas kan naturligtvis göras till anordningen genom att använda ritningar och instruktioner, i vilken det finns en beskrivning av alla stadier.

Olika typer av hörn möbler hall

Corner möbler hallen är mycket varierande. Urvalet baseras på den nödvändiga storleken av korridoren och dess form. Denna möbler ligger närmare till ytterdörren i en lämplig storlek hörn. Det kan vara öppen eller stängd.

Stängt möbler som används i de rymliga rummen och har en stor funktion. Det kan vara vänsterhänt eller högerhänt, med skjutdörrar eller gunga öppna.

Välj den perfekta garderoben vinkel former kan vara i en specialitet butik eller i en särskild katalogVälj den perfekta garderoben vinkel former kan vara i en specialitet butik eller i en särskild katalog

Själva konstruktionen av skåpet är också varierande:

 • Pyatistenok;
 • triangulär;
 • L-formad;
 • radie;
 • Trapeze.

Var och en av dem har sina egna egenskaper och kräver en viss mängd utrymme. Garderob i form av en trapets ligger som ett separat element, inte designen inte gör det möjligt att placera ett antal andra punkter. Triangulära hörn kräver mer utrymme och använder den inte helt rationellt.

Radius entrén har en öppen vy av sidoväggarna kan du ställa en rad andra möbler. Den lämpligaste formen är vinkel möbler i form av pyatistenka. Det kan du göra maximalt utnyttjande av utrymmet vinkel, såsom egenskaperna hos den L-formade möbler. Intressanta modeller av möbler är en samling av modul hall Hooper. Den vanligaste kombinationen av färger - wenge och rosenträ. Det är värt att uppmärksamma höjden av skåpen bör minimi inte vara mindre än 1,4 m.

Bra och billiga möbler för hallen: foto, design

Foto hall möbler hjälper att veta vilka alternativ representerar olika möbelfabriker. Efter att ha granskat proverna, är det lättare att välja och läsa recensioner om en viss bransch. Man bör komma ihåg att tidskriften ytan är glansig och något förvränger färgbilden.

Plocka av möbler för hallen, se till att inte bara dess utseende utan också kvalitetenPlocka av möbler för hallen, se till att inte bara dess utseende utan också kvaliteten

vanligen representeras av en olika möbler katalog:

 • Köksutrustning;
 • bädd;
 • Stoppade möbler;
 • Hall möbler.

Kombination möbler finns också i bilderna. När du skapar en viss stil är det viktigt att välja rätt möbler, dess form, färg, material och bildar designprojekt. Italien producerar högkvalitativa möbler. Lyx italienska möbler är allmänt presenteras i katalogen volym på 600 sidor. Olika material hall möbler imponerar med sina åsikter, har möblerna ett annat mål från huden och exotiska bambu dekoration. Insamlingen av Via Maestri presenterade modeller av möbler, dekorerad med snidade mönster. Alla element utförs manuellt.

Snygga möbler hall (video)

Det är svårt att föreställa sig komma omöblerad, även de minsta rummet kräver nödvändig inredning och i ett fritt, rymlig hall, kan du översätta alla designidéer och drömmar. Oavsett val av möbler för hallen, bör han måste vilja och matcha stilen på hela lägenheten eller har en unik stil, en liten ö skenande fantasi. Användningen av hög kvalitet möbler sparar frustration och kommer att innebära endast glädje.

Exempel på möbel vestibuler (foton i inredningen)

3 4 5468a16258991 6564a62e6ea411e2a05800269e0aabeb6564a62e6ea411e2a05800269e0aabeb 123-76 87.666 8476d5ffe12c23cb7bdf52eec0ca02a7 1330656381 1330656447 1462515666-356.433

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

map