Bekväma möbler för vardagsrummet: 3 konstruktionsförutsättningar

Bekväma möbler för vardagsrummet: 3 konstruktionsförutsättningar

12 October 2017Möbler i vardagsrummet bör väljas med tanke på dess bekvämlighet och funktionalitetMöbler i vardagsrummet bör väljas med tanke på dess bekvämlighet och funktsionalnostGostinaya betraktas som en central plats i huset eller lägenheten är det värd, samla familjen eller bara koppla av, läsa en favoritbok. Därför så många olika funktioner ålägga det en hel del krav, och särskilt möbler. Möbler i vardagsrummet bör vara av hög kvalitet, bekväma och eleganta, funktionella, skapar komfort och hemtrevnad.


Designprojekt av möbler i vardagsrummet

Designprojekt i vardagsrummet kan göra proffs så du kan vara säker på exakt vad möbler och dess placering kommer att uppfylla de stilistiska besluts rum. Ett annat alternativ - att göra en ritning av sin egen och sedan göra och installera sina egna möbler. Men denna lösning kan endast användas i fallet om ägarna har viss erfarenhet av sådana saker, annars finns det en risk att få smaklös möblerat vardagsrum och en hel del trasiga möbeldelar. Olika versioner, ritningar och projekt kan hittas på World Wide Web, så att du kan spara pengar på en professionell designer och för att hålla krafter för montering av sina egna händer.

En intressant designprojekt, kan du skapa din egen eller med hjälp av experterEn intressant designprojekt, kan du skapa din egen eller med hjälp av experter

Grundläggande designkomponenter

 1. Av den totala levande stil: alla har sina egna preferenser när man väljer möbler, men om den inte kombineras med det övergripande stilen i rummet, vad som skulle vara den raffinerade och eleganta det är, kommer det inte ser lämpligt. Så för ungdomar passar stil med modern minimalism, för mogna ålder människor ska sluta val på klassisk stil med tillägg av moderna detaljer.
 2. Från vardagsrummet uppdrag: design för detta och där för att presentera det slutliga resultatet av reparation, är det viktigt att svara på några frågor - vad möbler och vad som behövs? Elegant och praktisk, elegant och funktionell, elegant eller design.
 3. Från arrangemanget av möbler: Projektet skall vara klart definierade, och vilken typ av möbler i rummet där det kommer att stå, som kommer att vara ett område för utrustning och en relaxavdelning där, vilken storlek du behöver möbler, och som lämpar sig för höjden på ledade rack.

Förbereda ett vardagsrum designprojekt, bör du vara medveten om de grundläggande reglerna för att blanda olika stilarFörbereda ett vardagsrum designprojekt, bör du vara medveten om de grundläggande reglerna för att blanda olika stilar

Design möbeldesign - en visualisering av den önskade inredning och förmåga att tänka i förväg färg, form, material för varje ämne i vardagsrummet möbler.


Att välja möbler till vardagsrummet är att komma ihåg reglerna för blandnings stilar, kombinationer av färger och material.

Möbler för vardagsrummet

Att välja rätt möbler i vardagsrummet kommer att hjälpa henne prover.

Det finns många lösningar:

 1. Avstängd eller gångjärn - ger bekvämlighet och tar inte upp mycket plats, är det ofta smal. Det är viktigt att inte överbelasta en vägg inredning och möbler för att skapa spektakulära kompositioner.
 2. Radie - inredning med sådan berövats skarpa hörn och fasader hon har en jämn form. Dessutom är det praktiskt, till exempel till höger slå nisch vinkel nära detta är det lätt att hantera.
 3. Glasmöbel - återspeglar modern stil, ger rummet lätthet. Soffbord, glasskåp, kan transparent konsol förvandla även den enklaste levande.
 4. Designer - tack vare denna individuella möbler och intressant bland de levande säker värdarna. Lackerade möbler, elfenben, täckt med en patina av dyra, sofistikerad och elegant så att det visas framför konsumenter. Design, möbler av hög kvalitet kan inte tolerera enkla lösningar inom design, i dessa fall, måste det vara en dekoration åtminstone en unik interiör.
 5. Stoppade möbler.
 6. Fristående.

Det finns många alternativ för möbler, så du måste välja den så att den passar in i det inre av lägenhetenDet finns många alternativ för möbler, så du måste välja den så att den passar in i det inre av lägenhetenGöra ett val till förmån för en uppsättning av möbler du får inte glömma producenterna. Så ryska företag erbjuder intressanta lösningar. Importerade möbler är alltid uppskattat för den höga kvaliteten och naturmaterial. När du väljer en tillverkare är det viktigt att uppmärksamma den certifiering av produkter, och dess säkerhet.

Vad bör möblerna i det stora vardagsrummet i huset

Den obestridliga fördelen av lägenheterna har ett stort vardagsrum är möjligheten att välja en uppsättning av möbler och ordna det så att varje objekt uppmärksammats. Hur för att uppnå detta?

Här är några tips:

 • På ett stort vardagsrum ser bra kombinerad möbler;
 • God användning i sådana utrymmen, modulära soffor, som bör placeras i centrum och i en mängd olika varianter;
 • Det centrala elementet kan vara gjorda av glas soffbord ovanlig form, då bör placeras möbler, soffa och tillbehör strikt i linje med väggarna;
 • Färglösning kommer att bero på stilen i rummet, tillräckligt för att slå ett par grundfärger och göra ljusa accenter i möbel tillbehör såsom handtag i kontrasterande färg, lägre konsolen med bakgrundsbelyst svartvitt eller färg;
 • Kontraster i möbler kommer också att arbeta - svart Modular gångjärn system med ett starkt ljus grön accent på fasader;
 • Det stora vardagsrummet ser bra designmöbler, såsom soffa färgen på kaffe med mjölk med rundade armstöd med en mekanisk layout-system kommer att locka mer uppmärksamhet om stöd dess motsvarande färgen på väggarna eller nischer.

Placering möbler i vardagsrummet, noga med att inte skräpar rummet med onödiga elementPlacering möbler i vardagsrummet, noga med att inte skräpar rummet med onödiga element

Det stora vardagsrummet kan göras ljusa färger, ovanliga former och vägmaterial på möbler, men bara om de kombineras med koncisa beslut i det inre.

Det är viktigt att placera rätt inriktning och sedan ett stort vardagsrum kommer att bli ett centrum för elegans och stil.

Vilken uppsättning av möbler för vardagsrummet krävs

Bekvämt och bra boende bör innehålla några möbler.

nämligen:


 • Soffa, matplats, stolar och en uppsättning av stoppade möbler ska vara i vardagsrummet, när det väljs bör vägledas av storleken på rummet;
 • Systemmoduler som består av en kuggstång och en vägg;
 • Konsol eller skåp under TV: n eller hemmabiosystem;
 • Soffbord.

Modernt vardagsrum bör ha en soffa, en liten bokhylla och några originaltillbehörModernt vardagsrum bör ha en soffa, en liten bokhylla och några originaltillbehör

Minimi av möbler för vardagsrummet möbler tillbehör diversifiera - partiell golvlampor, högglans fronter, garderober, olika lagringssystem, pull-boxar.

Varje möbel är viktigt att välja färg, material, stil, funktion och plats i vardagsrummet klokt.

Recensioner av möblerna i vardagsrummet - som väljer du

Konsument recensioner är huvudsakligen relaterade till kvalitet och tillverkning av möbler. Möbeltillverkning Ryssland, säger användarna, är mycket rymliga, är det möjligt att sätta samman sina egna händer, och olika typer och stilar, rimlig kostnad. Import tillverkare förtjänar följande kommentarer: lätt att förbereda möbeldesign, Beställningar, men samtidigt tillräckligt hög pris.


Ett bra alternativ för utsmyckning av hallen - är en modulär möblerEtt bra alternativ för utsmyckning av hallen - är en modulär möbler

Den bästa och mest populära, konsumenternas uppfattning är en modulär möbler, eftersom det är mobil och inte bunden till placeringen på golvet.

Enligt recensioner är det tydligt att möblerna ska vara funktionella och kombination.

Kombinerat vardagsrum möbler - vad är det

Modular Furniture - en uppsättning möbler objekt som är gjorda i samma stil och färg. Behoven kan ha olika förpackningar så det fick sitt namn - en kombinerad möbler.

Den obestridliga fördelen med en sådan möbler är att konsumenten själv frågade hennes sista framträdande i sitt inre. Dessutom kan du helt enkelt köpa fler moduler och uppdatera vardagsrum utforma och bygga det helt enkelt.

Kombinerat möbler har länge vunnit popularitet bland konsumenterna eftersom det är det bästa alternativet för vardagsrummetKombinerat möbler har länge vunnit popularitet bland konsumenterna eftersom det är det bästa alternativet för vardagsrummet

Den särskilda roll sådana uppsättningar för vardagsrummet kan dess ergonomi, användbarhet och originalitet.

Bland de få nackdelar är värt att nämna att dessa kit är mer lämpade för modern stil, snarare än för klassisk interiör. En sådan möbler är inte belastas med förgyllda snidade fasader och utsökta tillbehör.

Hur man väljer möbler för vardagsrummet

Urval av möbler i vardagsrummet bör baseras på några viktiga punkter.

nämligen:

 1. levande funktion - du måste prioritera och bestämma vilka områden som behöver i rummet.
 2. Rätt färg - i detta fall bör du lita på din egen smak och grundregeln, desto mindre rummet, desto ljusare färgerna, desto mer utrymme, desto mer mörka färger kan användas.
 3. Style - olika stilar ger olika metoder för val av möbler. En samling av moderna möbler passar inte in i den moderna minimalism och barock inte kombineras med Provence.
 4. Måtten på rummet.
 5. Form vardagsrummet.
 6. Vad som behövs möbler.
 7. Vägg eller rack - en ny vardagsrummet behöver ett lagringssystem och det är viktigt att veta att väggen är ett statiskt förvaringssystem, och en mobil rack design, ofta gångjärn.
 8. Placera TV: n.

När du väljer möbler, notera storleken på rummet och dess layoutNär du väljer möbler, notera storleken på rummet och dess layout

Ytterligare möbler - vardagsrum kan kompletteras med alla tillbehör, kan det kombinera flera utrymmen konsensus hemma är inte här, är det viktigaste de möjligheter och behov av ägarna.

Funktionella möbler i vardagsrummet

Beskrivning av sådana möbler är i sin praktiska och bekvämlighet. Så för små lägenheter Möbel speciell anses ett bra val.

Funktionella möbler är oftast kännetecknas av enkla former, överbelastar överflöd av dekorativa element litet vardagsrum och möbler själv förlorar sin funktionalitet.

En utmärkt lösning för vardagsrummet kommer att vara bekväm och funktionellEn utmärkt lösning för vardagsrummet kommer att vara bekväm och funktionell

Denna möbler har ett brett utbud - det kan vara:

 • Olika stöd för tekniken;
 • Tabeller som utför funktionen hos facket;
 • Bokhylla med sätet;
 • Soffa med bokhylla nedan ( "flytande" säng);
 • Bokhylla med bakgrundsbelysning, som fungerar som en golvlampa;
 • Multifunktionella mjuka moduler;
 • Bäddsoffa;
 • Rack-transformator;
 • Strykbräda med en spegel;
 • Tabell bar.

Och en hel del andra idéer för praktiska personer, förutom denna möbler nu på toppen av popularitet.

Vackra möbler för vardagsrummet (video)

Valet av möbler i vardagsrummet inte en lätt uppgift. Det är viktigt att ta hänsyn till många faktorer, men när rummet är fyllt med möbler, kan du se hennes stil och personlighet.

Varianter av möbler (interiör foto)

4 6e06cb4ab3c8f6744442edb80220565c7549f3 220 914 941 233.276 522.960 598.738 555.385 1717961

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 39 =

map