Bekväm väggen i sovrummet - en praktisk lösning

Bekväm väggen i sovrummet – en praktisk lösning

12 October 2017Mycket bekväma sovrumsmöbler modulsystem, som du samlar själv och dina önskemålMycket bekväma sovrumsmöbler modulsystem, som du samlar själv och hela din zhelaniyuChasche väggen till sovrummen - är möbler gjorda av trä, en modifierad, moderna och funktionella. Vanligtvis är produkten av trä, eftersom detta material är mer miljövänlig. MDF och spånskivor används för tillverkningen av sådana väggar. Wall dekorerade glas, metall och plast. Modulsystem - möbler, som du samlar själv och hur du vill.


Väggen i sovrummet: ett modulsystem

Wall-slide och skrymmande sektioner är redan omodernt, med en lång tid är det allt oftare till en lämplig modulsystem. Låt oss säga att du tidigare har installerat en vägg av en viss väg som löper längs väggen. Modulsystemet gör det också möjligt att improvisera - du kan ordna komponenterna i väggen i olika projektioner, zonindelning av rummet, separera viktiga områden.

Modulära möbler för sovrum är inredda:

 • Äkta läder;
 • speglar;
 • Sandblästring gravyr.

Modulsystemet är bra eftersom varje möbel kan placeras i alla rum, och samtidigt kommer att upprätthållas övergripande stil i rummetModulsystemet är bra eftersom varje möbel kan placeras i alla rum, och samtidigt kommer att upprätthållas övergripande stil i rummet

Modulsystem - är inte bara en kombination av skåp, är det intressanta nischer, hyllor, snidade fasader. Detta är en uppsättning av element som gör uttrycks möbler. En annan stor plus av sådana system som du ringer säljaren nödvändiga objekt och ordna dem i alla rum. Det är allt i lägenheten är utformad i modern stil, alla i kombination med varandra, är situationen ekologiska. Och i allmänhet, visar det sig billigt.


Olika typer av väggen i sovrummet: vad är

Kanske du inte kan föreställa sig att väggarna är av olika utföranden: se fotogalleri, och blev förvånad över att så många varianter. Inte nått stor, det finns en mini-version inte passar en stil - det finns liknande struktur, men skiljer sig i inredningen.

Olika typer av väggar i sovrummet:

 • hörnvägg - är bra bara i ett litet sovrum, och vinkeln kommer inte att vara tom. Rymlig och bekväm, funktionell och oftast billigt.
 • modulära - som det har sagts, bra för improvisation, men också fans av permutationer också kommer att gilla. Du är fri att välja vilken typ av hyllor och andra designfunktioner.
 • Vägg slides - ett relevant alternativ för ett sovrum, vardagsrum. Vanligtvis är det skåp, hyllor för utrustningen, böcker, TV och så vidare.
 • Väggarna i sängen-transformatorn - en lösning för en stor familj.
 • inbyggd vägg - väljs när en icke-standard formulär sovrum, tillverkad av individuella storlekar.
 • mini vägg - för små sovrum.

väggar så många typer att de kan välja alla storlekar av sovrumväggar så många typer att de kan välja alla storlekar av sovrumDet är viktigt att väggen var i en stil med sovrum inredning. Gör inte hennes accent, som fokus i sovrummet är alltid på sängen. Men detta hindrar inte praktiska möbler att välja en hög estetiska kriterier.

Väggen i sovrummet i en modern stil: det ser ut

Typiskt, i en modern sovrum väggspegelelement byggas. Detta är användbart om sovrummet är inte stor, och krävde visuella tekniker för att utöka utrymmet. Modern spegel kompletteras med spotlights - det är vackert och bekvämt.

Utförda väggar av olika material - trä, spånskivor eller MDF. Beroende på materialet och färgen på väggarna, lyckligtvis i detta avseende är valet bred idag.

Modern vägg är funktionella och utmärkt utseendeModern vägg är funktionella och utmärkt utseende

Mycket ofta väljs med en nisch för sängväggen. Det är rymliga garderober på vardera sidan och en nisch med hyllor i mitten. På samma ensemble kan vara en byrå och sminkbord eller nattduksbordet.

Tips för att välja en vägg av sovrum

Viktigast av allt - att matcha stil och övergripande inredningen i rummet. Om du till exempel har en säng med en sänggavel eleganta, vridna eller böjda delar, skulle rektangulär väggen utan sådan elegans inte vara lämpligt. Och material - trä säng och högteknologiska vägg gjord av plast också, inte "bli vän."

Även när man köper väggarna är nödvändigt att överväga:

 • Kompakthet väggen i de flesta fall gynnar sovrummet,
 • avgöra omedelbart vilken del av rummet du ger en vägg;
 • Vägg med en slät yta är mer praktiskt att använda, de har ingen tråd, konvexa delar och liknande saker, som kan hakas osv.
 • Vägg med stödelement - hyllor för böcker och andra saker - bra om du inte är benägen att nedskräpning.

Att välja en vägg i sovrummet, beräkna en början hur mycket utrymme det kommer att upptaAtt välja en vägg i sovrummet, beräkna en början hur mycket utrymme det kommer att uppta


Väggarna används allt inte i den minsta av sovrummen, där det finns en möjlighet att vända. Då de har ett stort ansvar - i stället för något som inte ska synas. Mycket ofta stora modulsystem blir älskare rymligt vardagsrum med ett minimum av möbler. Sedan i vardagsrummet är bara divan rummet så TV: n och alla överskottet ut ur rummet till den andra, i synnerhet - i sovrummet.

Provisoriska väggen, kan du göra själv från avsnittet kvar från Sovjettiden. Endast hon måste restaurering. Du kan måla väggen, dekorera tyg, vilket gör imitation antika, bifoga modern inredning. Internet är fullt videurokov hur man vev ut en omvandling av möbler. Men det kommer att bli en verkligt ursprungliga uppsättning, en mysig och intressant. Med nuvarande utbud av efterbehandling material, blir denna idé mer attraktivt.

Wall och glider in i sovrummet (video)

Att välja en vägg strikt definiera sin plats i förväg, och dra en lista över vad du vill ha det lagras. Inte skräpar ned i rummet, inte lagra den inte används under en längre tid. Gör utrymme runt ljus och låt det som omger dig, kommer säkert älskad.


Ha kul shopping!

Exempel på väggen sovrum (foto inre)

22 shkaf-krovat-s-vertikal-nym-pod-emom-v-otkrytom-sostoyanii-dub1 5NDUtMTMx 7iUf4VEsJo8 8 10 2110 23-3 6240image Anta-delta1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

map