Bekväm vägg i rummet: goda idéer, bilder och funktioner

12 October 2017



Skapa en unik stil i vardagsrummet, kan du använda vackra möbler, textilier och ljusa dekorationerSkapa en unik stil i vardagsrummet, kan du använda vackra möbler, textilier och ljusa dekoratsiyKazhdy husägaren drömmer om hur det skulle vara bostäder mest mysiga, bekväma och tilltalande utseende. Förverkliga sina drömmar till verklighet är inte så enkelt, eftersom det är nödvändigt att vara oroliga för urval av möbler, liksom på valet av efterbehandling material, textilier och tillbehör. Det är korrekt och harmonisk kombination kommer att göra rummet som du behöver.


Ovanliga väggen i vardagsrummet

Särskild uppmärksamhet ägnades till människor i en sådan möbel som en vägg i rummet, som nu är mycket populärt att använda en del intressanta idéer om utformningen av rummet, ovanligt, original och även exklusiva. Svit av möbler för vardagsrummet bör glädja gäster som medlemmar i hushållet och det viktigaste är att inte förstöra den övergripande utseendet och förblir användbar produkt. För att allt detta var nödvändigt att vara mycket noga med att välja väggen.

Ovanligt, snygg väggen i vardagsrummet - detta är den ursprungliga designen objekt som du kan skapa en unik atmosfär av skönhet.

Det bör noteras att en icke-trivial situation hallar fortsätter att vinna popularitet runt om i världen. Just nu är det ganska svårt att föreställa sig ett rum för att ta emot gäster, där det kommer att finnas en vägg. Moderna formgivare har blivit allt ge företräde åt stil med minimalism som passar perfekt in i lägenheten till valfri storlek.

Populära är kreativ design väggar, som är tillverkade i en minimalistisk stilPopulära är kreativ design väggar, som är tillverkade i en minimalistisk stil

Särskilt ovanligt och mycket populär erkänt modulär design. Vanlig väggen kan bli uttråkad med tidens gång, men inte Modular.


Dess egenhet ligger i det faktum att du kan:

 1. Ta bort en del av elementen i kompositionen.
 2. Du kan så småningom komplettera svit av nya funktioner.
 3. Det är möjligt att arrangera de element för att uppdatera rummet och dess utseende.

En ny generation av modulsystem - en multifunktionell, ergonomiska, attraktiva och viktigast elegant interiör. Det är med modulär konstruktion är möjligt att skapa ovanliga rum, samt att upprätthålla en tillräcklig mängd utrymme i rummet.

Snygg väggen i vardagsrummet

Om du behöver originella lösningar för utformningen av hallen, är det nödvändigt att uppmärksamma möbler, som har vissa russin. Ett utmärkande drag kan vara i någon aspekt.



Till exempel:

 • Det är möjligt att välja en design med streckade linjer;
 • Ovanligt ser fasade hyllor;
 • Kanske valet av olinjära lådor;
 • Den ristade fasad och lack;
 • Glas med sandblästrad mönster;
 • Fotoutskrifter och liknande.

Lägg till lite krydda bor möjligt genom original och ovanliga möblerLägg till lite krydda bor möjligt genom original och ovanliga möbler

Alternativ kan en enorm mängd, men med ett urval av designers för att hjälpa. Förutom estetik av möbler, bör inte glömma kapacitet och det interna arrangemanget av hyllor. Till exempel, om du tänker hålla i väggen av de vackra uppsättningar, kristallvaser och dyrbara minnessaker, måste du välja en modell med öppna hyllor eller mycket bättre än Windows.

Om du kommer att vara i boken rummet, se till att racket krävs för lagring.

Det enda som designers råd om valet av funktioner - det inte passar hallen och väggar lager av onödiga saker. I dagens modulsystem, ett stort urval av originella fasader. Och eftersom det är möjligt att plocka upp en attraktiv möbel som verkligen kan överraska någon som ser den.

För att ställa in såg verkligen ovanligt, är det nödvändigt att fokusera på egenskaper såsom:

 • elegans;
 • Den icke-trivialitet;
 • dekor;
 • Material av hög kvalitet;
 • Lyxigt utseende.

Ett ljud syn på utformningen av rummet kommer att skapa överallt och inte ens den mest lätta och attraktiva lyxig lägenhet rum. De kommer att vara glada att välkomna gästerna att slappna av och träffa familjen. Naturligtvis mycket lättare att ordna rum med ett stort område, men även för små rum har sina egna idéer och en hel del designförslag. Moderna möbelfabriker erbjuder väggar av olika typer, storlekar och utföranden, så även den pickiest köparen kan hitta vad du vill med honom.

Väggen till vardagsrummet, kan du välja färg, storlek eller formVäggen till vardagsrummet, kan du välja färg, storlek eller form


Valet är inte begränsad, och kan köpa en mur på:

 • form;
 • storlek;
 • färg;
 • Material.

Det viktigaste - det är kvalitet och det bör endast vara den högsta. När det gäller kostnaden, det beror på köparens val och de faktorer som beskrivs ovan. Vardagsrum bör vara bekväma och mysiga, och först då kommer det att bli ett verkligt nöje.

Vacker vägg i rummet

Som tidigare nämnts, ett stort urval av väggen, och en särskilt stor framgång som den vackraste, stilfulla och eleganta produkter. Erkänd som den mest populära modulär design, så att de inte förfaller och är inte uttråkad. De kan användas för att skapa ovanliga, originella och exklusiva interiörer. Forming atmosfär i rummet självständigt, kan vi inte oroa sig någonstans finns exakt samma sammansättning.

Modulära system är de mest intressanta, liksom:


 • praktiskt;
 • universell;
 • Bekvämt.

Väggenheten måste vara inte bara vacker, men också bekväm och praktiskVäggenheten måste vara inte bara vacker, men också bekväm och praktisk

Det beror på att de säljs i stora mängder över hela världen, och förbättrar varje dag. Modul väggen - ett perfekt val för många levande rum i olika storlekar, ytbehandlingar och former. Även om rummet är badrum, kombinerat eller ens kommunicera, är det fullt möjligt att placera ett headset medan det nästan inte upptagen område. Beställa en vacker modulär design kan förvandla rummet oigenkännlighet, och justera den för att passa dina önskemål.

Många köpare tenderar att köpa möbler som ger 100% individualitet och kreativitet.

Moderiktiga färger och former av väggarna

Trender inom 2016 är sådana att de ljusa färgerna började dra sig tillbaka in i bakgrunden.

Nu återigen populära lugna nyanser, pastellfärger och material såsom:

 • Blekt ek;
 • wenge;
 • valnöt;
 • Cherry.

Väggen i vardagsrummet ska vara i harmoni med utformningen av rummet, lägga till dess inreVäggen i vardagsrummet ska vara i harmoni med utformningen av rummet, lägga till dess inre

Designers använder tillståndskombination möbler, som kan vara mer än tre färger både mörk och ljus. Funktion ställer denna generation är att det inte kan vara helt catchy utseende, men det kommer att bli en ljus accent i rummet. Fasad av möbler kan göras ljus, men inte använder extra tillbehör.

Nu på modet väggdekor:

 • stål;
 • guld;
 • lister;
 • Geometriska utskrifter;
 • Blommönster.

Extremt populär set för stor interiör, eftersom rummet bör vara luftigt, lätt och tilltalande utseende. Det finns en möjlighet att välja den ursprungliga hyllor, glas finish och en genomskinlig plast. När det gäller stil, den klassiska förblir oförändrad liksom dess huvuddrag, men hur är det med andra, den mest populära anses Nouveau och hi-tech.

Den ursprungliga väggen i vardagsrummet (video)

Välj vägg och tillbehör ibland inte så lätt. Men i själva verket är detta en mycket intressant process som tar en hel del positiva känslor, det finns inget trevligare än att bygga sina egna händer familjen boet.

Bekväm möbelvägg (foto)

01e2f44309afe3corig 0d1fd34f22c9730e91eb5170fbddc114XL 9min11 5eb765ce1b5781ee0eb768a3a8e79f1e -21 22-min4 32-min4 33970 59-min4 3578

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 59