Bekväm lift Gips: 3 fördelar

Bekväm lift Gips: 3 fördelar

12 October 2017Snabbt höja gipsskivor kan vara att använda en speciell liftSnabbt höja gipsskivan kan med hjälp av en speciell hissGipsSkiva - ett speciellt material, ofta används i inredning efterbehandling, är byggnadsmaterialet en tät två ark av särskild kartong, gips, mellan vilka är innesluten med en liten mängd föroreningar.


Hur man gör en gipsvägg lyfta sina händer

Med hjälp av hissen för gipsskivor, inte bara kan höja en viss höjd av materialet, utan också gör det möjligt att ta upp en gipsskiva till önskad nivå och låsa den i läge för efterföljande montering.

Sådana plattformar är kommersiellt tillgängliga, och de är uppdelade i flera typer.

Fördelen med att lyfta gips är att det kommer att bidra till att höja bladet i taket utan hjälpFördelen med att lyfta gips är att det kommer att bidra till att höja bladet i taket utan hjälp

Men för att rädda ekonomin, kan du göra en hemmagjord lift:

 1. Taklyft är gjord av brädor. Längden av stängerna 2 att vara lika med höjden från golvet till hårdvara, vilket kommer att fastställas GCR platta. Dessa T-formade övre och nedre horisontella balkar spikade 1 m lång knutna till dem, för att stärka strukturen, "scarf" -. En trä stag av horisontella till vertikala balkar.
 2. Mellan sig den del som kommer att vara placerad på golvet kan sättas fast i två parallella stänger och en längd som är något mindre än plattan GCR. Kommer bara att installera det på taket på rätt plats, sätta på hennes gipsskivor och sedan förblir förankrade till metallprofilen.

Sådan prostevshy hiss, gjorda för hand, anses vara den mest bekväma, och ju mer han hänvisar till basen för FCL, men ändå klarar han med sin uppgift att lyfta och hålla gips på en viss höjd.


Lyft för gipsskivor med sina händer: ritningar och tillverkningsprocess

Hissen kan höja dina händer, bara göra detta använder ritningar på grundval av vilka det är möjligt att samla in nästan alla lyft för GCR. På ritningarna är det nödvändigt att inte bara dra nästa lyften, men också för att ange alla dess dimensioner, och du kan skriva en kort förklaring.

För att producera lyft på egen hand, är det nödvändigt att bereda flera stycken rör med olika tvärsnittFör att producera lyft på egen hand, är det nödvändigt att bereda flera stycken rör med olika tvärsnitt

Dessa ritningar kommer att bidra till snabbt och utan fel att samla lyft för gipsskivor, endast vissa material behöver: 1. Första är att producera en teleskopisk trefot, som är tillverkad av papperslappar röret 3 med ett avsnitt 40, 80, 60 mm. Alla skär rör borras genom på flera ställen så att öppningsmatchen, är det nödvändigt att sätta in proppen.
 2. Stativ svetsad metall 3-4 fot för bättre stabilitet, fötterna kan fästas till hjulen, och att tillhandahålla en mekanism för dem att sluta. Till början av den teleskopiska stativ svetsade mjukt stål H-formad ram.
 3. På ett stativ bas är fäst vinsch med block och systemet med linor eller starka linor, för att göra det lätt att höja och sänka hela strukturen tillsammans med gipsskivor.

Om vinschen kommer spärr-propp, hålen i rören behöver inte borra. Denna hiss gör att relativt lätt och snabbt att bidra till att höja GCR till önskad nivå, och fixa det på rätt plats.

Industriell produktion av hissar för GCR

För att kunna lyfta en platta av GCR, inte bara i taket, utan även på väggarna, och ändra vinkeln på hela strukturen, kan du köpa en fabriks hiss, till exempel Premos.

Populär och krävde en hiss PremosPopulär och krävde en hiss Premos

Han har ett antal fördelar:

 1. Det är bekvämt i transport, lätt bryts ned och viks kompakt, så att den kan transporteras även på bilar, och är lätt.
 2. GFC tillåter lyftplatta till en höjd av 4 m, och kan också, på grund av den speciella mekanismen att höja GCR plattan inte bara vertikalt utan även horisontellt, och vid olika vinklar.
 3. Dessutom är denna hiss är lämplig för montering av ljuskronan eller något material i rullar. Hantera hiss kan en människa, är mekanismen inte rädd för damm och smuts, och har en robust och hållbar design.

Den kan användas i praktiskt taget vilken plats som helst, inklusive ett litet område och, i detta fall, det gäller stöd minskar, genom att vika en del av stöden, och under hög belastning, de bryts ned tvärtom, vilket ökar dess stabilitet.

Den kan användas även på oförberedd och ojämna golv genom att justera individuellt stöd.

Beskrivning-lift spridare för gips

Vid montering av plattorna i GCR krävs det inte bara lyft och andra verktyg, men kan också komma till hands spacer, som också används för installation av FCL plattorna. Distansorganet består av två teleskopiska rör med stålstång för lyft. Dessutom är en sådan konstruktion försedd med en ringformig klämma och anslagen av gummerad plast. Designen ger spaken för att frigöra tidigare registrerade lager. Denna konstruktion är avsedd att hålla ark GCR vertikalt pressade tillstånd.

Innan du köper en hiss, vara säker på att bekanta dig med kvalitet och funktionalitetInnan du köper en hiss, vara säker på att bekanta dig med kvalitet och funktionalitet


Med hjälp av den här enheten är det möjligt ganska snabbt att montera gipsskivor blad, medan den har en rad andra positiva egenskaper:

 1. Mobil bas som gör att du helt enkelt flytta bladet GKL i olika riktningar för att få högkvalitativa fogar mellan alla blad GCR. Det är möjligt att använda, inte bara för väggar men tak.
 2. Denna enhet är lätt, lätt att använda, och de kan användas även personer som inte har några speciella bygga upp kompetens. Men samtidigt är det fortfarande skyldiga att följa vissa säkerhetsåtgärder.

Men en strut monteringsplattor GCR inte kan göra, särskilt om en person arbetar, som ska användas för att fästa plattorna åtminstone två, och ännu hellre 3 distanser.

Anordning för att bära gips: Verktyg

Ofta gipsskivor överföring manuellt, men det är inte så bekvämt, eftersom de fortfarande har stor vikt och storlek, och att genomföra dem, behöver du minst 2 personer. Samtidigt finns det en risk för att bryta gipsskivan.

Dessutom att flytta gips kan använda speciella handtag för att bära arkDessutom att flytta gips kan använda speciella handtag för att bära ark


För att röra sig utan problem GCR platta, använda de speciella system som transporterar gips ark, kan det vara:

 1. Special bärhandtag, som att bära som ett ark eller flera, beroende på utformningen. Och med hjälp av dem, kan flyttas gipsskivor ark, både tillsammans och var för sig.
 2. Om volymen av planerade fungerar bra, och du vill bära en hel del blad GCR, är det bäst att använda en speciell trehjuliga vagnar att transportera ark GCR. GFC-plattor staplade på sådana vagnar på kanten, och transporteras i ett horisontellt plan.

Översikt hissar för gipsskivor (video)

Konstruktioner för att bära och transportera gipsskivor kan vara mycket olika, kan det vara en ram och tramp hissar. Begagnade Fordons stå med två hjul placerade längs en enda linje, med betoning. I vissa fall kan du använda speciella band som kastar en man över axeln och ryggen och en slinga platta insatt GCR, men denna metod kräver två personer och gör det möjligt att flytta ett litet antal plattor GCR.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map