Bekende technologie en Knauf gipsplaten en in partities op een nieuwe methode

Bekende technologie en Knauf gipsplaten en in partities op een nieuwe methode

12 October 2017Maak Drywall Knauf van de technologie ligt vooral in het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialenMaak Drywall Knauf van de technologie ligt vooral in het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare materialovGipsokarton gebruikt om bogen, andere kamer decor, wanden, het verwijderen van de muur, en ga zo maar door te creëren. D. Maak prachtige decoratieve elementen zal niet zonder een vaste drager, die Knauf- partities. Wat is Knauf partitie? In feite lijkt gipsplaten, waarbij het karkas bestaat geheel uit metaal profiel. Het ontwerp is gemaakt door een speciale technologie, die de verschillende risico's elimineert.


Knauf partities vellen GKL: wat zijn de

Knauf Partities kunnen verschillen. Zij zijn geplaatst in verschillende gebieden met verschillende geluidsisolatie voor verschillende doeleinden. Partities kunnen van verschillende typen zijn en zijn verdeeld volgens bepaalde parameters.

partities zijn verdeeld in hun ontwerp naar:

 • Wand met een bekledingslaag;
 • Wand met twee huidlagen;
 • Verdelingen met drie lagen van de huid;
 • Wand met een bekledingslaag uit superlistov Knauf vochtbestendig voor één frametype.

Als je de kamer een goede geluidsisolatie en solide muur wilt, moet je de partitie te gebruiken met een dubbel frameAls je de kamer een goede geluidsisolatie en solide muur wilt, moet je de partitie te gebruiken met een dubbel frame

Naast deze soorten zijn er wanden, die zijn gebouwd speciale kanalen voor ventilatie en communicatie. De volgende parameter die wanden gemeen hebben - is een raamwerk, of liever het type. De frames kunnen dubbele of enkele zijn.


Het gebruik van partities van een dubbel frame wordt aanbevolen als u wilt een sterke stevige muur die zware TV of meubilair zal kunnen doorstaan.

Met behulp van scheidingswanden met enkele skeletten aanbevolen op plaatsen waar geluidsisolatie is niet zo belangrijk, en de muren zullen ze niet worden opgezadeld met zware meubels of apparatuur. We kunnen concluderen dat de dubbele kooi duurzamer. 

Knauf gipsplaat wanden: de belangrijkste voordelen

Wat is zo populair en gipsplaten wanden Knauf? Vanaf de jaren '90, de gipsplaten was bijna synoniem met het woord renovatie. In de Russische markt, heeft dit materiaal verscheen dank aan het bedrijf Knauf. Om het materiaal instructies, meer in detail beschreven hoe de verschillende ontwerpen van gipsplaten te creëren. De technologie is zeer populair geworden als gevolg van de uitstekende kwaliteit van de goederen.

Knauf Gipsplaten - een van de weinige materialen die duurzaam is en beschikt over een luxe kwaliteit en gebruiksgemakKnauf Gipsplaten - een van de weinige materialen die duurzaam is en beschikt over een luxe kwaliteit en gebruiksgemakDe voornaamste voordelen van gipsplaat Knauf wanden zijn als volgt:

 • Partitionering onafhankelijk worden uitgevoerd, zonder tussenkomst van specialisten in productzakken gedetailleerde instructies;
 • Het is zeer eenvoudig om de benodigde hoeveelheid materiaal en de te berekenen;
 • Elke set heeft het vereiste aantal onderdelen, iets wat onmogelijk te vergeten;
 • Kit biedt een snelle en eenvoudige partitie creatie proces;
 • Materiaal Knauf is erg sterk, zodat de partitie zelfs een aardbeving kunnen weerstaan.

Met behulp van partities Knauf populair aan deze dag. De juiste keuze van een set van partities kunnen een uitstekende geluidsisolatie, met hoge weerstand en de betrouwbaarheid van de muren zorgen. Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende sterkte en geluidsisolatie, afhankelijk van het type kamer moet kiezen voor het juiste pakket.

partitie mount technology gipsplaat Knauf

Knauf systeem voor de installatie-technologie is niet veel anders dan de standaard installatieprocedure. Echter, sommige verschillen bestaan, is het over hen zal worden besproken. Samen met het materiaal gipsplaat Knauf Company bracht een speciale technologie en de algemene richtsnoeren voor het aanbrengen van tussenschotten.

Bij het leggen gipsplaten Knauf moeten de kruisvormige verbindingen volgen, die niet mogen wordenBij het leggen gipsplaten Knauf moeten de kruisvormige verbindingen volgen, die niet mogen worden

Ze zien er als volgt uit:

 1. Elke groep segmenten heeft bovenste en onderste rails en rekken. In deze rekken kunnen een andere breedte, die afhankelijk is van de hoogte van de ruimte, waar u wilt installeren, evenals het gewicht van het totale ontwerp te hebben.
 2. Aan de rails te bevestigen, is het raadzaam om ankers te gebruiken, moet u zich te committeren aan ten minste 3 punten.
 3. Om de liggers te installeren moet een afstand van 600 mm aan te houden, in sommige gevallen, de afstand kan worden verminderd.
 4. Om vast te stellen de rekken moeten worden gebruikt methode van "ponsen een ledemaat", liet het gebruik van speciale schroeven Knauf bedrijf.
 5. Om het apparaat aan het verlaagde plafond te bevestigen, moet u voldoen aan de brandwerendheid klasse.
 6. Voor geluidsisolatie kunt u minerale wol gebruiken.
 7. Voor montageplaten de methode van "rug aan rug", worden gebruikt bijv. E. Leg ze spelingvrij.

In aanvulling op het bovenstaande aanbevelingen, is het noodzakelijk om de mogelijkheden te overwegen karkas installatie. Dat het systeem is geserveerd voor een lange tijd, moet u ervoor zorgen dat de gewrichten van de GCR-wanden boven de opening deur niet op de rekken die hechten aan de doos.

Bovendien is de naad moet zodanig gebeuren dat het in het middendeel van de geleider, dat zich boven de horizontale ligger. De horizontale balk dient als bovengrens. Naar aanleiding van deze richtlijnen zullen je helpen om lange spelen ontwerp van hoge kwaliteit.

Quality muren van de FCL van Knauf systeem: dat de keuze set invloed

Er zijn verschillende soorten van partities die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden van de kamer zijn. Op het moment dat de verkoop is ongeveer 25 sets voor het aanbrengen van tussenschotten, Knauf systeem. Alle kits worden aangeduid met de letter "C", die wordt gecombineerd met een bepaalde reeks getallen.


Voordat u hulpmiddelen voor de installatie van Knauf technologie voor te bereiden, is het noodzakelijk om de parameters van de woning te onderzoeken Voordat u hulpmiddelen voor de installatie van Knauf technologie voor te bereiden, is het noodzakelijk om de parameters van de woning te onderzoeken

Moet rekening houden met de volgende factoren om de juiste montagekit te selecteren:

 • De hoogte van de kamer of kamers;
 • Gewenst geluidsniveau;
 • Mogelijke belasting op de muur in de vorm van meubels of apparatuur;
 • Beschikbaarheid van communicatiesystemen;
 • type of het ontbreken daarvan deur;
 • De gewenste hoogte van de wanden;
 • Temperatuur in de kamer en vochtigheidsgraad;
 • het type van de kamer en het doel ervan (slaapkamer, keuken, badkamer, woonkamer).

Nadat de parameters van het pand gedefinieerd, wordt u veel gemakkelijker om een ​​partitie te kiezen. Bijvoorbeeld, een slaapkamer, grenzend aan de keuken of de woonkamer vereist een hoge mate van geluidsisolatie, dus je moet kiezen voor de juiste montage kit. Als de slaapkamer grenst aan de muur aangrenzende appartementen, moet veel meer partitie een hoge mate van bescherming tegen ongewenste ruis.

Moderne technologie en Knauf gipsplaat muren en wanden (video)


Gipsplaten Knauf - een waardige en betrouwbare manier om een ​​muur te bouwen op de gewenste plaats. Eenvoud en gebruiksgemak, zal de installatie helpen om de installatie gemakkelijk en plezierig. Met deze technologie, zal de kwestie van overmatig lawaai voor altijd gesloten zijn voor jou.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 49

map