Behöver jag en sko Skoskåp i korridoren: 4 skäl för att köpa

Behöver jag en sko Skoskåp i korridoren: 4 skäl för att köpa

12 October 2017Även gummi har länge varit i det förflutna, fortfarande Skoskåp relevant och nödvändig möbelÄven gummi har länge varit i det förflutna förblir Skoskåp fortfarande är relevant och nödvändig ämne mebeliNe många vet att i en invändig korridoren, kan du få en möbel, som Skoskåp. Dess namn talar för sig själv - den är avsedd för förvaring av galoscher. Tyvärr galoscher verkligen gått ur modet. De ersattes av en mer bekväm, vackra och praktiska skor. Men namnet står för den typ av skor på något sätt fastnat, och så förblev det. Och om du vill göra hallen mer funktionell och användarvänlig, då denna möbel perfekt klara denna uppgift.


Skoskåp smal sko i korridoren

Inconvenient korridoren är lång och smal - detta är något som ägare av lägenheter finns ofta. Och lämna skorna finns det ofta ingenstans. Kom till stöd Skoskåp - möbler för förvaring av skor.

Sko skåp kan vara i form av en kista, garderob, eller vara en öppen hylla lagrings skoSko skåp kan vara i form av en kista, garderob, eller vara en öppen hylla lagrings sko

Det har många fördelar:

 • Möjlighet att välja vilken storlek som helst;
 • Lätthet av lagrings sko;
 • multifunktionalitet;
 • Hjälp med att upprätthålla ordningen.

Sko skåp kan vara smal, men lång. Och så kan kombinera funktioner av lagring, bord och bänkar. Möbler är stark nog, så lätt att överleva om det med jämna mellanrum kommer att sitta ner.

Vanligtvis har kaloshnitsa en konfiguration öppen typ i form av hyllor, men det finns också sluten modell. Skoskåp skillnad obuvnitsy att den senare inte innebär någon torksystem - den och det finns en sådan billiga möbler. Hitta ett stöd under skorna kan vara i stora stormarknader som Ikea eller fullständig modulära möbler för hallen.


Kaloshnitsa hallen: alternativ

I huset, där en hel del skor, kaloshnitsa blivit ett oumbärligt sak, särskilt om lägenheten är liten och en stor familj. Ju mer så eftersom utöver skon kan lagras något annat - en plats i kaloshnitse nog. Det viktigaste att välja det.

Sko skåp kan vara intetsägande och osynliga, och kan också vara en snygg dekoration av hallenSko skåp kan vara intetsägande och osynliga, och kan också vara en snygg dekoration av hallen

Oftast Skoskåp gjorda av: • plast;
 • trä;
 • Metal.

Plast kaloshnitsy har mest presentabel, dessutom kan du välja från ett stort palett av färger att välja exakt vad du behöver. Men precis som alla andra möbler tillverkade av plast, såsom Skoskåp skiljer sig inte hållbarhet och tillförlitlighet.

En annan sak - möbler i trä. Idealisk för hall i lantlig stil. Emellertid kan trädet alltid målas i önskad färg.

Känne kaloshnitsa förfining smidda från metall. Det är tungt, som gör det möjligt att utrusta sitt säte, utan risk för att falla. Art smide är vacker, ovanliga och estetiskt tilltalande. Den mest tillförlitliga design, så är det ofta att föredra metall kaloshnitsam.

Sko skåp för skor i hallen med händerna

Detta ämne, trots dess mångsidighet, inte alltför svårt att göra med sina händer. Konfigurationen är mycket enkel - till exempel i stil med en vanlig rack.

Beräkna storleken på nödvändig hjälp hall Skoskåp dimensioner och antalet människor som lever i husetBeräkna storleken på nödvändig hjälp hall Skoskåp dimensioner och antalet människor som lever i huset

Här är vad du behöver för tillverkning av själv Skoskåp:

 • naglar;
 • Linjal och penna;
 • Skruvmejsel eller skruvmejsel;
 • Hörn för montering;
 • Elektrisk sticksåg;
 • Sander.

Först sidoväggarna klippa, och om nödvändigt, bak. Vid sidan du vill fästa barer, som kommer att fastställas senare hyllor. Med delar måste du ansluta alla väggar, och sedan lägga på hyllan barer. De kan lämna den, och kan fästas till barer med naglarna.

Smidda hyllor för skor att göra dig bara om du har smeden färdigheter. Men om du vill få exklusiv sak på sin design, kan du hänvisa till specialister, som kommer att utföra ordern med hög kvalitet och exakt som det ska. Men plast Skoskåp mycket enklare och billigare att köpa i butiken än att göra själv.

Den färdiga produkten kan täckas med lack, färg, polyuretan lister lägga till eller klistra den färdiga bilden. Det kommer att betona det unika och individualitet. Det är viktigt att komma ihåg att inte alla inredningsstilar tillåta förekomsten av en self-made möbler, såsom high-tech.


På vilka väljs parametrar Skoskåp i korridoren

Vanligtvis sådant som Skoskåp, köpa vid den tidpunkt då reparationen är klar.

Presentabel synpunkter har gated Skoskåp som döljer alla tillgängliga i huset skorPresentabel synpunkter har gated Skoskåp som döljer alla tillgängliga i huset skor

När du väljer en möbel som du behöver tänka på flera faktorer:

 • Mått i hallen,
 • Antal skor, vilket förväntas att placeras;
 • Färgskalan och stil av hallen.

Kaloshnitsa kan vara hög ända upp till taket. Men dess djup är begränsat till ett par, vilket är bekvämt för trånga korridorer. Det är viktigt att välja en modell som gör det möjligt att lagra olika storlek och höjd skor - i detta fall kommer det vara lämpligt att lagra vinterkängor och högklackade skor.


Det finns också ett annat alternativ för lagring av sommarskor - tyg arrangören. Den är utformad för små och platta skor, såsom balett lägenheter eller skiffer. Det kan helt enkelt hängas på väggen - en hel del utrymme, han inte ta.

Ibland Skoskåp är en stor garderob utrustad med en spegel. Han verkligen mångsidig - utöver sko är det möjligt att lagra hattar, halsdukar, skridskor, väskor och artiklar för skor. Ofta placeras i en liten stol så att du kan sitta och bekvämt sätta på skorna.

Bekväm Skoskåp-obuvnitsy i hallen

Alla möbler för skoförvaring är uppdelad i två typer: öppna och slutna. I varje konfiguration, dess fördelar och nackdelar. Till exempel ger den öppna konstruktionen skon för att torka, inte tillåter att bilda svampar eller dålig lukt (inte hela skon kan torkas forcerat). Men samtidigt allt damm kommer att lösa på skon - vill det eller inte, men mest av allt dammet är i korridoren.

Det är inte alltid vacker och elegant Skoskåp är idealiska för förvaring av skor. De har också bristerDet är inte alltid vacker och elegant Skoskåp är idealiska för förvaring av skor. De har också brister

Slutna skåp är lämpligt i detta avseende. Men om obuvnitsa inte är utrustad med ett bra ventilationssystem, är lukten oundviklig. Istället kommer barn eller husdjur vara mycket svårt att få till skorna. Som garanterar dess integritet och säkerhet.

Det finns roterande öppen planlösning. Det ser så snygg obuvnitsa, men designen är annorlunda bräcklighet och instabilitet. Bara ett fel flytta - och en mängd imponerande skokollektion kommer att vara under ett berg av skor.

Välja Skoskåp med ett säte i hallen

Vissa modeller är utrustade med en liten sits obuvnits toppen. Detta är praktiskt, eftersom du enkelt kan sätta på skor eller vila.

Skoskåp sits - mycket älskad av många alternativa sko hyllorSkoskåp sits - mycket älskad av många alternativa sko hyllor

Som regel kan sätena vara utrustad med:

 • Stängt Skoskåp;
 • Metall obuvnitsy;
 • Strukturer av trä.

Detta val är ganska enkelt att förklara - alla tre typer av Skoskåp har hög hållfasthet och överleva, om de ständigt sitter. Men en sådan konfiguration skulle bli dyrare. Därför är många utrustad med säkerhets sig, med hjälp av en liten kudde eller en stol med en vacker klädsel. Om du väljer en intressant bild eller en vacker färg, kan obuvnitsa vara chockerande betoning, t ex lägga till färg till en ljus hall.

Ett annat plus obuvnitsy med säte kommer att uppskatta de människor (särskilt äldre), som svarar för en hög ökning utan hiss. Det kommer att vara möjligt att omedelbart sätta sig ner och hämta andan.

Ett barn kan sitta tyst och binda honom snöre - allt beror på familjesammansättning. Men designers rekommenderar att stoppa det på alternativet med sätet. Det är inte bara bekväma och funktionella, men också vackert.

Hur man väljer skor Skoskåp i korridoren (video)

Sko skåp i korridoren - en mycket intressant metod för lagring av skor. Du kan experimentera och injicera interiör med hjälp av något nytt och annorlunda. Experiment och sedan hallen kommer att vara mycket mer bekväma och mysiga.

Exempel Skoskåp för skor och hall (foto)

4f760c6b242ee9fa4947ed6c73dc102b -29 --- -30-- 457d100dfc84ac81a827d020457575cd 688d4214567631ec8d65dd137241d10b 2016-11-25-5837ef7ef05d0 5403galoshnitsihemnes3 0105254PE252356S5JPG - 3 0320391PE342024S5 0334082PH004779S5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 73

map