Behöriga inre rum med en partition: 3 alternativ

Behöriga inre rum med en partition: 3 alternativ

12 October 2017Gipsskivor idealisk för att leva zonindelningGipsskivor idealisk för gostinoyChtoby zonindelning utföra partition inte nödvändigtvis göra det av träplankor, annars bygga en tegelsten partition, eftersom det är möjligt att utföra en unik ursprungliga utformningen av gips eller glas. Det är också ganska intressant och unika utseende rack eller skåp kåren, som används som en partition. Att välja det lämpligaste alternativet beror helt på personliga preferenser och egenskaper hos inredningsdesign.


Snygg skiljevägg i vardagsrummet

Det finns många olika typer av skiljeväggar mellan utrymmen.

De vanligaste alternativen är:

  • stationärt;
  • transformerbar;
  • Mobile.

En stationär variant är den mest robusta och tillförlitliga, men innefattar vidare det montering av tak, golv och väggdelen, som ligger intill skiljeväggen. Därför, om det är nödvändigt att ta isär design, beläggningen kollapsar delvis alla ytor.

Det finns flera typer av partitioner, så du bör välja den rätta som passar perfekt in i det inre av rummetDet finns flera typer av partitioner, så du bör välja den rätta som passar perfekt in i det inre av rummet


När det gäller de transformerade partitioner, det inre av vardagsrummet med en avdelare glidande eller vikbara typ nästan ändras inte. Således, i det inre av ett ytterligare alternativ visas i vardagsrummet, planlagd utrymme för att hjälpa om det behövs, men om det är nödvändigt, kan det vara mycket lätt att rengöra.

Som mobila partitioner för levande speciella ställningar på hjul eller enkel skärm kan användas. Detta är en mycket bekväm transformerande element som kan vara mycket lätt att ta bort om det behövs.

Modern design vardagsrum med partition

Dela upp rummet i delar ganska svårt nog att visa lite fantasi och använda olika typer av inredning partitioner, allmänt presenteras på marknaden idag. Vid tillämpning av standarden partition, se till att först avgöra var du behöver för att montera den, för att bevara integriteten av utrymmet.

Modern partition - detta är ett bra avdelare för det rymliga vardagsrummetModern partition - detta är ett bra avdelare för det rymliga vardagsrummetOm du vill utse en viss arbetsplats, är det nödvändigt att utföra en liten partition, som ska placeras nära en eller båda av fönstren.

Space bör vara något större skrivbord. En sådan metod för zonindelning kommer att vara nästan helt i separat isolerat område. Kör partition hall kan göras av gipsskivor och därmed är det möjligt att uppnå en tillräckligt raffinerad unik design vardagsrum. Dessutom är det möjligt att göra skilje hyllor och nischer där man kan lokalisera böcker och souvenirer. En särskild höjdpunkt är det möjligt att dela upp utrymmet i separata boningshus.

Hur kan jag göra en partition i rummet

I hallen kan du utföra olika partitioner, som perfekt passar in i det totala utrymmet i rummet och kunna skilja den. Den enklaste partition i rummet kan vara en bokhylla. Således är det möjligt att helt avgränsa utrymme, inte sätta mycket ansträngning. Dessutom är det möjligt att använda stativet utan närvaro av det genomgående typ bakre väggen. Med hjälp av en sådan möbler är fullt möjligt att göra en distinktion hall på vissa områden medan den totala ytan integral, eftersom det kommer att ses genom cellerna motsatt sida av hallen.

Gör den ursprungliga partitionen kommer att hjälpa dig prydnadsföremål eller husgerådGör den ursprungliga partitionen kommer att hjälpa dig prydnadsföremål eller husgeråd

Det finns mycket vackra och originella glas och skiljeväggar av gipsskivor, som kan ytterligare dekorerade med inredning och därmed betonar stilen på originalet.

Hur man utför en skiljevägg mellan vardagsrum och kök

Hittills den partition som är monterad mellan vardagsrum och kök - perfekt praktisk lösning för varje interiör helt. Partition mellan vardagsrum och kök, är i stånd att skapa en unik interiör, även i ett litet område i rummet. I detta fall är det möjligt att utforma de mest talrika unika designidéer. Partition monterad mellan vardagsrum och kök, ofta tillverkade av naturmaterial. Mycket intressant och originellt utseende glas eller trä partition.

Men ibland ser ganska organiskt och plastväggar, liksom varianter gjord av gipsskivor. En sådan partition kommer alltid dra uppmärksamhet till deras utmärkta synpunkter.

Partitionen mellan köket och vardagsrummet - det är inte bara mycket bekvämt, men också vackraPartitionen mellan köket och vardagsrummet - det är inte bara mycket bekvämt, men också vackra

Den partition som avgränsar utrymmet vardagsrum och kök bör inte vara alltför tung, så innan du utför installationen är det nödvändigt att beräkna den kraft som det skulle ha på betong eller annan bas. Dessutom måste det nödvändigtvis väl passar in i det inre utrymmet. Det bör använda de objekt som kommer att vara en viss del av inredningen, inte bara kommer att uppta utrymme.

Material för väggar

  • glas;
  • gips;
  • trä;
  • aluminium;
  • Plast.

Glas är en idealisk en för att utföra många typer av partitioner. Detta utmärkta transparent material skapar en viss komfort och värme dig hem. Mycket vacker partition av glasblock, varvid specifik styrka och motståndskraft. Mycket populärt material som används i regenerering av skiljeväggen i vardagsrummet är gips. Detta material är miljövänliga, det är lätt att bearbeta, och det är fullt möjligt att komplettera en mängd olika tillbehör.


Partitionen mellan vardagsrummet och sovrummet

Om en liten lägenhet, är det ofta nödvändigt att kombinera sovrummet till vardagsrummet. Tillämpa några ganska enkla tekniker, kan du förvandla ett rum nästan oigenkännlighet. Dekorativa snygga innerväggar kommer bokstavligen förvandla ett rum och skapa en bekväm interiör där det kommer att vara möjligt, eftersom det perfekta stället att varva ner och ta emot gäster.

Om du har ett litet vardagsrum, kan det kombineras med ett sovrum rum med kreativa partitionOm du har ett litet vardagsrum, kan det kombineras med ett sovrum rum med kreativa partition

Om det bara finns ett fönster i rummet zonindelning frågan är mycket mer komplicerat, eftersom det är nödvändigt att ge möjlighet att få ljus i var och en av de utsedda områdena. I detta fall kommer solida väggar och mellanväggar vara helt irrelevant. Det är bäst att använda en glidande partition, som vid behov kan vara att rengöra och installera endast under mottagningen.

Combo kök, vardagsrum med en partition (video)


Avgränsar utrymmet kan vara antingen helt eller delvis, det beror på personliga preferenser. Differentiering representerar både variationer kan göra en tillförlitlig, robust konstruktion av skiljeväggar, och är en schematisk klaff. Kör partition kan använda persienner, skärmar, lyxiga krukväxter med stora, svepande blad. Demonstration fantasi, kan du göra en unik unik partition, som kommer att vara inte bara funktionella, men också mycket vacker. Om du kommer att vara kreativ, kan du förvandla vilket rum som helst till en bekväm plats för att stanna.

konstruktion rum med en partition (foto)

001 002 6 12-3D-5-Ad-Lazareva-25 21-1024x634 322 970 18cb21e9d803e275cf4a106efa3a324a 1965 8982ed60c994f678df7977a466beafc0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map