The BlogBehangen wasbaar opgedaan immense populariteit dankzij zijn uitstekende functionele kwaliteitenBehangen wasbaar opgedaan immense populariteit dankzij zijn uitstekende functionele kachestvamSegodnya wasbaar verkreeg grote populariteit. Het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, zonder deze te beschadigen laat wallpaper een vochtige doekjes te produceren, om zich te ontdoen van vuil, stof en vlekken te krijgen. Alle reinigingsmiddelen voor het reinigen behang mogelijk niet geschikt zijn. Hun uiterlijk is afhankelijk van het soort behang. De mogelijkheid van natte reiniging maakt het mogelijk om de mooie verschijning van wallpapers te handhaven, verlengt de levensduur.


Hoe correct Behangen wasbaar wassen

Er zijn veel reinigingsmiddelen, die zijn ontworpen voor regelmatig nat reinigen behang. Sommigen van hen hebben een goedkope kosten, terwijl in de prestaties, zijn ze niet onderdoen voor dure wasmiddelen.

De sodaoplossing kan worden toegepast als economische detergens. Bij het gebruik van het, is het belangrijk om te onthouden dat het niet al te vaak gebruikt kan worden.

Alle oppervlakken die gereinigd moeten zorgvuldig worden uitgevoerd. Bij hoge grondige reiniging is altijd een risico van beschadiging van de toplaag van behang.

Was deze wallpapers is heel eenvoudig: kies de juiste reinigingsmiddelenWas deze wallpapers is heel eenvoudig: kies de juiste reinigingsmiddelen

Cleaners voor behang:


 • Natriumcarbonaatoplossing;
 • Zeepoplossing;
 • Chemische oplossingen van sterke actie.

Bij de keuze is het belangrijk om het type van behang te overwegen. Bij aankoop is nodig om zorgvuldig te bestuderen de instructies voor het gebruik.

Algemene aanbevelingen:

 • Bereid de reiniging oplossing volgens de instructies.
 • Test stukje behang in een onopvallende plaats.
 • Vloeiende bewegingen om de verontreiniging te verwijderen. Veeg het oppervlak droog.

Achtergrond om een ​​mooie verschijning, ze moeten regelmatig en zorgvuldig gewassen worden. Voor de dagelijkse verzorging pak met een vochtige doek met behulp van gewoon water.Wat behang kan worden gereinigd: soorten materialen

Zelfs de meest accurate huisvrouwen van tijd tot tijd is er een kwestie van zorgvuldig wassen van het oppervlak van het behang.

Bij het kopen van behang is het belangrijk om aandacht te besteden aan de instructies. Het is verplicht om aan te geven welke mate van waterbestendigheid behang.

Bij het kiezen van een wallpaper op te slaan, zorgvuldig te lezen en overwegen ze een deel van hun mate van waterdichtheidBij het kiezen van een wallpaper op te slaan, zorgvuldig te lezen en overwegen ze een deel van hun mate van waterdichtheid

Iconen in de vorm van brieven over de mate van duurzaamheid van behang aan vocht.

Soorten pictogrammen:

 • A;
 • B;
 • C;
 • D;
 • E;
 • F.

Als gevolg van de notatie kan worden geleerd, met welke middelen en instrumenten kunnen worden schoongemaakt en hoe vaak het behang.

Vinyl afwasbaar behang

Vinyl behang - een populair instrument voor de muren. Ze bestaan ​​uit twee lagen. De eerste laag is een vinyl, een tweede - kan een papier of non-woven drager zijn.

Niet elke vinyl behang kan worden gereinigd. Hun vochtigheid afhankelijk van de kwaliteit van de bovenste laag vinyl.

Bij de aanschaf van vinyl behang is belangrijk om vertrouwd te raken met de etikettering die zal helpen om de juiste keuze te worden.


Het kopen van vinyl behang, moet u controleren of hun eigenschappen en etikettering om verdere problemen met hun wasmachine te vermijdenHet kopen van vinyl behang, moet u controleren of hun eigenschappen en etikettering om verdere problemen met hun wasmachine te vermijden

Etikettering ontcijferen:

 • Een top hoogte dat het weefsel kan met een natte spons, maar zonder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen formuleringen.
 • Twee golven kunt u de meest eenvoudige schoonmaakmiddelen gebruiken, maar met grote zorg.
 • Drie golven in staat te stellen het oppervlak grondig te wassen.

Aan het begin van de reiniging af met een droge doek behang, om ze te ontdoen van stof. Alleen u kunt beginnen met een grondige toen, maar delicate reiniging.

-Non vliesbehang wasbaar

Wallpapers van vezelvliesstof niet bang voor vocht. Ze kunnen regelmatig met reinigingsmiddel of gewoon water worden gewassen.


Goed witgewassen vliesbehang voor het schilderen. Om de zorg voor hen, kunt u gewoon water of natte doekjes gebruiken.

Vliesbehang worden gewassen met een spons gedrenkt in reinigingsoplossing. Na het reinigen is het belangrijk om te vegen met een droge doek behang.

Vliesbehang goed gewassen met een normale spons en reinigingsoplossingVliesbehang goed gewassen met een normale spons en reinigingsoplossing

Kenmerken wassen:

 • Water dringt alleen in de bovenste laag.
 • Wallpaper droogt snel.
 • U kunt een verscheidenheid van reinigingsmiddelen.

Het is belangrijk om rekening te houden met de standpunten van vliesbehang: gekleurd, vinyl, en de aard van de verf.

Vloeibaar behang kan ik wassen

Vloeibaar behang kan eenvoudig worden hersteld, zodat het makkelijker is om een ​​nieuwe laag behang op te leggen aan het beschadigde deel te vervangen.

Vloeibare wallpaper mag afnemen met een natte spons, als ze zijn bedekt met vernis. Het moet zeer zorgvuldig worden gedaan.

Om het besmette gebied te verwijderen, moet u een aantal eenvoudige stappen uit te voeren.

Om effectief te wassen vloeibaar behang, moet u zich houden aan de basishandelingenOm effectief te wassen vloeibaar behang, moet u zich houden aan de basishandelingen

Stapjes:

 • Natte vuile gedeelte met warm water.
 • Verwijder het preparaat.
 • Breng een nieuwe oplossing.

Op basis hiervan kunnen we een eenvoudige conclusie trekken - het is beter om nieuwe achtergrond te zetten, de oude schoon te maken.

Bij het kiezen van een methode voor het reinigen van behang is het belangrijk om rekening te houden met de aard van de afwerking en kwaliteit van de materialen. Het beste is om vertrouwd te raken met de regels van de zorg voor het behang zodra ze aan te schaffen.

Hoe maak je een vet vlek met papier behang verwijderen

Vetvlekken van het behang is zeer moeilijk te verwijderen van papier. Als de vlek is benauwd, zult u waarschijnlijk moeten dit deel van het behang te vervangen.

Als een vet vlek fris kunt u de volgende methode proberen: toegepast op een kruimeltje brood dat hij vet geabsorbeerd spotten.

Wat methoden zijn niet geprobeerd, het spoor van de vlekken op het papier behang nog steeds.

Print het vet vlek met moeilijke behang, maar voor deze er zijn verschillende goede manierenPrint het vet vlek met moeilijke behang, maar voor deze er zijn verschillende goede manieren

tips:

 • Ijzer ter plaatse ijzer door de stof.
 • Voorzichtig afvegen met een vochtige spons.
 • Vervang een stuk behang.

De laatste optie is het geval met papieren behang de meest betrouwbare, het bespaart u tijd en frustratie.

Gele vlekken op het behang na het lijmen

Sommige worden geconfronteerd met onaangename gevolgen na de stickers behang. Wat als er geel of donkere vlekken.

Meestal, de gele vlekken op de muren betekenen lage kwaliteit lijm samenstelling.

Wanneer behangen is het belangrijk om aandacht te besteden aan vele factoren.

Als u de verkeerde lijm voor behang kiezen, kan de gele vlekken later verschijnenAls u de verkeerde lijm voor behang kiezen, kan de gele vlekken later verschijnen

Welke invloed op de verschijning van gele vlekken:

 • Onjuist behandeld oppervlak;
 • Bad lijm;
 • Slechte kwaliteit wallpapers.

Sommigen beweren dat de gele vlekken kan uiteindelijk verdwijnen. Was ze onmogelijk is. Verwijder kan alleen pokleit nieuwe wallpaper.

Hoe wallpaper wasbaar correct te lijmen

Behangen wasbaar hebben een dichte structuur, beïnvloedt het proces van het lijmen.

Voor het monteren van uw belangrijk om vertrouwd te raken met het advies van professionals, want er kan een lijmverbinding problemen.

Behang kan snel en efficiënt pokleit door het volgen van de eenvoudige instructies.

Om efficiënt behang en gemakkelijk, moet u de duidelijke instructies te volgenOm efficiënt behang en gemakkelijk, moet u de duidelijke instructies te volgen

Stap-voor-werk:

 • Om de oppervlakte te bereiden.
 • Royaal vet de stoflijm. Geef deining.
 • Geplakt op de muur, het effenen van de achtergrond van het midden naar de rand.

Lijm voor een lange tijd om afwasbaar papier te drogen, omdat het behang gemakkelijk perekleit fout.

De cover achtergrond, zodat u kunt wassen

Velen zijn geïnteresseerd in de kwestiedekking papier wallpaper tool die een beschermende coating voor de achtergrond, die kan worden gereinigd creëert.

Zelfs met de beschermende bekleding erg zorgvuldig moeten worden uitgevoerd wassen het behang, is er altijd het gevaar van beschadiging van het oppervlak.

Er zijn verschillende manieren om de oppervlakte van het behang te dekken.

Als het papier behang speciaal gereedschap naar behoren te dekken, kunnen ze worden gewassen in de toekomstAls het papier behang speciaal gereedschap naar behoren te dekken, kunnen ze worden gewassen in de toekomst

Welke soorten coatings bestaan:

 • Lac;
 • Een oplossing van PVA lijm;
 • Acrylemulsie.

Voor hoge kwaliteit nodig coatings om alleen de beste materialen te gebruiken.

Lijm voor afwasbaar behang: hoe te kiezen

De keuze van de lijm afwasbaar behang - een belangrijke stap te scheiden van het oppervlak. Voor de stick kan geen gewone lijm. Voor kwaliteit reparaties strikte voorwaarde is om een ​​waterbestendige lijm te kiezen.

Verschillende soorten lijmen zijn ontworpen voor verschillende soorten materialen. Er moet rekening worden gehouden bij het kiezen van behang en lijm zelf.

Het is noodzakelijk om slechts een speciale lijm voor behangen kiezenHet is noodzakelijk om slechts een speciale lijm voor behangen kiezen

Het is belangrijk om grondig en gelijkmatig smeer de lengtes van behang. Dit zal helpen het behang stevig vasthouden aan de oppervlakte, zal de verschijning van bubbels worden teruggebracht tot een minimum.

Soorten lijmen:

 • Voor dunne behang;
 • Voor vinylbehang;
 • Voor vliesbehang;
 • Voor textiel wandbekleding;
 • Voor glasvezel.

Je moet op hun hoede voor de aankoop van een universele lijm te zijn. Hij zal niet in staat zijn om voldoende kwaliteit te bieden voor verschillende soorten behang.

Hoe kan afwasbaar papier (video) lijm

Behangen wasbaar verkreeg grote populariteit onder consumenten. Ze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal dat kan worden onderworpen aan natte reiniging. Meestal worden ze gebruikt voor de gang, keuken en toilet. Er echter rekening mee dat voor elk type van behang passen bij uw methode van de zorg van het te reinigen oppervlak. Er zijn wat vuil, zich te ontdoen van dat niet helpt, zelfs chemicaliën. Bijvoorbeeld, om de pen zonder een spoor bijna onmogelijk te wissen. In dit geval, het behang moeten worden vervangen.

Behangen wasbaar in het interieur (foto)

1-1024x800 6-keuken-afwasbaar-wallpaper 068original 11 710b86fc 5541 27217 34143 201303054249876 43949105w640h640810555

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 5 =