The BlogWallpaper is een geweldig alternatief voor de traditionele materilov voor de decoratie van het plafondeen geweldig alternatief voor plafond coating als bij grote revisie, en in cosmetica - Wallpaper zal een geweldig alternatief voor de traditionele materilov potolkaOboi voor registratie als een plafonddecoratie zijn. Modern wallpaper bekledingsmaterialen zijn van mindere kwaliteit en design originaliteit andere methoden voor plafondafwerking. Naast de gebruikelijke rol behang voor reparatie geschikte vloeistof of speciale plafond, dat dichter is en aangepast aan het horizontale vlak.


Populaire achtergrond voor het plafond: de belangrijkste vormen van catalogi

Behang met voordeel verbonden met het materiaal van de wanden, maar ze zijn even effectief als een bekleding op het plafond. Wanneer dit plafond wallpaper heeft belangrijke voordelen die belangrijk zijn onder bepaalde voorwaarden van het interieur zijn.

Wallpaper voor plafonds zijn kwalitatief verschillend van de geschorste structuren:

 • Low cost materiaal;
 • Lage kosten voor het plakken diensten;
 • Eenvoud van werken waarmee een leek kan verwerken;
 • Het ontbreken van speciale gereedschappen tijdens het werken met het materiaal;
 • Behoud van de hoogte van de kamer, die is vooral waardevol met lage plafonds;
 • De mogelijkheid om te schilderen en herschilderen van de plafondschilderingen.

Het zal echter duidelijk zijn dat de stoffenbehang bekledingsmateriaal niet universeel, zodat er beperkingen op het gebruik ervan.

De belangrijkste plus wallpaper - lage prijs, die aanzienlijk vermindert de kosten van reparaties, heeft echter een aantal nadelenDe belangrijkste plus wallpaper - lage prijs, die aanzienlijk vermindert de kosten van reparaties, heeft echter een aantal nadelen


Nadelen van behang:

 1. Breekbaarheid (materiaal verliest zijn oorspronkelijke esthetische kwaliteiten, gemiddeld over vijf jaar);
 2. Blootstelling aan te branden;
 3. Gebrek aan vocht-resistente bestanddelen, of een geringe waterbestendigheid, afhankelijk van het materiaal;
 4. Absorberen geuren;
 5. Niet verbergen de aanzienlijke oneffenheden van het plafond.

Er moet rekening worden gehouden met alle kenmerken van dit materiaal, om de factoren die een negatief effect op het doek om het leven van het behang te verlengen en het gebruik van hun belangrijkste voordeel te elimineren - de meest uiteenlopende assortiment.

Start het behang stands met het basisidee van het terrein en doelstellingen, die het behang zal uitvoeren kiezen.

Elke specialiteit winkel heeft catalogi met foto's van mogelijke opties voor de achtergrond, die helpt om vast te stellen: welke stof het best geschikt voor toekomstige reparaties.Behang op het plafond: wat te kiezen en wat zijn de criteria om te beoordelen

De moderne assortiment bekledingsstoffen is indrukwekkend om zijn grote verscheidenheid in samenstelling, eigenschappen en ontwerp effecten, zodat ze kunnen gebruikt worden in appartementen, bungalows en particuliere woningen.

Afhankelijk van het materiaal in de vorm van behang:

 • vloeistof;
 • non-woven;
 • velours;
 • vinyl;
 • kurk;
 • textiel;
 • 3 D behang.

Het belangrijkste verschil tussen alle soorten behang - een materiaal dat een stof, kunststof of papier zijn. Synthetische behang, bijvoorbeeld vinyl, geïsoleerde minimale doseringen formaldehyde en andere schadelijke stoffen. Daarom is in de slaapkamer kamer en kinderen is het beter om meer milieuvriendelijke materialen te kiezen, zelfs als de aanwijzingen dat het materiaal voldoet aan de hygiënische eisen.

Kies de achtergrond voor het plafond werk zal niet: de keuze is enorm, variërend van traditionele papieren behang naar exotische vloeistofKies de achtergrond voor het plafond werk zal niet: de keuze is enorm, variërend van traditionele papieren behang naar exotische vloeistof

Velours behang, vaak gebruikt voor de muren, maar ze zien er perfect en op het plafond.

Kenmerken van behang:

 1. Zijn fluweelachtige textuur die onder bepaalde lichtomstandigheden wordt gegoten;
 2. Hebben een beschermende coating op de burn-out en vervagen;
 3. Absorberen geluid;
 4. Absorberen geuren, dus niet geschikt voor het plafond boven het werkgebied van de keuken;
 5. Slecht schoongemaakt.

Vloeibaar behang, zo populair in de afgelopen jaren, hebben een microporeuze structuur. A toegepast op het plafond van dergelijke behang is veel handiger dan roller.

Kenmerken van vloeibare wallpaper:


 • Weefselstructuur staat scheef oppervlak voor het aanbrengen van het behang;
 • Wallpaper bezitten isolerende eigenschappen en weinig geluid isolerende;
 • Hebben antifungale en anti-statische samenstelling;
 • Creëer een naadloos oppervlak.

Features behang op non-woven drager:

 1. Geschikt dakbedekking als lijm moet worden aangebracht op het oppervlak en niet op het behang;
 2. Wallpapers kan weerstaan ​​tot 10 kleuren op de kleurverandering;
 3. Masker kleine onregelmatigheden en scheuren op het oppervlak;
 4. Niet genieten, en scheurbestendig;
 5. Slijtvast.

Vliesbehang bleek zo sterk en duurzaam materiaalVliesbehang bleek zo sterk en duurzaam materiaal

Wallpaper vinyl-based:

 • Vuurvast, omdat vinyl materiaal geen ontbranding;
 • Vanwege de structuur van de lucht wordt geleid;
 • Duurzaam (tot 20 jaar dienst);

Textielbehang kunnen op papier of doek. Dit is de meest milieuvriendelijke en economische keuze. Echter, textiel wand rekken en nat toen lijmen, die hun toepassing op het plafondoppervlak belemmert.


3D Wallpaper - een speciaal soort foto wallpapers, die een bulk effect heeft. Deze wallpapers zijn praktisch zorg, omdat wassen alle wasmiddelen.

Achtergrond Cork minst gebruikte materiaal voor de wanden, echter bijvoorbeeld een maximum wallpaper coating ziet er uitstekend. Wallpapers op cork-based is erg zwaar, dus ze zijn gemonteerd op een speciale lijm. Wallpaper heeft Antidust en antistatische eigenschappen.

Voor een kamer, kunt u verschillende soorten behang kiezen, want dit het materiaal te combineren met betrekking tot hun eigenschappen en kenmerken.

Wallpaper voor het plafond papier

Behang met een papieren coating is een klassiek materiaal dat werd gecrediteerd en niet ernstig. Binnenlandse fabrikanten produceren speciale plafond behang, die in tegenstelling tot de wand heeft een dichte kern. Echter, nergens anders in de wereld is er geen dergelijk onderscheid.

Papier behang kunnen zijn:

 1. Simplex (enkele laag);
 2. Duplex (lagen);
 3. Drie lagen.

Simplex wallpaper zeer korte duur en hebben weinig onderhoud eigenschappen. Duplex behang een solide basis, bestaande uit twee lagen papier. Meest duurzame en hoge kwaliteit wallpapers - drie lagen, ze hebben een zeer dichte textuur, verbergen kleine oneffenheden gemakkelijk communiceren met de lijm, zodat de taping, en, indien nodig, de ontmanteling van behang, geen problemen veroorzaken.

In de regel speciaal papier achtergrond voor het plafond zijn compacter dankzij de meerlaagseIn de regel speciaal papier achtergrond voor het plafond zijn compacter dankzij de meerlaagse

Het ontwerp van papier behang zeer divers en rijk. Behang kan glad mat of glanzend oppervlak en kan structureel en gegroefd zijn.

De belangrijkste selling points van behang op papier gebaseerde - is milieuvriendelijk, als gevolg van natuurlijk voorkomende materialen, en ademend vermogen, die het uiterlijk van schimmel en meeldauw voorkomt. Daarom is een dergelijke achtergrond heeft de voorkeur om te gebruiken in de slaapkamer. Maar in de badkamer als gevolg van vocht zoals behang niet past.

Witte Achtergrond: welke kleur het plafond en kies de regels van combinatoriek

Kleur plafond behang heeft een belangrijke rol in het interieur terrein gespeeld. Domestic wallpaper speciaal ontworpen voor plafond, uitsluitend wit. Deze kleur is een klassieke plafond oppervlak, en het maximum is bruikbaar in kleine ruimtes met een laag plafond.

Voordelen van een combinatie van een witte coating met witte wanden plafond:

 • De extra lichte ruimte als gevolg van het gereflecteerde licht;
 • In de visuele uitbreiding van de ruimte;
 • In een psychologische zin van lichtheid, zuiverheid en vrijheid.

Wit plafond perfect gecombineerd met andere kleuren, zodat u kunt ophalen elke muur kleur. Als de kamer is ingericht in een moderne stijl of de avant-garde, is het mogelijk om de voorkeur te geven aan zwart of paars tinten.

Duidelijk wit behang zal een uitstekend alternatief voor whitewash of Stretch plafonds zijnDuidelijk wit behang zal een uitstekend alternatief voor whitewash of Stretch plafonds zijn

Naast de standaard binnenlandse wallpaper die je kunt kopen geïmporteerde behang, schilderen missie om zelfstandig op zoek naar de juiste combinatie. Door middel van de juiste kleurencombinatie kan visueel juiste verhoudingen kamer.

Populaire kleurcombinaties van het plafond tot de muren:

 1. Wit plafond - de muren van elke schaduw;
 2. Beige plafond - bruine muren;
 3. Blauwe of turquoise plafond - witte muren.

contrast samenstelling kan worden toegepast, bijvoorbeeld groen plafond met witte of gele muren is vet combinatie, maar met de juiste tonaliteit creëren zeer energieke sfeer behalve kleurcombinatie stijl gradiënt in een kamer met een hoog plafond.

Naast de gewone behang kan nuttig gebruik maken van patronen op het plafond. Bijvoorbeeld kan het behang stroken worden gelijmd aan het plafond langs of door de kamer, afhankelijk van de ruimtelijke verhoudingen.

Meest populaire 3D-achtergrond voor het plafond

Bijzonder populair behang met surround-effecten, die dankzij de innovatieve 3D-technologie een unieke samenstelling in termen van de conventionele appartementen creëert. Bijzonder indrukwekkend zijn het behang op het plafond look:

3D-wallpapers - een onmisbare oplossing voor ruimtes met lage plafonds3D-wallpapers - een onmisbare oplossing voor ruimtes met lage plafonds

Voordelen van behang:

 • Wallpapers uitbreiden van de ruimte, het vervagen van de grenzen van het plafond;
 • Polyester beschermt de wallpaper van burnout
  waterbestendigheid;
 • Ze hebben een verscheidenheid van fluorescerende behang met een speciale coating, die een zachte nachtelijke verlichting leidt.

Badkamer geschikte volumetrische behang met mariene kwesties. De gang zal spectaculair uitzien met het beeld van de achtergrond muurschilderingen. In de kinderen - 3D-effect van een hemel met wolken of de sterrenhemel. Hall als de belangrijkste kamer kan een enorme volumineuze bloem op het plafond worden toegewezen.

Behang op het plafond (video)

Behang als plafond decoratie in hoge vraag, want het is een van de eenvoudigste en eenvoudigste manieren om het plafond oppervlak te regelen. De belangrijkste voordelen van dergelijke afwerkingen zijn lage materiaalkosten en installatiegemak, waarmee elk handvat.

Ontwerp achtergrond voor het plafond (foto)

3b-Black-slaapkamer-feature-wall 133705 24-30-1 29-24 325 1450568856bumazhnye-potolochnye-oboi 33-35 AW2 ceilingwallpaper ceiling1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 5