Behang op het plafond: 30 foto's in het interieur

Behang op het plafond: 30 foto’s in het interieur

12 October 2017Sieren het plafond op eenvoudige wijze mogelijk met behulp van de oorspronkelijke behangVersier het plafond eenvoudig mogelijk is door middel van het origineel oboevOboi - de goedkoopste en meest gebruikte materiaal voor het afwerken van de huisvesting en andere niet-residentiële gebouwen. Moderne technologieën maken het mogelijk om te voorzien in en selecteer de juiste behang op het plafond, rekening houdend met alle van de wensen. De overvloed van dergelijk materiaal drastisch veranderd het idee van het herstellen van een geheel. Het werd mogelijk om een ​​oppervlak met imitatie keramische tegels, gips, hout, steen, doek te creëren. Kies geschikte banen volledig glad, zeefdrukken, een ruwe structuur, dieptrekken, vloeibare, spiegelende en anderen.


Plafond behang in het interieur

Behang op het plafond - de laatste fase van de reparaties aan het oppervlak. Dit proces moet worden benadrukt. Quality resultaat is afhankelijk van de juiste en passende, de individuele kenmerken van het materiaal kamer. De combinatie van kleur behang plafond en interieur speelt een belangrijke rol.

Het ontwerpen van de kamer was harmonieus, moet zorgvuldig worden geselecteerd wallpapers, ze te combineren met andere itemsHet ontwerpen van de kamer was harmonieus, moet zorgvuldig worden geselecteerd wallpapers, ze te combineren met andere items

Bijvoorbeeld:

 • Om de slaapkamer of woonkamer is het raadzaam om rustig en zachte tinten gebruiken.
 • Kitchen - paars plafond, blauw of turquoise zal helpen dempen de eetlust. Een oranje, integendeel, hij ontwaakt.
 • Pink - zal romantiek en mysterie toe te voegen.
 • Beige of ivoor kunt plakken op elke ruimte. Bondig dergelijke kleuren toe te passen, met een vloeiende overgang naar de volgende kamer. Dergelijke verven creëren een sfeer van harmonie en lichtheid.
 • Met rode experiment zorg moeten worden genomen in grote hoeveelheden, wekt agressie.

Voor alle kamers is perfect wit, niet te ontkennen - het is een klassieker.


Plafond mag niet kiezen voor het behang van de zeefdruk. Visueel, zal dit plafond verpletteren en comprimeren van de ruimte.

Wat behang aan het plafond te kiezen - wat te zoeken

Behang op het plafond, als een soort van het versieren, niet hun populariteit te verliezen. Vraagt ​​u zich af wat voor soort behang aan het plafond te kiezen, moet je om te beginnen uit de kenmerken van de kamer.

namelijk:

 • Houd rekening met de verlichting in de ruimte.
 • De grootte van het gebied en de hoogte van de maxima.
 • Vochtigheid.
 • Interieur is voorzien en subtiliteiten.

Het kiezen van de kleur van de achtergrond voor het plafond, rekening houden met de verlichting en interieur eigenschappenHet kiezen van de kleur van de achtergrond voor het plafond, rekening houden met de verlichting en interieur eigenschappenGrote vraag op vliesbehang basis. Ze zijn gemakkelijk vast te stellen op het plafond en zijn onzichtbare verbergen "zonden." Vinylbehang on non-woven drager voor de eigenschappen identiek zijn aan de vorige. Glazen wand - perfect materiaal voor de realisatie van gedurfde ideeën van het ontwerp oppervlak. Glasvezel combineren uitstekende kwaliteit en prachtige design, dus worden niet beschouwd als een goedkoop materiaal. Vloeibare wallpaper - wordt gebruikt in absoluut elke ruimte op het plafond en de wanden. Ze bevatten natuurlijke grondstoffen - katoen of zijde. Een dergelijke naadloze materiaal is milieuvriendelijk en maakt het mogelijk het oppervlak "ademen".

Voor het schilderen van het plafond behang, kleurenschema's zorgvuldig de compositie te studeren. Kies een fabrikant met jarenlange ervaring in de markt.

Geschikte wallpapers voor de keuken: select plafond

Kiezen van het behang in de keuken, moet u eerst rekening houden met een aantal kenmerken van de gebouwen, te weten: veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Wallpaper - niet erg duurzaam, en vroeg of laat zullen ze nog steeds losraken in deze omstandigheden. Daarom zorgvuldig bestuderen van de eigenschappen van de verschillende grondslagen van behang voor een lange levensduur.

Geven de voorkeur aan het plafond behang met de volgende eigenschappen:

 • Vochtbestendigheid. of u regelmatig nat reinigen oppervlak.
 • Ademend vermogen. Dit is een heel belangrijk punt om condensatie opbouw te voorkomen.
 • Brandwerendheid.

Om het behang op de keuken plafond zag er indrukwekkend, moeten ze waterbestendig en ademendOm het behang op de keuken plafond zag er indrukwekkend, moeten ze waterbestendig en ademend

Deze eisen goede vinylbehang on non-woven drager, vloeibare behang speciaal gecoate glasvezel.

Indien het plafond behang zijn tekenen, kiest stof, bekleed met waterdichte verf. Dit oppervlak hoeft niet alleen te worden gereinigd van vet en stof.

Plafond op flizeline basis - wat is dat

Vliesbehang plafond is vrij eenvoudig en hoogwaardig materiaal. Als gevolg van de dikte, met hun hulp een goede verbergen gebreken en oneffenheden. Afwerking het plafond met een materiaal veel sneller dan andere soorten behang. Ze niet rekken en vervormen tijdens en na het drogen. Deze wallpapers kan worden gebruikt voor het schilderen.

Achtergrond op non-woven drager zal helpen om alle onregelmatigheden van het plafond en de oppervlakteruwheid te verbergenAchtergrond op non-woven drager zal helpen om alle onregelmatigheden van het plafond en de oppervlakteruwheid te verbergen


Non-woven wallpapers zijn van twee types:

 • Op een papieren basis. Dergelijke double-layer non-woven behang uit de basis en de buitenlaag van het vinyl specifieke texturen en kleuren.
 • Fleece volledig. Kenmerkend in hun sterkte en duurzaamheid.

Vliesbehang hygiënisch en veroorzaken geen allergieën.

Plafond behanglijm op papier gebeurt door uitspreiden van een hechtoppervlak in plaats van de baan.

Hoe wallpaper te kiezen voor een kamer met een laag plafond

Behangen appartement met lage plafonds zijn geen probleem. Modern design oplossingen en technologieën waarmee u visueel verbergt alle tekortkomingen van de kamer, om de ruimte volumineuzer en comfortabeler te maken.

Wat moet worden benadrukt:


 • Afwerking het plafond materiaal. Een goede oplossing glanzende behang, verlaagd plafond of een spiegel. Vanwege de reflecterende bekleding, hoogte van de ruimte visueel te vergroten. De illusie van een volledig compenseert de hoogte van de muren.
 • Het kleurenpalet. grijs, parel, licht - - blauw De winnende optie zal een plafondlamp koele tinten van wit zijn.
 • Interieur decoraties. In het geval van het lage plafond, visueel helpen om de ruimte van de kamer oppervlakken en voorwerpen in blauw en groene kleuren te verslaan.

Voor een kamer met een laag plafond is het beter om helder wallpaper kiezenVoor een kamer met een laag plafond is het beter om helder wallpaper kiezen

Voor plafondverlichting is het beter om spotlights te kiezen. Een plek verschillende schansen tinten langs de belangrijkste muur of op de omtrek.

De muren in ruimtes met lage plafonds, rationeel regelen meer levendige kleuren. Vaak een latwerk gebruiken met een smalle verticale strook.

3D wallpapers op het plafond: selecteer of

Muurschildering met een 3D effect op het plafond - uitstekende ontvangst visueel maken van de ruimte meer volumineuze en "leven". Vaak de voorkeur wallpapers met het beeld van de kosmos, bloemen, vogels, abstractie, hemel met sterren.

De meeste van deze wallpapers te lijmen:

 • In de slaapkamer;
 • woonkamer;
 • Kitchen.

Maak de kamer meer Maak de kamer meer "leven" kan ook makkelijk: gewoon op het plafond pokleit heldere wallpapers

Een belangrijke rol bij het doorgeven van drie-dimensionaal beeld tekening speelt kleuren. Te verzadigde en heldere kleuren verminderen van de ruimte, het donker - zorgt voor een sombere sfeer en saai - niet het gewenste resultaat niet rechtvaardigen.

In kamers met een klein gebied, kiest wallpapers met de nadruk op koude kleuren - het visueel verhoging van de hoogte van het plafond!

3D wallpapers - niet goedkoop, maar het effect is gerechtvaardigd.

Kiezen welke wallpaper naar de blauwe plafond passen

Gipsen of behang plakken gewone wit plafond - de vorige eeuw. Vandaag de dag wordt gedomineerd door de meer gedurfde kleuren. Blue in deze zin is geen uitzondering, onmiddellijk komt de associatie van zuivere wolkenloze hemel. En met de hulp van goed gekozen behang, interieur kamer wonderbaarlijke wijze omgezet, op een goede manier.

Opties voor blauw plafond:

 • Plain behang.
 • Behang met ingetogen patroon.
 • Muurschildering.
 • Vloeibare behang.

Blauw behang op het plafond sieren de kamer en maken het origineelBlauw behang op het plafond sieren de kamer en maken het origineel

Materiaal van behang moet overeenkomen met de eigenschappen van de ruimte. Zo is het redelijk om het papier wand lijmen in de badkamer met hoge luchtvochtigheid. Met de keuze van het kleurenpalet is belangrijk om niet te "overdrijven." geel, oranje, karmozijnrood, bordeaux, en allemaal hetzelfde klassieke witte: geschikt om rustig tinten zijn.

Bij het kiezen van behang voor blauw plafond, ook rekening houden met de kleur van het meubilair, en zijn vorm.

Glanzende achtergrond voor het plafond, hun voordelen

Glanzende achtergrond voor het plafond gebruikt in kleine ruimtes of in ruimtes met een groot gebied. Hun reflecterend oppervlak maakt de ruimte meer volumineuze en diep. Visueel denken aan glossy spanplafond. Dit soort behang is absoluut geschikt voor alle kamers. Ze zijn heel vochtbestendig en bestand tegen UV-stralen. In de meeste gevallen wordt glossy behang gebruikt in de fragmenten. Een dergelijk materiaal is vervaardigd onder hoge temperaturen.

Glossy behang zijn:

 • Monophonic. Maak deze schilderijen in een verscheidenheid van kleuren.
 • Uit de figuur. De meest populaire zijn het thema van wolken, hoge bomen, en natuurlijk - de sterrenhemel.

Glossy wallpaper perfect passen in het interieur als een kleine kamer, en een ruime kamerGlossy wallpaper perfect passen in het interieur als een kleine kamer, en een ruime kamer

Het enige nadeel van dit materiaal is dat de oppervlakteonregelmatigheden, stof of andere verontreinigingen onmiddellijk zichtbaar. Dat is de reden waarom de glossy behang vaak wordt gebruikt voor het plafond, hoewel er uitzonderingen op de regel zijn.

Plafond opbouw voor glossy behang moet volkomen vlak zijn. Hide niets zal onder een dergelijk materiaal, maar integendeel, zelfs de kleinste barsten of naden, behang per se te onderstrepen!

Is het mogelijk om het behang op het plafond gloeiende lijmen

Gloeiende behang op het plafond - het origineel en modern design innovatie. Deze wallpapers veilig passen in een kind, slaapkamer of woonkamer.

Gloeiende gevechten zijn 3 types:

 • Zilver. De samenstelling van deze wallpapers toegevoegd zilverdraad, zij de rol van verlichting geleiders, die op afstand kunnen worden bestuurd spelen. Deze behang en kijk erg duur, prachtig.
 • Fluorescent. Een onderscheidend kenmerk van deze lichtgevend behang in de tekening. Een dergelijk driedimensionaal beeld formaat maakt realistische en levend.
 • Phosphor. De beste optie voor de ruimte van een kind, dank zij, in zekere zin, het patroon van onzorgvuldigheid. Hij op het doek aangebracht door het mengen van de fosfor met acrylverf.

Bij het kiezen van een lichtgevend behang moet bijzondere aandacht besteden aan de kwaliteit ervanBij het kiezen van een lichtgevend behang moet bijzondere aandacht besteden aan de kwaliteit ervan

Gloeiende behang in daglicht, niet in het bijzonder opvallen. Maar in het donker - gehoorzaam romantische twinkeling licht. Deze spectaculaire behang eruit zal zien in een ruime kamer met hoge plafonds.

Dit soort behang is niet goedkoop, dus bewust voor kiezen een geweldige compositie mooi ogende.

Hoe kan ik het plafond behang (video) te versieren

Versier het plafond behang is heel simpel en goedkoop. Het oppakken van een volledig nieuw behang of stroom opnieuw geschilderd een andere kleur - u kunt drastisch veranderen het ontwerp ruimte. In de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt behang het passeren van de muur aan het plafond. De combinatie van kleuren in het interieur van invloed op stemming. Een echte zegen is het plafond behang, bestand tegen vocht en UV-straling.

Fancy achtergrond voor het plafond (foto)

8b151b0a3d9d92a9ee01c10a6cc7cb49 47foto 55a42bcd0c64e38ca39d9ed718489f6e 222 1305-1280 2016 335.102-Svetik 79988111large71foto 1450568856bumazhnye-potolochnye-oboi 1450623039okleennyy-oboyami-potolok

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 17

map