behang Kinderen's voor de muren van de jongens: 6 kleuren

behang Kinderen’s voor de muren van de jongens: 6 kleuren

12 October 2017Behang in de kinderkamer de jongen moet voldoen aan zijn enthousiasme, dat was leuk kind isBehang in de kinderkamer de jongen moet voldoen aan zijn enthousiasme, dat mooie baby Income was is het niet allemaal kunt u een kamer voor elk gezinslid te selecteren. Typisch, een kind kamer ontwerp omvat het creëren van een comfortabele omgeving voor ieder kind. En het is erg moeilijk wanneer kinderen van verschillend geslacht. Maar als het niet een aparte slaapkamer voor een kind niet toe te wijzen, is het noodzakelijk om deze kamer zo comfortabel en mooi, in overeenstemming met de wensen en belangen van de leeftijd van het kind te regelen.


Behang in de kinderkamer voor een jongen, moet worden wat de

Achtergrond spelen is bijna de belangrijkste rol bij het maken van het ontwerp van de kamer, want het is van hen zal afhangen van de stemming die door de bewoners van de kamer en haar bezoekers.

Basis eisen:

 • Wallpaper voor de ruimte van een kind moet worden gemaakt van milieuvriendelijk materiaal;
 • De criteria zijn het meest geschikt papier behang, die niet alleen "ademen", maar ook "delight" zijn waarde;
 • Uitvoerbaarheid is ook een vloeibare muur, hoewel ze niet zo goedkoop papier kosten, maar ze kunnen gemakkelijk worden overgeschilderd in elke kleur;
 • Ook zal een goede optie afwasbaar papier, die gemakkelijk schoon te maken uit het kind displays creativiteit uit te voeren;
 • Oneigenlijk gebruik is vinyl behang voor de kamer van de jongen, omdat ze heel gemakkelijk beschadigd.

Als een kind is geïnteresseerd in schepen, dan is de beste keuze voor hem om een ​​nautisch thema wallpaper gewordenAls een kind is geïnteresseerd in schepen, dan is de beste keuze voor hem om een ​​nautisch thema wallpaper geworden

Tot op heden, de grote hoeveelheid van texturen, patronen en kleuren van de achtergronden, de eerste kun je gewoon verdwalen in dit enorme bedrag.


Kinderkamer jongens met auto's en niet alleen

Uw beste optie voor kinderfeestjes jongen ruimte behang zijn bepaalde kleuren.

namelijk:

 • geel;
 • bruin;
 • blauw;
 • blauw;
 • purple;
 • Green.

Blauw is de belichaming van maritieme stijl, het gebruik van beige en groene kleuren dragen ook het interieur van de jungle. Ouders zorgvuldig te voorkomen donkere tinten, uitsluitend voor de zwarte kleur die inherent niet waar, want het is de zwarte kleur is de kleur van rust en positief effect hebben op de nachtrust.Bij de kinderen, de meest populaire zijn het behang met auto's, waar kinderen worden gezien in cartoonsBij de kinderen, de meest populaire zijn het behang met auto's, waar kinderen worden gezien in cartoons

Daarom moet het gebruik van zwarte kleur redelijk, passend en niet deprimerend.

Het is ook de moeite waard zorgvuldig toegeschreven aan de keuze van behang design. Meestal gebruikt in het ontwerp van de dieren, vogels, tekens van cartoons en sprookjes. Vaak ouders willen naar de kamer met iets heldere, kleurrijke regelen, soms zonder te vragen, en dat wil eigenlijk om uiteindelijk hun kind te krijgen. Elk kind heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren, een zoals het beeld van de blauwe hemel, en de andere behoeften van dieren beelden.

Onafhankelijk van persoonlijke voorkeuren en wensen van het kind en zijn ouders, is het belangrijk om te onthouden en te weten dat te helder is stof zal zeer vermoeiend en vervelend kind. Cijfers moeten worden geïsoleerd en ontworpen in een plot.

Als uw kind uit de kindertijd droomt ervan om een ​​astronaut, geef hem met positieve emoties, kunt u het behang te gebruiken met het beeld van de kosmosAls uw kind uit de kindertijd droomt ervan om een ​​astronaut, geef hem met positieve emoties, kunt u het behang te gebruiken met het beeld van de kosmos

De jongens van voorschoolse leeftijd liever zien dat in uw kamer zo veel machines mogelijk, zodat hun persoonlijke voorkeur komt meestal neer op een keuze van de wallpapers met auto's. Het kan één grote machine, siert een muur, een klein, zijn versierd met alle behang. Auto's kunnen verschillende modellen, maten. Ze kunnen worden gelijmd op de top van het behang en zijn een volumetrische 3D-beelden, die het kind met plezier mezelf vastgelijmd aan het behang.

Wallpaper voor jongens 7 jaar

Jongen 7 jaar oud is al voldoende ontwikkeld persoon die zijn mening en standpunt heeft over dit of dat feit. Bij het kiezen van een wallpaper jongen van die leeftijd, het meest waarschijnlijk is, zullen hun persoonlijke belangen of hobby's verkiezen.

Toen de jongens de leeftijd van 7-8 jaar te bereiken, ze niet meer zoals het behang strenger zijn dan auto's van de verschillende kinderenToen de jongens de leeftijd van 7-8 jaar te bereiken, ze niet meer zoals het behang strenger zijn dan auto's van de verschillende kinderen

Vaak op deze leeftijd ouders zijn gericht op het leren factor en de voorkeur geven om te gebruiken voor het ontwerpen van behang van kinderen met letters, cijfers.

Het zal ook goed uitzien behang met planten en dieren. Maar het is goed te beseffen dat complexe tekeningen voor zijn leeftijd, zal de jongen af ​​te leiden, en zal hem niet toe om zich te concentreren op het leerproces, omdat het in de 7 jaar zal het kind leren kennen op school.


Hulp bij het kalmeren en focus kan strepen die helpen kalmeren de baby na de mobiele games behang. Als de jongen is zeer actief, werklustig en het is moeilijk om bij te houden, dan is de keuze van behang moet worden benaderd heel praktisch, de voorkeur te geven die soorten wandbekleding, die vervolgens zal bezwijken voor herstel. Bijvoorbeeld, vloeibare of afwasbaar papier op een gunstig moment voor de kamer een paar jongens vallen.

Behang in de kinderkamer voor jongens 10 jaar

Toen de jongen de leeftijd van tien bereikt, dan moet u om mee te nemen naar de winkel bij het selecteren van zijn behang. Dit is de kleine man, die alleen een keuze kan maken ten gunste van één of een andere kleur. Achtergrond instellen om de jongen om het belang ervan te voelen, volwassenheid. Hij zal zich realiseren dat hij werkelijk van de kamer en het gehele ontwerp is gemaakt onder het.

Een uitstekende keuze zou het behang in de vorm van een wereldkaart waarop het kind in staat zijn om de locatie van de landen en steden te leren zal zijnEen uitstekende keuze zou het behang in de vorm van een wereldkaart waarop het kind in staat zijn om de locatie van de landen en steden te leren zal zijn

Ouders moeten naar de mening van het kind te luisteren en proberen een compromis te vinden bij het kiezen van een coating. Dat wil zeggen, moet het behang te zijn als een kind, maar de aanpak van de eisen en maatregelen van veiligheid en comfort te voldoen.

Wallpapers voor een jongen van 12 jaar oude foto's

Op de leeftijd van 12, de jongen komt in de puberteit en speelgoedauto's ingerichte kamer voor de kinderen zal niet alleen tijd, maar ook om een ​​aantal interne onbalans en ongemak te creëren. Op deze leeftijd, veranderende smaak van de jongen, nieuwe hobby's, het is een andere begint de wereld waar te nemen en de wereld van zijn kamer is geen uitzondering.


Achtergronden met globe in de gele kleurstelling is zeer geschikt voor de jongens die graag reizenAchtergronden met globe in de gele kleurstelling is zeer geschikt voor de jongens die graag reizen

Voor een man van 12 jaar moet oude kamer aan zijn persoonlijke wensen. Immers, op deze leeftijd heeft hij al hobby's en voorkeuren in termen van kleuren van de kamer, meubilair, de decoratie. Dat is de reden waarom het belangrijk is om een ​​slaapkamer te maken met een kind om enige keuze te oefenen.

Wallpaper voor tienerjongens

Moderne kamer tiener minimality verschillende decoratie. Het is belangrijk om hem de kans om zijn eigen bijdrage aan de inrichting te maken te geven. Bijvoorbeeld, een tiener voorkeur de wanden versieren met posters, affiches, foto's en andere decoratieve elementen. Het zal zeer goed worden ingesteld specifieke grenzen of frames, zodat het behang niet te verwennen en te veranderen een poster naar de andere zonder problemen.

Bij het maken van een tiener ruimte is belangrijk om alle details te overwegen, hebben betrekking op de muren, het plafond en de vloer, verlichting, meubilair en de technische component.

De kamer is een tiener moet comfortabel en handig. Alles moet worden bij de hand en bij te dragen aan zowel het leren en recreatie, en creatieve uitvoering.

Volumetrische 3D behang met een auto zal veel positieve emoties weinig automobilist, die zal willen laten zien geven, is een creatie van je vriendenVolumetrische 3D behang met een auto zal veel positieve emoties weinig automobilist, die zal willen laten zien geven, is een creatie van je vrienden

Bij het maken van de kamer van een kind, ouders moeten niet vergeten dat deze kamer niet voor hen en voor hun kinderen. Het moet noodzakelijkerwijs de leeftijd van het kind te zijn en hield hem in de eerste plaats, in plaats van de ouder. Het kind moet comfortabel in de kamer, comfortabel, rustig voelen. Hij zou zichzelf voel de meester van de kamer, waar alleen de dingen die moeten worden uitgebreid, zodat het bij de hand. Dat wil zeggen, als het kind is een kleuter, de planken met betaalbare speelgoed en spelletjes moeten worden op zijn hoogtepunt. Planken mag niet hangen op een 1,5 meter hoogte, een groei van de vader of moeder, en de groei van een kind. Al het meubilair moet het kind past.

De naleving van de smaak van het kind en de ontwerpeisen zal de perfecte ruimte voor jongens van alle leeftijden te maken.

Selectie wallpaper voor de ruimte baby boy's (video)

Het is belangrijk om niet te vergeten dat de jongen groeit, en de kamer moet veranderen mee. De kamer was, maakte voor een jongen van 7 jaar oud, niet precies passen een tiener van 16 jaar, en integendeel, heeft de kamer van een tiener niet past bij het kind kleuter.

Achtergrond voor de jongen in het interieur van de kamer van een kind (foto's)

  vyr1617Auta-2 8-469TerminalInterieuri 31 79aadb812fc2d99c 515ae42a70b3b 1711-1030x624 1920x1080resizeinterior8683401342003051 678768979879 big936322rb DetcskayaMalchiksport

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 62

map