Behang in het interieur: de mode trends en design opties

Behang in het interieur: de mode trends en design opties

12 October 2017Wallpapers zijn onderdeel geworden van ons leven, maar ze waren niet een paar decennia geleden is zo populairWallpapers zijn onderdeel geworden van ons leven, maar een paar decennia geleden, waren ze niet zo populyarnySkoree alle, niet iedereen weet dat was een tijd dat het behang in het interieur wordt beschouwd als slechte vorm. De voorkeur werd gegeven aan kalk, terwijl de volgende redenen aangevoerd: - deze redding leeglopers, niet te willen vaak whitewash gemakkelijk vernieuwd, dus om de versheid van de wanden van de kelder te behouden en om het uiterlijk van de muren te doen herleven, indien gewenst, kan een whitewash om wat kleur toe te voegen, maar het behang te zijn bezighouden met cosmetische reparatie van het appartement.


Opgemerkt wordt dat het behang in die tijd (en het is - de jaren vijftig - zestig van de vorige eeuw) waren zeer primitieve, zoals een tekening, en de textuur basen, ze snel verzadigd met vuil uit de lucht, geel worden bij blootstelling aan licht, een afwijking van de blaaswand en gekraakte onder invloed van gedroogde lijm. Zo vaak, een frisse witte muren superieur aan alle behang beroep die tijd.

In het midden van de twintigste eeuw, de keuze van het behang is niet een grote verscheidenheidIn het midden van de twintigste eeuw, de keuze van het behang is niet een grote verscheidenheid

Maar de tijden veranderen, en met hen verandert onze smaak en voorkeuren, en het veranderen van het behang, en dient te worden opgemerkt, voor het beter. Nu verbeelding van ontwerpers om het punt aan te scherpen, en de verkoop vertegenwoordigde een breed scala die deel uitmaken van de keuze is zeer moeilijk geworden, moeten veel tijd en moeite te besteden.

Welke rol het behang in de woonkamer interieur

Nou, jij en besloten om het appartement te repareren. Belangrijke taak op het moment dat het wordt selectie van behang. In het interieur van de woonkamer, net als in andere zaken, en de andere kamers, ze spelen een grote rol. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de manier waarop de kamer bevindt zich ten opzichte van de kardinaal.


Als het venster ligt op het zuiden, het ook "vrolijk" behang zal de aanblik moe, als het noorden, zal de rustige kleuren de woonkamer een beetje somber te maken, t. e. rekening te houden met de nodige tijd.

Voorkeur te geven aan een bepaald materiaal, behang, moeten we eerst beginnen met uw financiële mogelijkheden. Voor een budget optie omvat wallpaper behang met papieren achterkant.

Met wallpaper kunt u ideeën over woonkamer decoratie implementerenMet wallpaper kunt u ideeën over woonkamer decoratie implementeren

De voordelen van

 1. Qua uiterlijk zijn ze erg aantrekkelijk;
 2. Relatief goedkope;
 3. Het werk aan het lijmen is niet erg moeilijk, zo niet nodig docking ingewikkeld patroon.

Hun belangrijkste nadeel wordt beschouwd als relatief korte leven, maar het kan een voordeel zijn op de duurdere, als dezelfde, vroeg of laat gaan vervelen, en je eens zult zijn, veranderen de vervaagde achtergrond vanuit een psychologisch oogpunt is veel handiger dan de saaie, maar stevig.Duurder, maar op hetzelfde moment, meer duurzaam en comfortabel wanneer lijmen, zijn vliesbehang, waaronder bezetten een waardige plaats wallpaper Russische fabrikant Loymina.

Vermeldenswaard is ook fabrikanten zoals AS Sreation (Duitsland, gemiddelde prijzen) Blumarine (Italië, behang vrij duur) en Demoksi (Italië, behang extreem duur).

Er is een manier om het interieur kamer updaten zonder lijmen behang, deze functie bieden speciale wallpaper "voor het schilderen". De meest milieuvriendelijke zijn textiel, glasvezel en vloeistof. Deze wallpapers zijn erg mooi, ze zijn in staat om een ​​levende onweerstaanbaar. Geven het interieur stevigheid van het leven speciale hulp linkrusta behang, superieur in schoonheid en elegantie, bijna alle, zo niet alle van het behang. Ze zijn onmisbaar voor het spelen van de klassieke luxe interieurs.

Op dit moment kunt u kiezen wallpapers voor elke smaak en rijkdomOp dit moment kunt u kiezen wallpapers voor elke smaak en rijkdom

kleurkeuze

Wallpapers voor kleine zalen is het beter om lichte kleuren te gebruiken, helder, zijn ze visueel het volume van de kamer.

De volgende kleuren het beste werken:

 • lichtgroen;
 • pistache;
 • terracotta;
 • Koffie met melk;
 • Light olijfolie;
 • Zilver.

Tekeningen op het behang van deze mag niet worden "streng"Best monogrammen of stippen, is het van belang dat het cijfer was klein, een belangrijke figuur benadrukken kleine omvang van de kamer. Om het effect van de ruimte te verbeteren en maken de kamer levendigheid gebruik wallpapers met een panoramisch uitzicht op een muur.

Bij de keuze van de kleur van het behang is het belangrijk om de compatibiliteit van de kleuren te overwegenBij de keuze van de kleur van het behang is het belangrijk om de compatibiliteit van de kleuren te overwegen


een combinatie van ideeën

Een andere voorgesteld om een ​​combinatie van behang gebruiken - het is een modieuze en gemeenschappelijke trend. Layout interessante combinaties van verschillende behang vereist dat de kunstenaar beroemde smaak en vaardigheid, maar je kunt kant en klare combinaties, de zogenaamde behang partners, die worden aangeboden op de markt te gebruiken.

Zo kleurrijk Furnish gebruik:

 1. Tiger en Luipaard behang, reproduceren corresponderend dierenhuid en tot op zekere hoogte, karakteriseren verhuurder verslaving;
 2. Tapestry Tapestry of behang - decoratieve behang imiteren wandtapijten.
 3. Krant - behang dat fragmenten van kranten geplakt op een muur, enz nabootsen

Ook nogal in de mode keuze van lijmen fragmentarisch gebruik van het materiaal met een kleurrijke print op de monotone achtergrond van de belangrijkste behang.

Met behulp van de methode van het combineren van het behang, kunt u specifieke locaties selecteren in een grote kamer of studio appartement, bestemmingsplan ruimteMet behulp van de methode van het combineren van het behang, kunt u specifieke locaties selecteren in een grote kamer of studio appartement, bestemmingsplan ruimte


Behang in het interieur van een slaapkamer

De plaats waar het is handig en rustig slapen, moeten bijdragen aan dat het niet vervelend kleuren, gedempt licht en een goede geluidsisolatie. Het is handig om na te denken over de volgende stappen om de toestemming van veel alledaagse te zoeken, en niet alleen de dagelijkse problemen. Bij het interieur slaapkamer wordt bijna altijd gebruikt behang.

Met behulp van decoratieve objecten moet worden geminimaliseerd, indien ze niet volledig te elimineren.

Wallpapers kunnen alle design problemen op te lossen in het interieur van een slaapkamer. Ze moeten autonoom worden gecombineerd met de situatie in de kamer (meubilair, gordijnen, verlichting en andere apparaten.). Bij het gebruik van behang met patronen, moet gordijnen self-gekleurd en vice versa. Voorkeur rustige tinten creëren een sfeer van rust, waardoor de meerderheid van de mensen. Als u nog wilt leveren aan het ontwerp van de slaapkamer een aantal "smaak" - een mooie stand, of iets dergelijks op het behang, dan plaatst u het wenselijk op de muur achter het hoofdeinde is. Maar hoeveel mensen, zoveel meningen, in dit geval - de smaken. Er zijn fans van het andere invloed op het ontwerp slaapkamers Binnenlandse boven voorgesteld.

Met het oog op een knusse slaapkamer worden, is het belangrijk om de juiste motieven, kleuren en afmetingen van het behang te kiezenMet het oog op een knusse slaapkamer worden, is het belangrijk om de juiste motieven, kleuren en afmetingen van het behang te kiezen

Behang met cirkels in de binnenruimte

Voor een ontwerp bedrijf geometrische vormen, in het bijzonder cirkels, vond plaats op het hoogtepunt van de mode. Deze omvatten niet alleen de cijfers over het behang, maar ook op de gordijnen en decoratieve ornamenten. Hoeft alleen maar om een ​​verschil in het ontwerp van gebouwen van verschillende functionele oriëntatie te maken.

Als het leven, is het niet nodig om te besparen op materialen, naar aanleiding van het spreekwoord over "goedkope vis", Kies de beste.

Goed gebruik donkere achtergrond met lichte cirkels, waarvan de ligging correspondeert met een bepaald ritme, en ze zijn gelijmd aan een van de wanden.

Er zijn veel mogelijkheden voor gebruik binnenshuis behang met cirkels, allemaal met vaardige ontwerp zal een win-winEr zijn veel mogelijkheden voor gebruik binnenshuis behang met cirkels, allemaal met vaardige ontwerp zal een win-win

Modieus en win-win-situatie is een combinatie van donkerbruin tot kastanjebruin. Stippen op het behang - een klassieker van het genre, maar het is noodzakelijk om zich te houden aan bepaalde regels in de selectie van de kleuren in grote ruimtes om heldere stippen op een donkere achtergrond, en vice versa klein zijn. U kunt ook foto's van steden te gebruiken, ziet er goed uit en Amsterdam en Parijs.

Binnenlandse ruimte met fotobehang

Het gezegde dat alles nieuw is - is goed vergeten oud, het is de beste geschikt is voor uw zaak. Op een gegeven moment was het zo niet willekeurig, is het voldoende actieve interesse in het milieu van de mode-segment van de bevolking, foto wallpapers. Mogelijkheden die door het afdrukken in de productie van foto wallpapers, tegenwoordig overtreffen de noodzaak voor hen, zodat je met een exclusieve patroon, of een verhaal wallpapers, allemaal bepaald door het materiaal mogelijkheden van de klant kan bestellen. De voordelen van dit soort veelzijdigheid van het gebruik ervan omvatten behang, ze zijn goed, zowel thuis als voor het kantoor, ze zijn relevant en entertainment faciliteiten, en als wanddecoratie.

Muurschildering, die de ruimte van de kamer te verhogen (video)

Zoals u kunt zien, de mogelijkheden zijn om te geven aan de beschutting van comfort en individualiteit - een groot aantal, is het alleen belangrijk om pariteit tussen gewelddadige fantasieën vinden en verlangens aan de ene kant en een gevoel van stijl en financiële draagkracht, aan de andere kant.

Behang in het interieur (foto)

1-1200x720 11447 3e6c0b13a537a7d5e895dcc43b451024 3sochetanieoboevvinterere 4ea8820484799 7fc338ee 6-28 78a75aee0fd015c88b89cd9369620830 4839 860original

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 27 =

map