Behang in de stijl van de Provence: 6 ontwerp ideeën voor het interieur

Behang in de stijl van de Provence: 6 ontwerp ideeën voor het interieur

12 October 2017In de stijl van de Provence voorkeur wallpaper te wijten aan het feit dat het materiaal is eco-vriendelijk, er is een grote verscheidenheid van figuren, patronen, kleuren, texturenIn de stijl van de Provence voorkeur wallpaper te wijten aan het feit dat het materiaal is eco-vriendelijk, er is een grote verscheidenheid van figuren, patronen, kleuren, fakturOtdelke muren in de stijl van de Provence veel aandacht besteed. Natuurlijk, in de traditie van de Provence in de leeftijd muur bedekt met gips of geschilderd, maar vandaag ontwerpers nog steeds de voorkeur behang. Het is beter om niet te papier en stof behang te kiezen met kleine lettertjes in de vorm van bloemen. Als u wilt dat iets speciaals of ongewone, is het mogelijk om een ​​trim behang uit oude gips of metselwerk uit te voeren. Deze stof kan met succes worden gecombineerd met elementen van decoratie, gordijnen, meubels en accessoires.


Veel mensen vandaag de dag proberen om een ​​van de kamers van het huis in de stijl van de Provence uit te rusten. En ondanks het feit dat de naam, stijl trends komt diep uit Frankrijk, is ideaal voor liefhebbers van romantiek, tederheid, evenals de liefhebbers van de stedelijke verfraaiing, bewoners droomt elke dag om wakker te worden vol kracht en energie.

Wallpapers Provence Bedroom

Heel vaak is het behang in de stijl van de Provence geplaatst in de slaapkamer. En er is niets vreemd, want de stijl uitstraalt tederheid, romantiek, rust.

De speciale kenmerken van de stijl van de Provence, kunt u het volgende omvatten:

 1. Aanwezigheid in het interieur beddengoed tonen;
 2. De aanwezigheid in het ontwerp van de kamer bloemmotieven patronen;
 3. De aanwezigheid van de textiel-decoratie, porselein elementen;
 4. De aanwezigheid van lichtschermen (lichtgordijnen gebloemde);
 5. De aanwezigheid van grote ramen, goede verlichting is belangrijk;
 6. Het overwicht van alle natuurlijke materiaal voornamelijk hout, steen.

En wat ze niet rust en ontspanning die nodig zijn voor een aangenaam verblijf gezond en vol van de slaap?


het is zeer belangrijk voor de stijl van de Provence, alle elementen van de ruimte met elkaar gecombineerdhet is zeer belangrijk voor de stijl van de Provence, alle elementen van de ruimte met elkaar gecombineerd

Als de familie heeft besloten de slaapkamer in de stijl van de Provence uit te rusten, de deskundigen adviseren om zich te houden aan een aantal van de aanbevelingen:

 1. Wanneer het toestel vloer te verkiezen helderder laminaat deken of tapijt tonen.
 2. Zo dicht mogelijk bij de stijl richtingen Provence helpen heldere behang met een kleine bloemenprint.
 3. De ideale plafond moet bestaan ​​uit ongeverfd witte houten panelen. Voor meer overtuigend, kunt u op de balken aan het plafond van hout te zetten.
 4. Het is belangrijk om te gebruiken in het interieur veel oude houten elementen, kunstmatig verouderd of antiek.
 5. De ramen moeten open te zijn, is het het beste om een ​​dunne gordijn te gebruiken, is het noodzakelijk om te weigeren door zware somber gordijnen.

Met de juiste ontwerp van een slaapkamer zal een aangename rust te hebben. Het is belangrijk dat de ruimte niet te overbelasten, moet er niets overbodig zijn.stijlattributen: behang op de muur van de Provence

De beslissing om de achtergrond in de slaapkamer of in de Provence landelijke stijl te maken, in ieder geval beperkt tot de afwerking materiaal. We kunnen niet vergeten over de essentieel kenmerk van elke slaapkamer - het bed. Sleeper bank in de stijl van de Provence heeft om ofwel metaal of geheel van hout zijn. Beddengoed is ook noodzakelijk om zorgvuldig te kiezen. Moeten kiezen zachte kleuren met ruches en borduurwerk. Ontwerpers worden geadviseerd om nachtkastjes installeren, die zal pronken niet alleen een nachtlampje, maar ook allerlei snuisterijen.

Visitekaartje Provence stijl is antieke houten meubelsVisitekaartje Provence stijl is antieke houten meubels

Nou, als het meubilair zal zijn:

 • krassen;
 • gechipt;
 • craquelure;
 • Wormgaten, bekleed met was en polijsten.

Als we een echte Provençaalse meubilair is moeilijk, is het mogelijk om een ​​conventionele headset te regelen. Dan moet op zijn beurt allerlei details in textiel, accessoires en decoratieve elementen te zetten.

Stijlvol interieur: wallpapers en het land van de Provence

Behang in de stijl van het land richting, volgens deskundigen in het veld zijn een nauwe verwant van de stof in de stijl van de Provence.

Landelijke stijl is niet zo populair in de opstelling van woonruimtes, is het meestal gekozen voor de keuken.

De wortels van de stijl in Engeland. De letterlijke vertaling betekent een land - het dorp. Het is ook de basis voor het ontwerp van de kamer in deze stijl richting. Echter, om te denken dat het behang in de stijl van het land voorbij enige Britse smaak verkeerd, zijn ze goed te combineren mooie landelijke landschappen en mysterieuze buitenwijk.

Voor interieurs in landelijke stijl wordt gekenmerkt door zachte pastelkleuren, zachte tinten rondVoor interieurs in landelijke stijl wordt gekenmerkt door zachte pastelkleuren, zachte tinten rond


Behangen landelijke stijl kan zijn, niet alleen in de keuken, afwerking toegestaan:

 • 's Original kinderen;
 • Interessante woonkamer;
 • Het kan worden gelijmd in de gang.

Het is heel belangrijk in het ontwerp van de ruimte gebruik van bloemen en groenten elementen.

Het kiezen van gordijnen voor behang Provence

Reparaties in het appartement - het is belangrijk, maar de selectie van gordijnen naar de finish wandbekleding moeten ook met bijzondere aandacht worden uitgevoerd. Gordijnen niet alleen sieren het raam, maar ook voor sanitair cellen, batterijen, buizen verbergen.

Bovendien moet de gordijnen worden gecombineerd met:


 • behang;
 • vloeren;
 • Plafondbekleding;
 • Ingericht.

Bij het kiezen van gordijnen, gordijnen, gordijnen is het belangrijk om de algemene stijl appartement of een eenpersoonskamer te overwegen. Bijvoorbeeld, als de algemene stijl - minimalisme, de gordijnen zou niet kiezen voor een kleine bloemenprint. Harmony moet worden gehandhaafd. Deze gordijnen zijn ideaal voor de stijl van de Provence.

Ontwerpers bij het kiezen van gordijnen worden geleid door een eenvoudige regel, als de heldere behang, de gordijnen moet meer rustige tinten en vice versa.

Voor de stijl van de Provence wordt gekenmerkt door het gebruik van longweefsel, elke volumineuze en zware gordijnen sombere gordijnenVoor de stijl van de Provence wordt gekenmerkt door het gebruik van longweefsel, elke volumineuze en zware gordijnen sombere gordijnen

De stijl wordt gekenmerkt door tederheid, lichtheid, transparantie. Als het moeilijk is om een ​​keuze te maken, kunt u gebruik maken van de universele optie - koop een vlakte gordijnen. Het is ook belangrijk niet te verwarren met de textuur van weefsel, Provençaalse stijl te zijn, zoals gezegd kun je niet een enorme, zware stoffen te nemen. Gordijnen moet worden gemaakt van natuurlijke materialen en aan het licht gewichtloosheid te zenden. De stof waaruit gordijnen gemaakt, moet aangenaam om aan te raken en mag niet door middel van stroomstoten, om het stof te trekken.

Selecteer een achtergrond in de stijl van de country muziek en Provence - dit is een uitstekende optie, maar het is belangrijk dat alle andere items in de kamer zijn ingericht in dezelfde stijl richting.

Behang in de stijl van de Provence in het interieur (video)

Na deze eenvoudige regels van keuze, kunt u afzonderlijke interieur hoewel niet een professionele, maar uniek te maken.

Mooi behang in de stijl van de Provence (foto)

2 3df014e3864368fc6f4430ef4870b37c142b869f-1 3df014e3864368fc6f4430ef4870b37c142b869f 9d26afdba79f971b46b028b703f8ceab 272-1024x778 291 4621 12701 90462 1405062679kuhni-Provans-5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 17 =

map