Behang in de keuken: 4 foto's en ontwerpideeën

Behang in de keuken: 4 foto’s en ontwerpideeën

12 October 2017Wallpaper voor de keuken moet correct worden gekozen om de stijl van keukenmeubelenWallpaper voor de keuken moet correct worden gekozen om de stijl van de keuken behang mebeliVybor nu enorm aan de ene kant - het is goed, zelfs de meest veeleisende klant kan hetzelfde vinden zijn versie. Aan de andere kant, is het niet te verdwalen in deze overvloed? Maar een andere truc - je mis kan gaan met de stijl te gaan. Bijvoorbeeld, niet in slaagt om een ​​moderne keuken, in de buurt van de high-tech stijl, en prachtige heldere behang in theepotten / cups te combineren. De laatste heeft een aantal van de Provence en het land.


Wallpapers voor de keuken: ontwerp in Provençaalse stijl

Wat is Farm stijl in het interieur, die nu nodig zijn om minder uit te leggen. De laatste paar jaar, inspireert hij meer eigenaren om het huis te repareren, met behulp van deze motieven en esthetische principes.

Als u ook wilt een gezellig, warm, een beetje naïef de keuken, dan heb je deze stijl. Houten meubilair, misschien, gesneden en dergelijke decoratieve inserts. Verplichte aanwezigheid van zoete textiel planten, mooie gerechten ... en de achtergrond aan te passen.

Keuken in de stijl van de Provence is noodzakelijk om lichte kleuren wallpaper kiezenKeuken in de stijl van de Provence is noodzakelijk om lichte kleuren wallpaper kiezen

behang geschikt voor olijf stijl:


  • De kleine bloem - het is de meest voorspelbare optie, maar het werkt altijd;
  • In de cel - net niet in een erg groot is, is het raadzaam ook kleine lettertjes natuurlijke kleuren te gebruiken;
  • De theepotten / kopjes / schoteltjes en andere image "tafelgerei";
  • Dierlijke natuur, kan het beeld een beetje naïef, maar altijd warm en charmant.

Kleuren Wallpaper - natuurlijk, natuurlijk. Delicate citroen, blauw klokje, lavendel gebied, lila, roze, groene lente bomen, etc.

Wallpapers voor een kleine keuken: ontwerp, landelijke stijl

Kleine keuken zelf is niet geassocieerd met een landelijke stijl. Maar als je wilt een of andere manier sloeg de kleine yardage, fleuren dit feit in de richting van "small but sweet", beter land dan je je kunt voorstellen.

Land - een rustieke eenvoud, natuurlijkheid, waarin veel soul, warmte, aanvaarding van het natuurlijke leven. En wat gebeurt er als je een omgeving recreëren hangt af van verschillende factoren, waarvan er één - het plakken muren.

Kleine keuken met een landelijke stijl kunt de kleur van het behang te verslaanKleine keuken met een landelijke stijl kunt de kleur van het behang te verslaanBehang in de stijl van het land:

  • Het is gedempt genoeg rustige tinten;
  • Dit overwicht van de natuurlijke kleuren en tinten - bruin, groen, terracotta, zand, blauw, lichtgeel, enz.
  • Dit behang met een patroon imiteren van natuurlijke materialen - steen en hout, bijvoorbeeld.

Nou, in de toon van het behang wenselijk om te selecteren en meubilair is, is het meestal houten meubilair, misschien, houten balken aan het plafond (indien de ruimte het toelaat). Vloer is gelegd met decoratieve stenen en tegels kan worden, en soms maken de ruwe houten vloerdelen.

Het land-stijl wordt ook veel gebruikt middelgrote cel, plantenmotieven, behang met het beeld van fruit en bessen, evenals een eenvoudig dorp keukengerei.

Behangen in de keuken ontwerp plantkunde

Botanische drukken in de keuken decor - dit is niet wat al de woede, het is eerder een speciale esthetiek, aanspraak maken op de klassiekers. Er wordt aangenomen dat de liefde van een dergelijke "natuurlijke insluitsels" veroorzaakt nostalgie van eeuwige burger freestyle leven in de voorsteden. En de poging om een ​​of andere manier de situatie recht te zetten.

Botanische druk kan worden gebruikt in de foto's, maar u kunt in de patronen van behang. Wallpaper met het beeld van de planten zijn ideaal aanhangers van eco-stijl in het interieur.

Bloemen behang in de plantkunde stijl zal er geweldig uitzien in de keukenBloemen behang in de plantkunde stijl zal er geweldig uitzien in de keuken

Wat gebeurt er met het beeld van de keuken in dit geval:

  • Greens prints onmiddellijk maakt de kamer dynamischer, maar zonder agressie en meningsuiting;
  • De situatie wordt beroofd van elk kantoor waaraan zonde modern interieur keuken, en wordt zacht, huis;
  • En als je kunt ophalen van textiel om het behang te passen, krijg je geen keuken, en een kunstwerk.

Laat het behang met een zeer fijne botanische druk niet in - buiten beschouwing laten Provençaalse. Integendeel, zijn vet, en grote planten op het behang is heel interessant om de keuken te transformeren.


Wallpapers voor keukens in een minimalistische stijl

Minimalisme - ontspanning voor de perfectionist. Als u niet in het interieur, misschien minimalisme zijn geneigd sentimentaliteit - dit is precies wat je nodig hebt.

Voor de stijl van het minimalisme moet een heldere behang en tonen zonder foto's te kopenVoor de stijl van het minimalisme moet een heldere behang en tonen zonder foto's te kopen

Deze stijl van stemmen voor de maximale vrije ruimte waar de meubels - het absolute minimum. Dat wil zeggen, vaker dan kant-en-gemaakte meubels niet gekocht, en zijn op zoek naar een modulair systeem, waar u alle overbodige kunt weigeren.

Als voor het behang, dan is hier gaat het zonder franje. U krijgt praktische, afwasbaar behang, dat de perfecte achtergrond voor deze keuken zal zijn. Geen schakering, geen obsessieve prints, geen uitstaande facturen. Heel simpel behang, misschien, voor het schilderen, licht matte tinten. Als u afdrukt, het compromis - een flauw, flauw.

Wallpaper ontwerp voor een kleine keuken (video)


Bij het kiezen van behang, beoordelen of ze praktisch is voor de keuken en denken dat er een achtergrond voor het pand, waar en dus fysiek kunt u zich moe voelen en willen ontspannen.

Succesvolle keuze!

Behang in een kleine keuken (foto)

2 5 8 11 5541 27217 34143 184728834576fb8089396d746402537 c8e41bec40f486d1e53f5d0c7434b5b4 Celia

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 33

map