Bed-podium voor een kleine foto Slaapkamers: 5 zijden onverwachte oplossingen

Bed-podium voor een kleine foto Slaapkamers: 5 zijden onverwachte oplossingen

12 October 2017Bed-podium goed zal zijn in de slaapkamer kijken, maar ook voor een kleine slaapkamer kunnen hun oplossingen te vindenBed-podium zal er goed uitzien in de slaapkamer, maar ook voor een kleine slaapkamer resheniyaKrovat er zijn podium letterlijk in de mode in de afgelopen jaren. Als je kijkt via catalogi, en daar kun je een heleboel voorbeelden van deze regeling ligplaats en beschrijvingen zie - ze zeggen dat dit model is geweldig ruimtebesparend. Maar we moeten ons niet bedriegen - in een klein gebied, zodat niet elk bed juiste eruit zal zien, en in een kleine "odnushke" is gewoon belachelijk spektakel, als het bed niet is uitgerust met een transformator functies.


Bed-podium in een kleine slaapkamer Hoe te krijgen van de situatie

Podium in de slaapkamer - een modetrend. Het diversifieert ook het interieur, nog steeds erg podium nogal een trendy bar, en verbergt de communicatie ding, beddengoed, en soms zelfs het podium U kunt het bed te verbergen.

Variaties podia:

  • Verschillende podia in hoogte en breedte;
  • Catwalks en trappen;
  • Podium met lades;
  • Podia horizontaal kleerkast.

Als de kamer is lage plafonds, moet de hoogte van het podium niet meer dan 20 cm, anders wordt het plafond druk syndroom, zul je niet passeren.

Bed-podium is zeer divers in soorten, maar malennih slaapkamers hebben een aantal van de regels voor het gebruik ervanBed-podium is zeer divers in soorten, maar malennih slaapkamers hebben een aantal van de regels voor het gebruik ervan

In een kleine slaapkamer moet bed-podium niet alleen het midden van de kamer, maar het enige grote meubelstuk zijn. Ofwel zo'n bed, een kast - of overbelasting en rommel. Slechts één nachtkastje, mogelijk glas, die ook zal zorgen voor "de nodige lucht de ruimte." Of een lichte commode, bijvoorbeeld, gemaakt van rotan.


Bedden voor een kleine slaapkamer: het podium met laden

En de laden in het podium zal een goed alternatief voor kasten en lades zijn. En in deze vakken kunt u niet alleen beddengoed verbergen. Aan het einde van het podium heel vaak te maken planken voor boeken en een verscheidenheid van snuisterijen, souvenirs. Het ziet er stijlvol en ongebruikelijk.

Kasten, laden bed podium voorzien niet alleen van onderen, maar ook vanaf de zijkant. Een ander voordeel is de locatie van deze bed - het is goed geplaatst in de buurt van het raam, en als je in een privéwoning wonen, zal het bed in een ruimte waar sprake is van een schuin plafond goed uitzien.

Omdat in een kleine slaapkamer rekomnduetsya nooit meubels of onnodige items, bed-podium met laden zou de beste oplossing voor het interieur van het pand te zijnOmdat in een kleine slaapkamer rekomnduetsya nooit meubels of onnodige items, bed-podium met laden zou de beste oplossing voor het interieur van het pand te zijn

Soms bed rechts bladeren van onder het podium. Dat is op zichzelf een podium deze hoogte, die is geschikt voor middelgrote meubilair, inrichting, zacht tapijt, boekenkasten, enz. Een bed is geplaatst in het podium, en laat het op.King size bed in een kleine slaapkamer: is het mogelijk

Misschien alleen mits goed geïnstalleerd. Als u een bed bij het raam, dan is uw optie - het is een podium met laden eronder. Het verhoogt het goede slaper, en je jezelf rustig te genieten van het uitzicht vanuit het raam. Nou, in deze situatie kan de batterij kan worden vervangen door een embedded convector, integreert direct in de vloer.

Wat u moet weten over dit type bed arrangement:

  • Bij het installeren van dergelijke podium gaan lassenmetaal dan onder de vloer loopbrug lichtgewicht beton wordt gestort, om onnodige ruis te voorkomen;
  • Voor deze constructie zou bekleding goede optie het tapijt, het is gemakkelijk te onderhouden, en in dat geval, is het gemakkelijk te vervangen;
  • Om de juiste houding en gezonde slaap te behouden, zal u een orthopedisch matras nodig.

Bed-podium - de beste oplossing om ruimte te besparen in een kleine slaapkamerBed-podium - de beste oplossing om ruimte te besparen in een kleine slaapkamer

King size bed kan gewoon onder dezelfde podium worden geplaatst, en dit is de beste optie voor kleine slaapkamer.

De ronde bed in een kleine slaapkamer: of om een ​​dergelijke optie te overwegen

Om de mogelijkheden van een dergelijk ontwerp sober te beoordelen, in gedachten houden dat diameter rond bed afmetingen tot 2,5 m. Dit draagt ​​ook die nodig zijn voor een eenvoudige beweging ruimte. Nu al lijkt het erop dat de plaats zal het bed in het midden van de kamer niet werken. Het blijkt dat het zal moeten dichter bij de muur te verplaatsen.

In dit geval moet u aandacht besteden aan de ronde bedden met bevestigd aan de zijkanten van tabellen of dezelfde hoekige vorm hoofdeinde - ze nemen weinig ruimte in het interieur, en extra comfort.

Typisch wordt een rond bed die zich dicht bij de wandTypisch wordt een rond bed die zich dicht bij de wand

Bij het plannen van een kleine slaapkamer is niet helemaal normaal, bijvoorbeeld, heeft een erker, een bed wordt meestal gezet op de diagonaal. En de gebruikelijke bed om dit te zetten, dan veroordelen uzelf op een bos van ongemakken. Omdat rond bed is de enige haalbare optie.


Bed-podium: traditionele of moderne versie

twee soorten bed-podium kan worden geïdentificeerd, is een traditionele en moderne versie.

Het verschil tussen de volgende opties:

  • Traditionele uitvoeringsvorm veronderstelt een houten frame, dat is bekleed met multiplex of vloerbedekking. Bovenop de behuizing is geplaatst een matras.
  • Een moderne versie - het is ingebouwd in nissen in het frame. Het is reeds vermeld dozen voor kleding, en misschien een dwarsligger zelf, die zich verplaatst op rails.

Modern gecombineerde bed podiums het meest gunstig voor de kleine kamers als ze een kledingkast en commode vervangenModern gecombineerde bed podiums het meest gunstig voor de kleine kamers als ze een kledingkast en commode vervangen

Huidige modellen zijn vaak uitgerust met trappen, extra decoratieve verlichting.


Toch is er de volgende indeling van de catwalks: technisch, gecombineerd, decoratief. Specificaties zijn ontworpen om de communicatie te verbergen of het systeem opslag, zal decoratieve podia het probleem van het interieur accentueren en allerlei bestemmingsplannen op te lossen.

Nou gecombineerde catwalks niet minder populair - in dit geval het bovenste deel van het podium wordt gebruikt als een bed, waarop de schuilplaats laden of als een vloer voor dezelfde dressing, games, kantoor, enz.

Bed-podium met zijn eigen handen (video)

In deze structuur, het bed veel voordelen, ze zijn mooi en origineel, en ruim. Omdat het een centrale ligplaats zal zijn, en tal van andere meubelen kan eenvoudigweg niet nodig zijn.

Heb een mooie keuze!

Bed-podium voor een kleine slaapkamer (foto)

4-1- 1cf4f265ef22b84a0101bbbd32ba- 4-- 16fc3- 22- 76b957950bfe6-- 1920x1080resizeinterior52233581421764208- 19406- 368571508f330b711e43e4bc59bd01872d179cjpgsrz1600160085220501200-- 2345283208-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 26 =

map