Beautiful alfabet - kruissteek regeling

Beautiful alfabet – kruissteek regeling

12 October 2017Borduren letters is vrij eenvoudig, met deze zaak is het gemakkelijk om zelfs een kind te behandelenBorduren letters is vrij eenvoudig, met deze zaak is het gemakkelijk om zelfs rebenokRazlichnye creatieve producten verwerken - handwerk, tekeningen, schilderijen, kan borduren worden versierd met elke inscriptie. Vandaag is het de mode, maar er is iets in deze "retro", nou ja, vintage stijl van de afgelopen jaren, in bijzondere eer. Liefhebbers van borduurwerk, in het bijzonder - het kruis, vaak te maken met geborduurde letters. De beelden worden gecombineerd met letters, en uiteindelijk verkregen een sierlijke statistieken die kunnen worden geborduurd met je eigen handen.


Cross Stitch: het alfabet in verschillende stijlen en lettertypen

Er is een zeer eenvoudige lettertypen die geen speciale vaardigheden, ze borduren heel eenvoudig, zelfs voor degenen die niet naaien niet kruisen. Meestal zijn er cijfers en letters in de monsters. Regelingen zoals borduren alleen het lezen, heeft problemen in het proces niet optreden.

Tip: kleine letters, als zal met hen samenwerken om betere monochromatische garen met een contrasterende kleur borduren, zodat ze niet verdwalen op de algemene achtergrond.

Tot op heden zijn er veel regelingen met allerlei afbeeldingen van brievenTot op heden zijn er veel regelingen met allerlei afbeeldingen van brieven

Fonts groter formaat ingewikkeld te zijn - ze en borduren nemen meer ruimte, maar ook de zichtbaarheid van hun hoger. En zelfs deze regelingen zijn niet erg moeilijk, hoewel kinderen een bijzondere regeling kan kiezen.

Het alfabet van kinderen: inscripties kruisen

spullen van diverse kinderen kunt u ook versieren met kruis borduurwerk. U kunt beginnen met de eenvoudigste - een kleine zakdoek, blijven attributen beddengoed, hygiënische producten. Zodra deze decoratieve overlays zijn nodig om kinderen dingen niet door elkaar halen, zoals in de tuin.


Dus, borduren naam van de baby op de sjaal, krijg je niet alleen een mooie zakdoek, maar ook tot een grotere veiligheid van de dingen te waarborgen. In dergelijke gevallen, vaak gebruikt het Russische alfabet, maar ook op de ontwikkeling van het Engels vaak.

De letters kunnen worden geborduurd op de kinderen dingen, of objecten van textielDe letters kunnen worden geborduurd op de kinderen dingen, of objecten van textiel

interessante ideeën

  • Voor jongere kinderen vaak borduren een hele alfabet op het doek goed versieren, opgehangen aan de muur, en het kind leert letters;
  • Een cirkel het alfabet versierd met beelden, troetelkind - speelgoed, bloemen, vogels, leuke elementen;
  • De kleuren van het alfabet moeten helder zijn, en geborduurde items - bekend om het kind;
  • Het is logisch om de letters en de digitale kant te vullen.

Flower letter - een aparte kwestie, maar dit alfabet in bloei omlijst vooral dol op kinderen.borduurwerk kruis regelingen Russische alfabet geschenken met borduurwerk

nu erg in de mode - dus u kunt versieren en cadeau voor meisjes en dames zijn ouder, en voor het kind, natuurlijk. Meestal is het zo getrokken bruiloft handdoek. De lettertypen kunnen zowel eenvoudige als chique worden gebruikt.

Fonts kan hebben:

  • Plantaardige krullen;
  • bloemen;
  • Oberezhnuyu symboliek;
  • Symbolische verschillende culturen.

U kunt een kruis en de brief aan het te presenteren als een geschenk bordurenU kunt een kruis en de brief aan het te presenteren als een geschenk borduren

Voor dit product, kunt u een kant-en-klare ding te kopen, om precies te zijn - een speciale voorbereiding, waar de randen zijn verwerkt. Het belangrijkste ding dat een blanco geschikt weefsel was, staan ​​de letters niet vervormen de oorspronkelijke grootte.

Voor giften voor andere viering kunt u een mooie boog decoratief zakdoek monogram hechten. Voor haar is het meest geschikt worden geacht fonts met cursieve letters hebben delicate te zijn, hebben zavitochki en monogram.

Engels alfabet kruissteek schema: waar ideeën op te doen

Er zijn verschillende klaar reeds ontwikkelde populaire series als Alphabet Prive, waar sprake is van een regeling voor bijna elke letter. Ze zijn geschikt voor statistieken en borduursels met een aantal symbolische inscripties.

Engels alfabet letters op borduurwerk is heel populair naaldenvrouwenEngels alfabet letters op borduurwerk is heel populair naaldenvrouwen

Heel vaak is het Engels alfabet gebruikt wanneer we borduren feestelijke producten voor Kerstmis of Pasen. Meestal zijn de letters er onmiddellijk bevestigd frame in de vorm van thematische afbeeldingen - kippen en konijnen voor de dag Pasen, kaarsen, snoep wandelstokken voor Kerstmis, maar wat u kunt "verlaten" met een groet geborduurde verjaardagscadeau op Pirozhenko en candy bar.


Borduur letter kruis (video)

Alfabet - een verplicht onderdeel van kruissteek, als je gaat om de statistieken of symbolische inscripties borduren. Sla uw favoriete programma naar een aparte map, en je zult jezelf bedanken voor zulk een nuttige archief.

borduurwerk kruis schema letters (foto)

Beautiful alfabet - kruissteek regeling Beautiful alfabet - kruissteek regeling Een D E F G H ik K

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

map