Bästa trappor finish: 5 förarbete

Bästa trappor finish: 5 förarbete

12 October 2017Det finns en mängd olika material, med vilken du kan göra trappan mer praktisk och vackerDet finns en mängd olika material, med vilken du kan göra trappan mer praktisk och vacker, men det spelar ingen roll i vilket rum är en trappa, bör det inte bara vacker, men också för att uppfylla alla säkerhetskrav. Valet av material för att möta enorma.


Beklädnad för trappor

Den slutliga finishen är inte alltid dyrt. byggmaterial marknaden erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla smaker och på något sätt.

Vad är fodret:

 1. Beklädnad - är i själva verket den avslutande.
 2. Facing inte bara utför funktionen av det sista steget i skapandet av stegen, men ger också designen och skönhet.
 3. Efterbehandling måste följa med ramen, som avslutar hon.

Innan starten av trappan beklädnad rekommenderas att se en instruktionsvideoInnan starten av trappan beklädnad rekommenderas att se en instruktionsvideo

Om stegen är att byggas med sina egna händer, då materialet måste väljas med hänsyn till kompetensen hos befälhavaren. 


Trappor bör garantera säker lyft utan att glida neråt.

Så uppmärksamma belastningen av framtida byggnation, dvs permeabilitet. I dagis, kan du se att dim trappa mattor eller linoleum.

trappor laminat yta

Det är värt att uppmärksamma den typ av stege, dvs skruv design gjord av metall, är rullmaskiner i ett privat hem bättre att göra av trä.

Huvudtrappan i den centrala delen av huset som kommer att väcka uppmärksamhet, trimma estetiskt tilltalande. Korrekt steg val beläggning kommer att pågå i många år.

Facing laminat trappa leder till en mycket snyggt utseende. Dessutom är det möjligt dessa efterarbete att utföra med sina egna händer.Laminatgolv är ett utmärkt material för efterbehandling trapporna på grund av de goda estetiska kvaliteter och lång livslängdLaminatgolv är ett utmärkt material för efterbehandling trapporna på grund av de goda estetiska kvaliteter och lång livslängd

Vad ska jag titta efter när du väljer ett laminat:

 1. Materialet bör ha en hög grad av hållbarhet för att tåla tung last.
 2. Ytbehandling bör ge ökad vidhäftning. Material väljs halka.

Till en trappa till första våningen tilltalande för ögat under många år, är det nödvändigt att välja ett material med ökad nötningsegenskaper.

Täcker för trappor och steg

För finbearbetning stegpinnar material valt från klassen 31. Möjligheten att införa samma laminatgolv och trappor. Golvbeläggning, väggdesign tapet - allt måste vara i harmoni. Om du vill återställa strukturen, bara förstärka den, och efter allt arbete täcka det särskilda laminat finish. högkvalitativa material måste vara alla arbetsnivåer. Dekorativa behandlingselement, bör väljas med inte mindre noggrant urval av basbanan.

stadier:

 1. ytbehandling. Slipas och primade ytan är nödvändig innan någon efterbehandling.
 2. Mäta prestanda.
 3. Varning knarra. Limning steg och sättsteg behöver specialskruvar, som mössor önskas, efter skruvning, zashpatlevat och lackerad. I denna teknik de positiva recensionerna.

Gör säkra stegen med hjälp av mattan, som foten inte gliderGör säkra stegen med hjälp av mattan, som foten inte glider

Skyddande profil för kanter för att delas upp i 2 delar. Trappsteg är fästa för att skydda kanten. Filler bort övergångar mellan profilen och webben.


Denna plan fungerar för plana ytor, men inte alltid, är så enkelt projektet ofta att platta ytan innan inför laminat.

Förberedande arbete innan inför trapporna

Färg olika laminat tillåter uttrycka sin fantasi och välja den mest lämpliga alternativet. De mest populära är en imitation av trä. Denna klassiska färgschema, och kommer att behålla sin popularitet under många år. Höljeslaminatet hide stege från eventuella mekaniska skador. 

Utför följande arbeten:

 1. En referenspunkt för inriktning bör vara den högsta station. På den här webbplatsen sprida särskilda blandningar för utjämning.
 2. Med en liten skillnad, kan lösningen vara fördelade över hela ytan, och sedan försiktigt justera.
 3. Om en enorm skillnad, är det nödvändigt att förbereda slutare plywood. Fäst det vara dymlingar, för att förbättra styrka.
 4. Ytpreparering innan hälla blandningen, den önskade steget. Det bör vara väl rengjorda och grundade ytan. Gipsskivor med plywood isolera fukt.
 5. Det sista lagret av blandningen bör också primas.

Innan vi går vidare till en vägg stege, måste rikta särskild blandning och sedan primasInnan vi går vidare till en vägg stege, måste rikta särskild blandning och sedan primas

Deras egna händer för att göra detta arbete möjligt, men denna process kommer att ta en hel del tid och ansträngning. Upp till dig om att göra denna typ av reparation på egen hand eller ta hjälp av en professionell.


Att slip beläggning på en stege

För att garantera säkerheten, det yttre höljet av trappor, måste särskilt street vara halkfria. Form och typ av sådan täckning varieras. Innan man går in i byggnaden låg en sann anti-glidelement. Krävs användning av sådana övertäckningar på vintern, särskilt om fodermaterialet är jämn och hal.

Även dessa kuddar hjälpa till att lösa problemet med avskrivningar. De behåller ett dyrt beläggningsmaterial från flisning av sprickor. Kanske dekorera element sådana lokaler.

Till exempel i försäljningen av befintliga modeller som lyser i mörkret. Välj typ av beläggning i enlighet med de nödvändiga kriterierna.

Slip beläggning gör det möjligt att röra sig säkert upp för trapporna när det är snö eller regnSlip beläggning gör det möjligt att röra sig säkert upp för trapporna när det är snö eller regn

Typer av beläggningar:

 1. Remsor av gummi för de yttre stegen. De är lätta att använda, är det möjligt att sätta en stege och ta bort från det utan svårighet. Också, materialet frost. Form kan vara olika.
 2. Plattan är tillverkad av gummi med skåror på ytan. Absorbera. Vid försäljning är en modell komplett med profiler separat. Helt täcka ytan av stegen.
 3. Profilen med ett gummiband. Användningen av en sådan anordning är mycket praktiskt, eftersom när man bär ett gummiband, det bara ut, och konstruktionen i sig är monterad på en lång tid.
 4. Mezhshovnye foder. Monterad mellan de sömmar stegen pläteringsmaterial.
 5. Slipelementen. Essensen av sådana element är att ytan stegen är limmade mattor vars yta består av speciella slipande partiklar. Men sådana mattor - inte hållbart, så att de ska användas på inte mycket upptagen platser. I grund och botten stele i privata hem med ett litet kors.

Det är även möjligt att använda slipande lösningar som helt enkelt appliceras på den önskade ytan.

Som gummibeläggningsslitbanor

Gummibeläggningen har anti-glidegenskaper och behåller utseendet på ytan. 

Sådana element:

 • Har utmärkt dämpning prestanda,
 • Slitstarkt;
 • Det följer väl skosulor.

Bland fördelarna med gummibeläggning för trappor är det värt att notera ett lågt pris och lång livslängdBland fördelarna med gummibeläggning för trappor är det värt att notera ett lågt pris och lång livslängd

Moderna varianter av modeller - det är också en dekorativ yta. Installationen är mycket enkel - hålla sig till stegen av ytan med speciellt lim eller tejp. Det rekommenderas att fixera kanten av brunnen, för bättre följsamhet.

Det är mycket praktiskt att dessa mattor kan hittas i butiken i form av en rulle, som en möjlighet att köpa egna stora dukar.

Normalt Mats spår för dörren, så att de samlades in smuts och förhindra halka. Används för produktion av polyuretan och gummi råvaror. Det finns yta med spikar, räfflade, räfflade. Rug helt enkelt spridning på ytan eller kan fästas med speciella enheter. Mats av denna typ kan ofta hittas vid ingången till offentliga byggnader, men också betydelsen av deras användning på utsidan av ett privat hus.

Avslutar en trä stege

Wood, ett utmärkt material för trappan inne i byggnaden. Valet av rasen kan vara annorlunda, och kan även användas kork. Cork av med någon form av trappor.

Tillsammans med utmärkt utseende, trä:

 1. Det ger värme och komfort.
 2. Wood perfekt behandlas och inför en hel del alternativ, lämplig för varje interiör.
 3. Tung och cool design betongtrappa varmare efter inför en träskiva. Samtidigt tunga stege upp i vikt något.
 4. Dekorera trädet kan vara helt någon form av trappor. Träsnideri föra originalitet design kommer att väcka uppmärksamhet.

Trätrappor kan fint slipas och lackasTrätrappor kan fint slipas och lackas

Genom trä trappor kan du gå ännu barfota. Så det här är ett bra alternativ i huset där han bor stor familj med barn.

Style Inrednings trappor i huset

Som regel förorts bostäder lösa träkonstruktion som ger värme och komfort, är det nödvändigt för dem trött på rörelse i stadens människor.

De mest populära stilar av efterbehandling steg:

 1. Classic. De huvudsakliga materialen av denna stil är trä, marmor och granit. Trä trappor dekorerad med inslag carving och scrollwork. Komponenter inredning bör inte vara mycket.
 2. Neutral. Med en sådan konstruktion, kan konstruktionen vara någon form och färg. Utmaningarna är inte i mitten av trappan utrymme, vanligtvis trimma in den här stilen. Materialet i det här fallet väljer också något.
 3. Modern. Modern stil. Används främst glas, plast och metall. Färger och material bör vara ovanligt. Det finns ett stort antal tillbehör, belysning.

Land eller rustik stil för ett hus på landet. Nyckelfunktioner: miljövänliga material, en liten mängd av element, enkel inredning.

Facing trappan (video)

Om du inte kan sätta en massiv stege viss stil, kan du byta ut designen med trä steg och en metallram. Den sista etappen kan klädd alla gipsskivor.

Detaljer: trappor laminat finish (foto exempel)

2 1c83274c46496bdc5b42f1e166333f0f 03rustic-staircaseWHG 56e7d6947394f 195 799bad5a3b514f096e69bbc4a7896cd9 7217 1288000151img6139compressed 1302794268dsc01288 1319369708dsc02850

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8

map