Bästa tapeter "stad" på väggen: resor utan att lämna hemmet

Bästa tapeter “stad” på väggen: resor utan att lämna hemmet

12 October 2017Tapeter - detta är en billig dekorativt material som radikalt kan förändra det inre av alla lokaler oigenkännlighetTapeter - det är en billig dekorativt material som radikalt kan förändra det inre av alla lokaler till neuznavaemostiFotooboi är mycket populära bland konsumenter med ett rikt utbud av landskap. Det finns fler fans av fototapet med bilden av städerna. Denna typ av fototapeter ger lägenheten ett trendigt modernt utseende. Om du är trött på den klassiska stilen av interiören, tapeter med staden - perfekt för invändig renovering.


Bakgrund "stad" på väggen i det inre: funktionerna i programmet

Mural med stadens image kommer att passa perfekt i något område. Tack vare de många fördelarna Mural ramar locka ett stort antal köpare.

Bland de främsta fördelarna med dessa tapeter:

  • Ljusa färger och originalitet;
  • Tåligt betjänande lång material;
  • Enkelt och enkelt underhåll, installation, förändring. 

Väggmålning i köket med utsikt över staden på natten kommer att bidra till att föreställa sig en romantisk middag rätt på taket av höghusVäggmålning i köket med utsikt över staden på natten kommer att bidra till att föreställa sig en romantisk middag rätt på taket av höghus

Om du väljer att använda tapeter i dess inre, är det nödvändigt att ta hänsyn till några av deras egenskaper. Felaktig användning av tapeter kan förstöra helhetsintrycket av lägenheten. 


För att inte ångra valet, anser den plats där du väljer tapeter och färgsättning. 

urvalsregler

Hittills finns det gott om tapet med bilden av staden, dag landskap, natt, stadsbild ritning, populära attraktioner. 

Bakgrund på väggen ser bra ut, i allmänhet interiören, måste du ta hänsyn till färgen på möbler och golv. Till exempel, om rummet råder brunt och beige, måste de finnas på tapeten. 

Man bör komma ihåg att i ett rum med massor av möbler rekommenderas inte limma tapet med bilden. De kommer att göra rummet visuellt mindre och skapa intryck av kaos.

Mural med stadslandskapet nedsänkt i en unik miljö med kontinuerlig rörelse av en storstadMural med stadslandskapet nedsänkt i en unik miljö med kontinuerlig rörelse av en storstadOm däremot vill sådan pokleit tapeter att välja en medelstor duk. När du väljer ett behov av att se till att tapeten ökades område i rummet, snarare än minskat.

Perfekt för små rum kommer att laddas tapet med ett landskap, en vy i ljusa färger. För att öka inställningarna rum, kan du välja svartvit tapet stad. Därför bör på tre väggar vara vit tapet, och på den fjärde - svart eller mörk. 

När du gör en lägenhet i urban stil är värt att komma ihåg att det inte är nödvändigt att hänga tapet med bilden av vägen eller en trafikerad gata i sovrummet eller i barnkammaren. Dessa tapeter kommer att väcka sinnet och störa vilsam sömn. 

Bakgrund med staden i det inre: idéerna för landskap

Även wallpaper-town används främst av amatörer urban stil, kan man ofta hitta tapet med en bild av staden eller stadens sevärdheter i klassisk stil. De mest populära platsen för foto tapeter - det är köket, vardagsrummet eller hallen. 

För köksdesign lämpar sig för stadsPhotoWall har Paris. Vackra gator fyllda med trottoaren kaféer eller landskap med Eiffeltornet ser bra ut i köket interiör. Var noga med att landskapet inte förstöra din aptit och främja god matsmältning. Gamla stan, de små gatorna kommer att skapa rätt stämning för en mysig te eller en måltid. 

Tapeter med utsikt över de franska gatorna i det inre skapar en avkopplande vardagsrum, vilket leder till en känsla av fred och säkerhet atmosfärTapeter med utsikt över de franska gatorna i det inre skapar en avkopplande vardagsrum, vilket leder till en känsla av fred och säkerhet atmosfär

För registrering av ett vardagsrum tapet passa den aktiva substansen. London eller New York kommer att bli ett underbart alternativ för vardagsrummet inredning. Natt stad eller vinterlandskap skapar en unik atmosfär för samvaro med vänner eller en lugn familjekvällar. 

Bakgrund för vardagsrummet är en väl tapet med kända platser i planet. Alla världsbilder som kommer att smaka köparen kommer att se bra ut i vardagsrummet. Föredrar att ge en beige, brunt och grädde nyanser. 


Sovrum - en plats där inte behöver dynamiska landskap. Använd tapet med bilden av parken eller sjön. Venedig vintern eller våren är ett utmärkt för clearance sovrum. Vatten landskap, vacker och lugn, perfekt inverkan på ditt välbefinnande och sömn. 

Dessutom kommer vinyl eller non-woven tapeter föreställande synder skapa rätt stämning i sovrummet, om ditt hus inte har dessa barn tapeter märk återuppliva din relation. 

När du gör en hall bör ge företräde åt den dyraste Mural. Enligt statistiken är detta platsen i huset är förorenad snabbare än normalt och kräver tapeter som kommer att vara lätt att rengöra. 

Bakgrund "night city" i rummet

Tapet med bilden av staden på natten, ser bra ut i rum med stort område, högt i tak och fönster på golvet. Oavsett om det är en natt stad med ett fågelbild eller en natt WALKING stad som landskapet skulle se bra ut i den del av huset där människor samlas eller där personen arbetar.

Utförande av Paris på Mural kommer att vara ett bra sätt att dekorera lägenhet interiörUtförande av Paris på Mural kommer att vara ett bra sätt att dekorera lägenhet interiör


Liksom tapeten i sovrummet ger en orolig sömn eller sömnlöshet kan störa ditt liv rytm. Därför, det bästa stället för fototapet med bilden av staden på natten - det är ett vardagsrum eller kontor.

Den lever tapeter i mörka blå toner accentuera en urban stil som kommer att underlätta kommunikation och aktivt liv. I arbets områden som landskapet kommer att stimulera hjärnan att provocera nya idéer, risker, etc. 

Tapet med bilden av en nattmegacity kräver ett minimum av möbler, är det bäst om det är glas eller matchande bakgrundsbild. Ljusa möbler sådan tapeter inte passar, det kommer visuellt minska utrymmet. 

Bakgrund i inredningen i din hemstad

Med hjälp av tapeter med städer, kan du skapa hemma en unik plats som kommer att kasta sig in i atmosfären i en stad. Tapet med bilden av Chicago dopp i den unika atmosfären i Amerika, äventyr. Tapet med bilden av St Petersburg kommer att ge lägenheten kungens majestät. 

Bakgrunds kan på något sätt påverka vår stat. Till exempel det urbana landskapet av gator, parker, trädgårdar lugna vårt sinne, lindra ångest och problem.

Att välja tapeter med bilden av den brittiska huvudstaden, bör det noteras att även utan extra tillbehör ditt rum kommer att vara förkroppsligandet av raffinerad engelsk stilAtt välja tapeter med bilden av den brittiska huvudstaden, bör det noteras att även utan extra tillbehör ditt rum kommer att vara förkroppsligandet av raffinerad engelsk stil

Landskap affärslivet, shopping, nattliv gör oss mer aktiv, härdig och sällskaplig. Korrekt fördela dessa landskap genom rummen, kan du harmonisera ditt liv, bygga en dröm relation. 

Bakgrund "London" på väggen - redlighet i det inre

Tapet med bilden av London väljs vanligen motiverade affärsmän. De mest populära utsikt över London - Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace. 

De mest lämpliga lokaler för sådana landskap - vardagsrum, kök, hall. I sovrummet, som tapeter kommer att röra melodi att vila, att tänka på frågor kommer ventilera alla andra. 

Bakgrund "Paris" på väggen - i hjärtat av Frankrike på rummet

Det bästa som kännetecknar denna stad - kärlek och god mat. Således den bästa platsen för tapet med Paris sevärdheter - ett kök och ett sovrum. Köks fit liggande franska kaféer och restauranger, parisiska gator, uteserveringar fyllda verandor med doftande kex och rödvin. 

Sovrummet kommer att vara väl såg öde landskapet i Eiffeltornet eller floden Seine. Detta romantiska landskap, som kommer att skapa den nödvändiga atmosfären i sovrummet, harmonisera relationer. 

 Att limma tapeter på väggen (video)

Fototapet val - det är hårt arbete. Det är viktigt att ta hänsyn till de många nyanser till den valda tapeten ger glädje och dekorera insidan, men inte vice versa. Det är inte nödvändigt att vara lat och att underskatta betydelsen av detta element i lägenheten, som bakgrundsbild. Det är värt att spendera lite makt att välja, sedan att leva i en unik och fantastisk atmosfär.

Tapeter på väggen av staden i det inre (foto)

22 100oboirukomar8-709urbani 202 2016 ----- 2016 00051618nw916 05328752c141a667d7256ccda623850f 25330 14566628001367513499 fotooboirasshiryayushchieprostranstvo3 fotooboi-London-neboskreby-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map