Bästa tapeter kombinerade två färger i inredningen foto

12 October 2017Kombinera tapeter - det är en bra idé att diversifiera det inre av rummetKombinera tapeter - det är en bra idé att diversifiera interiör komnatyPravilnoe kombinationen av tapeter av två eller flera färger i inredningen, är det en bra idé att diversifiera det utrymme för att ändra utformningen av rummet, de viktigaste fördelarna med tapeter i kombination av två färger: det är billigt, original, modet.


Intressant design idéer och tips för att göra alla rum, även de minsta och förmörkas ideal, genom att kombinera två färger av tapeter.

Huvudpunkterna i en kombination av flera färger av tapeter är tapeten rätt kombination av färg, kommer detta att hjälpa det normala intervallet av färger och nyanser.

Kombinera tapeter i det inre: reglerna för kombination

Kombinera tapeter i det inre, det är en relativt ny trend i världen av reparation och design, men mycket bra. Genom att kombinera tapet med varandra, visar det sig en intressant utseendet på rummet, finns det en möjlighet att lyfta fram fördelarna och dölja brister väggar och rum. Mörkt rum kan vara visuellt Ljusare och för ljus, tvärtom, mörkare. Kombinera tapeter och inte så lätt sak, är det nödvändigt att ta på allvar och gör allt rätt.

För denna kombination av tapeter kan vara flera:

 • Kombinera bakgrundsbild av färger och nyanser
 • Kombinering av bakgrundsbild på materialet;
 • Kombinera strukturen på tapeten.

Kombinera tapeten är svårt, och det bör ske med en viss allvarKombinera tapeten är svårt, och det bör ske med en viss allvar


I alla typer av kombinationer av tapeter, måste du att hålla rätt färger för att tapeter något gemensamt, såsom tryck, mönster, bakgrund eller färg.

I en första utföringsform, en kombination av bakgrundsbild på deras färg, färgton. Här rekommenderas att dra nytta av det spektrum av färger och nyanser och plocka en lämpligare färgövergångar. Bakgrund Kombinationen av materialet är inte mindre komplicerat, är det möjligt att kombinera flera material tapeter, vinyl, papper, tapet för målning, non-woven, men tänk på att ta hänsyn till färgen på tapeten. Kombinationen av de två färger av tapeter på fakturan, när den kombinerar flera tapet texturer och mönster på en vägg.

Vi gör Combined tapeter i rummen

Bakgrund kan kombineras i alla rum, med något område och belysning. Det ser mycket mer gynnsam kombination av tapeter i de stora och rymliga rum, eftersom väggen i ett stort område, gör det möjligt att "påskynda" fantasin och för att förverkliga de mest vågade fantasier till liv.Men i små rum på området, kombinerat tapeter flera färger ser också bra om tåla den totala färgschema och konsistens av tapeten. Kombinerat tapeter perfekt för att klistra barnrum, vardagsrum, hallar.

Skapa en vacker interiör med en kombination av tapeter och kan vara i köketSkapa en vacker interiör med en kombination av tapeter och kan vara i köket

I sovrummet, hallen och köket, även kan limmas tapeter kombineras.

Kombinerat tapeter kan säljas färdiga med en kombination av idéer, men du kan göra en kombination av sin egen, för att välja bakgrundsbild:

 • Genom typ av material;
 • Färg och skugga;
 • I struktur.

Kombinerat tapeter i rummen är mycket väl såg de kan isoleras område i rummet, vilket gör dem i fokus, visuellt allokera utrymme separerar tonen och textur av tapeter sittgrupp och arbetsplats. Det viktigaste att inte glömma en detalj bör grundtonen på tapeten i rummet spåras i detalj rummet: målningar, vaser, leksaker, köksredskap och andra småsaker.

Kombinera tapeten på egen hand, kan du spara underhållsbudgeten genom att köpa i butik resterna av tapeten till ett rabatterat pris.

Lyckad kombination av tapeter alternativ

Innan du kan skapa en kombination av flera färger tapeter i sitt inre, är det nödvändigt att känna den mest framgångsrika, och viktigast av allt, rätt idéer och typer av kombinationer av tapeter.

Så kombinationen av tapeter alternativ:

 • Kombinering tapeter skär;
 • Kombinera över tapeter;
 • Vertikal kombinering;
 • Horisontell kombination;
 • Patchwork kombination av tapeter.

Med rätt kombination av tapeter rummet kommer att vara originell och vackerMed rätt kombination av tapeter rummet kommer att vara originell och vacker


När vi kombinerar tapeter accenter, använd grundfärg på tapeten och dela det med alla typer av accenter och andra färger, nyanser eller någon variation i struktur: rak, vinklad, horisontellt, vertikalt, eftersom vi vill. Kombinationen av tapeter foder fungerar som en dekorativ vägg och används uteslutande i form av dekoration.

Denna konstruktion av väggar och rester av alla typer av skära av tapeter, harmon betonar grundfärg på tapeten i rummet.

Vertikal kombinering tapeter representerar en kombination av olika eller identiska storlek och färgtons remsor av tapeter på väggen. Tapet horisontell kombination representerar en trim toppen och botten av rummet. Typiskt, finish horisontell linje delar upp rummet i två lika stora delar med hjälp av tapeter, vilket skapar ett mönster toppen av väggarna, och att ge en viss färgning av botten av väggarna.

Horisontell kombination döljer område i rummet, visuellt minska höjden av väggarna och tak och en vertikal kombination av tapeter, tvärtom, ökar område i rummet, höjden på väggar och tak.

Bakgrund Kombinationen av färger

Som jag nämnde tidigare, när en kombination av tapet varandra, är det nödvändigt att allokera en basfärg, som kommer att spåras i rummet och i de minsta detaljerna i interiören och att välja lämplig färg från det spektrum som harmoniskt kombineras med varandra. Spektrumet av färger erbjuder 9 basfärger: röd, orange, gult, grönt, cyan, blå, lila, vitt och svart.


Kombinationen av tapeter i färg kan ha flera varianter:

 • Enkel kombination av två intilliggande färgspektrum;
 • Komplex blandning av flera färger;
 • Fet kombination, en kombination av motsatta färger på spektrumet.

För ett rum med ett litet område är bäst att välja nyanser och ljusa tapeter, ett stort område i rummet, kan du experimentera med färg.

Exempel kombination sort, med en kombination av tapeter, förekomsten i det inre av en färgkombination av hans innebär sig med de viktigaste nyanser.

För små rum är bättre att kombinera ljusa färger tapeterFör små rum är bättre att kombinera ljusa färger tapeter

Om rummet för att skapa en ljus och mjuka färger i en färg, kan du välja den närliggande spektrum av gult och grönt, till exempel, och deras nyanser. Men om rummet är inrett Mörk tapeter, deras behov kombineras på motsatt färg i spektrumet.

Hur man kombinerar mellan en tapet: tips och tricks

Idén om att välja en kombination av tapeter i det inre, bör styras av vissa regler som kommer att hjälpa fint, på rätt sätt och med smak, ordna rum med tapeter.

För att göra detta måste du känna till några regler:

 • Välj färg på tapeten beroende på område och belysningen i rummet;
 • Blanda inte de två ljusa färger tapet i ett rum;
 • För att klara en rad olika färger;
 • Späda rummet små delar av vissa färger.

Color Bakgrund bör betona fördelarna med rummet, och hennes fokus på hennes tillkortakommanden. Därför, för ett litet rum, väljer ljusa tapeter, och ett stort rum, mörk bakgrund. Två rika livfulla färger även i ett stort rum kommer inte hitta harmoni, därför kombinera de enda två ljusa färger med varandra kommer inte att fungera. Om de två matchar tapeten livfulla färger, se till att du gör övergångar med hjälp av ljus eller tonen tapet. Dessutom i rummet med tapeten kombineras är det nödvändigt för att klara en rad olika färger, späda interiör små inredningsdetaljer.

I ett rum kan du kombinera upp till fem färger och nyanser, eller harmoni i rummet kommer att bli.

Hur man limma tapeter kombineras

Efter att ha definierat de färger, kan du börja limma tapeter kombineras med hänsyn till alla de tips och tricks. Tapetklister kombinerat börjar med beredningen av rummets väggar, är det viktigt att väggarna var jämn och fri från defekter. Beräkning av tapeter på rummet för att vara exakt, var det inte nödvändigt att titta på alla butiker liknande färg. Nästa viktiga steg är beredningen av en rulle tapet för limning. Om tapet med en prydnad eller mönster som kräver valet, måste du korrekt justera segmentet av höjden och bredden av rummet, hörnen och leder. Kopplade band schema i förväg, så att de inte förväxla dem med resten av tapeten. Det är svårt att göra en tapet som kombinerar sina egna separata band, måste man använda ett måttband och nivå byggnad.

Tapetklister kombineras för svårt:

 • Det är nödvändigt för att bibehålla nivån av linjerna när limning horisontell, vertikal och patchwork tapeter;
 • En bra storleks lederna tapeter;
 • Försiktigt trimma kanterna på tapeten.

Tapetklister kombinerad behov av att buttTapetklister kombinerad behov av att butt

Försiktigt förbereda material för arbete och arbetsytor, tar tapetsering tid och arbete kommer att bli.

Kombinerat tapeter är bättre att inte limma överlappning bör undvikas över en duk till en annan och stå tapeter led till led.

Vilken roll kombinerade tapeten interiör

Kombinerat tapeter passar i en mängd olika interiörer, som en fristående utformningen av rummet.

Ett överflöd av val av tapeter ger en unik möjlighet:

 • Användningen av tapeter som ett oberoende element i inredningen;
 • Kombinationen av flera stilar i samma rum;
 • Fördelningen av rum i området.

Genom att fördela rummet i zoner med hjälp av tapeter, måste du välja rätt färg på tapeten, för en bekväm vistelse i dessa zoner.

Alternativ för att kombinera tapeter för väggar (video)

Med tapeten kan perfekt dekorera en lägenhet eller ett stort hus på landet oigenkännlighet. Kombinerat tapeter, kommer att bidra till lyfta fram de positiva sakerna i rummet, dölja brister i rummet och ytor, skapar ett mysigt rum och förverkliga sina vildaste fantasier.

Kombinera tapeter (bilder)

1-6 2 f77daopressebildarchiv2490file2sweetcandyrb1rgb 5 5-1 6 2710569oboidizajngostinoj2560x2048 46 91 892.456

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7

map