Bästa inredning vardagsrum: 5 beståndsdelar

Bästa inredning vardagsrum: 5 beståndsdelar

12 October 2017Vardagsrum bör inte bara väcka uppmärksamhet, men också vara bekvämt att vilaVardagsrum bör inte bara väcka uppmärksamhet, men också vara bekvämt att hjälpa otdyhaPri chic inredning är möjligt att betona närvaron av smak och stil av ägaren av huset, som är mycket uppskattad i samhället av 21-talet. Vardagsrum - ett rum där invånarna i huset och lägenheten tillbringar en stor del av din tid, välkomna besökare, samla familjen för te och inte bara. Det är detta rum anses vara en så kallad ansikte i huset, så det måste vara attraktiv, bekväm och mycket lätt. Om du väljer rätt färgschema, kompetent att utforma interiören och väljer bara de nödvändiga tillbehör för rummet kommer att spela på ett nytt sätt, och du helt enkelt inte vet.


Inredning levande regler: det är viktigt att tänka på

Konstruktörerna av 21-talet med hjälp av vissa regler som skapade projektet och utrymmena. Det beror på honom hur det kommer att lösa vissa delar, den ursprungliga bilden och öppen spis med spis.

Regler behövs för att inte störa harmonin i förnyelse av rummet och fylla det med möbler.

Det är viktigt att notera att just nu har blivit populär zonindelning utrymme, genom vilken du kan, även i det lilla vardagsrummet för att hitta en plats för ett fåtal personer med olika åsikter om rekreation och fritid.

Till rum var harmonisk, är det möjligt att förse den med vackra möbler och dekorativa elementTill rum var harmonisk, är det möjligt att förse den med vackra möbler och dekorativa element

Förutom den zonindelning kan åstadkommas harmonisk kombination av olika områden i rummet, och så att de bokstavligen smälter samman. Konstruktörerna på projekteringsstadiet kan visa den verkliga syn på framtiden interiören, eftersom skapandet av skisser som utförs med hjälp av datorteknik för att kunna rätta till felaktigheter och ta bort den dumma delen.


Det är möjligt att ändra rummet inre vy genom omlagring avlägsna oregelbundet formade öppningar eller golvfoder. Vissa ägare av lägenheterna är lämplig höjning av golvet på grund av catwalken, eftersom de har högt i tak, medan andra tvärtom behöva öka den visuella utrymme.

Zonindelning i rummet kommer att hjälpa dig att skilja mellan vardagsrummet i flera zonerZonindelning i rummet kommer att hjälpa dig att skilja mellan vardagsrummet i flera zoner

Former av levande kan vara mycket olika i form, storlek, höjd, såväl som avsett. Små kompakta rum i lägenheter är mycket svårare att arrangera, som nästan ingenstans att vända, men det är möjligt.Bland de viktigaste vardagsrum i det inre av reglerna är att undvika störningar i harmoni, som en absurd uppfattning inte bara förstöra utseendet, utan också kommer att vittna om brist på smak husägaren.

Nyckel ärendes: Hur man skapar en interiör vardagsrum

Om du vill reparera fortfarande se hur det kommer att se ut efter vardagsrummet, är det nödvändigt att först skapa en miniatyrbild och stora projekt. Detta gäller även för lägenheter och hus.

Det är värt att notera att det för närvarande har blivit populära:

 • kolumner;
 • lister;
 • fontäner;
 • ståndare;
 • Sådan kontrasterande färg som en fuchsia;
 • Kräm glamorös nyans;
 • Olika små saker som ger rummet en ljus och casual look;
 • Familjefoton hängde i ramar på väggarna och i lobbyn.

Vardagsrum kan dekoreras med en mängd olika dekorationer, inklusive blommorVardagsrum kan dekoreras med en mängd olika dekorationer, inklusive blommor

I vardagsrummet måste vara blommor, men på grund av det faktum att de är kortlivade, designers föredrar att använda analogin av konstgjorda blommor gjorda så lik den verkliga färger som skiljer dem helt enkelt inte realistiskt.

Om du sätter i skåpet brons plattor, porslinsfigurer och statyetter samling av handgjort glas, kommer rummet blir inte bara tilltalande, men också bekväm look.

För rum med högt i tak är idealiska produkter såsom pilastrar. De påminner visuellt av kolonnen och ser ut som en projektion på väggarna. Det är värt att notera att de inte tar upp mycket plats och fortfarande ser bra ut i rummet.

I vardagsrummet kan du ordna en modulär design som passar perfekt i de viktiga sakernaI vardagsrummet kan du ordna en modulär design som passar perfekt i de viktiga sakerna

För mindre dimensioner för att skapa en modern och strama interiör, kan du använda det bästa, eller med andra ord, modulära strukturer, som kompakt arrangeras runt i rummet och inte kräver mycket utrymme. De är avsedda för små tillbehör, porslin, böcker och saker.


Interiören i vardagsrummet i lägenheten

Just nu har vi skapat tusentals idéer, och det finns hundratals exempel på hur man gör en levande kreativ och modern. Att utrymmet kan utföras enligt kundens önskemål och kan använda designer, som är mycket billigare och mer praktiskt.

Använd din fantasi, kan du skapa en sådan inredning i vardagsrummet som utvecklaren själv kommer att vara glad.

Rummet kan vara elegant lister, catwalk, designer heminredning eller reproduktioner av mönster, sällsynta och exotiska föremål. Med andra ord, massa alternativ måste man bara ta hand att inte störa harmonin.

Endast genom fantasin och det beror på dina inställningar, vilken stil ordna vardagsrummetEndast genom fantasin och det beror på dina inställningar, vilken stil ordna vardagsrummet

Regenereringen av interiören glöm inte om sådana saker som praktiska och funktionalitet, som om rummet är närvarande stil minimalism, måste du matcha den helt. I det här rummet är perfekt garderob inbyggd typ.


Om utrymmet tillåter, kan alla placeras på väggen i en stor volym mönster, hänga dekorativa balkar, ställa bröstet där familjen bilder kommer att lagras och inte bara. Idéer kan vara väldigt mycket att välja bland dem ett lämpligt alternativ är inte lätt.

Inredning vardagsrum i huset

Experter inom konstruktionsverksamhet tror att det inre av vardagsrummet i huset bör vara helt representativa för hela stugan. Mycket attraktiv och bekväm interiör ser skillnad.

Det är viktigt att sovrummet kan skilja sig och inredning, som ett slags personligt utrymme för varje invånare, men vardagsrummet - en plats som förenar hela familjen.

Kombinerat kök och vardagsrum - en snygg och modernKombinerat kök och vardagsrum - en snygg och modern

I vissa hus ett vardagsrum ansluten till köket och är en fortsättning på det är inte bara bekvämt, men också snygg.

Inredning i vardagsrummet

Tidigare i rummet kom för att titta på filmer och nya händelser på TV, men nu är det inte bara för detta, men också för en mängd olika yrken. När det gäller interiören skiljer avsevärt från normerna i det förflutna. Nämligen ett par back design odesyatilety hallar var i stort sett identiska.

Rummet nödvändigtvis presentera:

 • Stoppade möbler;
 • TV;
 • Tabellen under stockarna;
 • golvlampa;
 • Stor corps garderob.

Sådana kit kan hittas bara i huset äldre, och det är extremt sällsynt. Moderna människor tenderar att dekorera vardagsrummet i de senaste trenderna inom mode.

I vardagsrummet ser bra TV, soffbord och golvlampaI vardagsrummet ser bra TV, soffbord och golvlampa

De använder original och exklusiva heminredning, inte upptar mycket utrymme, eller åtminstone lämnade dem.

Det är viktigt att välja rätt färg, så även med en kompetent miljö och rätt kombination nyanser, kan rummet vara alltför artistisk och motbjudande, som naturligtvis inte kräver hyresvärden. Det bästa valet skulle vara förvärv av möbler naturliga naturliga nyanser av trä, textil, ljusa färger och kontrasttoner tapeter.

I framtiden är utvecklingen av designkonst uppdaterad interiör oigenkännlighet. Till exempel, nu kan du hitta innovationer som fläckar, är vars mycket enkelt, det finns plats lampor med en stabil, inte flytta basen.

Exempel på inre rum

Eftersom vardagsrummet - det är ett slags ceremoniell rum, måste det vara lätt, attraktiv, original och elegant. Ledande gäster eller affärspartners i det här rummet kan ovillkorligen räkna med framgång.

Exempel på färger i vardagsrummet kan vara en enorm mängd, och varje typ väljs enligt följande:

 • Kundernas önskemål;
 • Rummets storlek;
 • Belysningsnivå;
 • Takhöjd;
 • Formen på rummet.

I vardagsrummet bör alltid se spektakulära, eftersom det är en av de viktigaste rummen i husetI vardagsrummet bör alltid se spektakulära, eftersom det är en av de viktigaste rummen i huset

Om du behöver en stabil visuell rum, bör du välja en ljus yta toppen av väggarna och takbeklädnad, liksom den mörka lägre nivå.

Dekorera väggarna helt mörk ton kan leda till en minskning av den visuella utrymme, men eftersom det perfekta alternativet är att välja exakt kombinationsmöjligheter.

Ljusa färger lägga till volym, ger lätthet och delikatess, vilket är nödvändigt för att leva små. Använd inte monoton avsluta lokaler, eftersom det uttråkad inom några veckor. Mycket bättre att måla väggarna några toner, men inte motsäger varandra. Ge ditt vardagsrum i händerna på riktiga proffs kan få en perfekt reparation på den europeiska och ryska standarder och bästa kvalitet.

Lister i det inre av vardagsrummet

Inte sällan ses i moderna levnadsprodukter såsom lister. Ibland dem som utför reparationer och utsmyckning av sina egna har ingen aning om hur man använder lister, men i själva verket finns det inget ovanligt och super komplicerat.

Lister används med kvadratiska och rektangulära typ. Om fixa dem på väggytorna, kan det sätta bilder, reproduktioner, hantverk, målningar med stilleben eller ursprungliga landskapet. Otroligt vacker spegel elegant form.

Modernt vardagsrum stil - en flygning av fantasi. Du kan kombinera tapet med blommönster och monokroma dukar.

I den moderna vardagsrummet i perfekt harmoni med varandra blommiga tapeter, lister och enfärgade tygerI den moderna vardagsrummet i perfekt harmoni med varandra blommiga tapeter, lister och enfärgade tyger

För att skapa mjuka övergångar mellan liven kan använda lister. Det finns många knep för att skapa en snygg och organiskt inredning, och även för dem som inte kan föreställa mitt liv utan klassikerna kan du använda flera metoder för att installera taklister och undertak.

Lister maskera perfekt gapet mellan tak- och väggpaneler. De går perfekt med någon stil och kan bara komplettera den med lyx och elegans. Konstälskare, föredrar att använda dessa remsor för dekoration och stuckatur mönster appliceras direkt på väggen. Närvarande i åtanke en sådan kombination är inte svårt, men att förverkliga dem kan använda toppklass artister. Lister är ett utmärkt uppfinning av 21-talet, på grund av vilka möjligheten av inredning har blivit ännu mer gränslös.

Valet av material för vardagsrummet

Göra ett gästrum, välj alltid hög kvalitet och naturliga materialGöra ett gästrum, välj alltid hög kvalitet och naturliga material

I den 21: a århundradet är det bokstavligen ingen plats för konstgjorda material som inte bara kan förvärra utseendet på rummet, men också orsaka skador på människors hälsa. Nu ligger tyngdpunkten på miljö- och brandsäkerhet. Det beror på att det finns en möjlighet att dra en elegant vardagsrum i enlighet med reglerna för designkonst.

Hur du ordnar vardagsrummet (video)

Sammanfattningsvis bör det moderna vardagsrummet vara lyxigt, chic och utomordentligt vacker. Ideala material för persienner och uddar soffa tjänar satin eller sammet. När det gäller materialet för möbler, den höga efterfrågan på naturliga faner, ek och ask. Dessa alternativ har designers trämöbler kan vara, och kan användas för väggar och tak. För närvarande efterbehandling foder blir gradvis tona i bakgrunden. 

Design alternativ för vardagsrummet (foto)

1min8 3 20min7 25min3 51 2013-05-17interer-gostinoy-v-hruschevke 1422150498dizayn-interera-gostinoy-komnaty-1 1422150511dizayn-interera-gostinoy-komnaty-2 14461899201 1455194329interyerzala16kvm

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map