Bars gjorda av gipsskivor: Göra egna händer

Bars gjorda av gipsskivor: Göra egna händer

12 October 2017Den vanligaste bar står i det inre utrymmet som en snygg resonator utrymmeDen vanligaste bar står i det inre utrymmet som en snygg resonator prostranstvaErgonomika att utrusta lokalerna står nu i förgrunden. Innehavare av små lägenheter Chrusjtjov rum tillsammans visuellt och funktionellt för att öka det användbara utrymmet. Således två trånga rum får de en - tillsammans. Oftast ombyggnad sker i vardagsrummet och köket för att komma till slutet studion kök. Denna metod att vinna på många sätt: vi har en rymlig och multifunktionell utrymme med många fördelar. Men för att visuellt dela upp rummet i flera funktionella områden, är det nödvändigt att göra en rationell designprojekt som involverar zonindelning. För visuell avgränsning av zoner som är föremål för olika design: de dekorativa partitioner och hyllor och diskar. Det handlar om baren och deras funktionalitet kommer att diskuteras vidare.


Bars i det inre av gipsskivor

Om du vill visuellt skilja mellan köket i en lägenhet eller ett rymligt vardagsrum att göra två mötesrum, inredda i samma stil, med hjälp av barer. De kan vara en del av en svit av möbler, eller omvänt, vara en ljus accent i det inre.

Snabbt och original för att skilja mellan det utrymme i köket, vardagsrum, kan du använda gips barSnabbt och original för att skilja mellan det utrymme i köket, vardagsrum, kan du använda gips bar

Bardisken gjord av gipsskivor är den idealiska lösningen för dem som inte gillar den typiska mönster och kan göra något med sina händer.

Idag har utformningen av gips i det inre blivit mycket populärt. På grund av den mångsidighet, tillgänglighet och enkel bearbetning, har gips blivit en av de viktigaste material för inredning. Bland de många varianter av gipskartongkonstruktioner, barer upptar den sista platsen.

Genom design bar kan vara:


 • Island eller rak - den mest enkla rektangulära utformning, som är satt i mitten av ett stort rum, och därigenom visuellt uppdelad i två funktionella områden.
 • L-formad bar mer komplex enheten, men det kan mycket väl skrivas av i det inre av ett litet kök eller en liten storlek kök vardagsrum.

Det finns mer komplexa strukturer av olika geometriska former och storlekar, en stor val. Hur kan bygga en del av inredningen i hemmet? Var du ska börja och vad kommer det att ta? Vi beröra frågan mer i detalj.

Unik bar gipsskivor med sina händer: var du ska börja

Först måste du besluta om installationsplatsen, liksom storleken och utformningen av själva produkten. Stället kan vara ihålig eller ha en hylla kan innehålla en bakgrundsbelysning och rails, har en mängd olika former och mönster. Det är också nödvändigt att göra en detaljerad ritning av mätningen, som omfattar inte endast strukturen utan även platsen för kontaktanslutningar (om någon), såväl som nödvändiga kommunikationen som behöver döljas. Enligt figuren beräknade erforderliga mängden material.

  Innan du börjar installera bar, bör du tänka i förväg om sin design och köpa alla nödvändiga materialInnan du börjar installera bar, bör du tänka i förväg om sin design och köpa alla nödvändiga materialnämligen:

 • gips;
 • Metallprofil;
 • Alla ledningar apparat (om bakgrundsbelysningen är planerad);
 • Skruvar och pluggar;
 • Kitt och primer;
 • Färdiga eller bänkskiva material för dess tillverkning;
 • Material för efterbehandling.

Kolla baren kan vara i vilken stil: den har många alternativ för efterbehandling. Tapeter, färg, dekorativa gips eller en bit material - valet är enorm. Utöver det material du behöver för att förbereda ett verktyg - det ytterligare.

beredning verktyg

Med byggandet av gipskartongkonstruktioner används alltid som regel, en uppsättning verktyg. Det innehåller allt du behöver genom att skära profilen för att avsluta den färdiga konstruktionen.

Ställ bar gipsskivor kan även en nybörjare, det viktigaste - rätt att följa varje steg i arbetetStäll bar gipsskivor kan även en nybörjare, det viktigaste - rätt att följa varje steg i arbetet

nämligen:

 • Blyertspenna, måttband;
 • Sax på metall;
 • Gips Knife (för att skära lockigt - pussel);
 • Borr- eller en hammare;
 • skruvmejsel;
 • Builder nivå, ett lod;
 • fräsmaskin;
 • Breda och smala spatel.

Beroende på variation av designen och den valda tyget kan spektrumet förändras. Det är bättre att förbereda allt i förväg så att höjden av arbetet inte behöver titta vasst föremål.

Hur man gör baren gipsskivor: en enkel algoritm

Installation av bar av gipsskivor med sina händer omfattar flera arbetsmoment, som börjar med förbehandling. Plats måste befrias från onödiga saker och ren.


Var noga med att överväga de lämpligaste platserna för att installera gips bar rackVar noga med att överväga de lämpligaste platserna för att installera gips bar rack

Nästa steg:

 1. Märkning. På golvet, på väggen och i taket, enligt ritningen, klar märkning platser rackmontering profil och guider. Även på väggen är nödvändigt att notera höjden på framtida utformningen och den plats där bänkskivan kommer att placeras.
 2. ramanordning. Enligt den uppmärkning i golvet monterad kuggstång profil, är fäst stelt till golv och tak dymlingar. Nästa är ramen installation, upprättats i enlighet med ritningen. I det skede av stommen är viktigt att beakta eventuell kabeldragning och tänka framåt.
 3. Installation av gips. Enligt ritningen, är märkning görs på blad och skärelement mantlad material. Alee varje element framtida utformning fäst vid en list med hjälp av skruvar. Notera att mössorna måste infällda i kartongskiktet är inte mer än 1 - 2 mm.
 4. Installation av belysning. Om den planerade installationen av ledningar, är det i detta skede installera Inkapslingar, pluggar, switchar och lampor, samt testning av alla kontaktanslutningar.
 5. Grov och dekorativa trim. Efter den gemensamma föreningen anbringas på strukturskiktet hemsida eller universella fyllningar, efter dess torkning kan gå vidare till dekorera utformning och installation av ytterligare element (fixturer, bänkskivor, balkar, etc.).

Bords kan göras på beställning i form design kan du lägga ut plattor och kan göras oberoende av matrisen eller MDF. När dekorerar baren och valet av material för det är viktigt att komma ihåg att utformningen ska harmonierar med det övergripande inredning och komplettera det och inte vara orimliga "fläckar" runt designen.

Installationssteg: barer gjorda av gipsskivor (video)


Kök, vardagsrum med en bar av gips ser snygg och dynamisk. Det är inte bara ett dekorativt inslag i inredningen, men också en multifunktionell möbel. Montering och efterbehandling inte ta mycket tid och pengar, och design, gjort med sina egna händer med kärlek, kommer det att finnas många år för att behaga ögat för hela familjen.

Framgångsrika förändringar!

Utformningen av baren gipsskivor med sina händer (foto av inre)

13011 07ee2f22d4635eXL 1839 004Kitchen-Frukost-Bar 40-- 58-- 89931db414a99144183abac8f1f9587d Akkuratnaja-nebolshaja-kuhnja-e1477475305846 159821711 ar11771962825224

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

map